bodyjam68

Huh. Kuulkaas tää tarina mun ja uuden bodyjamin kohtaamisen suhteen. Olin varannut paikan tunnille jo viime viikolla, koska tiesin, että tänää olis vihdosta viimein luvassa uutta ohjelmaa. No, ihmettelin, kun salille päästyäni se lippuautomaatti ei päästänyt mua kirjautuun tunnille. Mun tunnukset on monesti lukittuneet syystä tai toisesta, joten tapani mukaan kysyin vaan neuvoa asian suhteen ja sain vastauksen:

”Nii, se tunti on täynnä”.

”ÖÖÖÖ, MITÄ?!”

Elin hetken aikaa ihan sumussa. En oo varma, mitä siinä tapahtui. Muistan vaan hokeneeni, että et oo tosissas. Ja että oon varannut paikan tunnille. Ja ettet oo tosissas. Kun mulla on se varauskin. Joo, eipä paljon hyödytä, kun varaukset pitää noutaa varttia ennen tunnin alkua. Olin paikalla muutamaa minuuttia ennen. ääh. Sain ihan hirveet separit kun tajusin, että mä en ihan oikeesti pääsis nyt sinne tunnille! HITTO. Kun tää ei oo nyt mikä tahansa tunti, ainakaan mulle. Vaan nimenomaan uusi ohjelma, jota oon odottanut kuin kuuta nousevaa. ääh! Siis miten niin tunti voi olla täynnä? Ei oo koskaan ennenkää ollu? Ei missään lajissa koko mun jumppahistoriani aikana! Eikö joku luovuttais paikkaansa mulle? Kuka tahansa? Menkää vaikka salille? Mietin myös, että olisin jääny siihen lasioven toiselle puolelle tunnin ajaks kattelee, mitä kuvioita on tulossa. Toisaalta mietin, että jessus – itkuhan siinä tulis kun muut olis salissa ja mä ulkopuolella. Plääh. Ei voinu olla totta!! Olin niin vihanen itelleni, etten menny aikasemmin paikalle. Ja pettynyt siihen, etten nyt näksikään uutta ohjelmaa kun vasta viikon päästä! YHYY. Olin jo lähdössä kotiin. Tai vaihtoehtoisesti kaverin kanssa salille. (Se kun tuli yhtäkkiä jostain lohduttaa mua ku olin ihan separeissa) :’D haha. Voi jestas. Kiitos henkisestä tuesta, en tainnut osata sanoa mitään järkevää kun oli se separikohtaus päällä. Olin ihan epäuskoinen. Mietin jotain keinoja, miten kestäisin oikeesti odottaa viikon päähän uuden ohjelman kanssa. Siis viikon! Kuinka liian pitkä aika! Mut sit sain viime minuutilla kuulla tän päivän parhaat sanat: ”mees ny äkkii riisuu ne ulkovaatteet, kyllä sä mukaa mahut – tottakai” MITÄ? Hiiii! Jee! Ihanaa! Kiitti!

Mä siis pääsin mukaan. Voi kuinka onnellinen olin! Ilon ja surun kyyneleitä samaan aikaan :D Mietin mielessäni, että oon kyllä vähä hullu akka. Mut tää bodyjam ja lesmills ja uudet ohjelmat on vaa niin mun sydämenasiani, että vähemmästäki menee kuuppa sekasin :D

maaliskuu16 (12)No sitten asiaan. Eli maailman ihanimpaan bodyjamiin. Tämä 68 on oikeesti aivan huippu ohjelma!! Katsokaan sizzleriä tuosta alta, jos ette oo ehtineet sitä kuluttaa puhki ;) Ja tracklist TÄÄLTÄ!

En kirjoita nyt jamista mitään biisi biisiltä tehtyä analyysiä, koska monessa biisissä harjoitellaan jotain osaa koreosta, ja sitten tää homma  huipentuu ekan ja tokan osan loppubileisiin. Ite jaan tunnin kulun siis seuraavastI:

Lämmittelyt (biisit 1-2): Hitsit mä tykkään tosta ihan ekasta biisistä. Oon fiilistelly sitä spotifysta jo jonkun aikaa ja tunnilla se on ihan tosi kova :D haha. Nostalginen muttei semmonen nolo. Just hyvä <3 Tekee mieli laulaa ;)

Ekat bileet: Ekoissa bileissä ei oo yhtäkään huonoa biisiä! Siis ei oikeesti yhtäkään! Levels, centre of the universe, let’s go, right now? WTF? Ihan sairaan ihanaa, kun koko ajan tulee putkeen vaan kaikkia hyviä, hihi. <3 Vielä ku oppis ton koreon haltsaan kunnolla, nii tulee ihan sairaaaaan kovat bileet! Muutenkin siis kun fiiliksen suhteen. Voi olla sykkeet hitusen kovat, kun pääsee vähä jyvälle noista mooveista.

Jäähdyttely: boring. Ihan tylsää ja turhaa kun välissä on jäähdyttely. No, mut ehtii juoda vähän ja laskee sykkeen vaiks sinne alle 170 ;)

Tokat bileet: Tokatki bileet pitää sisällään pelkästään hyviä biisejä!! Siis aivan uskomatonta, mutta totta. Kaikki biisit on semmosia, joita voin ( ja kuuntelenkin ) ihan vapaa-ajallanikin oikeesti sillai et tykkään niistä. Siks tää bodyjam on varmaan mulle nykyään ihan ykköslaji, siinä yhdistyy kaikki mitä rakastan treenaamisessa: täydellinen musiikki, huikeen hyvä fiilis ja treeni-ilo! Vielä kun muskelit kasvais, nii en muuta tekiskää ku jammailis päivästä toiseen ;)

Loppuverkka. Sit loppuun. Oli ihan kreisi tänää ku mentii jotain rivitanssia, haha. Mut jotenkin se korosti tän tunnin teemaa ihan loistavasti: sopiva sekoitus kovatehoista treeniä,  hauskanpitoa, iloa, naurua, hyvää musiikkia, yhdessätekemistä, oivalluksia, sähellystä, innostusta ja spontaaniutta. Ei ne ekat kerrat mee koskaan putkeen kenenkään osalta, mutta kun sopivan rennosti ottaa ja antaa itelleen luvan tehä virheitä, nii kyllä tääki koreo jää taas parin kerran jälkeen mieleen :)) Eikä se vaikuttanut mitenkään liian haastavalta. Toki kropalla menee hetki aikaa tajuta kaikki koordinaatiohommat ja että kädet+jalat toimii samaan tahtiin vaikka menee eri suuntiin. Mutta oon luottavaisin mielin, sain jo tänää niin hyvät tehot! Mä oon niiiiin kiitollinen, että pääsin tonne tunnille mukaan, vaikka olin periaatteessa ylimääräisenä. KIITOS<3 Pelasti mun päiväni ja mieleni. Tuli tehtyä hyvä treeni! Keskisyke 156 ja maksimi 182 ;) hihi. Vaikkakin bodyjamissa treeni on ihan toissijainen asia. Se on niin ihana laji, että kaiken hurmoksen keskellä unohtaa, että on tavallaan muka treenaamassa? Tiiätte varmaan sen tunteen. Bodyjamiin ei tarvii koskaan pettyä. Ja tää kaikki fiilistely on vasta alkua. Ensivaikutelmia. haha. Mutta kuten ehkä huomaattekin tekstin sävystä, bodyjam68 on ainakin ensivaikutelmiltaan kokonaisuudessaan yks parhaista ohjelmista, mitä oon koskaan kokeillut. Johtuu pitkälti varmasti noista biiseistä, koska yhtään huonoa ei oo tullut mukaan! Mutta on tossa lajissakin jotain taikaa. Aivan ihanaa <3

Ootteko käyny jo kokeileen? Mitäs mielipiteitä? Mä en malta odottaa, että pääsee vetää tota diskovalojen välkkeeseen isoon saliin!!

Milla

10 vastausta artikkeliin “bodyjam68”

  1. waat mä tein tota bodyjamii jo kk sitten ja olin ihan et voi ei nytkö se jo vaihtuu et en ehi enää tunkemaan itteäni jonnekin kokeilutunnille, kun omalla salilla ei näitä tunteja oo. olinkin siis vaan ihan ekojen joukossa, jes!! mahtava ohjelma ja oli kyllä upeet fiilikset sen jälkeen. on oikeestaan sun ja blogis ansiota, että kokeilin bodyjamia :)

    • oikeestiko oot menny mun hehkutusten innoittamana kokeilee jamia! vähä siistii! :)) sä oot kyl päässy tosi aikasin uuden ohjelman pariin. vaikket tiennykää et se oli just vast vaihtunut ;)

  2. Harmi että meijän salilla ei oo tarjolla tota bodyjamia :-( Näyttää niiiin kivalle!

    • jami taitaa yleisestikin olla vähä harvinaisempi lesmills saleilla.. ku tampereenkaa kokoisessa kaupungissa menee vaan ihan parissa paikassa! :( tarvii varmaan alkaa ite ohjaa nii saa joku muuki sali jamin käyttöön ;)

  3. AHahaha repeilin tolle alulle ihan huolella, voin niin kuvitella tilanteen :Dd Onneks kaikki päättyi kuitenkin hyvin :D Mulla tuli tän myötä kauhee himo päästä taas kokeilemaan tuntia! Oot kyllä superi innostamaan muitakin näihin jumppiin!

    • haha nojooo. Ne, jotka mut tuntee nii varmaa repeileeki et jessus mikä tyyppi :D mut en tiiä sit, kuinka hullun kuvan annan itestäni niille, jotka ei osaa kuvitella mua tossa tilanteessa :’D haha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta