hyvänmielen bloggaaja?

Heippa! Olin jotenkin ihan alavireessä koko alkuviikon. Onko nyt jo keskiviikko? Viime viikko mentiin aika pitkälti poissa treeneistä kokonaan. Maanantaina aloitin ryhdikkäästi uuden viikon: korkkasin työmatkapyöräilykauden! Olin ihan fiiliksissä jo sunnuntaina siitä, että kevät on tullut ja pääsen vihdoin polkemaan työmatkoja musiikit korvilla! Siitä saa niin hyvän energiapiikin päivään, kun urheilee heti aamusta ;) Muttamutta. Kuinkas kävikään. Oli ihan saakelin kylmä aamu, varmaan pakkasen puolella. Lähdin silti hyvässä vaatetuksessa kerroksittain pukeutuneena polkemaan ton mun 8km työmatkani. Koska en osannut muuttaa suunnitelmaani. Aikaa kului aika tasan 30minuuttia, kaloreita paloi 275, keskisyke 148 ja maksimi 171. Takaspäin kotiin aikaa meni kans se 30minuuttia, kaloreita 195, keskisyke 130 ja maksimi 171. Ja mitä tää kertoo? Aika perhanan rankkaa hommaa olI!! :D Jessus. Kun miettii, että koko päivän työmatkat kokoaa sykemittariin samat tiedot, kun mitä esim. tunnin attacki saisi aikaan, nii kyllähän toi ihan urheilusta menee? En muista, mitä lukemat on olleet esim. viime syksynä, mutta  muistelisin, ettei toi työmatkapyöräily oo mitenkään kauheen rankalta tuntunut? No, eniveis. Nyt tuntui. Lopetin sen sitte siihen päivään :D haha. Oli niin kylmä ja mua inhottaa hikoilla kylmässä ja sitten kun vielä tuulee kovaa, nii hyi! Laitoin pyörän talliin ja odotan että kevät oikeesti tulee. Miks mä luulin et se tuli jo? Ajattelin, että mieluiten vois olla +5 aamulla ennen kun viitin seuraavan kerran lähteä pyörällä töihin. Ja itseasiassa pohdin, aionko muutenkaan enää polkea ihan joka päivä tota matkaa. Siis jos se oikeesti on noin ”rankkaa”. Kun en kuitenkaan nauti tosta pyöräilystä niin paljon, että haluaisin, että se vie tehoja ja energiaa jumpilta tai salitreenistä. Nii aion ainakin säännöstellä sitä, ja kulkea ihan hyvällä omallatunnolla bussilla esim. silloin kun täytyy säästää jalkoja legdayn aikoihin ;)

helmikuu24 (4)Olin ihan rikki siitä pyöräilystä, mutta lähin silti illalla salille. Ajattelin, että se väsymys menee kyllä ohi. Treeni kulkikin ihan kivasti, mutta jotenkin sain jonku syväjäätymisen siitä pyöräilystä, ja sit palelin koko maanantain ja vielä tiistain. En kyenny lähtee tiistaina ees treenaa, kun oli niin poikkinainen olo. Niinpä luulin, että oon nyt sit tullu kipeeks. Ja sit taas harmitti, että ei perhana :D Johan nyt oliskin aika sairastaa huhtikuun lenssut kun maaliskuu meni jo! pöh. Olin vielä tänää aamullakin töihin lähtiessä ihan maani myynyt , että tääki treeniviikko meni aivan harakoille. Mutta päivän aikana mun oloni parani aika paljon, ja joku keksi ehdottaa, että josko se allergia väsyttää ja kolottaa muakin?! NIIIN! MITÄ JOS!? Voi olla! Ehkä en ookaa tulossa kipeeks! Ja niinpä lähdin tänää bodyjamiin bailaamaan ja ai että kun tulikin hyvä mieli <3 hihii.

Oli varmaan viikon paras päätös, koska sen jälkeen on tuntunyt, että elän taas. Nautin, iloitsen ja nauran! JEE! Ja siitä tulikin mieleeni tää hyvänmielen bloggaaja -juttu. Oonko mä sellainen? En koskaan etukäteen suunnittele, mistä asioista tuun tänne kirjoittamaan. Enkä oikein muista, mistä kaikesta oon kirjoittanut :D Mutta jotenkin mulla on sellainen kuva, että harvemmin valitan täällä elämän kurjuudesta? Toivottavasti en? Mullakin on tottakai niitä päiviä, kun tekee mieli heitellä esineitä seinään ja kirota kovaan ääneen. Mutta en välttämättä höpöttele silloin täällä blogissa teille niitä juttuja. Oikeastaan koko alkuviikon, kun oli ihan stressi-äksy-inho-harmi-olo, nii en ees kirjautunut fitfashioniin. En vaan jaksanyt koko blogimaailmaan. Eikä olis tullu mieleen tulla kertomaan sitä tänne :D Oli vaan mukavaa valita se vaihtoehto, etten edes ajattele koko blogia. Mieluummin tuun kirjoitteleen tänne silloin, kun iskee inspiraatio ja tekee kovasti mieli kirjoittaa! Niinkun nyt! Tuli niin hyvä mieli siitä bodyjamista ;) EI mulla mitään sen kummempaa asiaa tainnut olla. Nii päädyin nyt sit kertomaan vähä tän viikon kuulumisia. 

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta