onnenhetkiä tänään ja instagrammia viime vuodelta

Ai että voikin olla hyvä fiilis just nyt! Pääsin tossa pari tuntia sitten aamuvuorosta kotiin ja tiiättekös mitä, mulla on pitkä viikonloppu! Pe-su vapaata ja melkeinpä tuntuu vapaalta tämä torstaikin, kun oon nyt näin ajoissa kotona. Mulla on ollut lomaa viimeksi joulukuussa se viikko, jonka vietin fuerteventuralla. Sitä ennen viime vuoden heinäkuussa, joten voitte uskoa, että alan olla aika puhki. Okei, moni sanoo, että kyllä nuorena jaksaa ja olihan mulla kuitenkin se viikko jouluna! Mutta musta itestäni nää kommentit tuntuu vähän jopa loukkaavilta, koska tunnen olevani jo loman tarpeessa. Vaikka tykkään työstäni ja jaksan siellä hyvin, nii kyllä sitä jotenkin vaan kaipaisi pidempää taukoa arjesta. Sen vuoksi tällainen pitkä viikonloppu on aivan täyttä luksusta mulle <3 Ja tieto tietysti siitä, että huhtikuussa on pääsiäisen ja vapun ansiosta muutenkin tiedossa ainoastaan nelipäiväisiä työviikkoja, tuo mulle jotain kummaa onnellisuustunnetta mieleen ;) hihi.  Lienee kuitenkin normaalia.

Suunnittelin alunperin, että olisin mennyt töiden jälkeen salille olkapää-ojentajatreenin kimppuun. Vaan töiden jälkeen tulikin sellainen olo, että en jaksa nyt kiirehtiä mihinkään! Salille ehdin ihan hyvin huomennakin. Käytiinkin sitten elmon kanssa ihan rauhaksii kävelyllä auringonpaisteessa ja mä hihkuin innostustani – oikeesti onko mulla kolme päivää vapaata!? Mietin, että aion käyttää nää päivät vain ja ainoastaan kaikkeen kivaan tekemiseen. Muutamat lounastreffit kavereiden kanssa, ehkä hulluilla päivillä pyörimistä, kivoja treenejä hyvällä energialla ja jotain hyvää ruokaa – ehkä jotain jännittävää uuttakin, hihi? EHKÄ :D Oikeesti. Nyt mä en ressaa yhtää, että viikonloppu on taas liian lyhyt tai että se on täytetty liian täyteen menoja. Vaan otan ihan lungisti, fiiliksen mukaan. Tääkin on tietynlainen taito jota tarvii välillä opetella, sillä mulla ainakin silloin, kun on hirveen kiireistä nii tulee semmonen suoritusmentaliteetti arkeen. Ja nyt kun on mahdollisuus olla ja hengailla, nii aion kyllä tehdä sitä ;)

instagram (14)

Ja jotta varmasti onnistun fiilispohjaisessa tekemisessa, ajattelin tässä välissä fiilistellä vähän menneitä aikoja. Marissa haastoi lukijoitaan kaivelemaan ihanimpia kuvia instagrammista, ja koska muutkin on saanu näytille vaikka mitä ihania muistoja, nii mäkin halusin laittaa omat kuvani näytille ;) Valitsin suosikkini, eikä nää ole missään tietyssä järjestyksessä.

1. Viime kesän Military run – juoksutapahtumasta. Tapahtuma oli ihan huippukiva, mutta niin oli kaikki siinä viikonlopussa muutenkin! Syötiin hyviä terveellisiä ruokia, otettiin aurinkoa, urheiltiin ja vietettii semmosta ystävien laatuaikaa, kuin ihanaa <3

instagram (16)2. Viime vuoden junannuskuvia. Vietin juhannusta pitkästä aikaa perheen kanssa maalla, ja oli kyllä totaalisen rentouttavaa ja täysi irtiotti arjesta! Meillä on perinteinen kesänviettopaikka aika kaukana kotoa, ja olis kyllä huippua, jos pystyis jatkossakin edes sen kerran kesässä järjestää pitkän viikonlopun ja käydä siellä. Kaikki on siellä jotenkin niin rauhallista ja erilaista verrattuna kotiin, joka on keskellä isoa kaupunkia :D

instagram (17)3. Särkänniemi! Viime kesänä tuli käytyä kahdesti. Saatin aivan ihana kuuma hellepäivä loppukesän särkkispäiväksi. Toivottavasti sama tuuri käy tänäkin vuonna :) Mulla on yks haave tohon särkkiksee liittyen, voin sitte laittaa instaan kuvan, jos se joku päivä toteutuuu, hihiii ;)<3 Sanotteko muuten särkkis vai särkkä? Nää paikalliset kai kutsuu särkäksi, mutta mun mielestä se on särkkis?

instagram (7)4. Summersound festival – kesän huikein tapahtuma! Jopa niin huikea, että meikäkin saattaa pari siideriä vetästä siinä fiiliksessä. haha. Aivan ihanaa lähtee tyttöjen kanssa autolla kohti Helsinkiä, laittautua nätiks hotellilla, ottaa vähä skumppaa ja fiilistellä maailman parasta musiikkia ja kesäää!<3 Oon ollut tuolla joka vuosi ja liput on hommattu ensi kesällekin. En malta odottaa!! Oon myös onnistunut aina näkemään Tieston, saas nähdä mikä päivä se tänävuonna soittaa, sikälimikäli se on ees tulossa. No, on se! Toivottavasti lauantaina ;)instagram (6)5. Terdeltä viime kesänä. Okei, taidan olla aika kesäihminen, kun kaikki ihana liittyy kesään. Mutta kuka ei olis? Silloin on jotenkin ihan eri tavalla virtaa ja iloa elämässä :D haha. Tää kuva kiteyttää kaiken sen, mitä tarvitaan kivaan iltaan. Hyviä ystäviä.instagram (1)6. Pääsiäinen 2013 – okei, löytyhän täältä joku talvikuvakin ;) Jea. Viime pääsiäinen oli kyllä tosi rento kans. Kävin kaverilla kylässä. Lenkkeiltii, saunottii ja juoruiltiin. Ainii, ja liittyi siihen kai joku extemporesuunnitelmakin, mikä meinattii kai toteuttaa tänä vuonnakin ;)instagram27. Ja tää kuva on viime syksyn pt-projektin aikaan. Olin silloin kyllä hyvinhyvin innoissani kaikesta: treenistä, ruokavaliosta ja kehittymisestä ;) Ja tätä kuvaa katsoessa ja noita fiiliksiä muistellessa tulee entistä vahvempi tunne, että taidan nyt rykästä vielä jonkun dieetin tähä kevääseen ;)instagram58. Ja pakko nyt laittaa toinenki treenikuva. Mut onhan yhteistreenit nyt huippuja! Ja kun yleensä treenin lisäksi nää yhteistreeniviikonloput sisältää kaikkea muutakin kivaa! tervetuloa taas kylään, kamut :)instagram39. Siskon vanhojentanssit. On aika kivaa, kun on joku syy kokoontua perheen kanssa yhteen ja juhlia jotain. Ystävänpäivänä se oli siskon tanssit :-) Se oli niin nättinä! instagram (9)

10. Ja viimeisenä ihana lomakuva. Voi että. Vaikka mulla oli jouluna vain se viikko lomaa, niin se tuli kyllä hyvin käytettyä. Parhaalla mahdollisella tavalla. Sporttailut, aurinko ja metrin kokoiset marsjäätelöt teki tehtävänsä, ja alkuvuonna oli taas astetta helpompi kestää Suomen pimeää talvea.instagram7Mitä voimme kuvista päätellä? Kaikista onnellisimmaksi mut tekee perhe, hyvät ystävät, loma, treenit ja kesä <3 Kiitos kaikesta tästä! Huippua, että kesä on vasta tuloillaa, niin paljon ihania juttuja tiedossa ;) Jos joku ei ole vielä tehnyt tätä haastetta, nii suosittelen lämpimästi. Kesti aika kauan, vaikka luettavaa ei teille lopulta paljon olekaan. Jotenkin uppouduin kaikkiin kuvii ja niiden välittämiin tunnelmiin niin kovasti, että kymmenen ihanimman kuvan valitseminen oli yllättävän vaikeaa ja kesti kauan :D Jättäkääs linkkiä vaikka kommenttiboksiin, jos teidän blogeista löytyy lisää ihania instagrammuistoja! Ja jos haluatte seurata tämmösiä kuvia enemmänkin, niin mun instagramhan on @millariu. Ja muistutuksena, että Treenikengissä -blogi löytyy myös facebookista. Tykkäämällä siitä, saat etusivullesi suoran linkin, kun blogi päivittyy :-) Täällä fitfashionissa toi fb-juttu tossa sivupalkissa ei oo toiminut pitkään aikaan, mutta siellä kuitenkin ollaan myös!

Milla

7 vastausta artikkeliin “onnenhetkiä tänään ja instagrammia viime vuodelta”

 1. Oot kyllä ihana, Milla! Aina jotenkin niin iloinen ja aurinkoinen :) Ei tätäkään postausta voinut muuten lukea kuin hymy huulilla!

  ps. Särkkis se on! :D

  • kiitos, ihana kommentti =)<3 ja joo, särkkis se on! paikalliset ei tiiä mitää :D

 2. Moi!
  Pakko tulla vaan kommentoimaan että heti tuli hymy huulille, kun toi mopsinaama ilmestyy ruudulle <3 On ne vaan niin ihanuuksia ettei mitään rajaa, terkkuja vaan meidän 9kk ruttunaamapojalta ;)

  Ps. Särkkä se on eikä mikään muu t. paljasjalkane tamperelaine

  • oi onko sullaki mopsi!?vai ranskis, onha ne ruttuja, hihi. joka tapauksessa ihania!<3 ne on nii pulleroita. vois joskus pitää ruttunaamatapaamisen, jos tampereella kerta asut? Niitä harvemmin meinaa näkee missää. ja kuitenki tämmöset on keskenää nii hyviä leikkikavereita :D käyttekö koskaa missää koirapuistoissa?

  • oho en oo huomannut sun vastausta, toivottavasti luet näitä vanhojakin kommentteja :D Armas on ihan ehta mopsi! Ja todellakin voidaan pitää mopsitapaaminen, ei paljon oo meidänkään nurkilla mopseja ole. Ei olla käyty ku toi on viä niin pentu muka ollut mutta tykkää kyllä kaikkien kanssa leikkiä jotka vastaan kävelee! Ei vitsi ku ois kiva saada mopsikaveri tolle :))

  • noni kiva! elmo tykkää kyllä kaikista ruttunaamoista, se on tosi kiltti. missähän päin te liikutte yleensä? me pyöritää tässä keskusta-pyynikki-ratina-hämeenpuisto -alueella. jos ootte kaukana, nii voidaa kyllä elmon kanssa lähteä joku kerta reissuunki bussilla moikkaa teijän Armasta :D haha.

 3. Me vaikutetaan täällä itäpuolella, jankassa lähinnä. Onko siä päin jotain kivaakoirapuistoa/metsää jossa noi vois peuhata kunnolla? :) ja saako suhun jotenkin helpommin yhteyttä ku täällä :D mulle saa ainakin laittaa facessa viestiä, nimi Tuuli Räsänen ja tuskin löytyy kauhean montaa, armas on kansikuvana ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta