ai hups, kävinkö mä kolmesti bodyjamissa ;) – ja muita hyvän viikon merkkejä

Vähänkö huippua, että toi blogikirppis toimii noinkin kätsysti. Sinne vaa esille treenikamoja, joita ei itse enää tarvitse, ja moni muu treenaaja saa sieltä kotiuttaa itselleen halvalla hyvää. Tuntuu niin turhalta säilöä käyttämättömiä, mutta hyviä tavaroita kaapissa, joten oli helpottavaa, että sain ne eteenpäin sellaisille ihmisille, jotka niistä oikesti toivottavasti iloitsevat ja tykkäävät :) Kiitos kaikille kaupantekijöille! Tiistaina lähtee pakerit postiin :)

Mun ihanat vapaapäivät alkaa olla takanapäin, mutta saatoinpa nauttia niistä ihan täysillä niin kauan, kun niitä kesti ;) Hmm. mistähän sitä aloittaiskaan. Jos vaikka tästä treeniviikosta! On nimittäin ollut erittäin hauska treeniviikko:

Ma: bodyjam

Ti: lepo

Ke: Bodyjam

To:lepo

Pe: Bodyjam & sali1 olkapäät+ojentajat

La: sali2 jalat + pyöräily 18km

Su: sali3 rinta+hauis

Että yhteensä kolme salitreeniä ja kolme bodyjamia ;) haha. Piti nyt kerranki nauttia kun pääs!! Meijän salilla menee jamia neljästi viikossa, mutta mun työvuorotaulukoilla pääsen siihen tavallisesti tyyliin kerran tai max kahdesti viikossa. Nii nyt sit kun olis mahdollisuuus nii menin melkein kaikkiin. Tietystikin sillä kustannuksella, että yks salitreeni jäi tekemättä. Tää nyt oli tämmönen hyvänmielenviikko, mutta ens viikolla ajattelin taas priorisoida, että sais noi 4 salia mahdutettua  :) Täytyy muuten sanoa, että onneks pidin silloin torstaina lepopäivän, koska perjantaina oli ihan sairaan hyvä energia treenata! Sain olkapäät ja ojentajat oikee kunnolla töihin ja oli jotenkin kauheen hyvä keskittyminen siinä treenissä! Ja sainpa muuten myös ilahduttavan yllärin, kun kesken treenin eräs tytsy, joka treenaa mun kans samalla salilla, nii tuli kertoo, että seuraa mun blogia! Ja puhui vieläpä tosi kauniilla sanoilla mun jutuista, ja et ihan niinku seuraa mun kirjoittelua! WÄH, Vau! Kuin ihanaa oli kuulla noin hyvää palautetta. Mä kun en oikein tiedä, keitä kaikkia siellä ruudun toisella puolella on? Äiti ja läheisimmät kaverit, mutta että muitakin? Tulkaa ihmeessä moikkaa, jos teitä ihanaisia ja samanhenkisiä ihmisiä on enemmänkin! :) Tuli ihan älyttömän hyvä mieli, kun kuuli noin kivoja sanoja :) Terkkui sulle, Veera! Moikkaillaanhan kun taas törmäillään.

Lauantain jalkatreeni tehtii kaverin kanssa oikee örinällä. Tehtii se mun viime viikolla linkkaama jalkojen supersetti, ja jessus oli taas kovaa hommaa! Tällä kertaa lisättii lantionnostoihin painoja, ja tehtiin erillisinä juttuina maastavedot ja lantionnostot. Sykkeet oli aina sarjan jälkeen jotai 180-190 ja meinas vähä kirosanojaki lentää :D Ärinää ainaki kuulu! hihi. Ihan hullua, et miten voi jäädä niin koukkuun johonki näin kiduttavaan hommaan!? Jalkatreenit on ihan hirveitä, mut sit kuitenki just niitä kaikista parhaimpia! Etenkin, kun niistä selvii yhdessä kaverin kanssa maaliin! Tehtii isojen liikkeiden jälkee vielä takareisiä maaten siten, että painettii oikeen toisen lantio kiinni siihen penkkii ja pistettii kunnolla eristetysti vaan takareidet töihin! AI jessus, ei kyllä tarviii kummoset painot ees olla, kun tekee vaan keskittyneesti takareisillä, hitailla negatiivisilla vaiheilla ja vähä avustetustiki vielä! HUh.

On ollut niin keskittyneet treenit tällä viikolla, että mulla ei oo yhden yhtäkää treenikuvaa puhelimessa :’D No, välillä näinkin.  Sen lisäksi, että oon nauttinut vapaapäivistä treenaamalla, oon tehnyt paljon muutakin. Kävin siellä suunnittelemillani hullareilla. Kävin pariinkin otteeseen! Ja vaikken oo mikää kova shoppailija muuten, nii kattokaa miten ihanat kesäkengät löysin matkaani :D Tiiättekö joskus, kun näkee kaupassa jotain tosi omannäköistä, nii ei edes mieti, että ostanko. Vaan sitä vaa äkkiä koittaa ettiä omaa kokoa ja sateenarjotaktiikalla varmistaa, ettei kukaan muu vie sitä nenän edestä! Ja näiden kohdalla mulla kävi sillai.

huhtikuu13 (3)

Hullarihumpan lisäksi näin monen monta kaveria viikonlopun aikana. Kuin ihanaa! Kerranki oli semmonen olo, että ei tarvii priorisoida, että näänkö kavereita, vai meenkö treenaa vai siivoanko kodin. Vaan pystyi tekee niinku kaikki! Musta tuntuu ihan kun olisin lomalla :D? Semmonen ihmeellinen vapaa ja aurinkoinen olo. Vaikka tänäänki sataa vettä? Sain ihan hitsin paljon aikaan viikonlopun aikana, mutta silti on tosi rentoutunut fiilis. Miksei viikonloput oo aina kolmepäiväisiä? Ainii, mut onhan ne! Ainakin ens viikolla ja sitä seuraavalla ja sitäki seuraavalla, hihii <3

huhtikuu13 (2)huhtikuu13 (1)Okei, on tätä viikonloppua myös varjostanut kaksi pienenpientä murhetta. Ensimmäinen on niin pieni, että en edes mainitse sitä täällä. Tai no, mainitsen. Koska se murehdituttaa mua. Mun tukka nimittäin katkes taas lisää kriittisistä kohdista ku vaalennettii sitä! yyy. Mul ei oo kohta ollenkaa etuhiuksia :D Eipä tuo haittaa päiväkodintätiarkea eikä treenatessa, mutta jos tarvii kauniina olla, nii on vähä vaikeempaa :D Toinen tän viikonlopun murhe on myöskin pieni, mutta silti iso. Nimittäin mun  läppäri lopetti toimintansa eilen. Se ei vaan suostu käynnistymään. Kun painaa käynnistysnappia,nii valo kyllä syttyy, mutta siihen se jääkin. Ei ääntäkään kuulu. No. puhelimella ei paljon blogia päivitellä, joten pyysin äitiltä konetta lainaan. Ja hän onneksi lainasi omansa mulle ainakin kuun loppuun, että voin ostaa uuden koneen ittelleni. Mutta tiiättekö, mikä mua eniten harmittaa siinä läppärin hajoamisessa? – No tietysti se, että mun kaikki kuvani on siellä!! :/ yyy. Kaverikuvat, reenikuvat, viime kesän kuvat, elmon kuvat, kehityskuvat – ihan kaikki! plööö. Mulle kävi tää sama tasan kaks vuotta sitten, mutta enpä kai mitää oo oppinut, kun taaskaa niitä kuvia ei oo muualla säilössä. Että neuvona vaan: ottakaa varmuuskopiot johonki ulkoiselle kovalevylle nii säästytte turhalta harmitukselta.

huhtikuu13Mutta jos jotain hyvääkin, nii sainpahan pyöräiltyä lauantai-iltana 18km, kun poljin helkamalla hakemaan äitin konetta lainaan :D Ja hyi että, oli vieläki liian kylmä! Mä en kyllä sovi ulkourheilijaksi kuin kesällä.

Mutta mutta, kaiken tämän jälkeen voisin tiivistetysti sanoa, että olo on onnellinen ja levännyt. Mitäpä kuuluu sinne ruudun toiselle puolelle? Keitä te kaikki ootte siellä? :) Ilmiantakaa itsenne ;)

 

Milla

6 vastausta artikkeliin “ai hups, kävinkö mä kolmesti bodyjamissa ;) – ja muita hyvän viikon merkkejä”

 1. Kuulostaa ihanan rennolta sun viikonloppu! :) se tekee ihmeitä kun saa edes yhden ylimääräisen vapaapäivän viikkoon. Ja onpas kiva asu sulla tossa vikassa kuvassa! Kivan pirtee :) ai pitää ilmiantaa ittensä :D oon kohta 24vee tuleva lastentarhanope etelä-suomesta ja urheilu on mulle elämä <3 :D

  • jooo rentouttavaa olikin! Hassua, miten yksikin ylimääräinen vapaapäivä sai ihan lomafiilikset aikaan :D Ai säkin oot urheiluhullu lto, hihi. Hyvä combo ;)

 2. Ihanaa samaistua noihin vapaapäivien riemuihin :D Mulla on töistä lomaa, aamusali ja infrapunasauna takana, mieskin vapaapäivällä ja lapset tulossa kohta koulusta. Rauhaa ja hyvinvointia <3 Olen jo "aika" vanha, mutta silti ahkera treenaaja ja lukija. Positiivisiin palautteisiin on helppo yhtyä, blogisi on mahtava! Lämmintä kevättä toivottelee toinen paleleva ulkoilija

  • oi kuinka ihanalta sunkin päivä kuulostaa! Ihan periaatteessa tavallisia juttuja, mutta kun niihin osaa pysähtyä ja muistaa nauttia nii ne onki yllättävän voimauttavia <3 Ihanaa kevättä sullekin, kuulemma pääsiäisenä lämpenee! hihi. Kiitos kivasta kommentista :)

 3. Mie ilmiannan itteni vaikka oon kyl jo aikasemminki kommentoinu siulle :). Mie oon Tiina ja oon seuraillu sinnuu öö vissii nelisen kuukautta? Aika menee nykysi nii nopeesti ni en ees muista :D. Kivat noi Hilfigerin tennarit! Miulla on Hilfigerin valkeet tennari, mut näillä rönttäkeleillä ei uskalla vielä pitää :).
  http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

  • kiva kun käyt lukemassa+kommentoimassa ja ilmiannoit ittes! ;) noi tennarit on mustaki aivan ihanat! en itekää kyl uskalla vielä laittaa käyttöön, ettei mee heti piloille. Ehkä toukokuussa sit =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta