blogikirppis – treenivaatteita myynnissä

Heippa! Siivoilin viikonloppuna ylimääräisiä tavaroita kaapista pois pölyttymästä. Osan laitoin kirppistä odottelemaan, osan vein uffin kierrätyslaatikkoon, jotain heitin suoraan roskiin ja nämä loput ajattelin laittaa tätä kautta tarjolle. Nimittäin käytettyjä treenivaatteita. Varsinaiselle kirppispöydälle on muutenkin menossa niin paljon tavaraa, että hyvä jos saan jotain tätä kautta myytyä eteenpäin. Ja toisaalta, missä olisikaan parempi kohdejoukko treenivaatteille kun treeniblogien lukijat! Siispä asiaan. Kaikki allaolevat tuotteet olisi tarkotus laittaa nyt kiertoon. Vaatteet ovat käytettyjä, mutta mielestäni sellaisessa kunnossa, että käyvät vielä hyvin jonkun muunkin käyttöön :) Olen laittanut esiin sellaiset hinnat, joilla myisin vaatteen kirpputoripöydässä. Eli jos vaate vaihtaa omistajaa kädestä käteen (eli tampereella) niin tuo olisi lopullinen hinta (tai toki voidaan sovitella ja keskustella, laitoin nyt suuntaa-antavia hintoja). Muussa tapauksessa postikulut tulee vielä päälle. Tässä LINKKI postin sivulle, jossa näkyy yleisimpiä postikuluja. En ole aiemmin myynyt vaatteita netissä :’D Mutta veikkaisin, että postikulut menisi tuohon ale 2kg, eli ei mitään hurjia summia kuitenkaan. Voidaan myös neuvotella hinnoista / postikuluista, koska mun vilpitön tarkoitukseni on ainoastaan päästä näistä tuotteista eroon ja ilahduttaa jotain, jolle nämä sopivat :)

1. Niken sininen treenitoppi, koko xs 5ekirppis (14)

2. Niken pinkki treenitoppi, koko xs hinta 5e

kirppis (13)

3. Gina Tricot oranssi treenitoppi (liukasta kangasta), koko xs 3ekirppis (11)

4. Niken juoksukengät koko 38, käytetty muutaman kerran ulkona. Itselle vähän liian isot, vaikka normaalisti käytän 37.5-38 kokoa. hinta 12ekirppis (6)

5. Reebokin keltainen treenitoppi, liukasta kangasta. Koko S, hinta 3e

kirppis (20)6. Shock Absorberin ihan uudet juoksuliivit! Ostin kokeilematta, kun luulin, että 70C on mulle sopiva. No, ei ollut, vaan nää on kupppikoosta liian isot. Laput leikattu pois, ja kerran kokeiltu ja liian isoiksi todettu. (ovh 50-60e) hinta: 12ekirppis (16)kirppis (17)

7. Niken sininen treenitoppi, sisäänommeltu tukiliivi. Koko XS hinta 4e. Ihana toppi, mutta mulle liian pieni yläosasta (koska tukiliivi).kirppis (10)

8. Adidaksen käyttämätön treenitoppi koko S hinta 5e. (Itelle liian leveä malli)kirppis (15)

9. Gina Tricon neonvihreä sopivan pikkuinen treenikassi. Sisällä pikkutasku, samoin ulkopuolella. Pitkä ja lyhyt kantohihna kiinni kassissa. Hinta 4e.kirppis (7)kirppis (8)

10. Niken musta treenitoppi, koko S. Hinta 7e. kirppis (12)

11. Niken treenicaprit, olisko legendit? Koko xs, mutta mun mielestä vastaa ennemminkin kokoa S. Hinta 4ekirppis (19)

12. Niken musta treenitoppi, koko XS. Itselle liian pieni. Hinta 5ekirppis (9)

13. Samanlainen kuin ylläoleva Niken treenitoppi sinisenä. Koko XS ja itselle myöskin liian pieni. Hinta 5ekirppis (21)14. Ja kolmas samanlainen Niken treenitoppi. Koko XS hinta 5e kirppis (1)

15. Kollarishortsit, H&M Sport. Koko S, hinta 3e (paksua kollarikangasta)kirppis (2)kirppis (3)

16. Craftin juoksutakki punainen, koko 36- Kahisevaa ja jonkin verran vettä pitävää materiaalia. Selässä tuuletusluukku (:D?) ja tasku, jonne on kätevä laittaa vaikka avaimet ja ipodi! Kainaloissa vetoketjulliset tuuletusaukot myös. Hinta 7e

kirppis (4)kirppis (5)JEP. Siinäpä niitä oli! Toivottavasti ainakin joku vaate löytäisi uuden kodin tätä kautta :-) Pistäkääs viestiä kommenttiboksiin tai s-postilla [email protected] jos olisitte kiinnostuneita jostakin tuotteesta / tuotteista. Saa kysyä, tarjota, neuvotella ja sovitella diilejä! Tarkoitus olis, että sekä ostajalle että myyjälle jäis hyvä mieli kaupoista :-) ja toivottavasti tää on kaikkien lakipykälien ja ff:n sääntöjen mukaista myydä omia vaatteita blogissa, wäää.?!

Milla

15 vastausta artikkeliin “blogikirppis – treenivaatteita myynnissä”

  • jep, kiitos! pistin sulle vielä kassin mitat nii voit päättää, haluatko sen :) Tiistaina lähtee postiin sikälimikäli tahdot :)

 1. Olisin myös kiinnostunut treenikassista jos jostain syystä vapautuu vielä! :)

  • kiitos, pidän sun varauksen mielessä, jos sattuu niin, ettei Suvi haluakaan tuota kassia :)

  • sulle tulossa :-) Mennää kahville ens viikolla, nii vaatteet voi vaihtaa omistajaa. Ihan huippua, että nää menee tällai kaupaksi!

 2. Moikka! Laitoin sulle sähköpostilla viestiä tuosta sinisestä Traditional Rib -topista jos on vielä vapaana (numero 13) :)

  • jep! halusin nimenomaan, että joku viitsisi näitä ostaakin. Hyvä mieli sekä ostajalle että mulle oli kirppiksen tarkoitus, ei rahallinen hyöty :)) kiitti kommentista! tuli hyvä mieli siitäkin, että joku mietti tällastakin juttua.

 3. heips! Jos jostain suusta urheiluliivit ei mene olisin kiinnostunut niistä :)

  • selvä, pidän mielessä, jos sattuukin, ettei liivit menekään ensimmäiselle varaajalle :)

 4. Moi! Voisin ostaa sinulta pois tuon Craftin takin, jos et ole vielä ehtinyt sitä myymään? Laitan tarkemmat yhteystietoni sinulle sähköpostilla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta