mistä sä hankit sun lisäravinteet?

Tein viime viikonloppuna tilauksen fitnesstukkuun. Oon ennen aina tehnyt yhteistilauksia kavereiden kanssa, mutta nyt mulla oli itellä niin paljon hankintoja, että sain niin paljon tavaroita ostoskoriin, ettei tarvinnu maksaa postikuluja ;) Odotin joka päivä, että saisin puhelimeen viestin, joka ilmoittaa, että tilaus on haettavissa postista, mutta viestiä ei vaa kuulunu! Pöh. Ajattelin harmissani, että menee sitten pääsiäisen yli pitkälle, ennen kun pääsen hihkumaan tilaamiani juttuja, mutta sitten just, kun olin ruokakaupassa hakee pääsiäisen ruokia, nii se viesti tuliki! hihi, jee! Säntäsin samantien postiin kaikkien kamojeni kanssa. Olin ku mikäki kassialma kaikkien kukkapuskien, muovikassien, laukkujen ja pahvilaatikoitteni kanssa :’D Selvisin kotiin ja hyvä, ettei pakasteet jääny pöydälle sulaa, kun halusin ekana avata tän fitnesstukun tuliaisen. JEE – PAKETTI MULLE !<3

huhtikuu17 (5)Tilasin lisää käyttämääni treenijuomaa, Octanea, koska mun mielestä se on hyvänmakuista ja toimivaa. Eka pönikkä näytti jo pohjaansa, nii tuli juuri sopivalla hetkellä täydennettyä varastoja. Octane oli vieläpä alennuksessa ihan tsäkällä juuri, kun tein tilausta, nii säästin melkein 10e/pönikkä. Käytän siis ite tota green apple explosion – makuista octanea, ja mun mielestä se on tosi hyvää, jos sen sekoittaa vähän suurempaan määrään vetta, kun mitä ohjeessa sanotaan :)! Ja tosta ei tuu semmonen paha maku suuhun, niin fastin intrasta tulee! En oo kyllä muita octanemakuja maistanut, mutta en uskaltanut nyt tilatakaan, koska hmmm. no, miksi vaihtaa hyvää pois? :D

huhtikuu17 (1)Treenijuoman lisäksi tilasin lisää maustamatonta wheytä palkkariin sekä uudet treenihanskat. Ai miks?

huhtikuu17 (10)No, ihan siks :D Oli noi vanhat niket jo aika rispaantuneet. Sormille oli joku kakstoista aukkoa per hanska. Ja viiminen niitti meni siinä, kun noi repes totaalisesti. pöh. Tilasin nyt sit ulkonäkökeskeisesti noi betterbodiesin pinkki-mustat naisten salihanskat. Ja nää hanskat olikin ehkä se suurin yllätysmomentti tässä pakkauksessa, olisko ne ees sopivan kokoiset! Mutta olihan ne! Tilasin kokoa S, ja ainaki käteen ne tuntuu sopivan pieniltä. Huomenna meen testaa niitä ihan käytännössä :) Onko kellää kokemusta, onko ne yhtää kestävämmät kun esim. Niket? Niket meinaa kesti ehkä just ja just vuoden mulla… Vaikka toisaalta, eipä noilla oo hintaa kun 19.9e, nii ei mikää paha sijoitus kerran vuodessa uusia, hehe :D

huhtikuu17 (6)En oo ennen tilannut fitnesstukusta itsenäisesti, vaan oon aina ottanut osaa kaverin tilaukseen. Koska postikulut. Viimeksi tilasin itelleni tota starnutritionin minttusuklaan makuista palkkaria, ja sitä on vielä paljon jäljellä, koska sen sisältämän sukraloosin vuoksi en uskalla sitä ihan neljästi viikossa vetää. Ja sen rinnalla käytänkin edelleen ite sekoittelemaani palkkaria, johon tulee maustamatonta wheyta. Ja koska tää toimii mun mielestä hyvin näin, nii tilasin nyt vähä lisää tota maustamatonta. Edelliset oli massilta, mutta kait tääki on jotai ihan peruskamaa :D?

huhtikuu17 (2)Omat kokemukseni lisäravinteiden ostamisesta rajoittuvat siis Tampereen Bodyactionissa shoppailuun sekä fitnesstukku.com sekä mass.fi -sivustoiden kautta tilaamiseen. Lisäravinteet on aika kalliita, joten sen takia isompien satsien tilaaminen kerralla olis kannattavampaa, kun esimerkiksi se, että ostaa kaupasta pienempiä pussukoita.

Mistä sä tilaat sun lisäravinteet? Mitä suosittelet hyvänä/edullisenä reittinä hankkia lisäravinteita? Kuulen mielelläni hyviä kokemuksia ja otan vastaan vinkkejä toimivista käytännöistä :))!

Milla

13 vastausta artikkeliin “mistä sä hankit sun lisäravinteet?”

 1. Mä käytän paljon tuota fitnesstukkua, koska sieltä saa kaiken ja nopeasti. Jonkin verran olen tilannut kanssa EBN.fi kaupasta jotain pillereitä yms. Sit Urjalan Makeistukku on kova sana, sieltä saa namien lisäksi muitakin juttuja. Tosin sieltä tulee sit tilattua myös sitä namia.. :P

  • haha urjalan makeistukku :’D Saako sieltäki jotai vai, en olis tienny! :D fitnesstukku on kyllä toimiva ja hyvä. Olisin saattanut olla toista mieltä, jos tää mun paketti ei olis tullu ennen pääsiäistä, mut nyt ku sain sen viimehetkellä käsiini nii oon tyytyväinen :)

 2. Omat lisäravinteet hankin joko Body Actionilta tai sit Mass.fi -sivuilta. Pyrin kans siihen, että ostan/tilaan kerralla enemmän niin siinä säästää varsinkin postikuluja jos netin kautta tilaa! Hiljattain tilasin Mass.fi:stä vitamiineja ja ne tuli parissa päivässä perille, todella hyvää ja nopeaa palvelua siis. Jos edullisuutta miettii niin Mass:n tuotteet on suht edukkaita ja Fitnesstukussa on monesti hyviä tarjouksia. :) Tai no, voiko lisäravinteita koskaan tosiaan edullisiksi sanoa… :D Ja yleisesti ottaen jos tuotetta X on mahdollista saada niin isossa kuin pienessä purnukassa, niin kyl se isompi tulee aina lopulta edullisemmaksi.

  Ihana väri nuissa sun uusissa salihanskoissa! Pinkki on aina pop. ;)

  • bodyaction on kyllä semmonen kauppa, et ku sinne menee hypistelee nii sais vaikka koko tilin tuhlattua! ja toi mass.fi on munkin kokemuksen mukaan tosi nopea palveluissaan, jos sieltä tilaa :))

   kiitos, noi hanskat on kyllä munki mielestä tosi hienot, kumpa ne olis käytännössäki hyvät!

 3. Mä olen aiemmin tilannut eri paikoista, mutta salia vaihdettuani sain alekortin Life-myymälään. Sieltä ostamani Sportlife Nutrition-merkkinen maustamaton hera oli positiivinen yllätys niin hinnaltaan kuin makeutusaineettomuudellaan, johon ymmärsin kiinnittää ensimmäistä kertaa huomiota. Sekoittuu nesteeseen heikonlaisesti, mutta lettutaikinassa toimi loistavasti ja kokeiltu on myös kasvissosekeitossa :)

  • joo ton makeutusaineettomuuden vuoksi mäkin käytän maustamatonta wheytä.

   En ookaan koskaan käyny lifessä shoppailee ;) Oon jotenkin ajatellut, että siellä on enemmänki jotain hifistelyterveysjuttuja, mut kiitos tiedosta – sielläkin siis myydään tavallisia lisäravinteita :D

 4. mä kanssa tilasin ennen aina fitnesstukulta, mutta nykyään tilaan protskut fitnessgurulta. Ai että kun on hyvää! En oo koskaan varmaan maistanut niin hyvänmakuista heraproteiinia. Muut lisäravinteet oon kyllä vielä hankkinut fitnesstukusta, mutta tilaamaan en oo enää jaksanut lähteä kun täältä Tampereeltakin löytyy fitnesstukun liike!:-D

  • joo mä oonki lukenu / kuullu, et fitnessgurun tuotteet on hyviä ja sieltä löytää halutessaan myös mitä ekstoottisimpia makuja! D: Onkohan tuolla fitnesstukun liikkeessä samat hinnat, kun mitä verkkokaupassa. Mietin nimittäin sitä, että olisin lähteny hamstraa muutaman purkin octanea, jos se olis liikkeessäkin tarjouksessa. Mut sit mietin, et tarviin joka tapauksessa myös hanskat ja heraa nii kun ei tarvinnu postikului maksaa, nii oli sit sama kumpaa kautta tuotteet hakee :) Mut et onkohan noi tarjoukset erit nettikaupassa ja liikkeessä? :o

  • Siis samat hinnat siellä liikkeessä on, mut tietty paljon suppeempi valikoima… Ja liikkeessä ei aina oo niitä samoja tarjouksia mitä netissä :(

 5. Minulla ollu nuo Niken hanskat ehkä 6kk, ja se mitä määki nyt salilla käyn säännöllisen epäsäännöllisesti sillo tällö, ni jo on reikää ruvennu puskee. Hyvät hanskat, mutta ei kyllä totisesti kestävät!

 6. Fitnesstukulla on myymälä myös Tampereella (Hallituskadulla), josta saa ilman toimituskuluja tuotteet samoihin hintoihin kuin netin kautta. Välillä on joutunut muutaman euron maksamaan lisää kun on ollut vain nettitarjous, mutta yleensä nekin kuittaantuu sitten niissä postikuluissa..

  • jooo okei, kiitos tiedosta :) oon aina tilannutkin kaverin kanssa yhessä tai ite niin paljon, että ei oo koskaan tarvinnu toimituksesta maksaa. Mut jatkossa voi sit hakea vaa jotai pientäki jos tarvii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta