dieetin aloituskuvat ja blogin eka arvonta

Suurin osa mun kehityskuvistani meni hajonneen läppärin mukana, joten joudun nyt alottaa puolittain alusta niiden ottamisen. Onneksi osa on tallentunut tän blogin kautta, nii sain muutamia pelastettua ja joitakin löytyy vielä puhelimen muistista. Nyt kun dieetti on startannut, nii otin taas omasta mielenkiinnosta ja pt:n suosituksesta lähtömitat sekä kuntokuvat. Viime syksynähän pt-projektin aikana onnistuin kadottamaan muutamia kiloja sekä yli 10cm kropastani, eli tiivistymistä tapahtui. Ulospäin tämmönen kiristyminen ei välttämättä helposti heti näy, koska oon kuitenkin ihan normaalikokoinen. Kasvattaa kuitenki hirveesti omaa motivaatiota, kun mittanauha ja kuvat kertoo pienistäkin edistysaskelista projektin aikana ;)

dieetinaloituskuvat26042014 (4)IMG_20140426_112055Tästä lähdetään liikkeelle, ja toivotaan, että motivaatio pysyy korkeella koko projektin ajan, ja jossai välissä voisin laittaa jotain edistysraporttejakin :D haha. Mulla on tällä hetkellä vahva usko omaan tekemiseeni, mutta silti tuntuu aina yhtä jännittävältä, että tuottaako tää tekeminen oikeesti tulosta!? Edistyminen kun tapahtuu kropanmuokkauksessa niin pikkuhiljaa, että tarvii vaa toivoo ja uskoa, että kova työ ja kärsivällisyys palkitaan :))

lokakuuruokap_iv_kirja_1_Tosiaan sitten tohon otsikon toiseen osaan, eli blogin historian ensimmäiseen arvontaan! Etenkin fitfashioniin siirtymisen jälkeen mun sähköpostiini on tullut aiempaa enemmän kaikkia kivoja tarjouksia erilaisiin tuotteisiin liittyen. Kuten ootte ehkä huomanneetkin, nii mä oon tehnyt tätä bloggausta ihan vaan itekseni, ilman mitään mainontajuttuja. Oon lukenut kaikki mun sähköpostini aina tarkkaan läpi, pohtinut, voisiko tuote olla sellainen, jonka haluan tuoda näkyville blogissani. Ja sitten lopuksi päättänyt, että ei se ole. En halua esitellä / mainostaa mitään juttuja, joiden takana en oikeasti seiso. Eli käytännössä siis olen mainostellut täällä ihan huomaamattani tuotteita ja merkkejä, joita käytän arjessani, koska ne ovat hyviä. Nyt ekaa kertaa ”mainostan” eli tuon esille tuotteen, jonka oon saanut blogin kautta. Eli stop – voit pysähtyä tähän, jos blogietiikkasi ei anna periksi lukea yhtään enempää tekstiä, joka osittain sisältää mainontaa :D Tai sitten voit jatkaa tekstinlukemista pidemmälle, ja miettiä, josko haluaisit itellesikin tällaisen tuotepaketin? Se olisi nimittäin nyt mahdollista.

Sain tosiaan kokeiluun tuotepaketin Adidakselta: Get ready -tuoksu- ja vartalonhoitotuotteita. Pieni juttu, kolme tuotetta. Mutta mulle sellainen paketti, joka oikeasti kiinnosti. Vastapalveluksena ei vaadittu mitään, mutta koska sain kivan jutun jaettavaksi myös teidän kanssa, nii ajattelin pari sanaa näistä sanoa. Rehellisen mielipiteeni tuotteista ihan muutamalla lausella :)

dieetinaloituskuvat26042014 (9)

Pakettiin kuuluu tosiaan suihkugeeli, deodorantti sekä tuoksu. Näistä kolmesta toi suihkugeeli on mun lempparini. Se tuoksuu hyvältä, semmoselta aika pirtsakalta ja voimakkaalta. Tykkään muutenkin kaikista body shop -tyylisistä vahvoista tuoksuista, joten senkin takia tää oli varmasti mulle ihan toimiva.  Deodorantti oli myös vahvan tuoksuinen laitettaessa, mutta ei häirinnyt voimakkuudellaan enää hetken päästä. Ja treenatessa ajoi asiansa, vaikkakin tavallisesti tykkään mieluummin stickeistä kuin tollaisista roll-oneista :-)  Toi hajuvesi sen sijaan oli mun mielestä aika voimakas, ei lainkaan mun tyyppinen. Käytän ite aina jotain supermakeaa äklöescadaa, joten tällainen voimakas, värikäs ja jotenkin eksoottinen tuoksu ei ihan sovi mulle :D Joka tapauksessa siis noi kaksi ensin mainittua tulee varmasti käytettyä loppuun. Ihan semmosia perushyviä :-) Tästä adidaksen uudesta Get Ready! -sarjasta löytyy myös miesten tuotepakkaus. Sattuneesta syystä mulla ei ollut sellaista testissä ;)

JEP, siinä oli mun osuuteni. Sitten olisi sun vuoro.  Saan ilokseni arpoa kaksi (2) kyseistä pakettia teidän lukijoiden kesken! Jos yhtään kiinnostaa saada samanlainen paketti kokeiluun, nii jätähän kommenttiboksiin viestiä. Viestissä voisit kertoa vähän siitä, kuka olet ja mitä kautta vierailet blogissani :) Mua kiinnostaa, keitä siellä ruudun toisella puolen oikein lukee näitä juttuja? Ootteko satunnasia vierailijoita, vai mun  kavereita vai kenties ihan vakkarilukijoita? Saa myös samalla jättää kommenttia blogin sisällöstä, jos on mielipiteitä, mistä asioista tykkäätte lukea? Jotain postausehdotuksia kenties? Sana on erittäin vapaa, jättämällä kommentin ja yhteystietosi (toimivan s-postin) osallistut arvontaan, joka suoritetaan vappupäivänä 1.5 ;) Huomioikaahan, että mun blogini on verrattain aika pieni, joten jättämällä kommentin, juuri sun voittomahdollisuudet voi olla hyvinkin suuret! Kiitos, ja lycka till! ps. myös te lukuisat mieslukijat voitte osallistua, jos onni osuu kohdallenne nii saatte (halutessanne) miesten tuotepaketin ;)

 

Milla

61 vastausta artikkeliin “dieetin aloituskuvat ja blogin eka arvonta”

 1. Oon lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja alunperin eksyin tänne FitFashionin blogilistan kautta :) Olis kiva, jos kirjoittaisit enemmän treeni- sekä ravintojutuista, esimerkiks mitä liikkeitä teet salilla jne :)

 2. Satunnainen lukijahan täällä, luen kuntoilu ja laihdutusaiheisia blogeja säännöllisen epäsäännöllisesti, yleensä anonyyminä lukijana.

 3. Mooi, oon löytäny sun blogis kans täältä fitfashionista. Yleensä teen niin, että selaan fitfashionin etusivulta aina uudet postaukset ja klikkailen sitten kiinnostavilta kuulostavat otsikot uusiin välilehtiin. Nykyään säkin oot aika usein mun välilehdillä haha ;) Oot kivan pirtsakka ja jotenki aidolta vaikuttava :)

 4. Ihanaa, että vieläkin löytyy näitä blogeja, jotka ei oo pelkkää mainostusta! Oon aikalailla samanlaisessa tilanteessa kuin sinä, joten tätä sun blogias on kiva lueskella :-) ja bloglovinin kautta luen!

 5. Vakkarilukija ja muutenkin tuttu :) ootan sun juttuja ja aina kun tulee uus pitää heti päästä lukeen :) oonkin miettinyt tätä mainosjuttua, et saatkohan paljon tarjouksia, mut kiva et valkkaat vaan sellaset, jotka oikeasti on sun näkösiä juttuja :)

 6. Nykyinen vakkarilukija, sosionomi (lto) opiskelija ja urheiluhullu :D tykkään kun sulla on paljon kuvia ja rento meininki blogissa! En mä oikee keksi mitää postaustoiveita, tykkään tälläsenä, oot monipuolinen :D

 7. Moikka! Oon lukenut sun blogia siitä asti kun siirryit tänne fitfashioniin. :) Ärsyttää vähän ettet oo tulla ”suosituimpien” joukossa, koska sitte näkis sun postaukset nopeemmin :D Aina ootan et jokahan oisit jotain kirjotellu ja sun kroppa on mun tavote!! UPEA!!

 8. Heippa! Seuraan blogiasi blogilistan kautta :) Kirjoitat kivasti ja mielenkiintoisista aiheista ja sulla on upea kroppa! Olisi kiva jos kirjoittaisit vähän tarkemmin esim sun ruokavaliosta :)

 9. Moips :) Löysin sun blogin pari viikkoo sit tuolt fitfashionista ja onneks löysinki, sun juttujas on kiva lukea ja kuvia kattoa! Nyt oon säännöllisesti seurannua sua tääl ja aion myös seurata :)

 10. Olen lukenut blogiasi vasta muutaman kuukauden (en muista mitä kautta päädyin tänne), mutta tuntuu ihan uskomattomalta miten joku voi kirjottaa niin samoista jutuista, mistä itekin tykkää ja mitkä kokee itelle hankaliksi. Voin niin samaistua moniin asioihin. Olen yhtä hullu ryhmäliikuntojen suhteen kuin sinäkin ja harmittaa ihan hitosti, kun omalla salillani Attack loppui vuosi sitten. Yksi juttu mikä jäi mieleen vasta: farkku-postaus ja paksut reidet, niin tiedän miltä tuo tuntuu! :D Myös iho-ongelmat, joista oot kirjottanu, on itellä ihan samanlaisia. Olen monesti meinannut sulle kommentoida jotain, mut oon vaan loppupeleissä tyytynyt lukemaan juttujasi. Kirjoitat mukavasti, kuvat on kivoja ja innostavia :)

 11. Luen blogiasi säänöllisen epäsäännöllisesti silloin tällöin, luen paljon kuntoiluaiheisia blogeja. Sulla on upea kroppa! :)

 12. Elikkäs mä oon 32v kolmen lapsen (tytöt 4v, 5v ja 10v) vuorotyötä tekevä yksinhuoltajaäiti. Salilla aloin käymään vuosi sitten maaliskuussa, sitä ennen en oo millään salilla ikinä käyny. Hurahdin ihan totaalisesti ja käyn säännöllisesti 4-5 kertaa viikossa. Nyt kolme PT:n tekemää ruokaohjelmaa ja saliohjelmaa takana.Nykyään vähän ite soveltaen… Satuin silloin jotain kautta löytämään fitnessAkun blogin ja seurasin sitä, se blogi siirty tänne fitfashionille ja aloin lukea monen blogeja täältä. Sun blogi on yksi mukavimmista lukea… Sen tähden oon tykänny sun blogista Facebookissakin et näkee aina ku oot kirjottanu. On vaan kolahtanut muhun :) Ihanaa kevään jatkoa :)

 13. Moikka.Eksyin blogiisi fitfashionin blogilistan kautta tuossa muutama kuukausi sitten.Nykyään tulee tulee kurkattua uudet kirjoitukset lähes päivittäin.Ihanan pirtsakka oot :)

 14. Moikka! Oon lukenut sun blogia jo ennen fitfashion aikoja. Löysin sun blogiisi jonkun muun treeniblogin kautta, en kuollakseni muista mistä. No jokatapauksessa oon seuraillut sun juttujasi ja blogilistan kautta nään aina uuden päivityksenki. Itse olen 27-vuotias nainen Etelä-Suomesta. ja tehdään muutes samaa työtä :)

 15. Olen satunnainen lukija, joka on tässä hiljattain ”löytänyt” fitfashionin ja nyt tulee säännöllisesti lueskeltua juttuja täältä. Oikeastaan siis vasta tutustun eri blogeihin. Sun blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta, jatka samaan malliin!

 16. moikka :) vierailen päivittäin fitfashionin sivuilla, joten sunkin blogin päivityksiä tulee luettua melkeinpä joka kerta =) Pidän siitä että olet maanläheinen ihminen ja osaat suhtautua rennosti urheiluun ja syömiseen, jatka samaan malliin!

 17. Onhan täällä tullu jo jonkuu aikaa aina säännöllisin väliajoin pyörähdettyä, joskus aikanaan löysin tänne ku etin kokemuksia grit-tunneista ja taisin jotain kommentoidakin :P nytkii on monesti ollu semmosia postauksia että tekis mieli jotain kommentoida mut sit se on aina jääny… :D täältä saa monesti itelleenkii nii hyvät tsemppaukset ku käy lukemassa siun juttuja, et on pakko itekii lähteä salille tai jumppaan !

 18. Vakkarilukija täällä jo melkein vuoden takaa :) Kiitos sun mielenkiintoisten juttujen!

 19. Fitfashionin kautta löysin blogin, ja lopullisesti jäin koukkuun kun mopsikuono ilmestyi etusivulle :)) Oma laihdutusprojekti menossa ja näistä blogeista saa fiilistä, energiaa ja inspiraatioo.

  Tuuli

 20. Moikka! Täällä kanssa yksi himoliikkuja! Tykkään hakea motivaatiota omiin treeneihin blogeista, ja päädyin tänne toisen blogin kautta :) Treeni ja hyvinvointi noin muuten ovat asioita joista tykkään lukea, ja hyvän ruoan ystävänä pidän myös ruoka-aiheisista postauksista.

 21. satunnainen lukija täällä moikka ! :) vaik harvoin luen sun blogia niin tykkään silti kovasti, oot ihanan pirtee ja hyvä kirjottaja ! :)

 22. Pitkään olen jo lukenut ja tykännyt. Tää on ensimmäinen arvonta ikinä, mihin blogissa osallistun kun kerran on tullut aiemminkin kommentoitua. Ei tarvii muuttaa mitään, jatkat vaan :)

 23. Oon lukenut sun blogia noin puoli vuotta ja blogisi taisin löytää alunperin demin keskusteluista hah :–D En keksi mitään muutettavaa tai lisättävää sun blogiin mutta syömisistä nyt on aina super kiva lukea ! Ja vielä pakko sanoa että upea selkä sulla ! (–:

 24. Luen FitFashion.fi -sivustolta säännöllisesti kahta eri blogia ja monesti näistä blogeista tulee siirryttyä etusivulle katsomaan bloginostot ja uusimmat postaukset. Näin tulee luettua aika kattavasti kaikista blogeista aina jotain. :)

 25. Aika pitkään oon tätä blogia lukenu, varmaan lähemmäs vuoden, ja sen jälkeen kun alotit salitreenaamisen kunnolla (ja jumpat jäi vähemmälle) niin blogi alko kolahtaa vielä enemmän :) Sulla on ollu niin huikee kehitys viime aikojen kuvissa! Tää on mukava tämmönen rehellinen ja luonnollinen blogi.

 26. Oon aika uus lukija, bongasin blogisi FitFashionin blogilistalta :) Tykkään tavastasi kirjoittaa ja mielenkiinnolla seuraan dieettiä.

 27. FitFashionista olen blogisi löytänyt ja Bloglovinin kautta tullut jo jonkun aikaa seurailtua. Mukavaa luettavaa ja samanhenkisyyttä havaittavissa, joten vinkkejä omaan treeniin tulee täältä haettua :) Keep up the good work!

 28. Fitfashionin myötä löytänyt sun blogisi ja siis täällä toinen FF-bloggaaja :) tuo olisi kyllä kiva paketti, houkuttelevan näköinenkin :)
  Kuvia ja mittoja kyllä kannattaa ottaa edistymiseen seurantaan ja varsinkin kun oma silmä on niin sokea usein…

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

 29. Olen opiskelijatyttö ja liikunnasta ja terveellsisestä ruokavaliosta kiinnostunut! :) Blogia olen lukenut fitfashionin kautta!

 30. FitFashionista olen blogiisi eksynyt,nykyään luen aika säännöllisesti,pirteä blogi,hyvää kevättä :)

 31. Fitfahionin kautta olen blogiin eksynyt ja aika usein tulee vierailtu. Täältä voi lukea pirteitä hyvänmielen juttuja. Tsemppiä pt-projektiin, tulosraportteja odotellaan. Vaikka täytyy sanoa et jo sun lähtökunto on huikea! :)

 32. minä eksyn blogiisi aina silloin tällöin googlaamalla jotain, hauska aina hoksata että ai oon käynytkin täällä jo joskus. en oo varsinaisesti mikä liikuntahirmu niin siksi ei oo jokapäiväistä luettavaa mutta aina tänne jotenki eksyy :D

 33. Joskus eksyin sun blogiin. En muista mitä googlasin tai mistä linkin löysin mutta sen jälkeen oon blogia seuraillut. :D Tykkään blogistas tosi paljon! Oot tuollanen pirtsakka urheilija tytteli :D

 34. Oon terkkariopiskelija ja tällä hetkellä vaihdossa Espanjassa. En muista, mitä kautta blogisi löysin, mut oon nyt muutaman kuukauden lukenu blogiasi säännöllisesti. Ootan aina innolla uutta postausta, koska sulla on nii pirtee ja ilonen meininki! En oo kauheesti urheilua harrastanu mut sun blogin inspiroimana aion heti vaihdon jälkeen hommata sali+jumppakortin!
  Ihanaa kevättä sulle! =)

 35. Moikka :) Löysin sun blogin, kun etsin fitfashionista uusia blogeja luettavaksi ja nostattamaan mun motivaatiota. Aloin kerralla seuraamaan useampaakin blogia, mut melkeen kaikkien seuraamisen oon jo lopettanut, koska niissä nyt ei vaan ollu tarpeeksi mua kiinnostavaa luettavaa. Susta sen sijaan on tullut yks mun lemppari treenibloggaajista! Oot superhyvässä kunnossa, jota voisin kutsua mun tavote-kunnoksi. Kuitenkin kerrot avoimesti siitä, että et ota tätä 100% vakavasti vaan myös herkuttelet( tai ainakin herkuttelit ennen tätä dieettiä ;D) välillä ja mulle on ollu ihana kuulla et vaikka välillä herkuttelis, silti tollanen unelmakroppa on mahollinen jos vaan yleisesti syö hyvin ja treenaa kunnolla. Lisäksi kirjotat ihanan positiivisesti, näitten juttujen takia seuraan sun blogia säännöllisesti! Jatka samaan malliin niin jatkan lukemista aivan varmasti jatkossakin!

 36. mä oon lukenu blogin alusta asti jokaisen postauksen ;) <3 jotkut jumppajutut menee mun osalta vähän yli :D tai siis en vaan pääse niissä ihan samaan fiilikseen kun sä :D mut sä et ookaan viel vetäny mulle omaa lämppärii!!

 37. Joskus fitfashionin kautta tänne eksyin ja huomasin, että tuttu naamahan se siellä :D käydään siis samalla salilla. Siitä eteenpäin juttuja seuraillut melkein päivittäin :) jumppapostaukset iskee muhun eniten!

 38. Hellou : )) Oon lukenu sun blogia tässä nyt parin kuukauden ajan. Löysin blogisi Fitfashionin kautta ja vierailen täällä noin kerran viikossa. Pidän erityisesti ruokapostauksista ja kun kirjoitat treeneistäsi. Vaikutat mukavalta ja pirtsakalta typsykältä ;)

 39. Hei!
  yhtenä päivänä päätin ruveta etsimään motivaatio blogia salitreeneihin, sillä aloitin noin viisi kuukautta sitten salilla käymisen ja olen saanut jonkin verran kiloja pois mutta matka on vielä iso. Eksyin tänne sivuille ja yritin metsästää blogia joka olisi minulle sopiva ja sitten löysin sinun blogisi joka on minusta hyvin motivoiva ja kiinnostava. En ole koskaan lukenut blogeja ja muut blogit tuntuivat sopivan muiden elämäntilanteeseen mutta tässä löytyy niin paljon sitä mitä minä tarvitsen. Olen lukenut blogiasi kaksi viikkoa ja aijon jatkossakin. Hyvää alkanutta viikkoa!

 40. Vakkarilukija Helsingistä, tulen yleensä blogilistan kautta. En yhtään tiedä että mistä löysin blogin mutta varmaan etsin eri jumppa-aiheisia blogeja ja jotenkin päädyin tänne :)

 41. Sun teksteistä ja KUVISTA saa inspiraatiota ! Lueskelen sivupalkin kautta kerran viikossa :)

 42. Vakkarilukija täällä hei :) Löysin aikoinaan blogisi fitfashionin uusimpien kirjoitusten joukosta ja nyt jämähtänyt tänne. Urheiluun liittyviä blogeja lueskelen ylipäätään jotta saisin motivaatiota ja ideoita urheiluun. Arvontapaketti vaikuttaa mielenkiintoiselta. Jotenkin tuo brazilian nut oil suihkugeelissä kuulostaa hyvältä :)

 43. Ihan sattumalta olen tänne muutaman kerran eksynyt, mielenkiintoinen blogi! Tykkään lukea etenkin ruokavalioon liittyviä juttujasi. Pirteä ja positiivinen tapa kirjoittaa sinulla, se on hyvä!

 44. Pidemmän aikaa oon sun blogia jo lueskellut :) Saleilu, terveelliset elämäntavat ja yleinen pirteä fiilis kiinnostavat ja saavat avaamaan blogisi aina vain uudelleen. Ehkä jotain yksittäisiä saliliikeohjeita vois olla enemmän. Jatkahan samaan malliin!

 45. Mie ilmiannoinkin itteni tossa joku aika sit :D. En itseasiassa muista mistä kautta löysin blogis, oiskoha ollu fitfashionin kautta. Bloglovinin kautta seuraan :). Ja ilmottaudun arvontaan!

 46. Oon semmonen semivakkarilukija, koska yleensä tsekkaan sun postaukset samassa missä muitakin seuraamistani Fitfashion-blogeista, mutta ikinä en kommentoi, anteeksi oon tylsimys!

  Ois kiva saada tollanen sporttituoksupaketti, koska yleensä oon kaikkien hedelmäisten ja vaniljaisten tuoksujen ystävä, mutta hikitreenin jälkeen ois kivempi saada ehkä jotain vähän freesimpää suihkugeeliä!

  Eniveis, ihana blogi sulla, jatka samaan malliin, täällä mä (ja varmasti muutkin) luen vaikka ikinä musta ei mitään kuuluis!

 47. Löysin blogisi fitfashionin sivuilta niihin aikoihin kun olit ulkomailla lomalla. Innostuin teksteistäsi ja sen jälkeen olenkin seurannut ahkerasti blogiasi :)

 48. Blogia on tullut seurailtua reilun puolen vuoden ajan ja oon innoissani seuraillut sun supermotivoivaa blogia – tää on toiminut loistavana tsempparina sellaisina päivinä, kun salille lähtö ei innosta! ;)
  Onpas muuten pirtsakan värinen arvontapalkinto, ihana :)

 49. Oon seurannut jo pidempään :) Mulla on itsellä nyt aika lössöpossukausi meneillään sairaslomasta johtuen, mutta mieluusti luen sporttiblogeja pitämään yllä mielenkiintoa terveeeseen elämään. Ihana tuo sun maha ja kädet, oih! Mukana arvonnassa oikein mielellään ^_^

 50. Olen löytänyt blogisi ihan sattumalta netissä surffaillessa ja uusia kiinnostava blogeja etsiessä :) Nykyään linkki tänne löytyykin sitten tuolta omista suosikeista ja aina satunnaisesti täällä vierailen :)

 51. Hehe eksyin joskus blogiisi ja kun huomasin, että käyt kanssa gogolla niin jäin seuraileen :D

 52. Moikka! Löysin blogisi vähän aikaa sitten, kun etsiskelin treeniblogeja. Kaipailisin lisää kuvia salitreeneistä ja liikkeistä! :) mukana arvonnassa :-)

 53. Satunnainen lukija olen, välillä luen blogeja tiiviimmin, välillä aika ei riitä kuin töissä käymiseen ja nukkumiseen…

 54. Sisko vinkkasi blogistasi ja päädyin kerran sitten tänne selailemaan :)

 55. Anonymi lukijahan se täällä puolella ruutua, surffailen eri blogeja lukemassa aina silloin tällöin. Kuntoilu ja ruokavalioasiat kiinnostaa

 56. Olen aika satunnainen vierailija, tällä kertaa seikkailin blogista toiseen etsimässä motivaatiota johonkin uuteen lajikokeiluun, etsiminen jatkuu…..

 57. Moi! Se miten tänne eksyin on sinällään huvittavaa, koska etsin googlella kuvahaulla polkupyörän polkimen akselirasvaa ja päädyin sitten tänne selailemaan ihan eriaiheisia sivuja :P Kerrassaan mahtavaa sinun positiivinen ja energinen asenne liikuntaan! Voipi jäädä tämä sivu mun liikuntatsemppaus ja motivaattorisivuksi :) Niin ja kiinnostaahan tuo tuotepakkauskin jos vaikka onnetar suosii :)

 58. Moikka, oon Jenni ja lukenut sun blogia vasta pari viikkoa anonyymisti. Tykkään lukea kuntoiluaiheisia blogeja. Erityisesti tykkään ruokapostauksista, joten niitä toivoisin lisää. Terveelliset ruokavinkit kiinnostaa aina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta