dieettiä,cheatiä ja tapaamisia helsingissä

Moikka! Oli pakko tulla kirjottaa nyt sunnuntaina jo, vaikka pienoista postaustaukoa arvelin tulevankin. Olin nimittäin varma, että tänää palaan kotiin joskus iltamyöhään aivan väsyneenä ja rähjääntyneenä reissusta, vaan toisin kävikin! Mun ihana ystävä oli nimittäin niinkun superihana, että heitti mut autolla puoliväliin kotimatkaa ja puolivälistä tänne tamperestii pääsin mun iskän kyydillä! jees! Eli koira haettu kotiin, ihana viikonloppu vietetty ja mä oon kotona jo sunnuntaina iltapäivästä. Yhdellä sanalla sanoen: mahtavaa.

toukokuu4 (28)Olin siis helsingissä vierailulla ja yövyttiin kaverin kanssa hotellissa. Viikon vikan treenin kävin heittää lauantaina aamusta ennen junalle lähtöä ja viikonlopun ruuat olin suunnitellut etukäteen. Vaan ylläri, kuinkas sitten menikään. Ei ainakaan niinku strömsössä. Nimittäin meijä hotellihuoneessa ei ollu kylmäkaappia ollenkaa :D Siinä sitte aivoriihi kehiin ja varasuunnitelmaa tekemään. Sainkin aika hyvin säädettyä päivälliseksi tonnikalasalaattia pähkinöillä ja parilla realin palasella. Välipalaksi vedin pakastemarjoja ja rahkaa ja iltapalaksi sit lisäravinnehyllyn antimia. Noi pakastemarjat piti hyvin rahkan kylmänä sen 3-4 tuntia ja toisaalta, ne ehti myös sulaa samalla syömiskelpoisiksi ;) Varasuunnitelma toimi siis. Halusin tehdä kaiken mahdollisimman hyvin, koska sunnuntaina oli tiedossa vähän cheatmealia, nii pitihän sen olla ansaittua ;)

toukokuu4 (7)Sain lauantaina tosiaan myös palautteen mun kunnon etenemisestä pt:ltä ja kommentti meni jotakuinkin niin, että hyvin menee ja oikeista paikoista lähteny tiivistyyn. Ens viikolle sit kiristettiin pikkusen lepopäivien ruokia, eli käytännössä ei  mitää maata mullistavaa. Koska kyseessä on kuitenkin ns. ”hupidieetti”, ni sain luvan sunnuntaina vetää yhen cheat mealin. Ja täähä oli sit loistava homma, koska tättärää – mulla oli luvassa sekä hotelliaamianen että brunssi :”D haha.

Oltiin tosiaan sovittu brunssitreffit  fitfashion bloggaajien kesken sunnuntaiaamupäivälle. Ite en oo koskaan aiemmin tavannut ketään näistä naisista, mutta melkeinpä kaikkien blogeja luen säännöllisesti ja muutamia niistä oon lukenut aivan niiden alkutaipaleelta asti. Kirjoittajista on tullut jonkinlaisia blogimaailman läheisiä mulle, vaikka he eivät ehkä tiedä sitä itse :D Tiiättekö, kun seuraa jonkun blogia aktiivisesti, niin jotenkin tulee semmonen olo, että tuntis muka toisen. Vaikka oikeasti muodostaa vain jonkinlaisen kuvan toisen kirjoitusten perusteella.

toukokuu4Mä vähän jännitin tapaamista. Koska no, kuinka usein tulee lähettyä porukalla brunssille sellaisten ihmisten kanssa, joita et oo koskaan ennen tavannut :’D haha. Vaan ihan turhaan kyllä jännitin. Juttu luisti oikeen sutjakasti, ja mulle tuli ihan sellainen olo, että jos joku heistä asuisi tässä naapurissa, nii vois olla enemmänkin tekemisissä. Onhan meillä toki samanlaiset elämäntyylit ja kiinnostuksenkohteet, niin ihmekös tuo toisaalta. Suurin yllätys mulle oli se, että mä nauroin ihan vedet silmissä moneen otteeseen. Tottakai uskoin, että tulee ihan mukavaa ja että kaikki viihtyy sen aikaa, mitä vietetän yhdessä. Mutta että oikeesti oli niin hauskaa, että meinasin tikahtua niihin juttuihin :’D Välillä nauratti se, kun kattelin toisten nauravan niin kovasti. Ja välillä hihitytti kaikki hauskat tarinat liittyen mihin tahansa valokuvauksesta ystävällisiin varmistajiin salilla :D Voi jestas. On kyllä huumorilla höystettyjä laatumuikkeja täällä bloggaamassa treenihommista ;)

IMG_20140504_175757Ajattelin alunperin vetää cheatmealin siinä hotellilla aamulla, koska oltii about ekana paikalla ja aikaa ruokailuun olisi. Mut tosiaan sit puoliltapäivin, kun mentii brunssille, nii maksoin senki itelleni ja otin vähä herkkuja. Että cheat cheat. Tää matkailu tekee mulle vähä huonoa dietin suhteen, mutta toisaalta, elämänlaatuhan se tässä on tärkeintä ;) Nyt ei pitäs olla monee viikkoon mitää reissuja tiedossa, nii pystyn taas sulkeutuu fitnesskuplaani, ja syödä ja treenata just niinku kuuluu eikä vaan melkein.

toukokuu4 (26) toukokuu4 (25)Olihan siellä brunssilla ja aamupalalla kaikkia herkkuja, mutta jokainen, joka mua vähääkää tuntee, ni tietää, mitä mun lautaselle päätyy:

toukokuu4 (27)toukokuu4 (9)toukokuu4 (11)Ja tosiaa meni ny cheatit vähä överiks. Ei ehkä määrällisesti niin väliä, mutta ku kahteen kertaan herkuttelin ;) Mut en nyt ota ressiä. Ku huomennaha on taas maanantai ;) haha.

toukokuu4 (19)Näihin tunnelmiin! Kiitos kaikille, jotka teitte tästä viikonlopusta just näin kivan!<3 Ihan huippua, että bloggaajienkin kesken voi olla tämmöstä yhteishenkeä!

toukokuu4 (21)

Milla

10 vastausta artikkeliin “dieettiä,cheatiä ja tapaamisia helsingissä”

 1. Oli niiiiiiiiin huippuu! Uusiks mahdollisimman pian! :) Jajooooo, jos muutamat santsit tuli tänään vetästyä ;)

  • samaa mieltä!<3 mä oon ainaki messissä, ei sil väliä missäpäin suomea miittinki järjestetään :)!

 2. Ihana Milla! <3 Ihan turhaan jännitit! :) Ja tosi kiva kuulla, että pääsit noin sutjakasti kotiin! Oli niin kivaa ja vieläkin naurattaa epävarmat varmistajat jne. jutut! :)

  • PS. Ei cheatti oo mikään cheatti, jossei sitten cheattaa ihan kunnolla :D

  • hihi. joo, mä aidosti yllätyin kuinka hassunhauskaa meillä olikaan! :D kuinka voiki ihmisillä synkata näin hyvin yhteen ihan ensimmäisellä tapaamiskerralla!? Tai no, olittehan te muut kai tapailleet jo vähän toisianne aiemmin, mutta ku ite olin nyt ekaa kertaa ni oli kyllä iloinen ylläri! ehdottomasti järkättävä uus tapaaminen joku kaunis päivä! ;)

   pps. oli kiva palata tänää taas ruotuun ruokien kanssa, kun tuli cheatattua kunnolla :D haha.

 3. Voi että ärsyttääää ku en päässy, ku kattoo noita kuvia ja fiilistelyjä :/. Kumpa joku tekis laitteen jolla pääsis paikasta paikkaan nappia painamalla :D! Täältä Joensuusta on nii pitkä matka joka paikkaan, däm.

  • noniiinpä! :/ mietittiin kyl et vois järkkää tapaamisia myös muualla suomessa, jos sit olis helpompi osallistua niidenkin, joilla on ihan överipitkä matka helsinkiin.. toivottavasti pääsisit ens kerralla sitten mukaan! :-) Mitä yhtää aavistelin tosta tunnelmasta, niin näitä on kyllä tulossa lisää ;)

 4. Oli kyllä super kivaa!! :) Harmi kun aika tuntu oikein juoksevan, juttua olis kyllä riittänyt vielä vaikka toisenkin brunssin ajaks. ;) Mahat ei ois ehkä sit kestäny. :D Haha!

  • joo mullaki oli se hotelliaamiainen alla, nii ähky oli jo aika lähellä :’D haha. oli kyllä niin iso porukka, että liian vähän ehti jutella pöydän toisessa päässä istuneiden kanssa. Onneks vaikuttaa lupaavasti siltä, että nähdään uudestaanki porukalla ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta