veikö cheatmeal mun makuaistin?

Viime viikolla mä ihastelin, kuinka voikaan öljy maistua sairaan hyvältä, kun sen sekottaa riisin joukkoon. ÖÖÖ, joo? Ihan perus :D Tänää puolestaan ihmettelin, kun mun lemppariaamupalani nimeltä kaurapuuro ei maistunut miltään! Siis ei yhtään miltään, vaikka kaikki oli tehty, kuten asiaan kuuluu. Kumista mössöä vaan. Sitä se kai teettää, se cheattaaminen. Muistan, että syksyllä pt-projektin aikaan olis ollut vähän samanlaisia fiiliksiä. Makuaisti jotenkin muuttuu, kun syö puhtaasti ja terveellisesti. Sen ansioista yhtäkkiä huomaa, miten hyvältä oikeesti riisi maistuu, kun siihen laittaa currya. Tai miten herkullista kana on paprikamausteella höystettynä. Aamupuurosta nyt ei tarvii edes puhua, se on niin luksushetki jokaisessa päivässä. Kuumaa suolaista puuroa ja kylmää raejuustoa <3 namnam. Kyl te tiiätte! Mutta tosiaan. Cheattipäivän jälkeen ruuat ei oo oikein maistuneet tänää miltään! Pöh. Siis ne ihan samat ruuat, joita söin viime viikolla, ja joita laitoin pakkaseen odottamaan tätä viikkoa. Varmaan pakastimen vika ;) Tai sit ei tarttis cheatata nii överisti. Tunnistatteko probleemaa? Jotenki makuaisti ehti jo parissa viikossa herkistyä ja nyt kun eilen vedin leipää ja voita kaksinkäsin, nii oon taas takasin lähtöruudussa! :D

toukokuu1 (6)Kaikenlisäks mulla oli herätys 04:30 töihin, nii oon ollu ihan väsyny tänää. Ja väsymys tekee mulla makeanhimoa. Siinä sitte susupalat silmillä suoritin työpäivän ja söin kanaa, joka ei maistunut miltään. Mahtavaa! :D haha. Pääsin onneksi jo 14 aikoihin kotiin nukkumaan päikkärit ja aloittamaan tänkin päivän ja viikon alusta. Huh. Onneks.

toukokuu4 (4)Päikkäreiden jälkeen olotila oli sitten jo vähän enemmän normaali. Tein välipalan ja lähin pitkästä aikaa bodyjammailee miksausten tahtiin! Ainiii, ja tein mä selkäreenin siihen alle. Semmosen ihan pikasen vaan, kesti about 40 minuuttia lämmittelyineen. Meinas kyllä ihan palaa hermo, kun koko tampere oli samaan aikaan samalla salilla. Kaikki laitteet ja painot oli varattuja, ja mä ihan turhauduin siihen hommaan. Joku tuli kysyykin, mitä oikeen etin ku näytin joltain eksyneeltä peuralta. Tai siltä musta tuntui. Etin vaa jotai, millä reenata selkää. Ei muuta. Mut oli melkein liikaa pyydetty maanantaina klo 16. Pitää pistää ylös toi aika, en mee enää ikinä :D

Että semmonen päivä! On kyllä ollut aika maanantaiboogie jotenkin. Ei mun parhaita päiviä. Mutta jos jotain hyvää pitää kehitellä, nii onnistuin kaikista väsymyksistä ja sokerihiiristä huolimatta pysymään täysin ruodussa ruokailujen kanssa. Ja pienet treenitkin tuli tehtyä. Mulla on kyllä kova motivaatio taas tähän hommaan, nii ei oo kyllä tehnyt ees tiukkaa sinänsä pysyä taas ruodussa. Mielessäni oon siis ihan päättänyt, että syön ja treenaan kuten kuuluu. Ei edes käynyt esimerkiksi mielessä sortua töissä tarjottuihin herkkuihin. Et kaikki hyvin sinänsä. Päätös johtaa motivaatioon ja kova motivaatio oikeisiin ratkaisuihin. Mutta onhan tää miellyttävämpää niinä päivinä, kun homma kulkee. Tänää on ollu parilla sanalle kuvaten vähä töksähtelevää menoa :D Välillä näinki! Onneks huomenna on tiistai ;) Ja huomenna onkin lepopäivä treenistä, eli ekaa kertaa pääsen kokeilee lounasta ilman niitä hiilareita. pikkuhiljaa homma etenee ;)

Mitä teille kuuluu? Onks toi kellekää tuttua, et överin sokeri-leipä-jugurtti-brunssi-hotelliaamupala-herkuttelun jälkeen ne ’arkiherkut’ maistuukin ihan puulta? :D

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta