pystyn syödä levyllisen fazerin sinistä ja muita juttuja!

Sain viime viikolla Hennalta blogihaasteen ja ajattelin nyt keskiviikkoillan kuluksi vasta siihen. Oon muistaakseni aikaisemminkin tehnyt tällaisen, joten vastaan nyt vain ekoihin osioihin, enkä haasta ketään mun jälkeeni. Eli alkuun 11 faktaa musta ja sen jälkeen vastaan Hennan esittämiin kysymyksiin. Oon kertonut rivien välistä vaikka mitä treeniin liittymätöntäkin asiaa itestäni, mutta koitan nyt keksiä jotain sellaista, mitä ette ehkä aiemmin ole kuulleet :D

1. Mä en oo koskaan tehnyt ruuaksi kalaa. Enkä syö oikein ikinä kalaa. Haluaisin kyllä, koska se on terveellistä. Ainiin, jos tonnikala lasketaan kalaksi, nii se jääköön pois tästä. Mutta tarkoitan semmosta oikeeta kalaa, joka ei oo purkissa :D

2. Pystyn syödä kuinka paljon vaa sokeriherkkuja ilman huonoa oloa. En ymmärrä, kun joku sanoo, että tulee makeankiintiö täyteen jostain kakkupalasta? WTF? Pystyn syödä kerralla fazerin sinisen suklaalevyn.  Tai 5 marsjäätelöä. Kokeiltu ja todistajien läsnäollessa todeksi todettu! Mikä huono olo? Mistä se muka tulee?? Miksei mulle tuu? :D

huhtikuu29 (9)2. Oon ollu aina tosi hyvä koulussa. Tosi hyvä. (paitsi etten osannut näköjään epäonnistua. osaanko vieläkään?) Mutta silti mä oon tosi yleissivistymätön monessa asiassa. En oo lainkaan kiinnostunut maantieteellisistä asioista, politiikasta, kulttuurista yms. Enkä todellakaan siis tiedä vastauksia edes peruskysymyksiin näiltä osa-alueilta. Vähä noloa, mutta kun en käsitä, miksen oo yhtää kiinnostunut?

huhtikuu29 (8)4. Mä ihan pikkuisen salaa haaveilen siitä, että voisin joskus tehdä jotain työtä liikunnan tai hyvinvoinnin parissa. En oo koskaan sanonut, että haluaisin esim. jumppaohjaajaksi, mutta perhana. Täytyy myöntää, että olishan se nyt siistiä! Miettikää ny vähä boody-booody-boodyjaammm ;)<3 En vaa oo ainakaan toisaiseksi valmis tekemään sen eteen töitä, kun oman päivätyön työnkuvankin kanssa on vielä niin paljon tekemistä. Mutta jotenkin sellainen pieni haave mulla on.. Musta on niin ihanaa kannustaa ja neuvoa ihmisiä, jos mun osaamisesta on vaan yhtään hyötyä. Ja välittää niitä parhaita treenifiiliksiä!

toukokuu75. Oon ihan neuroottinen hiusten ja juurikasvun suhteen. Tykkään älyttömästi olla vaalea, ja jotenki mun persoona kärsisi täysin, jos tartteis värjätä tummemmaksi. Mutta tosiaan vaikka oon ollut ihan vaalea lapsena, nii iän mukana on alkanu mullaki kasvaa semmosta maantienharmaata hiusta, nii tarvii kolmen viikon välein saada ne piiloon :D En kestä yhtää siis juurikasvua vaaleissa hiuksissa! Hyi!

6. Mä oon ollu ihan perhanan ujo pienenä. Sain melkein sydärin esim. jos ala-asteella opettaja kysyi ”millaisia kesälomasuunnitelmia sinulla on?” nii ku  siinä on se sana Milla, nii syke nous johki kahteensataa jo siitä. huhhuh. Onneks oon vähän rohkaistunut noista ajoista. Olisin alottanut koulunkin jo vuotta aikaisemminkin, kun muuten oli kaikki valmiudet ja osasin lukea sun muuta, mutta ei pystyny, ku ujostutti nii perhanasti :D

7. Aina välillä mietin, miten oonki saanut vuosien varrella kokoon niin ihanan ystäväpiirin. Mulla on tosi erilaisia ystäviä vähän pitkin suomea, ja toisinaan mietin, että miten mä oon muka niin kiva ihminen, että ne vuodesta toiseen on mun kanssa. Tiiättekö sillai, kun ne on niin hyviä ystäviä, nii miettii, että oonko mä oikeasti niin jees, että oon niiden ystävyyden arvoinen. Ihan uskomattoman pyyteettömiä tekoja ja sanoja oon saanut osakseni, ja jotenki sitä on edelleen hankala uskoa, että joku oikeesti aidosti vilpittömästi on sellainen juuri mulle. Olen kiitollinen. Ehkä vasta aikuisiällä semmosta oikeeta ystävyyttä on oppinut erottaa ihan vaan tuttavuudesta/kavereista. Ja se on hienoa!

sporttiloma (1)8. Mulla on tän mun asuinalueen mummojen kanssa kunnon kerho tossa pihalla aina. Ne tuntee mut ja elmon nimeltä, ja pysähtyy aina juttelee kuulumisia ja jos elmo on esim. ollut hoidossa, etten oo tuolla puistossa pyöriny, nii ne on heti huolissaan, et mitä meille kuuluu :D haha. Ihania mummoja! Ne aina selittää niiden mielestä sitä hauskaa juttua et ”ollaa oltu jo kolme tuntia kävelyllä, mut edetty vasta sata metriä” :’D Hyvähän se on, että ovat seuraa toisilleen.

9. En tykkää siitä, jos autoilijat joutuu pysähtymään mun takia suojatien eteen. Oon varma, että jokainen kuski hermostuu ja sadattelee mulle, jos joutuvat hidasteleen mun takia. Siks ennakoin mun työmatkankin suojatien ylitykset aina sillai, ettei autoilijat häiriinny.

10. Mulla on pakko olla joka viikko ainakin yksi päivä, ettei oo yhtään mitään suunnitelmia. Mä ahdistun ja stressaannun, jos on liian täysi kalenteri. En voi nauttia kivoistakaan jutuista, jos sellaisia on liikaa! En myöskään nauti mistään pitkistä reissuista porukalla. Joku festariviikoinloppu/mökkisuunnitelma saa mut lähinnä ahdistumaan. En tiedä miks, oon miettinyt, että oon jotenkin vähä erityisherkkä persoona :D En vaa pysty tai tykkää olla koko ajan ihmisten ympäröimänä.

11. Loppuun tarina, joka tapahtui junassa viime viikonloppuna. Mun kuulokkeet hajosi ja kävin ostaa uudet. Otin ne sitten ensimmäisen kerran käyttöön junamatkalla helsinkiin. Pistin Robinin Biologiaa -biisin spotifysta soimaan ja kuulokkeet korville. Ei kuulunu mitään. Säikähdin, että voi jessus, onko se puhelimessa kuitenki se vika, eikä niissä kuulokkeista. Laitoin lisää volaa. Ei kuulunu mitää. Sit tajusin, että joo voi moro!! Olin laittanu ne kuulokkeet huonosti kiinni, ja koko junavaunullinen ihmisiä oli saanu kuunnella about minuutin sitä robinia siinä :’D voi nolo. Onneks osaan nykyää jo nauraa itelleni. Mut silti kyl hävetti vähän.

Tarinan opetus: myönnä koko maailmalle, että kuuntelet robinia, nii ei tarvii salailla :D

toukokuu4 (16)

Ja tässä esitetyt kysymykset:

1. Lempileivonnainen?

ääh, voiei. Niin helppo ja ilmeinen vastaus: kanelipulla tiätty! Mut senhän te kyllä tiesittekin jo :D

2. Tykkäätkö kävellä korkokengillä?

En tykkää välttämättä kävellä korkokengillä, mutta tykkään siitä, miltä näytän ne jalassa :D En oo ikinä vielä löytänyt sellaisia korkkareita, joita pystyisin käyttää enemmän kuin 4 tuntia kerrallaan. Kaikki alkaa sattua päkiöihin. Mutta laitan kyllä erittäin mielelläni korkkarit, tai nimenomaan avokkaat, jalkaan koska silloin näytän hoikkajalkaiselta ja pitempijalkaiselta ja muutenki kivalta!

3. Onko sinulla jotain tiettyjä lempivaatteita?

Käytän joka päivä Gina tricon mustia pitkiä kalsareita eli leggareita. Joka paikassa ja joka päivä. Vaikkakin treenivaatteissa viihdyn parhaiten.

4. Mitä täydellinen koti-ilta pitää sisällään?

kiireettömyyttä, irtokarkkeja ja hyvää seuraa. Ei taida kyllä olla tiedossa täydellisiä koti-iltoja hetkeen, jos kriteerit on noi :D

5. Asutko yksin vai yhdessä jonkun kanssa?

Asun yksin. Eiku siis onhan mulla koira.

6. Matkusteletko paljon?

En oikeastaan. Maksimissaan kerran vuodessa käyn jossain aurinkolomalla turistien täyttämässä kohteessa. Mut mä kyllä tykkään siitä tosi paljon. Kumpa pääsisin tänäkin vuonna!<3

7. Vuokraatko koskaan elokuvia?

En jaksa katsoa elokuvia. Makuunihan on karkkikauppa?

8. Jos vaatteissa pitäisi valita joko tummat tai kirkkaat värit, niin kumman valitset?

Kirkkaat tietysti! Oon ihan hulluna kaikkiin neonväreihin ja kaikki kirkkaat värikkäät vaatteet suorastaan kutsuu mua ostamaan ne! Tosin tykkään eniten yksivärisistä, että kuviot ei oo niinkään mun juttu.

9. Teetkö ruokaostokset jossain tietyssä kaupassa?

Seilaan säännöllisen epäsäännöllisesti k-kaupan, lidlin ja s-kauppojen välillä, eli en :D Jos käytännössä olisi mahdollista, kävisin aina prismassa. Mutta kun ei oo.,

10. Näetkö vanhempiasi usein?

Äitiä joka viikko. Iskää muutaman kuukauden välein keskimäärin.

11. Oletko vielä suunnitellut tekemistä kesälomalle?

JOO! Rappioputki voi alkaa heinäkuussa: synttärit ja summersound festival heti loman alkuun ;) Siitä sitte haaveena olis joku aurinkomatka! Ja tiätty urheilua ja kesäherkkuja. Mä oon jo useamman viikon ajan selvinnyt työpäivistäni sen voimalla, kun ajattelen, mitä kaikkea siistiä voin sitten kesällä tehdä! Mitään lomaa mulla ei virallisesti ole, mutta kun ei ole töitä eikä koulua, nii eikse voida lukea lomaksi :D hihi.

Että semmosta tänää! Oliko mitään uutta tai kiinnostavaa? Ootteko joissain asioissa ehkä samanlaisia? Kai joku muuki voi vetää levyn fazeria ilman huonoa oloa? Eikönii?? hihi.

Hyvää yötä! ;)

 

Milla

21 vastausta artikkeliin “pystyn syödä levyllisen fazerin sinistä ja muita juttuja!”

 1. Hihhii…pakko tulla heti kommentoimaan :) toi heti toka kohta noista herkuista on just samanlailla mulla. ei mulle tuu huonoa oloa, kun ehkä vasta tosi viiveellä, mutta niin viiveellä ettei se vaikuta siihen herkun syöntiin mitenkään, vaan kokonainen suklaalevy menee helposti ja useampi pala kakkuakin :D ja sit se mikä ärsyttää on se, että sen lisäksi että oon syöny herkkuja pystyn kyl aina syödä piankin niiden jälkeen ihan tavallista ruokaa. sellasta! :)

  • juuu ihan samanlai mullaki! toki ne ekat palat maistuu aina parhaimmilta, mutta pystyy kyl syödä reilusti enemmänki. kyllä tietty herkkuövereide jälkee tulee semmone väsyny ja vetämätön olo, mut harvemmin ny muutenkaa minää treenipäivänä tai töissä tulis sellasia syötyä, nii eipä sillä nii väliä – joskus tarvii herkutellaki! ja kun sen tekee, nii tehdää sit kunnolla :D haha

 2. Joooo todellaki pystyn vetää koko suklaalevyn ja siihen päälle vielä jotain lisään:D. Miun makee maha on iha pohjaton :D

 3. Tuo sun Robin tarinas, on niin tuttua! Aina kun se tapahtuu niin on kyseessä joku ”noloin” biisi ikinä :D

  • JOOO, voi moro :DD listalla 97 biisiä, joista 2 robinia, nii tottakai piti just semmonen laittaa soimaan ;’D

 4. Mä ajattelen tuosta suojatielle pysähtymisestä samoin mutta kun mä itse ajan, mua ei ikinä ärsytä pysähtyä :D ei ärsytä punaiset valot eikä ylipäätään juuri mikään. Mulla on lehmän hermot liikenteessä mutta vaan silloin kun ajan. Johonkin se katoaa kun oon liikkeellä kävellen ja ajattelen et autoilijat on yhtä ärsyyntyneitä kuin mä just silloin.

  M

  • no mut sähän oot sit hyvä kuski, kun oot kärsivällinen! mul ei itelläni oo korttia ollenkaan, mutta mun iskää lukuunottamatta kaikki kenen kyydissä oon ollu nii enemmän tai vähemmä sadattelee hitaita jalankulkijoita :’D et emmätiiä onko ne enemmistöä sit vai ei. Parempi olla häiriköimättä ketään ;D

 5. Hahah, levy suklaata menee täälläkin helposti yhdellä kertaa. Lohduttavaa kuulla, ettei oo ainoa laatuaan :D

  • todellaki, samat sanat :DD sitä paitsi, eihä se oo ku 200grammaa? sama ku söis viis suklaapatukkaa. Mikä kyllä onnistuu ihan yhtä helposti…………

 6. Naurattaa niin tuo 6. kohta!! Terkuin toinen ujo Milla ala-asteelta :D Oon kavereille yrittäny myöhemmin tuota selittää, mutta kukaan ei oo oikeen ymmärtäny.. Ainoastaan toinen Milla voi sen tajuta! Ja moni muukin kohta kyllä täsmää myös meikäläiseen.

  • oikeesti!! haha. voiei! kohtalontoveri :D sä siis tajusti ainakin varmasti ihan aidosti ton kohdan pointin :D

  • kiva kuulla :) Ai säkin oot menossa? Mikä päivä? vai kaikki kolme? Se on mulle ihan semmonen kesän kohokohta ku joka vuosi on osunut ihan täydellisen aurinkoinen sää ja sit ku pääsee hotelliin (aamupalalle) ja sitä ihanaa musiikkia kuunteleen!!<3 voi että, olis jo heinäkuu!! mun on aina tosi vaikee vaa saada ketää lähtee tonne, kun kukaan mun ystävistäni ei kuuntele oikee tollasta musiikkia. kiristäminen, uhkailu ja lahjonta tarvii alottaa jo jouluna :D nytki oon ekaks yöks menossa yksin hotellii :DD haha.

  • Mennään miekkosen kanssa ja lauantaille ois tarkoitus liput hommata :) Hotellissa yövytään pe-su :) Sitähän vois vaikka viestitellä joskos treffais tai jos vaikka ollaan samassa hotellissa, niin aamupalatreffit :)

  • Lähti viesti liian aikaisin, mutta jatketaan….
   Oltiin viime kesänä ekaa kertaa, mies on kova konemusiikki fani ja siis itekin tykkään ja tuolla summer soundissa oli kyllä todella hyvä meininki ja paaaaaljon tanssitilaa, josta mä tykkäsin :) Tein myös paljon musalöytöjä ja odotankin nyt taas innolla uutta Summer Soundia :)

 7. Haha, ihana postaus :D Tunnistin niin itteni tuosta suklaan (okei, ihan minkä vaan herkun!) syönnistä :D Ja ala-asteella olin kans tosi ujo, vasta yläasteella aloin olemaan rohkeempi, ja vieläki välillä esim. kun pitää esitellä ittensä niin jännittää ihan hulluna :D Ja sit toi kohta, et oot yleissivistymätön mut oot aina ollu tosi hyvä koulussa! Mulla on ihan sama juttu :D pelataan välillä kavereitten kanssa trivial pursuittia ja mua niin hävettää kun en tiiä joihinkin basic-kysymyksiinkään vastauksia :D Muistan vielki kun yläasteella mun kaveri sano mulle et ”sä oot koulussa fiksu mut muuten tyhmä” viitaten just mun hyviin numeroihin mut muuten ”tyhmyyteen” :D en pystyis keskustelemaan esim. politiikasta, koska mua ei vaan kiinnosta, enkä oikein ikinä oo tajunnut sitä… :D Välillä oikein mietin et miten voin valmistua vuoden päästä sosionomiks, kun pitäs vissii olla kaikista yhteiskunnallisista yms asioista tosi kiinnostunu :D

  • hyvä kuulla, että löytyy muitakin fiksuja yleissivistymättömiä :D kun ei vaa kiinnosta! sehän se homman ydin taitaa olla :D sosionomina tuut varmasti pärjää hienosti! työelämä opettaa ja vasta siellä moni koulussa teoriassa opeteltu asia selviää käytännön tasolla. jos mäki oon pärjännyt erinomaisen hyvin niin kyllä säkin! :) kunhan on oman alan asioista kiinnostunut, nii kyllä työyhteisö ja arki opettaa :-))

 8. Hei ihanaa et joku muukin ahdistuu mökkiviikonlopuista jne. tapahtumista :D oon aatellu et oon tosi huono ihminen ton takia mut nyttemmin alkanu hyväksyä et kaipaan vaan sitä omaa tilaa ja aikaa enempi ku joku toinen.. Lisäks toi herkku-juttu, kuulokemoka ja työt liikunnan tai hyvinvoinnin puolella osu ja uppos :) plus summer soundit!! Viime kesän Aviciin keikasta ja weekendeistä innostuneena tonne on nyt vaan pakko päästä :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta