dieettipäivä 16/59

Okei, projektia takana lähes täydet kuustoista päivää. Laskin nopsaan kalenterista, että noin kuutisenkymmentä olisi yhteensä edettävänä. Takana ei ole siis vasta kuin pari viikkoa. Ajattelin aluksi, että kaksi ensimmäistä viikkoa olisi ne vaikeimmat.

Onko mulla sitten ollut vaikeaa?

Öhm. Sanoisin, että oon tehnyt 14 päivää aivan täydellisesti ohjeiden mukaan sekä ruuat että treenit. Sen sijaan silloin vappuyönä oli se repsahdus ruisleipään :’D Ja viime sunnuntaina oli lupa syödä yksi cheat meal, mutta söin kaksi: hotelliaamiaisen ja vähän jatkoin vielä brunssilla ff-tystyjen kanssa. Neljätoista täydellistä päivää ja kaksi vähän enemmän hutia. Mutta kokonaisuudessaan mulla on mielestäni mennyt ihan hyvin. Eilen mua odotti töissä ylläri, kun lounaalle mennessä huomasin unohtaneeni kanat ja riisit kotiin! WÄÄ! Onneks oli kuitenkin iltapäivän välipala jääkaapissa valmiina, nii vaihdoin sitten vaan aterioiden paikkoja keskenään. Riitti ainakin virtaa jalkareenissä, kun edellä oli lounas ja jälkeen sain syyä vielä päivällisen ;) Se, mitä odotin eniten ensimmäiseltä kahdelta viikolta, oli sietämätön herkkuhimo, mutta sellaisia ei onneksi ole ollut maanantaita lukuunottamatta. Eikä vielä kertaakaan niin vahvana, että mun päätös kulkea tää dieetti läpi jotenkin horjuisi. Eli ihan kivasti menee siis. Ja mikä parasta, ensimmäiset viikot takanapäin!

toukokuu1 (3)Treenipäivinä ruokaa on riittävästi, mutta lepopäivinä tuntuu vähän nälkää. En tiedä, johtuuko siitä, kun ei ole koko ajan sitten tekemässä jotain niin tylsyys iskee, vai onko oikeasti nälkä. Kalorithan mulla on edelleen ihan hyvällä tasolla. Miinuksella mennään ihan pienesti, mutta etenkin treenipäivinä kaloreita on reippaasti, yli kahdentuhannen. Maltillinen tahti on varmasti hyvä tällaisessa projektissa, kun treenataan ja dieetataan kuitenkin iha vaan huvikseen. Kävin tänää vaa’alla, ja sen mukaan painossa ei ole tapahtunut minkäänlaista muutosta. Mutta eipä sillä väliä. Luotan saamiini ohjeisiin, ja vaikka mitään ei tapahtuisikaan, niin täytyy kyllä myöntää, että tällä tahdilla mulla on hyvä, kevyt ja energinen olo. Syön periaatteessa ihan tavallisesti, mutta jätän vaa ylimääräiset herkut välistä. Ja jos jatkaisin tällä tavalla juhannukseen saakka, nii uskon, että ilman kiristelyjäkin tulisi tulosta, koska pelkkä sokerin poisjättäminen ja kasvisten lisääminen tekee tosi hyvää :) Että mitään hätää tai kaikki-heti-mulle-nyt kaipuuta mulla ei juuri nyt ole. Voisin kai sanoa, että onneksi ;) Pikkuhiljaa hyvä tulee. Tai jos ei tule, niin sit mun kropassa on joku toimintahäiriö :D

Oon kehitellyt muutamia hyviä keinoja, joilla saa makeanhimon/näläntuneen/tylsyyden pois mielestä: purkkaa, pepsimaxia ja kahvia. Lidliin on tullut uusia makuja Jet gum -purkasta ja vitsit ne on hyviä! Myös Jenkki on kehitellyt uusia makuja noiden edellisten piparmintun ja salmiakin tilalle. Yhteistä näille kaikille on se, että ne on superhyviä, mutta niistä myös lähtee parissa minuutissa maku :D Purkan lisäksi oon tosiaan keitelly kaikenlaisia makukahveja vaniljasta piparkakun kautta suklaan makuun ja vitsit nekin on hyviä! Kiitos vaan kaikille ihanille ystävilleni, jotka on niitä mulle lahjaksi kiikuttaneet ;) Käyttöön menee!

IMG_20140411_071645Tänään tosiaan taas lepopäivän merkeissä, jotta jaksaa viikonloppuna riehua ;) Mulla on jotenkin tän dieetin myötä myös sellainen rauhallinen olo treenien suhteen. En koko ajan hösötä joka suuntaaan ja säntäile vaan fiiliksen mukaan, vaan meen treenaa ainoastaan silloin, kun oon kalenteriin sellaisen merkinnän laittanut. Lepopäiviä tulee nyt siis ainakin kaksi viikkoon. On jotenkin helppoa ainakin tässä vaiheessa, kun syö 3-4 tunnin välein terveellistä ruokaa ja treenaa 4 salia viikossa. Kaupassa ei tarvii miettii, että ostaisko jotain herkkuja vaiko eikö. Ja treenejä ei tarvii miettii sen jälkeen, kun on jonkinlaisen järkevän viikkosuunnitelman tehny. Mikäs tässä ollessa – kaikinpuolin levollinen mieli :D Perusarjessa ja kotona tää tuntuu ihan sopivalta ja kivalta. Noi reissut taitaa olla mulle ihan erityinen haaste……….

Aloittiko joku teistä mun kanssa samoihin aikoihin Liten tai jonkun muun valmennuksen / dieetin? Miten teillä on mennyt kaksi ensimmäistä viikkoa? Mä en tiiä, oonko ollu superheikko, kun jo kaksi hutia osunut näin lyhyelle ajalle, mutta toisaalta oma hyvä olo ja iloinen mieli on kuitenkin ne kaikista tärkeimmät asiat =)

Milla

6 vastausta artikkeliin “dieettipäivä 16/59”

 1. Mä aloitin Liten, vasta vähän jälkijunassa, viikko sitten..
  hyvin on mennyt tähän asti :) Nälkä tulee aterioiden välillä suurempia herkkuhimoja ei (vielä!) ole ollut.
  Nesteet lähti heti liikkeelle, pudotusta viikkossa -2.6kg :D
  Ylimääräistä ei hrveästi ole, syömisiä koitan saada Liten avulla ns.kuriin
  Tsemppiä sulle jatkoon..hyvin se menee! Ja noi ”cheatit” on olllut vaan hyvää hiilaritankkausta, ajattele asia niin. On voimia treenata kovaa ;)
  Salla

  • oi olipas sulla oikein tehospurtti heti alkuun! kiva kuulla, et ollaan samaan aikaan diettillä. jätän jatkossaki kommenttia, jos onnistun kirjottelee jotain, mikä herättää ajatuksia :)) vertaistuki on tärkeetä tämmösissä projekteissa!

 2. Mä olen myös mukana litessä:) olipa kiva hoksata et säkin oot mukana, tsemppiä sinnekkin!

  • kiva! itseasiassa mun piti aloittaa lite, mutta kun sainkin hyvän tarjouksen pt-paketista, nii aloitin sen kanssa samantapaisen projektin samoihin aikoihin kun lite alkoi ;) mut samassa veneessä ollaan vähä niinku kuitenki. tsemppiä sulleki!

 3. 14/16 on ihan tosi hieno suoritus, hyvä Milla!! :)

  Ja tiiätkö oon huomannu itekin ton, että kun noudattaa tiettyä treeniohjelmaa ja ruokavaliota, niin sellaista hosumista ja häsellystä on paljon vähemmän :) Tekee sen, mitä lapussa lukee ja that’s it. Eipä juuri tule edes ajateltua et pitäisköhän tähän vielä jotain ekstraa päälle…

  • kiitti kannustuksesta :-) jotenki vaa hassua, et kaikista maailman houkutuksista nii sorrun sit nimenomaan LEIPÄÄN :D wtf? Se taitaa olla oikeesti mulle herkuista herkuin. mutjooo. juurikin noilla fiiliksillä mennään, niin eiköhän hyvä tuu. Seurataan ohjeita ja tehdään täysillä se, mitä on tehtävissä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta