bodyjam 69 tracklist

Hei sinä ihana lukija, joka linkitit mulle tän tiedon uudesta jamin musalistasta – kiitos! <3 Oon kai niin keskittynyt tähän dieettihommaan, että nää lesmillshömpötykset on jääny ihan taka-alalle.Tavallisesti oikein etsimällä etsin uusia tracklistoja netistä ja fiilistelen kaikkia tulevia biisejä! Mutta nyt oli mennyt ihan onni ohitse. Eli kiva kun kerroit, että jostain löytyy tällainenkin, bodyjam 69 tracklist siis :)) Kurkatkaa tekin TÄÄLTÄ jos tykkäätte. Tai sitten voitte fiilistellä alta youtubepätkiä tulevista bodyjambiiseistä ;) Aika huippukamaa tiedossa!

1. Hardwell & W&W – Jumper (Original mix)

2. TWRK – BaDINGA!

3. Krewella – Party monster

4. Backstreet boys – Everybody

5. Miley Cyrus – Wrecking Ball

6. The Partysquad & Mitchell Niemeyer – #Pantsdown (club mix)

7. A$ap Rocky feat. Skrillex, and Birdy Nam Nam – Wild for the night

8. Kanye West – All the lights

9. Martin Garrix & Jay Hardway – Wizard

10. Steve Aoki – Ladi Dadi (feat.Wynter Gordon) (Tommy trash remix)

12. Showtek – We Like To Party

13. Lady Gaga feat R. Kelly – Do What U Want

En laittanu noita huonoja biisejä tähän ollenkaa youtubepätkinä, ainoastaan hyvät! Ja jessus, niitähän on vaik kuin monta <3 Jos jamin listalta löytyy Harwellia, Showtekia tai muuta tän tyylistä niin ei vain voi mennä pieleen! Mutta kaikista huipuinta on se, että kuulin tai luin jostain jo ennen 68-ohjelman lanseeraamista, että jamiin olis tulossa bäkkäreitä. Luulin, että olis tullu tähän nykyiseen ja sit petyin vähän, kun luulin et olinki ymmärtänyt väärin jonku englanninkielisen tekstin tai videopätkän. Vaan eipä ollukaan! Ne bäkkärithän tulee tässä 69-ohjelmassa!! ;) haha. Kuin hienoo hei! Toki hyvien bailubiisien vastapainona on pari tollasta tylsempää, mutta kyllä niistäki yleensä alkaa vähän tykätä ihan vaan siks, että niihin liittyy bodyjamboogie ;)

toukokuu1 (27)En käsitä, miten oon vasta niinkin myöhään löytänyt tieni bodyjamin pariin!? Tai no, kyllähän mä sitä kokeilin jo silloin lesmillsvuosieni alussa, mutta se ei vain luonnistunut multa. Ja nyt tää on jo varmaan vuoden ajan ollut ihan ykkösistä ykkösin laji! Ihan parhaat musiikit, eikä lainkaan lihaskuntoa. Mä tykkään! Tykkääksä? ;) Kai nyt viimeistään, kun bäkkäritki astuu kuvioon nii on viimistenkin pakko tulla kokeilee. Ihan uteliaisuutta vaan? Koska mikä vois olla hauskempa, kun tanssiminen ja riehuminen laillisesti treenivaatteissa musiikin soidessa täysiä ja diskovalojen vilkkuessa salissa! Ja kyllä. Kun bodyjammailen, teen sen kunnolla. Ja näytän juurikin noin typerältä, miltä näytän tuossa ylläolevassa kuvassa. Luojalle kiitos, että on keksitty jumppasali. Ei tarvii ees yrittää näyttää hyvältä ku tanssii :D Voi niinsanotusti keskittyä olennaiseen. hihii.

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta