oonko mä nyt kesäkunnossa?

Moikka! mun piti tulla eilen kirjoittelee tänne, mut yks ampiainen sotki koko illan suunnitelmat. Pidän ikkunaa auki välillä täs kämpässäni, ja tottakai sit joku amppari oli tullu sieltä sisään pörräämään! Pakoilin sitä sit varmaan kaks tuntia ihan paniikissa, jouduin päivällisenki syömään seisaaltaan :D Sit joskus illalla se tajus vihdoin lähtee ikkunasta pihalle. Huh. Mutta siihen meni siis mun rentoiluaikana eilen. Mutta nyt. Tän päivän aiheeseen….

Mun yks tavoite dieetin suhteen oli niinkin ulkonäkökeskeinen ja hieno, kuin että näyttäisin kivalta shortseissa. Mulla on aina ollut kauheen vaikee hyväksyä mun paksuja jalkojani, ja etenkin farkut / shortsit on ihan ehdoton ei ollut mun vaatevalikoimassani pitkän aikaa. Legginssit palvelee mua paljon paremmin, tai sitten mekot. Koska ne jotenkin jättää korostamatta jalkojen kokoa. No, on varmaan ihan normaalia, että ihminen haluaisi pystyä käyttää kaikenlaisia vaatteita, ja siksi mä mietin, että kyllä jonain päivänä munkin jalkani näyttävät siltä, että niillä voi shortseissa kulkea.

JA TÄTTÄRÄÄ – onko se päivä tänään?

Salilla alkaa olla jo aika tukalat oltavat pitkissä juoksutrikoissa, joten kävin ostamassa itselleni parit treenishortsit. En todellakaan mitään kalleimpia Nikejä, koska ikinä ei tiedä, tuleeko niitä loppupeleissä käytettyä edes sitä yhtä kertaa. Kyse on kuitenkin shortseista. Tavallisesti vaatteita shoppaillessa mä en sovita mitään. Ostan vaan kaikkia kivannäköisiä xs-koon vaatteita. Jep. Olen kokoa XS / S, vähän riippuen merkistä. Vaan tässä onkin ehkä se syy, miks mulla iskee pieni itseinho alaosa sovittaessa :D Otin rehvakkaasti mukaan shortsit koko 36. No, ei mahtunu. Tai mahtu päälle, mutta näytin siltä, että jos kyykkään yhenkin kerran, nii vilkuu joko vako tai vaihtoehtoisesti shortsit repee haaroista. Isompi koko siis. WTF? Oonko mä oikeesti kokoa 38!! Kuulostaa ihan kamalalta mun mielestä :D Mutta näinhän se totuus vaan menee. Koon 38 shortsit oli just passelit mulle.

toukokuu21 (5) toukokuu21 (6)Hetken mä mietin, että hyi. Mutta sitten kun unohdin sen kokolapun (koska mitä hittoa?!), nii hitsit, mähän näytän oikein kivalta! Mun jaloista on ehkä lähtenyt se pari senttiä dieetin aikana, mutta jotenkin se tais olla se pienisuuri muutos, joka on auttanut mua katsomaan jalkojani lempeästi. Kokeilin sovituskopissa vähän hypätä, ottaa juoksuaskelta ja kyykätä. Kaikki sujui loistavasti, joten mä ostin ne shortsit! Ja vielä kahdessa eri värissä. Jos mä oikeesti alkaisinki käyttää näitä? Olis vähän mukavampi kesä tiedossa treenien parissa, kun ei tartteis noilla pitkillä trikoilla mennä :D

Että nii – mä taidan nyt sit olla kesäkunnossa, kun yks tärkeä tavoite saavutettu :’D

Tästä rohkaistuneena sovitin myös ihan tavallisia hengailushortseja. Sitä mä en kyllä tiedä, minkä mallisille ihmisille nää on tarkoitettu :D Vihdoin kun löytää tarpeeksi ison koon, että shortsit menis perseestä ja reisistä jalkaan, nii ne on lantiosta jonku viistoista senttiä liian isot. Kysyn vaan, että oonko mä keskivertoa paksujalkaisempi (edelleen) vai onko nää tehty jolleki superlaihoille?

Vai pitäiskö vaan ajatella niin, että kyykkääminen tuottaa tulosta ja olla ylpeä siitä. Ehkä.

toukokuu21 (4)Onks kellään teistä tämmöstä shortsiongelmaa? On kai jollain? En voi olla maailman ainut paksujalkainen normaalipainoinen? :D PLIIS?

Milla

30 vastausta artikkeliin “oonko mä nyt kesäkunnossa?”

 1. Voi kyllä, täällä yksi, joka on yläosastaan hoikka ja muuten normaalipainoinen, mutta reisistään paksut. Mekoissa ja paidoissa menee normaalisti s- koko, mutta housuissa jopa 38 voi olla tiukka. Huoh.

  • noni, meitä on siis muitakin ;) jotenki miellän itseni pieneksi ja söpöksi. ja sit ku yrittää väkisin tunkee jotain 36 koon alaosaa päälle, eikä mahdu, nii ei siinä kauheen pieni olo oo :D haha. Mut ollaa sitten kolmekaseja. On ainaki kyykätty ;)

 2. täällä yks jolla on shortsien kanssa toi sama ongelma! jos ne mahtuu perseestä niin ne on vyötäröstä ihan liian isot :D

 3. Joo kyllä! Oli taas niinku omasta suusta sinun tekstis. Kommentoin jo joskus aiemmin sulle, että mulla on sama farkkuongelma. Muutoin olen kokoa XS, mutta koitappa tunkea saman koon shortsit jalkaan, ni hyvä jos yhen jalan saan läpi :DD Mut hei, ehkä alan nyt vaan aatteleen tolleen että se kyykkääminen on tuottanu tulosta! :D Hyvännäköiset sortsit olet löytäny :) Itse kuljin kaupungilla vloppuna sortsit jalassa ja joka hiton peilistä kyyläsin vaan reisiäni ohi mennessä!

  • haha joo farkkupostaus oliki aika suosittu :’D haha. kiva kun jätit nytkin kommenttia! tulee aina hyvä mieli, jos onnistuu kirjoittaa jotain sellaista, mikä herättää mielipiteitä tai ajatuksia jaettavaksi. mä luin tän sun kommentin puhelimella ja repesin ääneen tolle, ku kuvittelin ton tilanteen tunkemassa paksua jalkaa koon xs shortseihin :’D hihii. mut siis todellaki, ei anneta tän lannistaa, vaa nimenomaan pitäis ajatella niin, että timmien reisien eteen on tehty hommia eli kyykätty nniin perhanasti!! laihat jalat saa ku on vaa syömättä tarpeeks pitkään :’d

   ps. mä teen tota samaa aina jos laitan farkut / shortsit. sit vaa kyttään itteäni koko ajan joka paikasta, et kuinkaha paksuilta ne jalat näyttikään :D mut ehkä tänä kesänä toisin?

 4. Sun jalat on tosi hyvät ja hyvin treenatut, voit todellakin käyttää shortseja. Blogi on rempseella tavalla ihanan rento:-)

 5. Ihana Milla! :D Kuulosti ihan mun toiminnalta, kun amppari tulee sisään – äkkiä pakoon! :)

  Hei mulla on tosi monienkin housujen kaa toi ongelma! Vyötäröstä ihan liian suuret, mutta reisistä kiristää…great, yritä siinä sitten ostaa housuja… :)

  Ja mukavaa kuulla, että oot oppinut tykkää jaloistasi! Mäkin tykkään niistä, siis sun :D

  • hihiii. joo mä juoksin karkuu sitä ja piilouduin välillä vessaan :’D ja elmo ihan villinä juoksee perässä ku luulee et mä leikin jotain :D haha.

   kiitos kannustuksesta, Petra :)<3

 6. Täällä kans kohtalotoveri! Se on oikeesti missio yrittää löytää kivat housut jotka istuis lantiolta eikä kinnais takaosastosta ja reisistä :D mutta en tykkää kyllä leggareistakaan muuta kun kotipöksyinä, joten miksei vois vaan kulkee urheilutrikoissa koko aikaa! Tykkään kyllä mun kropasta tälleen, kiva että on vähän pyllyä ja muotoja ja et treeni näkyy kehossa :) mutta on toi housuprobleema silti raivostuttava! T. Eräs jonka housut repes persauksista kun kyykisty sitoon kengännauhoja. Että diih :D

  • no urheilutrikoot olis kyllä maailman paras ja mukavin vaate ihan joka tilanteeseen :’D tarvii vissii alkaa liikkaopeks tai jotai? mäki tykkään olla ihan tän mallinen kun oon. mut silti noi jalat aina välillä aiheuttaa vähä kriisinpoikasta. muthei, nyt kun nyt näyttää vahvasti siltä, että meitä timmijalkaisia ihmisiä on enemmänki, nii miksei shortseista keksitä jotain sellasta yybercoolia trendimallia, mikä olis tarkoitettu nimenomaan treenatuille ja lihaksikkaille koiville? olis vissii ihan potentiaalinen hittituote? anyone?

 7. Sama ongelma täälläkin ja en tosiaankaan koe edes olevani mikään vuoden kyykkääjä! Just vedin tälle kesälle ekaa kertaa jalkaan vuonna 2011 ostetut farkkushortsit, jotka silloin kiristi vyötäröstä. No, nykyään vyötäröön jää monta senttiä ylimääräistä ja reisistä kinnaa ihan sikana :D

  • vuoden kyykkääjä :’D hihi. muthei onpas siistiä huomata salitreenin tulokset nimenomaan noin päin vanhoja vaattteita sovittaessa!! on ainaki lihakset kasvanu ja fläsä karannu oikeista paikoista ;)

 8. Mulla nyt on viä niin paksu kroppa joka puolelta ettei mitään toivoa näyttää missään shortseissa hyvältä :D mutta oli vaan pakko tulla sanoon että voi Elmo ku istut niin mopsisti siä taustalla <3

  • pikkuhiljaa hei kohti omaa tavoitetta! :-) ja pidetää mopsitreffit ku elmo palaa kesälomalta ;)

 9. oon 110% varma etten oo lihonut joten jalkoihin ja peppuun tullu sen verran lihasta lisää että sortsit puristaa… uusia ostamaan siis :D joten tuttu juttu jossainmäärin täälläkin, ainaki toi lantio. lannattaa ostaa sellasia takaa korkeita! jos sortsien vyötärö on tasakorkea nii turha toivo, ainaki mulla :)

  • kiva kuulla että en tosiaan oo ainoa tän ongelman kanssa :D mun tarvii nyt kyl kans alkaa ostaa vähä lisää normivaatteita ja ettii shortsei joissa kintut näyttää kivoilta :)

 10. Täällä on kans yksi, jolla on shortsiongelmia! Vikatikki oli joskus se, kun jouduin ostamaan Zarasta L-kokoiset shortsit ihan vaan siksi, etteivät ne muut koot mahtuneet reisistä. Ja aina ne silti lerputtavat lantiolta. Nyt tulevien kisojen takia tilanne vain pahenee, sillä reidet ja peppu ovat tarkoituksella kasvaneet ja vyötärö pienentynyt entisestään ja shortsien osto on ihan mahdotonta. Feel U! Yleisestikin housujen ostaminen on ihan hirveää. Sitten kun löytyy se yksi kiva malli, niin siinä kyllä pysytään ja tiukasti :’D

  Jade
  http://busybeingbodylicious.fitfashion.fi

  • haha voi jestas :’D voin kuvitella et tilanne käy haastavammaksi koko ajan kun sä vielä muokkaat kroppas koko ajan enemmän tohon tiimalasisuuntaan :D kiitos vertaistuesta!

 11. Muistan joskus nuorempana miettineeni, miks kaikki bodarimiehet kävelee sellaset laatikkofarkut jalassa, missä on aina niitä outoja leikkauksia yms. Ja miks ne ei tajuu ostaa sen kokosia farkkuja, et sitä vyötäröä ei tarttis rutata sen vyön voimalla kasaan. Nyt, kymmenisen vuotta myöhemmin, oon tajunnu tän asian: Koska ei niille mee reisistä mitkään muut jalkaan ku ne bodareille tehdyt farkut ja siltikin ne on vielä reisi vyötärösuhteeltaan väärät :D Voi raukkoja..

  Ei sillä, ei oo farkkuja mun vaatekaapissa, jekkinssejä kaikki.. Mut ihan karu fakta on se, että sellaset asiat ku BMI, vaatekoot ja kaupasta ostetut jakkutakit kannattaa unohtaa siinä vaiheessa, ku treeni tosissaan maistuu. Ei numeroilla ole mitään väliä. Tää on vähän sama ku kaikki naiset haluaa painaa 55kg.. Oon tässä vaan snajunnu senkin, että se olis varmaan mun kisapaino, joten voisin oikkuhiljaa alkaa ymmärtää luopua myös tosta päähänpinttymästä :) Kukaanhan ei nää paljon se vaaka näyttää tai kuinka iso numero on siellä kokolapussa, saatikkaan mikä on sun BMI.. Se näkyy, näyttääkö hyvältä.. Ja yleensä treenatut nyt vaan näyttää hyvältä :D

  • olipas valaiseva kommentti! hitsi ku muistais iteki aina ton ettei niil kokolapuilla tai vaakalukemilla oikeesti tee mitään jos kehonkoostumus on semmonen mistä tykkää! :) mullaki oli jo kehonkoostumusmittauksessa rasti siellä very muscularin puolella ja käyn kuitenki ahkerasti treenaa, joten ehkä se on ihan ok olla kokoa 38 perseestä :’D vähä kyl hihityttää toi mielikuva bodareista laatikkofarkuissa :D

 12. Täällä kuule ihan sama ongelma. Mun vyötärö menis varmaan 34:seen, ja reidet on sitten 36-38 kokoa. Pakko ostaa sit sellaisia shortsejakin, mitkä voi kuroa vyöllä kiinni ko lörpsöttää toi takaosa :D

  • jos tulee tietoon joku hyvä malli tän kesän shortseista tolla mitoituksella nii ilmeisesti kannattaa laittaa sana kiertämään ku meitä on näin monta saman ongelman äärellä :D

 13. Miun mielestä sulla on kyllä niiiin hyvän kokoset jalat, että mielelläni ottasin itsellenikin samallaiset! :D
  Mulla itellä on ongelma päinvastanen, tuntuu että kaikki shortsit on liian isoja reisistä mutta sopivia vyörätöstä. Ei sekään yhtään mukavaa ole. Oon kyllä siitä samaa mieltä että kaupan shortsit tuntuu aina olevan jotenkin outoja, mikään ole ikinä hyvä.
  Mutta jokatapauksessa, tänäkesänä sie kyllä käytät noita shortseja!! :D

  • kiitos :) mä kyllä sillai tykkäänki jaloistani, että en vaihtais erimallisiin. Mutta sit jotenki kuitenki menneisyyden paksujalkaiset hahmot kummittelee mun mielessä, enkä aina nää ite sitä, että ne on kivannäköiset ja hyvänkokoiset :) mut oon ottanu nyt näistä lukuisista tsempeistä vähä itsevarmuttaa ja mennyt nyt kolme päivää shortseissa ja tuntuu kyllä hyvältä!! :D

 14. En nyt tuolta bongannu, että sanoitko mistä ostit noi treenishortsit? Näyttää kivoilta :) Ja todellakin samaistun sun shortsiongelmaan!

  • ne on hennesiltä otettu! :-) neonvihreistä ei ollu mun kokoa, mut taidan lähtee viel joku päivä metsästää. on ollu niin kiva toi malli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta