kun aamupuurot meni väärään kurkkuun :D

Meinasin tukehtua aamupuurooni tänää, kun pahaa-aavistamattomana lueskelin tapani mukaan blogeja samalla kun söin aamupalaa. Avasin Ainon uusimman postauksen ja olis ollu kyllä näkemisen arvoinen ilme mun naamalla, ku tajusin, että mun blogini löytyi haastetuiden listalta! hihii. Mikä ihana pikku piristys ja kannustus juuri mulle! Kiitos <3 Koko hommassahan on kyse siis  Liebster-palkinnosta, joka myönnetään sellaiselle bloggaajalle, jonka blogia ja seuraa ja josta pitää :) Palkinto tarkoittaa Suomeksi ”ihanin, rakkain, mieluisin”. Virallisesti haaste kulkee näin:

1. Postaa palkinto blogiisi.
2. Kiitä bloggaajaa, joka antoi palkinnon sinulle ja linkkaa takaisin hänen blogiinsa.
3. Kirjoita 11 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Vastaa nimeäjäsi 11 esittämään kysymykseen ja aseta 11 kysymystä sinun ehdokkaillesi.
5. Nimitä 11 bloggaajaa, joille haluat tämän palkkinnon antaa.
6. Ilmoita ehdokkaillesi, että olet nimennyt heidät. 

Oon aiemminkin kertonut itsestäni jotain hömppäfaktoja, ja tässäpä näitä tulisi taas:

1. Vietän ihan liikaa aikaa sosiaalisessa mediassa. Aina kun otan puhelimen pöydältä, nii katon instagramin, blogit ja fb:n ja ties mitkä sovellukset läpi. Ihan kun siellä nyt tapahtuis niin kauheesti kaikkea lyhyessä ajassa :D

2. Käytän kalenteria ahkerasti. Mulla on ihan kaikki tapaamiset ja muistutukset kirjoitettuna kalenteriin ylös, ja olisin varmaan ihan hukassa ilman sitä. Esim. sunnuntain kohdalla luki ”muista leikata elmon kynnet ;D”

3. Oon aika hiljainen puurtaja. En kauheasti pidä meteliä itsestäni esim. töissä. Teen vain hommat niin hyvin kuin osaan ja toivon kovasti, että ahkeruus joskus palkitaan.

4. En jaksa katsoa elokuvia. Ainut motivaattori on makuuni karkkipussi, jonka vuoksi jaksan lähteä esim. teatteriin kattoo jotai leffaa :D Tosin sitäkään en tee vissii liian usein, kun joululahjaliputkin meni vanhaksi. Kotona mulla ei ole edes mitään laitetta, millä voisin katsoa.

5. Haaveilen kovasti aurinkomatkasta tänä kesänä

IMG_20140103_095016

6. Oon tosi herkkä ja tunteellinen ihminen. Välillä hävettää, kuin helposti alan itkee ihan vaa vaikka myötätunnosta :D

7. Häiriköin mun ystäviäni liian usein whatsapin kautta kaikilla turhilla kuvilla ja informatiivisilla viesteillä.

8. En voisi ikinä lähteä töihin ilman aamupalaa. En käsitä, millä järjellä monet tekee sillain? Mulle ei edes  vahingossa pääse käymään koskaa näin. Koska aamupala on päivän paras ateria. Ja onneks sen myös sanotaan olevan tärkein, nii ei tarvii perustella sen syömistä kellekää :D

9. En pystyis ikinä juomaa kaljaa, vaikka joku maksais. hyi. Musta se haiseekin ihan järkyttävältä!! :D

10. Mä pelkään vähän tulta. En tiiä miks. Pelkään, että mun tai jonku muun asuntoon tulee tulipalo? Ei meillä oo koskaan semmosta ollut, mutta jostain syystä monesti kun pesen pyykkiä, nii pelkään, et se kone syytty palaa :D Tai sama lieden kanssa. Tai kihartimen, tai minkä vaan. jotenki pelkään et sähkölaitteista tulee tulipalo ja mun omaisuus menee. Kuulostaa tyhmältä, tiedän :D

11. EN KESTÄ TOTA SUMMERSOUNDIEN LINEUPPIA!! <3<3 TIESTO, BENNY BENASSI, DASH BERLIN, SANDER VAN DOORN ETC. JA MULLA ONKI KAKS PÄIVÄÄ SIELLÄ ELI KAKS HOTELLIAAMUPALAA, hihiiii.

IMG_20121110_105857

Vastaukset Ainon kysymyksiin:

 1. Mitä blogisi merkitsee sinulle?  Blogi on mulle harrastus, jossa saan yhdistettyä intohimoni liikuntaa ja terveellistä elämää kohtaan ja  kirjoittamisen, josta tykkään =)
 2. Miksi ja milloin perustit blogisi? Alunperin perustin blogin vähän epävarmasti kavereilta kysellen ”oon miettinyt, et mitä jos alkaisin kirjottaa semmosta treeniblogia? Jotai hömppää, kun innostusta ja kiinnostusta tuntuu olevan niin paljon…” Kirjoittamisen aloitin syys- tai lokakuussa 2012 Ja siitä mun  blogini lähti pikkuhiljaa kasvamaan ja muotoutumaan kohti omanlaista sisältöä ja ulkoasua. Alusta asti ja yhä edelleen se on mulle paikka kirjoittaa päiväkirjanomaisesti treenifiiliksiä, tavoitteita ja kokemuksia liikunnan maailmasta. Terveellinen elämä ja siihen liittyvät pohdinnat ovat tulleet pikkuhiljaa mukaan sisältöön treenijuttujen ohessa. Ja mun mielestä vertaistuki,erilaiset näkökulmat sekä toisten laittamat kannustukset on parasta antia, mitä bloggaamisesta saa!
 3. Mikä on paras luonteenpiirteesi? Olen kiltti ja herttainen. Sellainen ajattelevainen muita kohtaan ja haluan aidosti läheisilleni hyvää :)
 4. Entä paras ulkoinen piirteesi? Hmm. Sanotaanko että mielestäni olen kaunis. Nätti naama: vaaleat hiukset, siniset silmät ja valkoiset + suorat hampaat. Että vaikka mikä muu olis rempallaan, niin nätti hymy pelastaa mut :D
 5. Onko sinulla monta kaveria vai muutama läheinen ystävä? Mulla on paljon kavereita, mutta myös muutamia todella läheisiä ystäviä :D On tosi paljon ympäri Suomen sellaisia kavereita, joita ei välttämättä näe usein, mutta sitten kun nähdään, niin on helppo jatkaa hengailua ihan kun mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Mutta sitten mulla on myös muutama sellainen luottoystävä, jotka tietää mun asioista kaiken, ja joille voin soittaa vaikka keskellä yötä et tulee hakemaan mut autolla jostain, jos tarve vaatii. Tai toki kelle tahansa voi soittaa, mutta nää luottoystävät myös auttaa oikeesti hädässä ;)IMG_20140208_101322
 6. Jos saisit matkustaa lomalle minne tahansa, minne menisit? Aurinkolomalle! En oo mikään vaativa matkustaja, vaan mun unelmien loma on sellainen, johon liiittyy aurinko, helle ja uima-allas ;) Eli ei tarvii kovin kauas edes lähteä, että oon onnellinen <3 Yksin en tietenkään lähtisi, vaan hyvä seura on yhtä tärkeä kuin kaks marsjäätelöä aurinkotuolissa nautittuna :D hihi.IMG_20140107_202249
 7. Paras muistosi urheilun saralta? Viime vuoden lesmills-maraton oli aika huippu! Kolme tuntia lesmillisä diskovalojen loisteessa ja kaverit vieressä hikoilemassa koko setin loppuun saakka :D Toisaalta myös Military run viime kesänä oli aika huikee! 11Km maastojuoksua mudassa, liejussa, panssarivaunujen alta ryömimistä, vesiasteitä ja haastavia mäkiä pikkuruisilla poluilla ;) hauskaa! Joo, mun parhaat muistot liikunnan parissa taitaa liittyä hauskoihin liikuntatapahtumiin :-)IMG_20130608_211528
 8. Mitä teet ensimmäisenä aamulla herättyäsi ja viimeisenä illalla ennen nukkumaan menoa? Ensimmäisenä aamulla petaan sängyn ja viimeisenä illalla järjestelen tavarat paikoilleen. En kestä mennä nukkumaan, jos tavarat ei oo omilla paikoillaan :D
 9. Kuinka usein treenaat viikossa ja montako kertaa toivoisit treenaavasi? Treenaan 5-7 kertaa viikossa ja tää on ollut ihan toimivaa. Neljää kertaa kokeilin, mutta se tuntui jotenkin vähältä, ja yli 7 kertaa taas tuntuu vähän liian paljolta.
 10. Onko joku urheilulaji jota haluaisit kokeilla? ON! Kerran näin youtubessa semmosen pätkän, jossa naiset hyppi jollain trampoliinilla musiikin tahtiin :D haha. Siis se oli ihan ohjattu jumppatunti, yks muikki oli siellä edessä omalla trampalla ja niillä osallistujilla oli kaikilla oma pikkunen tramppa. Ja sit ne hyppi eri tyyleillä ja erilaisilla tahdeilla siinä :D Näytti hauskalta! Mut sit se pätkä poistui youtubesta…….. höh. Tietääkö joku, mikä laji on kyseessä?
 11. Missä haluaisit olla parempi? Epäonnistumisessa tai rennosti ottamisessa. Oon jo pitemmän aikaa yrittänyt olla vähemmän kontrollifriikki ja ottaa lungimmin. Aina välillä tulee hetkiä, kun onnistuu paremmin ja välillä huonommin, En oo oikein koskaan osannut epäonnistua, vaan otan sellasen kauheen henkilökohtaisesti ja raskaasti? Eikä oo siis väliä liittyykö se työhön, liikuntaan, ihmissuhteisiin vai mihin. Mun on pakko aina muka vaan onnistua. Ihan kun olisin heikko, jos epäonnistun joskus? Ja toisaalta kun liittää tavoittellisuuden ja suunnitelmallisuuden ja perfektionistmin yhteen, nii joskus on vaikee ottaa niin rennosti, kuin olisi hyvä.

Itse seuraan seuraavia blogeja säännöllisesti, ja jos teillä tytsyt on inspiraatiota vastailla haasteeseen ja vastaanottaa Liebster -palkinto, nii tää olis nyt teille! Tiedän, että moni teistä on saanut jo kyseisen palkinnon. Tottakai on! Hyvät blogit huomataan aina. Enkä pahastu lainkaan, jos ette nyt vastaa haasteeseen. Ehkä ennemminkin tää oli nyt tilaisuus kertoa, että vaikka oon surkean laiska kommentoimaan, niin seuraan teitä aktiivisesti ja ootte hyviä ja inspiroivia bloggaajia jokainen!<3

Petra/ The Unbearable Lightness of Fitness

Marilii/ Palanen onnea

Elina / Elina Heidi RInkeli

Pia / Liikuntakärpäsen puraisu

Laura / On The Move

Marissa / Sairaan kaunis maailma

Anna / Anna mun treenaa!

Susanna / Susanna Mustajärvi

Anniina / Anniina’s diary

Kysymykseni teille:

1. Onko blogisi muuttunut alkuajoista, jos on niin miten ja minkälaiseen suuntaan?

2. Tietävätkö ’oikean elämän ihmiset’ blogistasi, eli puhutko siitä avoimesti vai onko se vain netissä niille,  jotka sen pariin sattuvat löytämään?

3. Mikä on lemppari kesäherkkusi?

4. Onko sinulla treenaamiseen liittyviä tavoitteita?

5. Minkälainen on tavanomainen treeniviikkosi, vai onko sellaista?

6. Tän hetken suosikkitreenibiisisi?

7. Miten bloggaaminen vaikuttaa arkeesi?

8. Mikä on suosikki lesmills -lajisi, tai jos et harrasta, niin mitä lajia lähtisit kokeilemaan ensimmäisenä?

9. Vietätkö paljon aikaa päivästä sosiaalisessa mediassa?

10. Kulutatko paljon rahaa treeniharrastukseesi?

11. Mitä odotat kesältä?

liebster-award

Semmosta tänäää :-)!

ps: noi linkit ei toimi näköjää. Mulla on nyt kiire bodyjamiin kun se alkaa vartin päästä, mutta koitan korjaa ne myöhemmin tänää! :)

Milla

14 vastausta artikkeliin “kun aamupuurot meni väärään kurkkuun :D”

 1. Voi murunen, kiitos tästä! :) <3 Vasta vähän aika sitten sainkin tällaisen samanmoisen haasteen, mutta ainakin noihin siun kysymyksiin vastaan toki!

  ps. Siun faktojen perusteella meistä löytyy huimasti samoja piirteitä ja ominaisuuksia :D Noista kymmenestä ei nimittäin löydy yhtään sellaista kohtaa, joita en vois listata myös itsestäni :D

  • ole hyvä ;) mä muistanki et kirjoiteltii samainen haaste aika samoihin aikoihin viimeks. nii sillä mä laitoinki, ettei oo pakko vastata mutta tää palkinto ny ainaki tulee terkkujen kans perille ;)

  • okei, cool!! Mullon kans nyt pe-la ja la-su liput :) Ja just tänää soitin hotellii ja lisäsin yhen kamun mun huoneesee, nii ei tarvi munkaa nyt ihan yksin olla liikentees :D tulee kyl niin siistii! Se vähä harmittaa, et tiesto on sunnuntaina ni sitä ei nyt nää. mut no, toivottavasti benny benassi, dash berlin ja muut kovat on sit pe ja la. Hardwelliä jäin kyl ihmettelee, en löytäny sitä line upista ollenkaa? :o

  • :-D haha. voi moro. se pätkä minkä joskus näin nii oli jostai jenkkilästä ja niil oli semmoset kahvat siin trampan eessä mist ne piti kiinni. ja se meno näytti vähä hurjemmalta kyl! mut no, enivei jotai tommost olis hauska kokeilla :-D

 2. Voi kiitos <3 Olen otettu :)!

  Mä kyllä vastaan tähän ehdottomasti! Tähän saattaa vaan mennä aikaa, kun on muita haasteita jonossa :'D Mutta vastaan kyllä!

 3. Voi kiitos <3 Oot kyllä niin söpis! Ja hui miten hyvää työtä oot muuten tehnyt sun dietin ja treenin kanssa. Upee kroppa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta