ei menny niinku strömsössä mut no, mähän asunki tampereella

On tää kesä kyllä nyt hauskaa aikaa :’D Oon ollu ihan ku lomalla nää neljä vapaapäivää ja täytyy kyllä sanoa, että kaikki aika well spent. Tuntuu ihan epätodelliselta, ihan kuin olisin ollu jollain pitkälläki lomalla. Varmaan siksi,  kun on ehtinyt tapahtua niin paljon kaikkea kivaa. Treeniviikkokin oli mitä mainoin, nyt kun sain vähän soveltaa treenejä omannäköisemmiksi. Kulunut viikko näytti siis tältä:

maanantai: bodyjam 1h

tiistai: pyöräily 1h 16km (työmatkat)

keskiviikko: aamutreeni 20min, kuntosali 1h selkä-hauis-vatsa

torstai: bodyjam 1h, kuntosali 1h jalat

perjantai: bodyjam 1h

lauantai: kuntosali 1h rinta-olkapää

sunnuntai: bodycombat 1h

Tajusin kyllä vasta nyt, että  kävin tosiaan kolmesti bodyjamissa :’D Oli vissii sit kova ikävä sinne!? On kyllä ollu niiin huippuja miksauksia, että ei yhtään haittaa, että jamin ohjelmat vaihtuu meijän salilla vähän myöhemmin kuin muut uudet lesmillsit. Jamin lisäksi kerkisin toki vähän heilua salillakin. Salitreenejä on takana tällä viikolla kolme. Ja toi kolmas oli kyllä jo aika väsynyt treeni :D haha, Että joo, tais tää viikko mennä enemmän aerobisten piikkiin, mutta ens viikolla menee taas työvuorot ja aikataulut tosi hyvin, että saan salit tehtyä hyvässä järjestyksessä..

kesäkuu1 (7)Ensimmäinen poikkeuspäivä tuli nyt dieettiinkin, kun innostuin vähä kavereitten kanssa noista baarihommista tässä vapailla :’D haha. Voi moro. Mut pitää tarttua hetkeen, kun sellainen on tarjolla! ;) Ja nyt todellakin oli! Pari karpalolonkeroa ja puolikas subi meni ny sit ohjeen ulkopuolelta. Oivoi :D Mutta oli kyllä todellakin sen arvoista. En oikeastaan ees miettinyt asiaa sen enempää, itellenihän mä tätä hommaa kuitenki teen. Ja oon nyt niiin onnellinen kaikesta miniloman aikana tapahtuneesta, että en vaihtais kyllä mitään pois ;)<3 hihi. Elämäni kesä. Ja vasta kesäkuun eka päivä ;)

kesäkuu1 (9)Toivottavasti teilläkin on ollu kiva juhlaviikonloppu! :-) Huomenna koittaakin taas arkeen paluu, kun starttaa kesätyöt. Siinä onki sit oma soveltamisensa, että saa ruuat ja treenit mietittyä sopiviksi kolmivuorotyön oheen. Ensimmäinen viikko ainakin näytti aika selkeältä, siitä on hyvä aloittaa. Ens viikolla myös vaihtuu lesmills-ohjelmat meijän salilla! Tarvii kattoo, jos nyt joko attackin tai combatin ehtis käydä testaa :-)

Milla

3 vastausta artikkeliin “ei menny niinku strömsössä mut no, mähän asunki tampereella”

  1. Ei-ole-totta :DDD äypä ihan huvikses lukemassa minkälaisen postauksen mie julkaisin just :DD Vähänkö on taas kuin samasta kynästä!! Hahhah!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta