bodycombat 60

Kuten viime viikolla suunnittelin, nii kerkisin nyt käydä ainakin yhden uusista lesmills -ohjelmista kokeilee heti ekalla viikolla. Kyseessä siis tosiaan tuo bodycombat 60, jonka tracklist löytyy TÄÄLTÄ jos haluatte kurkkia. En ollut luonut oikeastaan minkäänlaisia ennakko-odotuksia ohjelmalle. En ollut tsiikaillut / kuunnellut biisejä etukäteen, enkä katsellut edes sizzleriä. Lähin siis aika avoimesti lähinnä reenaamaan ennen iltavuoroa, että sais vähä liikuttua, kun eilinen oli tosiaan lepopäivä treeneistä.

No, mikä mua odottikaan salissa? Ihan huikeen kova meininki musiikkeineen ja diskovaloineen!! Alusta asti hommassa oli niin sanotusti tekemisen meininkiä, ja koska olin innoissani siitä, miten vauhdilla ja hyvällä energialla tunti starttasi, nii sain alkulämpässä jo sykkeet johonki 140-150 asti :D Alussa hymyilytti ja tuli niitä ihan huippuja fiiliksiä, joita saa vain ja ainoastaan hyvältä jumpalta. ”TÄÄ ONNIIIIN PARASTAAA!” Mut tiiättekö mitä tapahtui siinä nelos-vitosbiisin aikaan………………

mä aloin kelata pieni paniikki päällä, että voi jeesus sentää ku tää onki muuten raskasta!! :D

Kaikki biisit ja koreot oli jotenki niin mukaansa tempaavia ja mulla oli hyvä treenipäivä, ni sykkeet ei sen alun jälkeen ollu laskeneet kovin montaa kerta alle 170. Ja sit jossain vaiheessa se alkoi tuntua. Vähän liikaakin :D Mietin ihan tosissani, että jaksankohan tätä tuntia loppuun saakka!?

No, kyllähän mä jaksoin. Tottakai! Tahdonvoimalla ja musiikin antamalla energialla. Mutta täytyy kyllä sanoa, että koska panikoin vähä sitä, miten mun aerobinen kuntoni on nyt näin huonontunut, nii en pystyny yhtää keskittyy niin tarkkaan eri biisien fiiliksiin ja hyviin kohtii :D Oikeastaan mulla ei tunnista jääny oikein mitään muuta mieleen ekan kerran jälkeen, ku se, että oli ihan pirun raskasta ja että oli ihan huikeen hyvä meininki!! Mun on varmasti myönnettävä se tosiasia, että mun jumppakuntoni on jonkinverran laskenut parhaimmista ajoista. Koska muistan kirjoittaneeni aiemminkin tällaisen teksin, jossa kauhistelin, kun attack tuntui vähä liian raskaalta :D hihi. NO, ei kaikessa voi olla hyvä. Tai oon mä vieläki hyvä, mutten ehkä paras :D

kesäkuu4Tällä kertaa ette siis saa perinteisiä rakkausanalyysejani uudesta combatista, sattuneesta syystä ;) Mutta kertokaas te jotain, ootteko käyneet jo testaa ton uuden ohjelman? Onko se oikeesti keskimääräistä raskaampi, vai johtuuko nää  mun fiilikset vaa siitä, että kunto on oikeesti laskenut :D? Mitä tykkäsitte ohjelmasta? Paras biisi? Mulle ei jäänyt nyt ainakaan ekan kerran jälkeen mieleen, että olis ollu yhtään superhuonoa biisiä! Mutta toisaalta, ei myöskään tullut sellaista fiilistä, niinku esim. Silencen kanssa tuli, että rakkautta ensikuulemalla ;) Komppaatteko?

Milla

10 vastausta artikkeliin “bodycombat 60”

 1. Hihh taas oon täällä kommentoimassa, mutta ihan liian harva näistä fitnessbloggareista kirjoittelee lesmillseistä niin oon addiktoitunu tähän blogiin! :D Joo kyllä ton on pakko olla raskaampi kuin edellinen! Tuntuu tosiaan että kaikki biisit on tosi mukaansatempaavia, mutta millään kaikkia ei jaksa vetää niin innoissaan vaikka haluaisikin :D
  Mutta se mikä oli hassua, on että attack oli ihan kuraa. :0 jäänpä jännityksellä oottaan sun arvioita siitä

  • Minusta taas toi uus bodycombat oli taas kerran vähän turhankin kevyt tai sitten Gritin jälkeen ei taida noi attackit ja combatit enää tuntua missään. Ehkä se on uskottava mitä noista griteistä sanotaan.. Ne on urheilua ja muut Les Millssit jumppaa :)

   Eli kyllä se sun kunto on tainnut ”yllättäen” laskea, kun käyt lähinnä vaan salilla ja jameissa.
   Itse kävin pitkään pelkästään salilla ja painotkin nousi ja nousee ihan kohtuullisesti, joskus sitten testasin Les Millssejä ja totesin että voi ihminen olla surkeassa kunnossa vaikka salilla kuinka homma rullaisi. Sen jälkeen puolitin viikot ja oon käynyt Les Millssin jumpissa.. nykyisin lähinnä griteissä ja salilla. Nyt on sentään kohtuullinen kunto ja painot edelleen kevyitä ;)

  • hmmm. en tiiä mitä vastaisin tähän. Ehkä kiitos mielipiteistäsi voisi olla hyvä :)! Pakko kyllä sanoa, että en ihan oo samaa mieltä siitä että käyn ”vaan” jamissa ja salilla. Ne on kumpikin tosi kovia treenausmuotoja. Enkä myöskään oo samaa mieltä siitä, että ihminen (tai minä) olisin rapakunnossa ihan vaan siksi, että käyn enimmäkseen salilla ja vähä lesmills jumpilla. Gritit on toki hyviä treenejä, mutta kyllä se kunto voi olla hyvä muillakin comboilla :) Mun pointtini tässä blogitekstissä oli ehkä se, että en koe todellakaan olevani rapakunnossa (hui apua, jos sellainen päivä joskus koittaa :D!), mutta tajusin, että ennen ooon ollut superihyvässä aerobisessa jumppakunnossa, vaikken oo ees tajunnut sitä, lähinnä pitänyt itsestäänselvyytenä. Ja nyt en enää oo superikuntoinen lesmillsmuikki, vaan ihan tavallinen jumppamuikki, ja jotenkin hokasin sen just tänää :D mut hienoa enivei, että sä oot löytänyt itelles semmosen treenisysteemin, että kunto nousee ja fiilis on hyvä! :) Sehä tässä on kaikista tärkeintä, että on ite tyytyväinen omaan tekemiseen.

  • huippua hei et tuut yhä vaan uudestaa lukee ja kommentoimaan!! :)) Tulee hyvä mieli, jos onnistuu kirjottaa jotai sellasta, mikä kiinnostaa ja innostaa muitaki ku vaa mua itteeni :D ai attack ei ollu nii hyvä? vou. Mä koitan jos vaik ens viikolla pääsis sit sitä kokeileen! ;) kirjoittelen sit jotai!

 2. Mä oon jo muutamaan kertaan ehtiny meneen ton ohjelman ja tykkään siit kyllä :) Parhaita ehkä nelonen ja seiska. Ja ne on muuten myös kovia! :D En osaa sanoo miten superrankka tai kevyt ohjelma on. Täs on molempia, sekä kevyempiä et raskaampia biisejä. Mut ainahan combat on kovaa, jos tekee täysillä ja liikkeet loppuun asti!

  • combatti on kyllä kova setti kun sen tekee alusta asti täysillä :D tarvii kyl iteki mennä uusiks, et voin muodostaa ees jonkinlaisen mielipiteen lempparibiiseistä! ;)

 3. On tää combat raskaampi kuin aiemmat, se on ihan saletti! Ja näin sanoi myös meidän lesmills -vetäjät muutamaankin kertaan! Mut hyvä vaan, saa esim pakarat kyytiä :)

  • okei! ehkä tää sit on :’D tarvii pysyy kuulolla, jos meijänkin ohjaajat mainitsee jotai asiasta..

 4. Kyllä attacki on hyvä kans!! Kakkosbiisi on ihana ja molemmat sykehuiput ihan mahtavia! :) Nii ja kasi myös on aivan ihana <3 Et kantsii kyl mennä kokeilee ihan ennakkoluulottomasti ;)

  • okei! taidan mennä ens viikolla kokeilee jos työvuorot osuu kohdillee et pääsen johonki hyvää attackii ;) kirjoittelen sit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta