bodyjam 69

Oon nyt ehtiny riehumaan uutta bodyjamia joku kolmisen kertaa ainaki, ja täytyy kyllä sanoa, että se paranee kerta toisensa jälkeen. Ekan kerran jälkeen olin vähän hermostunut, koska tää ohjelma on mun mielestä paljon hmmm,. miten sen nyt sanois – koreografisempi kuin aiemmat ohjelmat. Muistuttaa jollain tapaa monia miksauksia, eli oikeammin sanottuna, vanhoja bodyjameja. Paljon koordinaatiota vaativia yhdistelmäliikkeitä, hienoja kikkoja koreografiaan ja paljon yksityiskohtaisia käsiliikkeitä. huh. Ekan kerran jälkeen olin siis vähä hermostunut, koska en osannut heti kaikkea niin hyvin kuin olisin halunnut :D haha. Joutu pitää pari ihan semmosta totaalistoppia, että sai kiinni koreosta ja suunnasta, joihin ollaa menossa. Ja kun ne liikkeet oikeesti näyttää ihan huisin hienoilta, kun tekee kaiken oikein! Nii en kyllä alkuun näyttäny yhtää miltään sinnepäinkään :D Ekan jammailukerran jälkee olinki ihan poikki ja varmaa enimmäkseen siitä, kun joutu vaan keskittyy ja ajattelee niin paljon :D! En ees muistanut tunnin jälkeen, mitä kaikkea oltii just tehty, niin paljon kaikkea uutta.

kesakuu15 (10)Musiikit tässä ohjelmassa on pääosin tosi meneviä ja kivoja, ja niiden takia lähdinkin uudestaan heti seuraavana päivänä harjottelee lisää :D Jätin jalkareeninki väliin sillä seurauksella, että se lykkääntyi muutamalla päivällä, minkä seurauksena sitten puolestaan oon nyt sit ihan saakelin kipee ja jumissa (koska yli viikon tauko..). Mutta mitäpä ei bodyjamin eteen tekis ;) Bodyjam 69 alkaa ihan parhaista parhaimmalla biisillä nimittäin Showtekin Jumperilla <3 Ihan hassua, että heti alkuun on tämmönen bilebiisi, kun esim. vertaa viime ohjelmaan, jossa lähettiin ihan yltiörauhallisesti liikkelle. Mä tykkään kuitenki Showtekistä ja tykkään bodyjamista ja voitte uskoa, että tykkään tämmösestä alotuksesta! ;) Tosin se on harmillista, että harvemmin ohjaajat laittaa volaa kaakkoon heti ekasta biisistä, vaan ennemminkin sitä nostetaan tunnin edetessä. Tässä ohjelmassa tän volajutun vois melkein tehä just toisinpäin. Nimittäin mun mielestä kaikki parhaat biisit ja koreot on heti alussa, ja loppua kohtu tavallaan tylsistyy. En sano, että loppu olisi huono. Mutta alku on ihan paras! :D haha. Ekat neljä biisiä on ehkä tän ohjelman parhaita hetkiä! Jumper, BaDinga, Partymonster ja Everybody! hihi. Hitsin kivoja kaikki! En kestä, että jamissa on bäkkäreitä! haha. Ihan huippua!

Alkulämppää tehdään tosiaan tavallaan aika pitkään. Sitten sen jälkeen lopputunti jakautuu kahteen eri koreoon. Koreoista mulla ei oikein oo mitää analysoitavaa. Oma kokemukseni on se, että pari-kolme harjotuskertaa tulee tämmöselle amtööritanssijalle tarpeeseen, että koreot tulee lihasmuistiin ja tunnilla voi sitten oikeesti nauttia siitä musiikista ja fiiliksestä, eikä tarvii niin kovasti keskittyä siihen, mihin suuntaan seuraavaksi lähtee :-) Biiseinä wrecking ball ja pantsdown on ihan sairaan kovia, ja sopii tähän koreoon tosi hyvin! Vitsit mikä fiilis salissa, kun toi pantsdown lähtee pyörii, koreot on hallussa, volat kaakossa ja diskovalot pyörii ja voi vaan nauttia!!<3 Tosin viimeks kun priorisoin ja skippasin jalkareeninki ja menin jamiin, jossa on AINA volat tarpeeks kovalla eli takuuvarma hyvä tunti, ni joku muikki tuli yrittää senki pilaamista ku sano, et korvat menee. pöh sille. Ja peukku bodyjambileille ;)

Kahden pääkoreon välissä on biisit Wild for the night ja All of the light, jotka vois mun puolesta heittää kyl samantien kaatsille. Ne on jotenki niiiiin hitaita ja innostamattomia, että harjottelisin mieluummin tota tokaa loppubilekoreoo, jonku toisten biisien tahtiin. Plääh. Mut no, aina näitä on. Bodyjam 69 päättyy kuitenkin superihyvään biisiin, joka sekin on Showtekilta: We like to party. Ja loppubileissä tää fiilis kyllä pääsee ihan oikeuksiinsa. Koreo on ihan jees ja musiikki toimii. Mutta mun mielestä on kyllä ollut parempiakin. Jotenkin ainakin nyt muutaman jammailukerran jälkeen tuntuu tosiaan siltä, että ohjelman alku on parasta aikaa, ja setti tavallaan laimenee loppua kohti, vaikka sitä en kyllä kiistä, että We like to party olis jotenkin huono! En! Mutta sitä ennen ja sen jälkeen on niin hitaita biisejä, että jotenkin kun oon tottunut (ja odotan) bodyjamissa semmosia hulluja loppubailuja, joissa syke on 190 ja fiilis katossa, nii tää ohjelma ei ihan saavuta sitä. Ei huono, muttei mikään paraskaan ;) Ja jotenki toi loppubileiden koreo ei anna oikeutta riehua ja pomppia sillai niinku yleensä antaa :D? Siis tarkoitan sitä, et kun kattoo vaikka tossa videolla tota ohjaajamuikkia, ni se vaa tanssii, mut ei se riehu sillai et syke olis 190 ja naama hullussa hymyssä bodyjaminnostuksen takia :D? JA sitähän mä yritän tehä aina. En näyttää hyvältä ja taitavalta tanssijalta, joka tekee liikkeet pehmeen sulavasti, vaan nimenomaan vaa nauttia musiikista ja pomppia sen mukana. Niin tää loppukoreo ei oikein mun mielestä anna siihen parasta mahdollista mahdollisuutta.

Mitäs mieltä te ootte? Ootteko yhtää samoilla linjoilla? Mikä sun suosikkibiisi tai -kohta on tässä ohjelmassa? Mä en voi itelleni mitää, mut en vaa kestä noit bäkkäreit kuin huippukohta se on täs ohjelmassa -ehkä parhaita paloja ;)!

Milla

7 vastausta artikkeliin “bodyjam 69”

 1. pakko sanoo tuohon et joku sano et korvat menee tunnilla, niin itsellä ihan sama ongelma, sattuu vietävästi jumppatunnin musat ja tinnittää. Olen ratkaissut ongelman kunnon korvatulpilla.:D

  • jep, kumpa kaikki muutki ottais susta mallia. Jos korvat ei kestä (sallituilla rajoilla) olevaa musiikkia, ni parempi olis sit hankkia itelle tulpat! meil on kuitenki se värisuora siellä ilmoittamassa, millä db-tasolla koko ajan ollaan….

 2. Kiva kuulla sunkin mietteitä tästä ohjelmasta :) Musta molemmat alkulämpät tässä ohjelmassa on ihan nappeja! Niin bilebiisejä että. Ja samoin ne kaks lyhyttä sarjaa alussa ennen sitä ekaa pitempää nostaa sykkeen pilviin hyppyjensä ansiosta :D
  Vieläkään en oo päässy sitä loppua testaamaan mutta jospa huomenna!

  • joo alkulämppä on kokonaisuudessaa ihan parasta kultaa koko ohjelmassa! ;) lopun Showtekin loppubileisii olisi kaivannu vähän pidempää koreoo, mutta no, jos on noin pitkä alkulämppä ni eipä sinne ny älyttömästi biisejä mahdu mukaankaa :D

  • Alkulämppähän on aina vain ne kaksi ekaa biisiä ;) Mutta tässä ohjelmassa lyhyitä sarjoja on yksi tavallista enemmän alussa! Eli Party Monster ja Everybody :)

  • aijaa!! haha. mä en oo jotenki koskaan tiennyt/tajunnut, että ne alun koreot on nimenomaan lyhyitä koreoita. oon vaa luullu et ne pidemmät on virallisia koreoita, koska niitä reenataan usean biisin ajan. Ja et noi yhden biisin kestävät jutut on joko alkulämppää / välikappaleita / palauttelubiisejä ;) muthei, kaikkee oppii! kiitti tiedosta ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta