juhannus kaupungissa

Kukkuu – joko te ootte kaikki kadonneet sieltä ruutujen ääreltä? Veikkaan, että ootte. Mut ei se mitään. Ehkä luette tätä sit paremmalla hetkellä. Mulla ei oo just nyt parempaakaan tekemistä, ni tulin kirjotteleen. Jep. Juhannusaatto. Ja mä oon kotona –  yksin! yhy. Vois luulla, että surkeaa. Mutta no oikeestaa tää on jo ihan ok. Oon päässyt pahimmasta pettymyksestä yli ja hyväksynyt kohtaloni. Juhannus töissä. Tottakai paras vaihtoehto olis olla siellä missä kaikki muutkin – mökillä tai festareillä jengissä. Mut koska jouduin juhannukseksi aika pitkälti töihin, nii semmoset vaihtoehdot oli tänä vuonna poissuljettuja. Aluks harmitti, mutta nyt tää on jo ihan okei. Oon nyt sit koittanut keksiä tästä viikonlopusta jotain hyviäkin puolia ;) Haluutteko kuulla.

Mä saan tuplapalkkaa, eli sit kun mun kesälomani alkaa, ni mul on taas vähä enemmän rahaa käytössäni ;) haha. Okei, oikeesti tää ei lohduta kauheesti, koska mulle vapaa-aika on tärkeämpää kuin raha, mut kun ei oo vaihtoehtoja ni koitan miettii että onhan tää nyt ihan mukava bonus tässä huonommassa juhannuksenviettovaihtoehdossa. Sen lisäksi mun ei tuu ainakaa syöpöteltyä monena päivänä övereitä eikä juopoteltua liikaa. Koska meen huomennaki seiskaan aamulla töihin. Ei pykee! Ja koska oon kotona, nii tulee syötyä semiterveellistä ruokaa. Ei mitää skeidaa snägäristä. Mutniii. Okei, ei tääkää nyt toimi, koska olisin mieluummin syömässä vaikka niitä nakkimukeja festareil kavereittena kanssa kun kotona yksin :D haha. Voiei. Vaikka kuinka yritän miettiä noita hyviä puolia, ni pakko myöntää, et olishan se nyt kiva olla hyvässä seurassa jossain kivassa paikassa ;)

kesakuu20 (4)

Ja koska on juhannus niin kaikki paikat on kiinni. Eli mulla ei oo töiden lisäks oikeesti mitää tekemistä :D!! Ihan hassua. Kun yleensä on niin perhanan kiire koko ajan jonnekin. MInne? Kai tässäkin pitäis olla se hyvä puoli, että nyt olis aikaa tehdä jotain semmosta, mihin yleensä ei oo.  Mut ku sali on kiinni? Pyykkitupaa ei saa käyttää pyhänä? Kaupat on kiinni? Kukaan ei oo kotona? Eikä koneella? Koiraki on lomalla? WÄH! :D Et täs mä ny oon ja kirjottelen blogia ei kenellekään. Koska te ootte kaikki jossain – ootteko?

kesakuu20 (6)

Onneks eräs muukin on tämmönen musta lammas ja viettää juhannuksen kaupungissa, ni se lupas lähtee mun kans juoksee ;) Vettä tulee kaatamalla ja tuuli humisee, mut ulkoilu seurassa on miljoonasti parempi vaihtoehto kun kotona yksin kyhjöttäminen. En osaa vaan olla. Onneks oon kuitenkin saanu ihastuttavia puheluita juhannusriennoilta :’D Mua ilahduttaa ja jotenkin helpottaa se, että joku tietää, että oon töissä. Ja soittaa siltiki, vaikka oliski humalassa eikä olis mitään asiaa :D Ei oo yhtää niin paha olla eritystyksissä kaikesta kivasta, kun joku muistaa, että mäki oon olemassa :D haha. Okei, emmä nyt niiiin valtavasti kärsi ja huomenna pääsen iteki vähä enemmän illanviettoihi mukaan, mut totuuden nimissä tarvii ny sanoo et tää saa olla mun elämäni viiminen kolmivuorotyö kesä. Ai oonko maininnu aiemminki? ;D No, se pitää edelleen paikkansa. Mä en tiiä, mikä mussa on muuttunut, mutta ennen aina halusin ihan väkisin olla juhannuksen töissä, koska oli hyvä tekosyy ettei tarvinnu juopotella ja olin vielä ilonen kun sai niin hyvin rahaa. Mut nyt mä mieluummin olisin jossain rilluttelee kavereitten kans, ku töissä tienaamassa?! :D WTF. En olis koskaan uskonut, että näin käy mut näköjään sitä ihminen muuttuu :-)

kesakuu20 (2)

No, enivei hei oikein ihastuttavaa juhannusta just sulle! Nauttikaa olostanne (ja vapaudesta) ;)

Milla

9 vastausta artikkeliin “juhannus kaupungissa”

 1. Hei mä oon täällä! :D Kaupungissa (tai maalla melkeen, heh) mekin, kun ei poikaystävän kaa jaksettu lähteä mökille… Koska sää, koska fudis :D Mä oon ihan tyytyväinen tähänkin, kun saan vaan olla ;) Oma piha niin saatiin grilliruokaa :P Ja salille pääsee avainkortilla, joten sielläkin kävin päivällä! Old school -salin hyvät puolet :D

  Tää on kuitenkin onneksi yksi juhannus sun elämässä, en usko, että mitään maailmaa mullistavaa tapahtuu :) Ens vuonna sitten festarille tms ;) Ja ehdit muutenkin pitää hauskaa tänä kesänä! Hyvää työpäivää huomenna <3

  PS. Miksi ihmeessä pyykkitupaa ei saa käyttää?! Jos vaan meet, ei teidän talossa oo ketään kotona ;)

  • jooo tää sää oli kyl sillain meijän kaupunkilaisten puolella :D haha. toi avainkorttijuttu on kyl oikeesti tosi kätevä! mun vanhalla salilla oli kans se, et pääs vuoden jokaisena päivänä 05-23 välillä reenaa, oli sit joulu tai juhannus. Nii etenkin nyt kun olin töissä ja töiden ulkopuolella ei ollu oikein mitää järkevää tekemistä, ni olis hyvin voinu mennä reenaa… mutno, tulihan käytyy juoksee sit ku ei ollu muutakaa :D

   mä itseasias kävin kurkkii siel pyykkituval et jos menisin vaa käyttää sitä, kun eihä tääl oikeesti oo kukaan kotona!? Mut emmä sit uskaltanu, oon kai liian kiltti! haha :D

 2. Hihi joo täällä ollaa… kiva että joku päivittelee niin on jotain luettavaa :D
  Tosiaan hauskaa voi ja pitää pitää muulloinkin kuin vain juhannuksena. Mulla on ensviikonlopulle tehty kesän parhaat pläänit joten kyllä tässä yks jussi menee helposti tällee iha rauhakseenkin :D

  • Piti mennä juhannukseksi mökille, mutta koska flunssa iski oikein kunnolla, päätettiin jäädä kotiin. Salille tekis itsekin mieli mennä, mutta pakko parantua ensin. Ehkä sitten huomenna pääsee jo treenaan.

  • Heli, kun luin tän sun kommentin ni tajusin, et tosiaan! Mä en oo ollu tosi pitkään aikaan kipeenä! Vau! Ja sit tajusin, et oon kyl mieluummin juhannuksen töissä kun juhannuksen kipeenä kotona. Et kiitos tuesta, vaikka toivotaa, että säkin jo pian parannut :-)

  • kiva kun kävit lukee ja jätit kommetinkin ;) toi kyl toimii hyvin, kun tietää et tulossa on jotain kivoja suunnitelmia. Ei sit harmita yhtää niin kovasti, et juhannus menee töissä. Ens viikonloppuna mäki sain järkättyä itelleni vapaata vuoronvaihdoilla, ni pidetää me sit kivaa sillon – missä ollaankaan :D haha

 3. Täällä huutelee toinenkin juhannustyöläinen! :D Mulle sattui työvuorot vielä just mukavasti illoille eli sopivasti niin, että ennen neljää on vielä liian aikaista eikä missään tapahdu mitään, mutta puolenyön jälkeen on jo melko myöhäistä lähteä bilettämään. Tai no, niinhän mä luulin – eilen kyllä tuli lähdettyä erään toisenkin kovaonnisen työntekijän kanssa töiden jälkeen tanssimaan pariksi tunniksi ja hyvin me vielä vedettiin pienestä väsymyksestä huolimatta! ;)

  Oon kans yrittänyt lohduttaa itseäni sillä, että juhannusvuorojen tekeminen on melko rahakasta hommaa, ulkona on aika kylmä ilma ja olokin on parempi, kun syömiset pysyvät melko pitkälti normaalin rajoissa eikä sitä alkoholia tuu kipattua kurkusta alas. Ihan täysin ei oo noi syyt kyllä uponneet, sillä ekan kaupunki- ja työjuhannuksen viettäminen tuntui kyllä tiukalta ja kaipuu mökille saunomaan ja rentoutumaan oli kyllä kova :D Ehkäpä nää suunnitelmat toteutuvat sitten ens vuonna, nyt mennään tällä mitä on! ;) Tsemppiä sinne, jos työputki jatkuu vielä huomenna!

  • jee, muitaki juhannustyöläisiä! mä olisin kyl varmaa itkeny ku olis ollu vielä iltavuorot kohdalla. Mulle kun tunnetusti sopii noi aamut niiiiin paljon paremmin ;) Ai te repäsitte oikein ja lähitte bailaa – cool! Iteki lähin sit eilen töiden jälkee. Oli kyl virkistävää ja pääs hyvin irti siitä työ-koti-työ-koti kuviosta kun tuntuu, et monta päivää jo menny vaan tossa samassa pyörässä pyöriessä… Ja sitä paitsi – nyt ku monet palaa huomenna töihin ihan rikkinuutuneena juhannuksen bailauksista, nii mulla onki ansaittu vapaapäivä <3 toivottavasti sullakiN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta