päästä irti ja ylläty! + bloggaritapaaminen

Moikka! Mahtavaa lauantaita just sulle!! ;) Mulla on tänää vapaapäivä ja oon odottanut tätä niiiiiin kovasti! Ah, ihanaa. Rauhallinen aamu, kaurapuuron avulla tehty jalkatreeni ja bloggausta. Se olis nyt ainakin aamupäivän suunnitelma. Mun tavallisia kivoja juttujani, joihin mulla ei oo ollu aikaa ja mahdollisuutta pieneen hetkeen, joka on tuntunut ikuisuudelta. On ollut ihan järkyttävän kiireinen viikko jotenkin. Työvuorot menny illasta aamuun ja aamusta iltaan. Ja niiden välissä oon koittanut nukkua, treenata ja viettää sosiaalista elämää. Ja lopputulos on ollut kyllä se, että oon vähä suorittanut asioita sen voimalla, että viikonloppuna kerkiää hengähtää. Huh. Joku ihmetteli töissäkin, miten voin keritä kaiken sen, mitä teen. Niinpä. Ennen tätä hetkeä oon istunut oikeesti alas viimeks varmaan ööhm. tiistaina! Treenit-kauppaan-ruuanlaittoa-töihin-nukkumaan-töihin-treenit jne. Bloggauksen jätin pariksi päiväksi sillä verukkeella, että äiti vei oman koneensa mukanaan. Mä kyllä tilasin itelleni uuden ja se saapui postiinkin. Ja mä hainkin sen. Mutta se pysyi tähän hetkeen saakka paketissaan, koska en ehtinyt avata sitä :D haha. Kaikki tää hosuminen kulminoitui ehkä aika kuvaavasti siihen, että perjantaiaamuna mä nukuin pommiin! JOO, MINÄ!? Maailman aamuihmisistä tunnetuin, ehkä. Tulin torstaina iltavuorosta kotiin 22 kieppeillä ja kun pistin kellon soimaan ni herätykseen oli aikaa about 7 tuntia, eli laitoin sen kellon ainakin soimaan varmasti 0545. Aamulla heräsinki sitten onnellisen tietämättömänä (ja levänneenä?) klo 0642 :’D WÄÄÄ! Seiskalta alko työvuoro ja mun kotoa polkee töihin about vartin-20minuuttia – kuittasin itteni töihin 0703. Aika suoritus sekin?

Kun poljin töihin suoraan sängystä nousseena, nii aluks panikoin sitä, miten MÄ voin olla jostain myöhässä. EI mulla tietenkään ollu aamupalaa alla eikä eväitä tehtynä. Mut sit aika pian alko vaan naurattaa. Hihi. Kuinka hyvältä tavallaan tuntuukaan päästää hetkeksi vaan irti? Tässä mä poljen töihin myöhässä! MINÄ – neiti kontrollifriikki. Niin, tajusin, että oon oikeesti aika kontrollifriikki, rutinoitunut, suunnitelmallinen ja järjestelmällinen, kun miettii tätä mun elämätyyliäni. Ja sitten hups, tapahtuuki joku noin pieni ja inhimillinen asia, kuin pommiinnukkuminen, ja mä tajuan, että ei mun tarvii aina olla niin varautunut kaikkeen. Ei aina voi olla? Kun mä saavuin töihin samaan aikaan muiden aamulaisten kanssa, nii joku sano, ettei tää ny ees ollu mikään pommiinnnukkuminen – mähän olin ihan ajallani :D Mut mulle se oli jotenki hassu herätys! Ei kaikkea tarvi suunnitella, joskus tarvii päästää irti. Ja siitä voi nauttiakin – tiiättekö, sillai kun antaa elämän yllättää? Ei se, että ei herää herätyskelloon tee mitään. Mutta kun tollasestakin asiasta saa ihan uusia fiiliksiä päälle, jotenkin oppii huomaamattaan jotain itsestään. Tarviiko mun muka aina olla se neiti suunnitelmallisuus ja vastuullisuus? No ei. Mulla vaan on sellainen leima. Ehkä itse hankittu. Mutta silti tuntui hyvältä välillä olla jotain muutakin.

kesakuu16 (8)

Jotta tää kiirehtimistarina ei päättyisi tähän, nii olin tosiaa aiemmin tehnyt ylitöitä varastoon, jotta pääsin aiemmin lähtee aamuvuorosta. Meillä oli nimittäin A-lehtien Fitfashionin bloggareille järkkäämä tilaisuus Helsingin Kulosaaressa, jonne Jaana tuli mua hakemaan 1530. Eli sitten vaa töistä kaatosaateessa kotiin ja suihkun kautta tapaamaan uusia ihmisiä. Yllättymään ja ilahtumaan siitä, ettei taas tiedä, mitä ilta tuo tullessaan ;)

En oo Jaanaa tavannut aiemmin, mutta onneksi fitfashion kokoaa ilmeisen hyvää jengiä nimen alle bloggaamaan, koska tultii hyvin juttuun ja matka sujui ihan rattoisasti höpötellen =) Löydettiin perillekin hyvissä ajoin ja lähestulkoon eksymättäkin, haha. Perillä meitä odotti A-lehtien ff-tiimiläisiä, jotka opastivat meijät yläkerran hengailutiloihin. Saatiin myös omat nimikyltit, hihi. Olipas hassua :D En oo tottunut tommoseen. Oli kuitenkin siis tosi tervetullut olo ja pienellä jännityksellä vatsanpohjassa odotin kovasti tapaavani taas näitä huippuja sporttibloggarimuikkeja ;)

kesakuu28 (11)

Hengailtiin, syötiin ja juotiin rennoissa tunnelmissa alkuilta siellä A-lehtien tiloissa. Kuultiin myös jotain tästä kun Fitfashion siirtyi toukokuussa A-lehtien alle, mut no, oikeestaa mun vierailun pääpointti oli nähdä kaikki tytsyjä ;) haha. Saako niin sanoa? Jos asuisin samalla paikkakunnalla näiden bloggareiden kanssa, nii tulis varmasti enemmänki oltua tekemisissä – niin helppoa ja hauskaa niiden kanssa on olla! Juteltiin taas kaikkea mahdollista dieettikuulumisista miesjuttuihin ja oli kyllä tosi mukavaa :-) Ootte kivoja!  Nähdäänhän taas pian? =)

kesakuu28 (8) kesakuu28 (9) kesakuu28 (7)

Lähtiessä saatiin vielä järkyttävän kokoiset tuotekassit mukaamme, ja tutkinkin heti automatkalla, mitä kaikkea siistiä niistä löytyi ;) No, vaikka mitä!

kesakuu28 (5)

kesakuu28 (1)Semmosia kuulumisia tällä kertaa. Emmä tiiä mikä treeniblogi tää nykyää on, mut jotenki musta on kivaa kun tästä on muotutunut mulle jonkinlainen päiväkirja. Toki aiheet ny koittaa pysyä tän tietyn piirin sisällä, mut enivei – oli jo ikävä kirjoittelua kun niin monta päivää meni ilman! Mulla alkaa maanantaista vapaan jälkeen pitkä työputki: 6 töitä, 1 vapaa ja 5 töitä, mut sit koittaa ehkä paras hetki tänä kesänä – LOMA<3 Pitäis elää hetkessä, mut täytyy myöntää et tän vapaan jälkeen voi mennä vähän suorituskeskeiseksi, kun koitan vaa selvitä töistä ja mahduttaa treenit päiviin. Koska niin, semmonenkin juttu koittaa taas, että Elmerikin palaa lomalta kotiin ja vaatii osansa mun jokaisesta päivästä. huh. No, ennen sitä nautitaan vapaa-ajasta. Huippua viikonloppua, aurinkokin paistaa!! ;)

 

Milla

11 vastausta artikkeliin “päästä irti ja ylläty! + bloggaritapaaminen”

 1. Hyvää vapaapäivää sulle! <3 Arvaa, mä tässä sun tekstiä lukiessa rupesin hihittelee sitä rikas mies -juttua ;) :D

  • kiitos!! hihi. musta oli hauskaa, että puheenaiheet laajenee ja henkilökohtaistuu joka kerta ku nähää. Kertoo jotain siitä, kuinka samanhenkisiä ollaan, ja toisaalta miten helppoa on höpötellä kaikkea ;) ja tottakai hyvännäköset treenibloggarit puhuu miehistä – siis rikkaista semmosista ;)

 2. Jos myö Milla ollaan sellasia hupibloggaajia? ;D

  Nähdään toivottavasti taas mahdollisimman pian! <3

  ps. Muista pitää miut ajantasalla ;)

  • =’D jooo, hupibloggaajien kerho kokoontuu. haha. Toivottavasti vaik elokuussa sais jonku tapaamisen järkättyä, olis huippua! Mä lupaan pitää sut ajantasalla, kattotaa ;)

  • joo samoin mäki tykkään, ehkä just siks tää munki blogi on alkanu mennä siihen suuntaan. Harvemmin kirjotan mitää suunniteltuja aihekirjoituksia, vaan lähinnä ajatuksenvirtaaa kuulumisista :D haha.

 3. Sulla on ihana blogi!!! Ja oli todella kiva tavata <3 Itselläkin oli pääasiana eilen päästä tutustumaan paremmin kaikkiin paikalla oleviin, mutta kaikkiin ei vain etinyt… Uusia miittejä odotellen!!! :)
  RikasmiesRikasmies ;)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • kiitti ja samoin! :-) toivottavast nähää uudelleenki. Heinäkuus ainaki olla samaa aika taas Helsingissä ;)

 4. Hihii, kaikenmaailman miesjahdeista sun muista sitä ehdittiinkin jutella. :D Täytyy sanoa, että vaikka ei jokaisen kanssa niin ehtinyt jutella, niin ainakin koen ajautuneeni juuri oikein ihmisten kanssa juttelemaan. Ihan yhtä ihana oot livenä, kun täälläkin sanoissa ja kuvissa. Ehkä jopa ihanampi ;) <3

  • kiitos ;) kiva kun mekin nyt nähtiin livenä vihdoin! Hyvin sanottu hei, mustakin tuntuu, että nimenomaan ajauduin juuri niiden oikeiden ihmisten kanssa vaihtamaan kuulumisia. Meitä oli niin monta, ettei kaikkien kanssa voinu ehtiä tulla tutuiksi niin lyhyessä ajassa, mutta olis harmittanut, jos joku teistä noissa mun kuvissa olevista olis jäänyt moikkailematta. Et hyvä näin, ja jos jatkoa seuraa niin oon ehdottomasti messissä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta