no nyt mullaki on se

Moikka! Täällä ollaan – väsyneenä mutta onnellisena! Työrupeama olis nyt takana ja tänää sain vihdoin kokea sen sanoinkuvailemattoman huikean hyvän fiiliksen, kun sulkee työpaikan oven selän takana ja koko kesäloma on vielä edessä! hihii! En kestä! Ihanaa! Ja niin ansaittua!

fb55

Sillon kun vielä opiskelin, nii olin tosi kova tekemään töitä. Halusin olla hyvä koulussa ja samaan aikaan tehdä kaikki loma- ajat ja monet viikonloput töitä. Koska puoliksi oli pakko ja puoliksi en vaan kestä laiskottelua. Olin aina työpaikoilla se, joka sinnitteli kuukaudesta ja vuodesta toiseen ilman sen suurempia pausseja työn ja koulun välillä. Olin kai vähän ylpeäkin siitä. Siis siitä, kuinka ahkera ja toisaalta sinnikäs olin.

Tänää mulla on kuitenkin vähän eri fiilikset. Mä koen ansainneeni lomani. Ja vietän sitä erittäin mielelläni ihan omalla tyylilläni. Ennen olisin miettinyt, että tämänkin ajan tässä välissä ennen syksyn työsuhteen alkamista voisi käyttää tehokkaasti rahaa tehden hyödyksi. Vaan en enää! Nyt mä latailen omaa pääkoppaani tulevaa työvuotta varten. Rentoudun. Mä tarviin sitä ja lapset tarvii sitä. Että palaan levänneenä töihin. Nyt en stressaa ja teen vain asioita, joista tykkään :) Koska ihminen nyt vain tarvii joskus lomaa. Ennen ajattelin, että sluibailu työsuhteen päättymisen ja esimerkiksi koulun alkamisen välissä on jotenkin laiskaa hommaa. Siksi en sitä kai kauheasti ole tehnyt. Mutta nyt mä vihdoin ymmärrän, että lomalla on tarkoituksensa. Siis muukin kuin yleinen riekkuminen :D Silloin oikeesti kerätään voimia seuraavaan vuoteen. Mulla on ollut lomaa viimeksi jouluna viikko. Ja sitä ennen viime heinäkuussa ne kaksi viikkoa. Mulle se on ollut liian vähän. Väsyin koko ajan enemmän loppua kohti. No, ensi vuonna vähän viisaampana pidän myös jossain muussa välissä mahdollisuuksien mukaan vähän työpaussia. Kaikesta oppii.

 Mut tiiättekö mitä?

Tältä mä näytin tänää töissä, kun sain yllärinä työkamulta lahjan. Mä oikeasti tajusin, että oon hoitanut vuoden ajan kaikki työni todella hyvin. Ja palkintoa siitä. Just nyt:

MULLON LOMA!!<3

heinakuu11 (5)

 

Milla

2 vastausta artikkeliin “no nyt mullaki on se”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta