ne kesälauantait, osa 1207

12.07. Heinäkuun kahdestoista. Toi päivämäärä on musta kiva! Aina, kun näen sen esimerkiksi maitopurkin parasta ennen -päiväyksenä tai vaikkapa sykemittarin näytöltä, nii mun sisälläni tuntuu sellainen pieni jännitys. Hihi. Mun syntymäpäiväni. Oon varmaan tosi lapsellinen vieläkin, mutta mä oikeasti aina odotan mun synttäripäivää. Se on mulle erityinen päivä. Kerrankin mä saan olla jokin. Ehkä keskipiste, tai koollekutsuja, tai syy juhlia. Emmä tiedä. Mutta jotenkin olo on erityinen just synttäripäivänä.  Ja musta on ihanaa järkätä jotku juhlat. Synttärijuhlat! Kutsua koolle hyvä jengi ja lähtee riekkumaan johonkin kylille. Eka tietysti kutsun ne herkuttelemaan mun tekemää kakkua. Ja sit juoruillaan kuulumiset, nautitaa kesästä ja rillutellaa jossain raitilla aamuun saakka. Ja sit seuraavana aamuna voin onnellisena kiittää jokaista ystävää. Kiittää siitä, että ne vuodesta toiseen on mun ystäviä ja haluaa jakaa tän mun spesiaalin päivän mun kanssani :)

heinakuu12 (8)

Eilinen synttäripäivä alkoi perinteisesti. Heräsin 04:15. IIks – ihanaa, mun synttärit! Jokohan joku olis onnitellut mua? Aijaa, ei vielä. No, vasta neljä tuntia ja vartti päivää takana. Menin takasin nukkumaan. Ja heräsin viiden jälkeen. Joko nyt!? Joko joku muukin on huomannut että on mun synttäripäiväni! Jee, aika pian heräämisen jälkeen sain ekan onnentoivotuksen päivään – Marissalta. Kiitos siitä :-) Nousin onnellisena uuteen päivään. Kävi mielessä, että tästä tulee vaan niin kivaa!

Seiskalta keitin kahvit ja ajattelin syödä perinteistä maailman parasta aamupalaa. Vaan arvaattekos mitä sitten tapahtui – avaan jääkaapin ja huomaan, että se on rikki. Jep.  Huoneenlämpöinen. Kaikki ruuat pilalla. Mahtavaa. Ei just tänää!! yyyy. Lähettiin Elmon kanssa sitten kaupasta hakee raejuustoa ja maitoa, että saisin nyt ainakin aamupalani syötyä. Eihän päivä nyt muuten lähde käyntiin. Lähikauppakin aukesikin vasta kahdeksalta. Mutta lopulta sain aamupalaa kuitenkin. Huh. Aloin sitten selvitellä, millä aikataululla saisin uuden jääkaapin. Maanantaina aikaisintaan. Noniiii, supermahtavaa. Siinä sitten heittelin ruokaa roskiin ja kiitin itseäni siitä, etten ollut leiponut kaikkia tarjoiluja edellisenä päivänä :D Ajattelin lähteä harmituksenpoistolenkille. Suunnittelin juoksevani oikein pitkän lenkin. Ehkä pisimmän ikinä! Sitten tää synttäripäivä saisi taas arvoisensa hohdon, tulis parempi mieli.

heinakuu11 (19)

Lähdinkin aika pian matkaan. Oranssi t-paita sekä pinkki koristetoppi päällä ja neonväriset kengät jalassa. Värejä – ihanaa! Tää on niin mua =) Olin kipitellyt about 20 minuuttia, kun vaihdan spotifysta biisiä ja huomaan, että sportstracker ei olekaan lähtenyt käyntiin lainkaan. Äh, perhana :D Päätin sitten juosta ringin jossain ja tulla samaa reittiä takaisin, jotta voin mitata takaisinpäin mennessä, kuinka pitkä matkan olin ehtinyt juosta ilman trackeria. Ei  muuten, mutta kun halusin juosta nimenomaa matkaa, eli pitkän lenkin, ja omalla kohdallani 1 tai 2 kilometriäkin ovat erittäin merkityksellisiä :D No, lopulta kotona laskeskelin, että saavutin tavoitteeni: pisin lenkki pitkään aikaan. Juoksin 12.24km. Sykemittarista oli tarkoitus katsoa aika, kuinka kauan sain tähän kulumaan. Mutta tiiättekö mitä – sykemittarista oli näyttö pimeenä vähän ennen kun saavuin kotipihaa :D ääh, Voi moro, mikä tsäkä :D Juoksin siis lenkin, joka ilmeisesti oli 12.24km, mutta missä ajassa, siitä en ole varma. Pöh. Pieni juttu, mutta kun olin lähtenyt jokin tavoite mielessäni kohti lenkkipolkua, nii vähä harmitti kuitenkin :D haha.  Mistä tätä sähläystä tulee, nythän on mun synttäripäivä?

heinakuu12 (6)

Oli pientä epäonnea aamussa, mutta koska näidenkin sählinkien jälkeen kello oli vasta kymmenen, niin tiesin, että onni voi kääntyä koska tahansa :) Hoitelin päivällä kaikkia asioita ja vasta neljän jälkeen aloin laittautua iltaa varten. Olisin tietysti halunnut tarjota ystävilleni herkkuja ja kylmää juotavaa, mutta koska jääkaappia ei nyt ollut, niin tehtiin semmonen suunnitelma, että lähdettiin alkuillaksi piknikille läheiseen puistoon :-) Sinne sitte vaan mukaan kaikkia herkkuja ja lämpeneviä juotavia – mikä kesä ;)! Mun ei varmaan tarvii edes sanoa, mutta sanon silti: kyllä ystävät tekee juhlapäivistä oikeasti sellaisia, niinkuin ne muistoissa ovat. Ihan parhaita! Yks mun vieraista sanoi, ettei oikein tiennyt, mitä olisi tuonut lahjaksi. ÖÖhm? Vaikka tykkään lahjoistakin, nii kyllä ihan parasta oli se, että nämä ihmiset viettivät iltaa mun kanssani! Kokonainen heinäkuun lauantai-ilta. Jengissä. Ja moni oli tullut useamman sadan kilometrin päästä! Se, jos jokin on lahja. Otettii lautapelejäkin piknikille mukaan. Mutta lopulta huomattiin, ettei ehditty ees pelata niitä :D Viihdyttiin muutenkin. Ollaan viihdytty jo niin monta synttärijuhlaa. Vaikka sainkin 21-vuotissynttärilahjani nyt kolme vuotta myöhässä :’D hihi. Vitsit elämä olis tylsää ja yksinäistä ilman ystäviä! Vaikka arki kulkee välillä niin, ettei viikkoon välttämättä näe ketään, nii mun päiväni olis kyl aika epäonnisia ja tylsiä ilman kaikkia huippuja ihmisiä, joita oon matkan varrella saanut elämääni. Olen kiitollinen ja onnellinen. Eilinen oli hyvä päivä. Ehkä kuvat kertoo enemmän.heinakuu12 (13)

heinakuu12 (22)

heinakuu12 (7)heinakuu12 (4) heinakuu12 (24)heinakuu12 (23)

heinakuu12 (19)heinakuu11 (13)heinakuu12 (21)Kiitos just sulle, joka toivotit mulle hyvää synttäriä. Mä luin ajatuksella kaikki viestit Facebookista ja whatsapista. Kasvotusten onnittelut ja halit jätti muiston tietysti. Jokainen toivotus ilahdutti mua.  Mun synttärini oli lopulta hyvä päivä, vaikka aamu näyttikin vähän huonolta :D Ja hyvä päivä tuli nimenomaan muiden ihmisten mukana. Itekseni olisin varmasti vaan tuskaillut rikkinäistä jääkaappia ja hajonnutta sykemittaria. Isoin sydän teille lähimmät ihanat ystäväni, luette tätä kuitenki! :) Oon onnellinen, että ootte olemassa mun elämässäni. Toivottavasti oon kertonut sen tarpeeksi usein – pus!<3

Ne kesä lauantait, sä mulle mieleen sait. Yhdessä liikuttiin, se oli siistii niin.

terkuin

Milla 24v

 

Milla

6 vastausta artikkeliin “ne kesälauantait, osa 1207”

  1. Vielä kerran hyvää synttäriä <3 Sun synttärit on helppo muistaa, oot syntyny tasan 4 vuotta ja 4 kk mun jälkeen ;) Meillä on siis molemmilla 12.pv synttärit :)

    • Kiitos, Petra :)<3 ai sullaki on maagisen hieno kahestoista päivä, en tiennytkään! :)

  2. Ihanaa syntymäpäivää näin vähän myöhässä, Milla! Miten mulla pystykin menemään Facebookissa asia ihan ohi?! Näyttää kuitenkin että sulla on ollut ihana päivä jääkaapin hajoamisesta huolimatta ja oikein hymyilytti lukea tätä postausta, kun kuvissa oli nin monta tuttua lukioajoilta! :)

    • kiitos, Linda! =) joo kyllä vanhat hyvät ystävät tekee epäonnisestakin päivästä onnistuneen :) piknikki pystyyn ja unohtu kokonaan noi jääkaappihommat :D

  3. Huikean hyvää, myöhäistä synttäriä :) Mahtavaa, että kaikki kääntyi lopulta parhain päin ja synttäripäivästä tuli hyvä aamun pienistä kommelluksista huolimatta! Ystävät ovat kyllä kullan arvoisia ja useinkaan sitä ei tule edes ajatelleeksi, miten äärettömän suuri merkitys tärkeillä ja hyvillä ystävillä onkaan elämälle :)

    • kiitos! joo mä oon kyllä niin onnellinen, että oon saanut niin huippuja tyyppejä matkaani vähän milloin mistäkin vuosien varrella :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta