bodypeukku Lidlin kesätreenivaatteille

Pakko nyt munkin avata sanainen arkkuni Lidlistä. Siis siitä aliarvostetusta kaupasta s- ja k-ryhmien ulkopuolella. Ootte varmaan lukeneetkin, kuinka Anna hehkuttaa milloin mitäkin löytöjä, joita on tehnyt kyseisessä putiikissa :D Haha. Ja mä kyllä komppaan aivan täysillä. Mun mielestä Lidlistä löytyy yhtä poikkeusta lukuunottamatta kaikki, mitä treenaaja tarvii arkiruokailuunsa. Ja päälle sieltä löytyy kyllä vähän muutakin. Löysin nimittäin itseni tänää aamulla  jumppasalista paasaamasta kaverille kuinka Lidlistä löytyy maailman parhaita treenivaatteita! Lidlin ruokavarastoista voisin kirjoittaa ihan oman kirjan, mutta tänää tosiaa ajattelin hehkuttaa teille tätä treenivaatepuolta ;)!

Kaikki lähti siitä, kun kaveri kommentoi et ”onpas sulla kivan värinen treenipaita”. Ja siitähän se hehkutus alkoikin. Odoteltiin siinä combatin alkua, ja höpötin viime sekunneille asti, kuinka hyviä löytöjä oon oikeesti onnistunut tekee Lidlin treenivaateosastolta! Osuin ihan sattumalta joskus alkukesästä kyseiseen putiikkiin, kun siellä oli tarjouksessa treenivaatteita. En rehellisesti sanottuna uskonut, että niin halvalla voisi saada mitään kovin hyvää. Ja sitä paitsi, oon niin kranttu esim. treenitoppien mallin ja pituuden suhteen, että ajattelin automaattisen skeptisesti, että tuskin mua onnistaisi, jos ihan sovittamatta ostaisin ruokakaupasta treenipaidan :D Treenivaatteet kyseisessä putiikissa ei oo kuitenkaan hinnalla pilattuja (toppi 3e ja t-paita 5e), että päätin ihan mielenkiinnosta ostaa yhden kappaleen kokeiluun. Valitsin turkoosin s-kokoisen treenitopin. Ja mitä vielä!! Sehän on siitä lähtien ollut mun suosikkitreenivaatteeni! Ähäkutti, miksen ottanu niitä enempää!? Lähdin tietysti ekan kokeilukerran ja hyväksitoteamisen jälkeen uudestaa Lidliin, mutta ylläripylläri, että kaikki topit oli jo viety. Yy.

kesakuu29 (1)

heinakuu6 (5)Koska kaikki topit oli jo ostettu pois, niin päätin olla rohkea ja kokeilla myös t-paitamallia. Ootte ehkä instagramissa ja täällä blogisakin saattaneet nähdä, ja sitä kautta päätellä, että ei ollu huono ostos tuokaan! Päinvastoin – ekaa kertaa elämässä mulla on t-paita, jossa on  hyvä treenata! Toi oranssi on myös s-kokoa, ja tiiättekö – se on ollut niin hyvä, että mun oli pakko ostaa kaveriksi ihan samanlainen samaa väriä :D Ettei tarvii aina odotella, että ehtii pestä ton yhden ainoaisen kappaleen. haha. Olisin hamstrannut t-paitojakin useampaa väriä jos niitä olisi ollut vielä tässä vaiheessa jäljellä. Mutta koska heräsin vähän myöhään tän asian suhteen, niin nyt mulla on kaksi kappaletta oransseja paitoja ja yksi tummansininen, joka on kylläkin kokoa M, koska pienemmät oli loppu. Ja kyllä, noi paidat on oikeesti niin hyviä, että ostin jopa liian ison kokoisen :Dheinakuu16 (2)

heinakuu11 (16)Ai mikä niistä tekee niin hyviä? No, ensinnäkin tietysti noi ihanat värit. Ja sitten se, että ne on ihan ohuen ohutta kangasta. Kesällä tollainen huomaamattoman ohut ja kevyt paita on ihan lottovoitto päällä. Sisällä jumpalla se on kaikista viilein vaihtoehto sen jälkeen, että treenaisi ilman paitaa :D Ja osasyy siihen että oon nyt viime aikoina innostunut juoksemaan ja tekemään aamutreenejä ulkona, taitaa ihan vaan olla noi Lidlin treenivaatteet :D Ne vaan tuntuu niin ihanan kevyiltä päällä, että tekee oikein mieli lähtee kirmailemaan johonkin puistoon! Kaikki paidat on malliltaan suoria, mutta mulle ne on ainakin hieman löysiä vähän joka puolelta. Ja sitten jos pieni tuulenvire osuu kohdille, nii kuinka ihanalta ja viilentävältä tuntuu, kun paidanhelma vähän liehuu treenatessa!! En oo tämmöstäkään osannut ajatella / arvostaa ennen, koska oon aina vaan ostanut tiukkoja Niken treenitoppeja. Hyvä puoli tossa paidan väljyydessä on myös se, että ei haittaa jos shortsit vähän puristaa jenkkiksiä tai jos kesämaha pullottaa tai jos shortsit nousee treenatessa, koska toi paita pysyy koko ajan samalla paikalla! Kun selllainen tiukka treenitoppi nousisi shortsien mukana, ainakin mulla.. Eli nää tekee myös treenaamisesta helpompaa, kun ei tarvi rykiä vaatteita mihinkään suuntaan :) Kehuinko mä jo tarpeeksi? :D

heinakuu16 (1)

Mua ihan aidosti oikeasti harmittaa, etten saa näitä toppeja / t-paitoja nyt enempää mistään käsiini. Halpoja, hyviä ja ajaa asiaansa. Ne nimittäin oikeasti kerää kosteutta iholta pois, mielestäni paljon tehokkaammin, kuin noi Niken tiukat treenitopit. Voi olla, että johtuu siitäkin, kun nämä Lidlin versiot on löysiä päällä. Mutta enivei, en voi uskoa todeksi, että jotain näin hyvää saa näin halvalla?! Surullinen puoli tässä asiassa on se, että treenivaatteita ei käsittääkseni ja havaintojen mukaan ole myynnissä ympärivuoden, vaan ne taitaa olla vaan sillointällöin ja tän hetken koittaessa tarvii todellakin olla haukkana paikalla, jos mielii saada omansa! Tekis mieli lähettää joku kirje, jolla voisin anoa itelleni lisää noita toppeja jostain varaston pohjalta :D Ihan varmana niitä löytyy vielä jostain! :D pliis!

Ootteko te kokeilleet Lidlin treenivaatteita? Mitä mieltä niistä? Onks joku kokeillut esim. niiitä shortseja, joita myytiin samaan aikaan näiden toppien ja t-paidojen kanssa? :) Mä en ostanut niiitä ollenkaan, koska hankin silloin alkukesästä viidet shortsit itelleni. Mutta jos ne on yhtäänkään näin hyviä, kuin topit ja t-paidat, ni kertokaa – mäki haluun :D

Milla

26 vastausta artikkeliin “bodypeukku Lidlin kesätreenivaatteille”

 1. Hyvä etten mennyt hehkutusteni kanssa ihan mönkään! ;) Ja arvaa harmittaako minuu nyt kun en ostanut myös tuota t-paitaa…aargh :D Tuohan on ihan huippu myöskin!

  ps. Ai pitäiskö tuon topin olla väljä tai sen helman loehua?! Ei miun päällä vaan ;D Mut se on tää kesä, heh… ;D

  • sun lidl-myönteisyys mielessä uskalsin ottaa riskin ja ostaa ees yhden paidan kokeiluun – ja onneks ostin! kiitos vinkkeilystä ;) olin just ostanu ton turkoosin topin ja tyylii seuraavana päivänä sä kirjotit tämmösen samankaltaisen raamatun lidlin treenivaatteista :D

   hihi. repeilin koko bussimatkan äsken ku luin tän sun kommentin tosta liehumisesta :’D kesä ja kesäkunto, vai miten se meni………………..

 2. Ostin keväällä kompressiojuoksuhousut lidlistä. En yhtään tykkää. Malli ei sopinut minulle ja kangas oli niin ohutta että alushousut näkyy selvästi läpi. Totesin tämän myös nähdessäni housut toisen henkilön jalassa. Paidat ja topit ovat varmasti parempia, näyttää ainakin erittäin mukavalta päällä :)

  • aaa, harmi et sun kohdalla ei sit käyny yhtä hyvä tuuri :( höh! tuli mieleen tosta läpinäkyvyydestä, nii iteki oon nähny monesti, kun muilla näkyy Socin pitkistä mustista housuista alkkarit läpi. Itehän käytin niitä läpi talven. Mutta en kokenut sitä häiritsevänä, ku enhä mä omaa persettäni reenatessa nää :D

  • kiitos! joo sillä mä vähän ajattelinkin tän kirjoituksen kirjoittaaa, kun kaveri kehui mun treenivaatetta ja tuskin sekään osasi aavistaa, että näin nättiä ja hyvää saa tosiaan lidlistä :D täytyy jakaa hyviä käytäntöjä ja vinkkejä muille samoista asioista kiinnostuneille ;)

 3. Oli pakko käydä sitten heti Lidlissä tänään katsomassa, että onko siellä näitä toppeja ja t-paitoja… ja olihan siellä vaikka kuinka paljon. Sain hamstrattua näitä… jee… nyt sitten vaan testaamaan, onko ne hyviä :) Kiitti vinkistä siis

  • eikä, teijän lidlistä siis löytyi vielä?! Hienoo! :) Huippua, jos tästä kirjoituksesta oli hyötyäkin :)) Ja jos ei vaatteet jostain syystä miellytä, ni tiiät keneen ottaa yhteyttä………………………… ;)

  • Kyllä löytyi ja reilusti, ei kukaan oo varmaan oivaltanut että ne on hyviä. Varsinkin s-kokoa oli paljon jäljellä eli olis just sulle hyviä. Äsken tulin just jumpasta ja oikeessa oot hyviä paitoja ne on, eikä tosiaan kalliita. Onneks ostin jo kolme toppia ja yhden t-paidan… joutuu ehkä hakeen lisää….. Sellainen oranssi olis hieno :D :D :D

 4. Oi siis lidlistä saa oikeestu hyviä treenikamppeita! Ite ostin just vkloppuna shortsit, topin, rantamekon, ja sit UIKKARIT joita en ees tietenkää sovittanu. Katoin et joo koko S ja hinta joku 7 e et jos ny menee mönkää ni eipä paljoa menetä – mut ne oliki iha täydelliset! Just kaikki tissien koon kohallaki perfecto!:D todellaki iso peukku!:)

  • sähän oot sit oikein kunnon lidl-shoppailija! Mut hyvä kannattaa hyödyntää, ei varmaa mistä saa noin halvalla edellämainittuja tuotteita, ja jos ne kerta on vielä sopiviakin ni jättebra! ;)

 5. ihan mielenkiinnosta pakko kysyy kun en mistään bongannut: mikä on se ruoka-aine mi ei treenaaja lidlistä löydä? :D (ok ite kaipaan sinne paahdettua merilevää mut se ei taida olla perusraaka-aine)

  • paahdetun merilevän lisäksi sieltä puuttuu mun mielestä valion raejuusto :’D haha. mut tosiaan onhan siellä sitä lidlin omaa, eli periaatteessa mikään ruoka-aine ei puutu. Mutta jos siellä myytäis nimenomaan valion kakkosta, ni mä shoppailisin aina vaan kyseisessä paikassa. Mun mielestä se Lidlin oma raejuusto on niin kamalaa, että pakko sen takia suunnata monesti ruokaostokset muuhun paikkaan. Kun sitä raejuustoa ny kuitenki menee ruoka-aineista eniten :D

 6. Haha näin sut tänään pyöräilemässä teiskontien liikennevaloissa ja tuli ihan sellanen tunne että voisin moikata mutta sitten tajusin että aattelisit varmaan että kukahan hitto toi on. (Yksipuolinen sometuttavuus :D) Pitääpi muuten käydä lidlissä shoppailemassa!

  • haha :D olisit moikannu vaa! Olisin saanu jotai hämmästeltävää pyöräilymatkaks ku piti linnainmaalle asti hurjastella :D

 7. Lidlille PEUKKU! Ite kanssa nappasin mukaani tuon topin mustana, saman oranssin t-paidan, yhet sortsit ja parit sukatkin vielä :D Ja rahaa meni, öö, kymppi? :D

  • voiei, nyt kiersit kyllä veistä haavassa – oliko noita toppeja mustinakin?! Mä luulin, että missasin vaan punaisen :D mulla tuli etäisesti jalkapalloilija mieleen, kun pistin lenkille yks päivä ton oranssin t-paidan ja mustat shortsit ja compressiosukat. Ja jalkapalloilijasta sä! Eli sopii varmasti hyvin sullekin toi paita ;)

 8. Mä ostin myös Lidlistä tuollaisen treenitopin pinkkinä! Muuten todella hyvä, mutta joku oli ehtinyt venyttää sen kainaloista liian isoksi (ja tätä en tietenkään huomannut kaupassa). Muuten kyllä mielettömän kiva toppi! Oon joskus ostanut sieltä myös talvijuoksuhousut todella edullisesti, mutta ne ei kyllä istuneet yhtään. Tai periaattessa kyllä, mutta lörpöittivät hassusti tuosta edestä :D

  Mutta ruokakauppana Lidl on ehdoton :D Sieltä saa kaikkea mitä mun ruokavalio vaatii ja todella halvalla. Kannatan! ;)

  Jade
  http://busybeingbodylicious.fitfashion.fi/

  • Mäkin ostin topin tän innoittamana, en kyll tykkää mallista. Mullakaan ei istu kainaloista vaan jää lörpöttää vähän… :/

  • aijaa, harmi ettet tykkää :/ lähetä mulle postissa :D musta se on kiva, kun se on päällä semmonen vähän roikkuva :D

  • Haha, enkä! :D onhan toi kuitenkin ihanan kevyt päällä kesäaikaan, vaikka malli ei niin miellytäkkään…

  • siis toi malli on käsittääkseni ihan tarkoituksella sellai rennon roikkuva, ja roikkuu kainaloista(kin). Musta se on just siks kiva, kun ei mistään kohti oo sillai tiukasti ihoa vasten :-)

 9. Mä en oo pitkään aikaan käyny Lidlissä, kun se ei enää oo mun lähikauppa, mut eilen ku luin ton postauksen nii kirmasin jumpan jälkee rautatienkadun Lidliin ja siellä oli ainaki vielä pinkkejä ja sinisiä toppeja ja t-paitoja s-koossa vaikka kuinka monta!! Oli pakko heti ostaa useempi ja tän aamusen testauksen perusteella voin sanoo, et todellaki kannatti! :D

  • oliko?! Oon meinaa kiertäny parisen muuta lidliä, mut siellä en tajunnu ees käydä! mut hyvä et tykkäsit ostoksista ;)

 10. Ootko muuten huomannu, että lidlissä on taas treenivaatteita myynnissä? Ainakin täällä oli vielä pari tuntia sitten vaikka kuinka paljon jäljellä! :)

  • Joo yks kaveri laittoi kans viestiä et siel olis jotai treenikuteita taas tarjolla! En oo käyny kattoo ku nytki oon reissunpäällä nii tais mennä ohi multa :D katoin siitä lidlin mainoksesta nii kuvissa näytti et ne ei ainakaan noita samoja olis.. mut voiha ne silti hyviä olla ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta