eat sleep rave repeat

Heippa! Kuluneena viikonloppuna oli tosiaan toi Summersound festival, joka ainakin mulle on jokavuotinen kesän kohokohta. Täytyy kyllä sanoa, että pidot paranee vuosi vuodelta, eikä soundit pettäneet tänäkään vuonna!! <3 Elin ihan parasta viikonloppua pitkään aikaan, ja vaikka aihe ei sinänsä liity mitenkään tänne treeniblogimaailmaan, nii juurikin kyseisestä syystä halusin asiaa nyt kuitenkin täällä hehkuttaa – mä niiin nautin olostani. Olin täysin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ;) Eat sleep  rave  repeat. Viikonlopun kuvio. Vaikkakin ton kakkoskohdan voisi melkein jättää luvusta pois. haha. About neljän tunnin unilla mentiin koko viikonloppu ja se näkyikin sitten festareiden jälkeen, kun vetelin semmoset kevyet neljäntoistatunnin palauttelevat yöunet :D Mut mitäpä sitä tuhlaamaan hyvää festariaikaa nukkumiseen, kun sitä voi tehdä kotonakin. En halua järkyttää ketään lukijaa, joten reissutarinan sijaan antaa kuvien välittää fiilistä ;) Jätin nyt kaverikuvat julkaisematta, kun en jaksanu alkaa pyytelee lupaa julkaisuun ja odottelee vastausviestejä niiltä. Instagramista kuitenkin löytyy @millariu ja siellä on pari huippua videopätkääkin ;)<3

IMG_20140720_122117 IMG_20140720_122358 IMG_20140720_133408 IMG_20140720_133742 IMG_20140720_133957

IMG_20140719_041542blogii (1) blogii (2) blogii (3)Viikonloppuna ranteessa komeili siis sykemittarin sijaan festariranneke.  Kohokohtina mainittakoon Dash Berlin, Marcus Schulz, Paul Oakenfold, Benny Benassi sekä Paul Van Dyk. Ihan mahtavaa, että näin ne kaikki alusta loppuun saakka! Jalat ja koko hartiaseutu on reivaamisesta ihan rikki, mutta voitte uskoa, että ajatuksen tasolla on lippu ja hotellit varattuna ensi kesällekin ;)<3

”Summersound kyllä tosiaan on sekoittanut sun pään. Kuulostat ajoittain vähä mielipuoliselta :D”

Tommosen viestin sain mun ystävältäni sunnuntaina. Haha. Kai siinä oli jotain perääkin. Summersound oli kyllä mielipuolisin viikonloppu pitkään aikaan. Kiitos kaikille huipuille reivikamuille, koiranhoitajalle, kyyditsijälle, päiväterdeseuralaiselle ja teille kaikille, jotka fiilistelitte mun kanssa sekä paikanpäällä että jonkun somen kautta tapahtumaa. Olo ei voisi olla onnellisempi tämmösen viikonlopun jäljiltä ;)<3

Milla

2 vastausta artikkeliin “eat sleep rave repeat”

    • hahah. mulla oli kyllä ihan hervottoman levoton olo koko festin ajan, laittokohan joku jotai piristeitä mun lasiin :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta