kesäjuttuja

Mä tykkään kirjoittamisesta. Haluisin jakaa teille monin eri sanoin kaikkia huippuja kesäjuttuja, joita oon ehtinyt duunailee tässä loman aikana. Mutta tiiättekö mitä – mä en jotenkin nyt saa näitä sanoja muotoiltua oikein :D ihan hassua! Oon istunut pitkin päivää vesisadetta piilossa kotisohvalla ja koittanut väkertää. Monta luonnosta löytyy kansioista, mutta mihinkään en ollut tyytyväinen. Joten, tiivistetysti viime päivien kuulumiset:

– oon kerännyt kaksi kesäkiloa ja BMI:n mukaan olen nykyään about ylipainoinen – MOI!

heinakuu25 (7)

heinakuu25 (3)

 

-tästä viisastuneena päätin heittää kaikki mittarit, etenkin vaa’an, syksyyn saakka komeroon, ja ihan vaan elellä ja olella ilman, että otan niistä mitään ressiä :)

heinakuu14 (4)

– oon harjoitellut leivän kohtuukäyttöä. Ja onnistunut suhteellisen kivasti. Ehkä meillä on vielä yhteinen tulevaisuus ;)

IMG_20140719_090107

– bodyjami on vaan niiiiiiiiiiiin siistiä, kun siellä mennää nyt siinä kohti, että afrojam yhdistetää loppubileissä housepätkään <3 wiihiii!!

heinakuu25 (1)

– salilla oon käyny lähinnä pelleilemässä tekemässä yläkroppaa, ei oo yhtään houkuttanu lähtee jalkajumpalle – outoa

heinakuu25 (19)

– oon heittänyt monivuotisen talviturkkini – yöuinnilla ;)

heinakuu25 (4)

– Moni ihana kesäjuttu on jo toteutunut. Jotain on viel työnalla. Loppuviikoksi saankin vieraita kyläileen, joten voi olla, että tän järkevämpiä kirjoituksia ei oo nyt pariin päivään taas tulossa :D Nauttikaa auringosta! Eiku sateesta! EIku ukkosesta – wäää?! :D

Milla

10 vastausta artikkeliin “kesäjuttuja”

 1. Helou! Kivaa kuulla että oot nauttinu kesälomasta. Rennolla mielellä vaan eteenpäin ilman turhaa pingottamista.
  ps. Koskas nähtäis terdellä? :D

  • joo todellakin oon :-) tässä mä pyörin aika pitkälti Tampereella, et ihan vaa viestiä tulee ni sovitaa treffit ;)

 2. Todellakin aivan jäätävän ylipainoinen möykky olet… PÖH ja vielä kerran PÖH sanon minä. BMI laskurit on keksitty ihmisiä kiusaamaan, ai että mulla pistelee vihaksi. Joku herkempi voisi ihan oikeasti kuvitella olevansa liian painava, ja loppu olisikin pahimmassa tapauksessa sitten historiaa. Argh!

  • onneks mä en oo (enää) niin herkkähipiäinen. Mutta todellaki aika tyhmiä tommoset BMI-taulukot! Jos niiden mukaan haluaa olla ihanteellinen, niin nehän oikein houkuttelee ihmisiä olemaan laihoja ja lihaksittomia. Yyy, kuinka tylsää :’D

 3. Just. :D Ja pah. Mun mielestä näytät älyttömän hyvältä. Kaikkihan sen nyt tietää, ettei jotain taulukoita kannata tuijotella. Ite en kyllä liputa vaa’ankaan puolesta.

  Ja ihania kesäjuttuja. Yöuinti kuulostaa ihanalta. Ja toi pinaattilettu näyttää ihanalta. Oliks siihen jotain reseptiä? :)

  • Kiitos :) Mäki oon nyt heivannut vaa’an pois hetkeks aikaa.. Ei tuu sitten turhaa ressiä siitäkään.

   Noi pinaattiletut ON hyviä! Etenkin, kun kaataa purkillisen raejuustoa niiden kanssa :D haha. Oliskohan tossa ollu joku 5 valkuaista, 75g sulatettua pakastepinaattia, ruokalusikallinen tattarijauhoja, puol desiä maitoa ripaus suolaa ja öööhm. paistettu öljyn kaa pannulla. Niin se tais mennä :)

 4. Justjust, sie oot elävä esimerkki siitä miten käyriä ja käppyröitä kannattaa seurata…nyt dieetille sieltä, Milla! ;) No ei vaan, kyllä se on tuo siun huikee kroppa ja näistä postauksista kautta kesän pursunnut onnellisuus, mitä kannattaa enemmän katsoa :) <3

  Hahah, voin vaan kuvitella mitä kuvia keksittäis räpsiä jos päästäis joskus yhdessä salille :D Saatais varmaan porttikiellot tai jotain…vähintään :D

  • käyrä ja käppyrä nimenomaan! :D haha.
   kieltämättä kesä on ollut hyvää aikaa. vaikka no, ei tässä oo onneks kovin huonoja ollut aiemminkaan ;) Mutta oon vähän luopunut arkirutiineista, jotta ne tuntuis taas ihanan houkuttavilta kun syksy ja työarki jälleene koittaa :)

   mä luulen, et joskus viel ollaanki samalla salilla reenaa.. en tiiä miten se käytännössä muka toteutuis, mut jotenki silti tuntuu et niin vois joku kaunis päivä vielä käydä! kattellaa kuvien laatua siinä vaiheessa :’D

  • totta se on! 157cm ja 62.5kg ! en oo kyllä koskaan ollut näin painava, mutta ei musta kyllä siltä tunnu, mitä laskuri sanoo: lievä lihavuus vaivaa nimittäin :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta