Tough Viking kaisaniemi 6.9

Oon taas mennyt tekemään jotain, mikä ei ehkä ollut mun hengissäselviytymisen kannalta kovin järkevää. Mua on niin helppo yllyttää ja saada innostuu kaikista ihan pöhköistä liikuntajutuista, ja tää on nyt taas yks semmonen. Juttu meni kutakuinkin näin: Kaveri laittoi mulle linkin whatsapissa saatesanoilla ”oliskohan toi kiva?” ja mä vastaan ”Joo, mennään!”. Ja siinä sitten aika pian oltiinkin. Ilmoittauduttiin nimittäin Tough Viking tapahtumaan! Oon samaan aikaa innoissani ja kauhuissani :D

Tiedättekö minkälainen tapahtuma on kyseessä?

Tough Viking on suurin pohjoismainen extreme-esteratakilpailu (hui). Se koostuu rankoista, märistä ja haastavista kilometreistä (apua). Eikä pelkästään kilometreistä, vaan niiden varrella kohdataan viisitoista brutaalia estettä (brutaalia!!). Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi jää, muta, vesi, sähkö, pikkilanka, monkey barit sekä amerikkalaiset jalkapalloilijat (WTF?!).

Tough Viking -tapahtumaa järjestetään siis pohjoismaissa, ja Suomeen tämä rantautuu 6.9.2014 ja tapahtumapaikkana Helsinki, Kaisaniemi. Käytännössä tapahtumassa siis juostaan 12km pituinen esterata, joka haastaa kilpailijat aivan äärimmilleen. Rata starttaa Kaisaniemen puistosta ja kiertää Eläintarhanlahden ja Töölönlahden tienoilla. Kilpailuun voi osallistua yksilönä, parina tai joukkueena. Itsehän lähden kaverin kanssa. Oon kuullut, että tapahtuman motto voisi olla ”kaveria ei jätetä”, joten siksi uskalsin osallistua. Mutta rehellisyyden nimissä mä olisin kaivannut tapahtuman sivuille osion, jossa olisi suoraan kerrottu, kenelle juoksu on suunnattu: ammattiurheilijoille vai tavallisille sporttareille? No, enivei, mä aion osallistua ja toivon, että en kuole. Ja toivon myös, että tapahtumassa olisi hauskaa. Koska kaikkien urheilutapahtumien pointti, miksi ylipäänsä osallistun, on liikunnan ilo ja hauskanpito.

Vaikka oon vähän kauhusta kankea katsoessani noita tapahtuman esittelyvideoita YouTubesta, niin toisaalta mä kyllä uskon, että tuun selviämään tästä. Siitäkin huolimatta, että oon ollu pari viikkoa reenaamatta ja että mun pisin juoksulenkki tänä kesänä on ton radan mittainen, 12 kilometriä. Siihen kun lisätään noi brutaalit esteet, nii voi olla pikkusen rikki maalissa. Mutta uskon ja toivon, että tapahtuma tulee olemaan yhteishengeltään ja muutenkin ilmapiiriltään myönteinen ja kiva. Ja jos mä oon liian lyhyt, liian painava tai liian pieni pääsemään esimerkiksi monkey bareja tai ylittämään ramppeja nii kai joku mua auttaa :D Toivottavasti!

ILMOITTAUTUMINEN, KLIK ;)

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä, eli lähde säkin ihmeessä mukaan!! Tuossa yllä on linkki sivulle, jota kautta löydät ohjeet ilmoittautumiseen. (huom. jos sulla on sydänvika tai oot raskaana, nii sähköesteen vuoksi et valitettavasti voi osallistua tällä kertaa… apua oikeesti :D) Ja jos tuntuu, että itse ei halua tänä vuonna lähtee riehumaan radalle, niin tää tapahtuma on  todella katsojaystävällinen. Lähdöt tapahtuvat vartin välein klo 10 alken, joten katsottavaa riittää jatkuvasti! Kuulemani mukaan esimerkiksi palomiehille ja crossafittaajille on oma lähtönsä, joten silmänruokaa lienee ainakin ;) Itsehän mietin, että olisin ilmoittautunut johonkin lähtöön ennen palomiehiä, nii olis sitten noita pelastajia perässä. Mut sit tajusin, että saattaisin olla vaan tiellä, jos ne lähteekin oikeesti kisaamaan :D Tää kai periaatteessa on kuitenkin kilpailu. Mutta itse puhun mieluummin tapahtumasta. Juoksun jälkeen järjestetään muuten vielä ilmaiskonsertti, jossa esiintyy Apulanta sekä Pete Parkkonen. Että tulkaahan ihmeessä paikanpäälle joko osallistumaan itse juoksuun, kannustamaan mua ja mun tiimikaveria tai vaikka fiilisteleen vaan tunnelmaa :-)!

Nii, että mitä sitä sen enempää jaarittelemaan. Kysymys kuuluukin:

Helsinki, Kaisaniemi 6.9.2014 klo 10

ARE YOU TOUGH ENOUGH?

elokuu24 (14)

Mä oon!

yhteistyössä Tough Viking Finland

 

Milla

6 vastausta artikkeliin “Tough Viking kaisaniemi 6.9”

  1. Just tänään kaverin kanssa puhuttiin, että tonne me niin mennään! Mutta kun näin tapahtuman hinnan, niin mieli yhtäkkiä muuttuikin… :(

    • Jep, ymmärrän hyvinkin! Mul oli itseasiassa itel toi ihan sama tilanne… sen takia kysyinki et jos vois tehä yhteistyötä.mutmut, mul on ainakin pyöriny Facebookissa mainos jota klikkaamalla saa -20% tai -25%. Ja my next runin kautta saa kans joko -20% tai -25%. En muista kumminpäi noi alet meni :-)

  2. Tiedätkö mitä tuohon Tough Vikingien ilmoittautumiseen kuuluu? Sisältääkö se pelkän osallistumisoikeuden, tavarasäilytyksen kisan ajaksi ja suihkumahdollisuuden lähdön jälkeen?

    • Todennäköisesti juurikin näin. Plus tietty mitalin ;) En muista tarkkaan ku en viime syksynä ollu. Mut eikö tossa oo kaikki tarpeellinen?

  3. Joo, kaikki tarpeellinen siinä on hyvinkin. Mietin vaan liittyykö tuohon jotain huomattavan isoja sponsorilahjoitussäläkasseja tms. kun osallistumismaksu on aika iso verrattuna moniin muihin tapahtumiin, joihin ne t-paidat ja urheilujuomat yleensä kuuluu. Toisaalta, en mä jätä osallistumatta, vaikka tää vähän kalliimpi onkin. :)

    • Hyvä pointti kyllä, tää on tosi kallis tapahtuma! Muistaakseni maalissa oli jaossa jotai pientä mut eipä eroa kyllä muihin juoksutapahtumiin…. tiedä sitten mikä maksaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta