move your body!

Jepajee, tällä viikolla oon palannut taas normaaliin arkeeni kiinni: töitä ja ennen kaikkea huippuja treenejä! Sunnuntaina kävin jo varovaisesti kokeilemassa salihommia. Silloin tuntui kuitenkin vähän huteralta, joten en uskaltanut kovin paljoa riehua. Maanantaina sen sijaan aloitin kunnon treeniviikon taas hurjan onnistuneella olkapää-ojentaja -salitreenillä! Sillä aikaa, kun olin parin viikon treenitauollani, niin meidän salilla oli tehty täys remontti ja kaikki laitteet oli vaihdettu uusiin! Huhhei, ihan kun olis mennyt ekaa kertaa taas salille, kun piti kaikki kiertää läpi ja vähän tutkia ja pähkiä, että mikä toimii mitenkin päin. No, onneks olkapää- tai ojentaja -treeni ei sinänsä vaadi kauheasti laitteita, niin sain kovan treenimoodin päälle ja vetelin tunnissa ihan huikeen hyvän setin!

Tiistaina palasin toisen rakkaan lajini pariin: bodyjamiiin <3 Meidän salilla menee niitä huippuja bodyjameja enää kaksi viikossa, ja työvuorollisesti mä tuun pääsemään niiihin TOSI huonosti :/ Voi mikä surku. Heti tällä ”syksyn ekalla viikolla” työt meni siten, etten olisi päässyt yhteenkään jamiin. Mut tiiättekö, mikä pelastaa hädän hetkellä? No hyvä ystävä tietenkin! Yks huippu kamu oli vapaapäivällä ja halus käyttää Elmerin päivälenkillä, nii mä pääsin suoraa töistä jammaileen. Voi jessus oikeesti olin niiiiiiiin onnellinen!! (KIITOSKIITOSKIITOS<3) Ihan huippuja miksauksia koko tunti täynnä. Mua ihan tärisytti siinä ennen tunnin alkua ja pompin ku mikäki jänis siellä kun olin vaan niin täynnä intoa ja onnellisuutta! Miten mä oon voinu joskus elää ilman bodyjamia?! Miten joku voi? Se tuo mulle niin paljon hyvää energiaa ja antaa onnistumisen kokemuksia sekä ennen kaikkea liikunnan iloa ja hyvää oloa, että en tiiä millä sanoilla sitä lajia parhaiten kuvalisi. Kai se on vaan täydellistä.

elokuu29 (10)elokuu29 (9)

Keskiviikkona hyvä treenimoodi jatkui ja lähettiinkin yhteistuumin kamun kanssa vetäsee salitreenit. Tällä kertaa vuorossa oli rinta-hauis-vatsa. Unohdin heti lähtiessä ottaaa kuulokkeet mukaan, mutta kaveri pelasti tässäkin hädässä ja lainasi omiaan. Kiitti! En meinaa saa mitenkään samanlaista intensiteettiä treeniin jos mulla ei oo musiikkia mukana.. Treeni tuntui hyvältä ja nyt pari päivää myöhemmin voin ihan täysin puhtain paperein todeta, että taisin tehdä juurikin niillä oikeilla lihaksilla töitä ;) Tein vatsoilla  4 x 10 voimapyöräilyä, 2 x maksimi hooveria sekä 2 x 50 kiertoa 10kg kiekko kädessä ja ei jeesus kun on ihan koko päkki tulessa! haha. Huomaa tässä arjessa, mihin kaikkeen noita vatsalihaksiakin loppujen lopuks tarvii! Vai ootteko koskaan huomanneet, että käytätte niitä mm. kurkotellessanne kaapin päältä jotain tai nostaessanne lattialta sinne pudonneen tavaran. Jep.

Torstaina mulla oli aamuvuoro töissä, enkä oikein tienny että olisko hyvä treenipäivä vai ei. Toisaalta 0445 herätys tuntui jo iltapäivällä kropassa, toisaalta oli kerrankin kiiretön ilta aikaa treenata. Alun perin piti mennä combattiin, mutta mun kamppailukaveri tulikin kipeeksi, nii ei huvittanut yksin sine mennä. Aloin sitten funtsia bodyjamin ja salitreenin ja lepopäivän väliltä. Kaikki tuntui ihan yhtä kivoilta vaihtoehdoilta, enkä ollut vielä viiteenkään mennessä päättänyt, mitä oikein tekisin :D No, tässäkin tuli kaverin apu vastaan, kun törmättiin sattumalta pihalla ja sovittiin siinä sivussa yhteissalitreenit illaksi. Noni – problem solved ;) Lähinpä sitten toteuttamaan sitä pelättyä ja samalla niin ihastuttavaa jalkapäivää! kääks! Oikeesti vähän hirvitti etukäteen, koska olin tosiaan viimeksi tehnyt jalat about kolme viikkoa sitten. Lähinnä pelotti se, että ei kulje yhtään, koska jalat ei oo tottuneet taas salihommaan. Ja toisaalta pelkäsin myös sitä kipua, joka tulee sitten pari päivää treenin jälkeen……………….elokuu29 (8)

 Lopputuloksena ihan huikeen hyvä jalkarääkki! Onneks menin! Mä oon taas kyllä niin motivoitunut tähän salihommaan :) Muutenkin tää viikko on tuntunut ihan täydelliseltä! Mä oikeasti olisin voinut laittaa tän postauksen otsikoksi #lovemylife, jos se ei olis niin ällöttävää. Mutta kun se on toisaalta niin totta! Mä tykkään kaikesta! Ittestäni, töistäni, arjestani, niinku kaikesta mitä mulla just nyt on. Kaiken onnellisuuden pohjalla toimii mulle tärkeä asia, treenaaminen. On kivaa olla töissä ja arjessa kiinni, mutta on aivan ihastuttavan ihanaa ja jaksamisen kannalta merkityksellistä, että mulla on harrastus, joka antaa mulle niin paljon. Kun olin sen reilun viikon kipeenä (ja jo sitä ennen viikon treenitauko alla), enkä päässyt liikkumaan, niin mä seurasin sivusta vähän alakuloisena, kun muut ihmiset juoksee ja jumppailee. Ja nyt kun vihdoin tervehdyin, niin jessus mä oon oikeesti nauttinut liikkumisesta! Oon ottanut kaiken ilon irti siitä, että mä voin ja pystyn. On niin huippua, että on terve kroppa, jolla voi liikkua ja jota voi rasittaa salitreenillä! En tiiä mitään niin huippuja fiiliksiä, kun mitä tulee hyvän treenin jälkeen. Treenieuforiaa ja endorfiinihumalaa. Elämän eliksiirit. Mä uskon, että ihminen on luotu liikkumaan. Ja kun liikkuu, kroppa palkitsee hyvällä ololla. Ja se liikunnan tuoma hyvä olo kumpuaa kaikkialle muuallekin: töihin ja ihmissuhteisiin. Mä oon nimittäin ihan eri ihminen silloin, kun en pääse liikkumaan. Musta tulee ärsyyntynyt ja jotenkin harmaa. Äh. Sen sijaan tää liikunnan tuoma energia ja hyvä olo heijastuu ihan koko mun arkeen! Liikunta antaa mulle todella paljon energiaa ja hyvää oloa. Sitä kautta jaksan paremmin ja voin hyvin. Ja sitten ihmiset mun ympärilläkin saa osansa siitä. Miksei kaikki ihmiset liiku? Liikkuminen on niin huippua! Treenaaminen tekee onnelliseksi! Ainakin mut!

elokuu29 (3)

Oikeesti – Move your body! Se palkitsee.

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta