#kesäjuhlat – kun bloggarista tulee ystävä

Mun kanavani sosiaalisessa mediassa pursuilee kuvia, joissa hengailen bloggaajakollegoideni kanssa juhlatunnelmissa. Ehkä oottekin nähneet niitä jo esimerkiks instagramissa tai Facebookissa? ;) En tiedä, pystyikö hashtageista päättelemään, mutta olin siis viikonloppua viettämässä Helsingin suunnalla ja visiitin pääpointtina oli meidän järkkäämät bloggareiden kesäjuhlat. Oltiin aiemmin kesällä suunniteltu, että olisi kiva taas kokoontua hyvällä porukalla ja tapaamisen ajankohdaksi sovittiinkin hyvissä ajoin tämä elokuun viimeinen viikonloppu.

#kesäjuhlat, vaikka syksy nyt onkin jo täällä.

elokuu31 (26)

Lähdin lauantaina liikenteeseen aamupäivällä, ja siinä matkalla tuli taas semmonen vähän höhlä tunne: ”Hmm, on kyllä vähän hassua lähteä viikonloppureissulle sellaisten ihmisten luo, joita on tavannut about kerran aiemmin :D”. Mutta toisaalta tiesin, että vaikka tullaan kaikki eri puolilta maata ja ollaan ihan eri ammateissa ja vähän eri ikäisiäkin, niin tietynlainen samanhenkisyys elämäntyylin suhteen yhdistää meitä niin vahvasti, että illasta ei voi tulla kuin hyvä! Elämäniloiset sporttimuikit koolla, niin mä tätä porukkaa kuvailisin ;) Ja joo, oli niillä miehetkin mukana. Ja olikin kiva tutustua myös heihin, tottakai.

Mä en tiedä, kutsuisinko näitä juhlia bloggareiden kesäjuhliksi vai ystävien kesäjuhliksi. Lähdin ehkä alunperin lauantaina bloggaritapaamiseen, mutta nyt kokemusta rikkaampana tuntuu, että ystäviähän mä kävin siellä tapaamassa. Meistä on muotoutunut koko ajan tiiviimpi porukka. Kivaa! Uudet ystävät on aina tervetulleita ;)<3 Juhlista sen verran, että syötiin illan aikana kaikkia ihania herkkuja, juteltiin kaikesta tavallisesta ja kummallisestakin, naurettiin, hengailtiin ja tietysti bloggarimaisesti otettiin kuvia ;) Mä en tiedä, teinkö ihan yhtä suurta osaa noiden juhlien eteen, kun en ollut mukana valmistamassa ruokia. Eikä kukaan oikein ollut varma, suoritinko mä salaistakin salaisemman tehtäväni illan aikana, hihi. Mutta ehkä mä voin ens kerralla tehdä enemmän. Koska ensikertahan tulee. En ehkä lähde juhlia sen enempää kuvailemaan. Koska en osaa kuvailla nyt mitään fiiliksiä niin hyvin. Mutta siellä oltiin ja viihdyin :D haha. Ehkä kuvat kertoo enemmän. Kiitos kaikille, jotka teitte tästä viikonlopusta just sellaisen kun se oli! Puitteet oli hulppeat ja seura upeaa ;)

elokuu31 (31)elokuu31 (30)elokuu31 (16) elokuu31 (19)elokuu31 (21)

Antoisinta tällaisissa tapaamisissa on se, että pääsee oikeasti keskusteluiden kautta tutustumaan ihmisiin paremmin. Blogin kautta voi luulla, että tuntee jotain tyyppiä jollain tasolla. Mutta sitten kun tapaa ihan livenä, ja viettää enemmän aikaa yhdessä, niin oppii oikeasti toisesta niin paljon enemmän, minkälainen persoona ja luonne toisella on. En tiedä, miten toiset mua kuvailisi nykyään, kun ollaan enemmän oltu tekemisissä. Onkohan esimerkiksi blogin kautta saadut vaikutelmat muuttuneet johonkin suuntaan, ehkä. Vaikka mäkin kirjoittelen näitä juttujani tänne ihan semmosena kun oon, niin on kuitenkin niin eri asia tavata ihan livenä. Jokainen bloggaritytsy on yllättänyt mut jossain mielessä olemalla jotain tiettyä luonteenpiirrettä tai ominaisuutta niin paljon enemmän, kun mitä vaikkapa blogin kautta luulisi. Joku onkin hiljaisempi, toinen ihan tosi puhelias, kolmas ihan enkelimäisen kiltti ja neljäs mahtava kuuntelija. Jokainen kuitenkin viehättää omalla olemuksellaan. Sanoisinkin, että tässä porukassa on seitsemän erilaista persoonaa, mutta kaikkia yhdistää tietty herttaisuus ja aitous. Ja mä tykkään sellasista tyypeistä! Kiitti, kun ootte halunneet tutustua muhunkin paremmin. Hyväksytyksi tuleminen ja porukkaan kuuluminen tuntuu aina kivalta :)

elokuu31 (17)

PUSPUS, oli kivaa!

Milla

15 vastausta artikkeliin “#kesäjuhlat – kun bloggarista tulee ystävä”

  1. Voi teitä, ihania kuvia ja ihania postauksia! Melkein kateellisena niitä täällä lueskelen :) Se on kyllä parasta, kun löytää ympärilleen ihmisiä, jotka jakaa saman mielenkiinnon kohteen ja siitä salilla käymisestä voi puhua vaikka kyllästymiseen asti, eikä kukaan siltikään kyllästy! :D

    • kiitos! ihana kun oot iloinen toisten puolesta :) ja treenibloggareista tosiaan kyl saa aika hyvällä todennäköisyydellä semmosta hengailuseuraa, että on helppo olla eikä puheenaiheet lopu heti kesken. Olis kiva nähä suakin joskus livenä kun niin paljon tsättäillää tääl blogeis kuitenkiii! :)

  2. Ihania nää teidän postaukset, täällä hymyssä suin näitä lueskellut…

    • hihi. Joo. kutkutteli niin kovasti, ni haetaa nyt sit vähä vauhtia syksyyn liten kautta ;)

  3. Hitsit, miten ihanaa lueskella näitä kesäjuhlajuttuja tällee vähän pitemmällä viiveellä. Oikein hyökyy se sama onnellisuuden tunne päälle, joka sillon elokuun lopussa oli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta