apua, oonksmä tough enough?!

Kääks! Ei hitsit! Huomenna koittais sitten se odotettu, jännitetty ja vähän pelättykin päivä: Tough Viking -tapahtuma Helsingin Kaisaniemessä. Oon alusta asti vähän pelännyt, että onko toi 12km loppujen lopuks kaikkine esteineen liian haastava ja raskas suoritus mulle. Oon kuitenkin ihan tavallinen treenaaja, en mikään superkuntoinen crossafittaaja :D äh! Oon mielikuvissani menny jo monkeybarilla siten, että tipun ensimmäisen jälkeen korkealta maahan. Sitten koittanu juosta ramppia ylös, ja todennut, että en pääse edes lähelle huippua :D Ja sitten tietysti repiny vaatteeni piikkilankaan ja saanu paniikkihäiriön sähköesteistä. Ja mitä näitä nyt on………………..  Tehtiin kaveri kanssa tämmönen testikin, kuinka viikinkejä ollaan, ja mun tulos ei ollu ehkä kauheen rohkaiseva :D Mutno, onneks oon liikenteessä ton Barbaarin kanssa <3

 

syyskuu4 (1)

Ja Oheinen lehtiartikkeli ei ainakaan testin tekemiseen jälkeen lisännyt mun uskoani selviytyä radasta hengissä, haha :D

Sähköiskut ovat pahinta.

”Kehikosta roikkuu satoja lankoja, joista tulee sähköpaimenta muistuttavia iskuja. Se ei varsinaisesti satu, mutta hermoimpulssi vie jalat alta.”

(lainaus artikkelista)

KLIKKAA JA LUE jos kiinnostaa enemmän :)

Tänää aamulla mä kuitenkin heräsin yllättäen siihen, kun kurkkua koski aivan mahdottomasti ja olin aivan tukossa. Samainen olotila yritti tulla mulle jo viime viikonloppuna, mutta onnistuin selättää sen levolla ja rentoilulla. NIinpä otin sitten samat aseet tänäänkin käyttöön. Ihan rennosti vaa. Ehkä mä en nyt tuu kipeeks. Koska vitsit et mua harmittais, jos missaisinkin Tough Vikingin! Niin paljon kun oonkin sitä pelännyt, niin hitto vie, mä kyllä meen sinne. Tajusin tän orastavan flunssan tullessa, että mä taidan jollain tapaa nauttia kyllä itseni haastamisesta kuitenkin ;) En oo varma, kuinka loistavaan suoritukseen tuun päätymään, mutta mun oma paras mahdollinen juoksu on kuitenkin se, mitä haluun lähtee tekemään.

elokuu24 (7)

Enkä mä nyt välttämättä ees kuole. Jokainen este on periaatteessa kierrettävissä, joskin sillä ehdolla, että tekee 30 punnerrusta. Toki pyrin nollaan. Mutta aina on olemassa se takaportti ”jos”. Ja oonhan mä ny fyysisesti ihan hyvässä kunnossa. En mikään superihminen, mutta aktiivitreenaaja kuitenkin. Optimistisesti ajateltuna, mä siis kyllä voin selvitä huomisen koitoksesta! Pakko uskoa omaan tekemiseen. Omiin voimiin ja kuntoon. Ja heittää noi kauhukuvat pois nyt mielestä :D Että saa ees nukuttua ens yönä ilman kriisiä!

Kriiseilystä puheenollen, meinas iskee ihan vaatekriisi :D Moni saattais miettiä lauantai-illan asua, mutta mulle se oli ihan selkee juttu. Kunhan heitin jonkun perustylsän vaatteeni kassiin ihan sovittamatta. Sen sijaan tän juoksuasun valintaa suoritin aikan kauan. Sovitin aika monia vaihtoehtoja ja kikkailin peilin eessä. Ajattelin joka tapauksessa lähteä pitkissä juoksuhousuissa, eli alaosa oli selkeä valinta. Mutta yläosa puolestaan oli haastavampi. En osaa oikein arvata, onko huomenna kylmä vai kenties yhtä lämmin kuin tänään? Eli toppi vai pitkähihainen? Toppi olis tietysti mukavin päällä. Mutta niitä vaihtoehtojakin on ihan muutama. Piti valita semmonen, joka on mukava ja ehkä vähän löysä päällä, jotta ei tarvi vaatteita rykii kesken matkan. Mutta sitten kuitenkin joku, joka ei haittaa, jos menee pilalle tossa mutahommassa. Ja toisaalta semmonen, joka ei oo tylsä kokomusta. :D No, päädyin yhteen vaihtoehtoon. Näätte sen huomenna. Se vastaa kaikkia kriteerejä: mukava, löysä, värikäs ja tarpeeksi vanha menevään vaikka roskiin juoksun jälkeen.

Luulenpa, että spämmään instaan aika pian Helsingin päätyyn päästyäni fiiliksiä @millariu, pysykääs linjoilla ;) Ja jos ootte hoodeilla, nii tulkaahan kannustaa tai fiilistelee tunnelmaa. Tapahtuma on ihan maksuton yleisölle ja siellä oli se ilmaiskonserttikin, joten ihan kiva päivä tiedossa! Wish me luck ja pitäkää peukkuja, ettei tää lenssu ny ainakaa pahene ennen huomista ;) Yritän ainaki olla TOUGH ENOUGH!

Milla

12 vastausta artikkeliin “apua, oonksmä tough enough?!”

 1. Huikeeta!!! Huimasti tsemppii!!! ja flunssan karkotusta! mä oon niin varma, ettet kyllä kuole, vaikka ootkin luonteeltas kurahousu ja kunnoltas penkkiurheilija :D hahhah, niin varmaa!! <3 tsemppaan täältä tampereelta teitä ihan sikana!!

 2. Täälläkin toinen tavis tulossa! Huh huh! Mut selvitään varmasti :)

  Pikku korjaus: tuo lainaamasi pätkä koskee siis USA:ssa järkättävää Spartan Death Racea. Onneksi ;)

  • hei huippua!! :) ja iteki huomasin ton, ja muokkasin sen mielestäni ennen kun julkaisin luonnoksen. en tiiä miten sulla näky se eka versio, olit kai supernopea :D haha. hei tsemppistä ja henkisiä sekä fyysisiä voimavaroja huomiseen koitokseen! Toivottavasti tulee kiva päivä :))

 3. Toi kuulostaa kyllä niin saiiiiiraan siistiltä! Lupaatko ottaa mut seuraavalla kerralla mukaan? Joo kato, oletan jo näin etukäteen, että sulla tulee menemään hyvin ja haluut pian uudestaan ;) <3

  • No todellakin! Kaikki viikingit vaa messii :) siis jos oon hengissä vielä ens vuonnakin… ;)

 4. Pitkä paita kannattaa olla, säästyy vähemmillä naarmuilla/menee enemmän surutta eteenpäin ;)

  • Joo semmonen onki pakattuna varalle jos näyttää et olis fiksuin veto :) saa nähä huomenna mihi päädytää.

 5. Hei siistiä :)!! Mistä milla löydät noita ihania treenihuppareita, noin kivoissa väreissä vieläpä :)?

 6. No olithan sä tough enough! Bongasin sut tosiaan suorittamassa vikkinki skabaa ja huutelinkin siinä rampilla sulle ! Onnittelut suorituksesta! =)

  • mahtavaa, kun olit mukana, kiitos tsempeistä!! ;) joo maaliin asti päästiin – huippua! pistän tarkempaa raporttia tapahtumasta, kun saan kuvia lisää. hehe. Oli kyllä hyvä päivä, ja kannustukset yleisöstä ja se yhteishenki radalla tsemppas rankoista esteistä huolimatta jaksamaan kohti maalia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta