#supersaturday#salivierailu #ladyline

Niin, mitäs mä kirjoittelinkaan just viime kerralla siitä, että mulla ei oo mitään suuria intohimoja muihin lesmillseihin tällä hetkellä kun siihen bodyjamiin………….. No niinpä taas! Kaiken sanomani vastapainoksi kävin sitten lauantaina salivierailulla Tampereen Lady Linella pomppimassa viis tuntia Les Millsiä ja vieläpä siten, ettei yksikään tunneista ollut Bodyjam :D haha. Lauantaina 13.9 Tampereen Lady Line järjesti salin oma Supersaturdayn ja tapahtuman vuoksi päivän aikana oli avoimet ovet myös meille ulkopuolisille jumppareille. Tapahtuma kesti  n. klo 10-15 ja tällä välillä siellä vedettiin siis nimensä mukaisesti uusia, vastikään lanseerattuja, Les Mills -ohjelmia niissä lajeissa, joita kyseisellä salilla ohjataan. Tarjonta näytti aikajärjestyksessä tältä:

 1. Bodystep 97
 2. Bodypump 91
 3. Bodycombat 61
 4. Bodybalance 66
 5. Sh’Bam 17

Mun ei alun perin siis pitänyt tehdä lauantaina muuta kuin perus salitreenini ohjeen mukaisesti. Perjantaiaamuna laitettiin kuitenkin viestiä kamun kanssa, ja tuli jotenkin puheeksi, että hän on osallistumassa tähän tapahtumaan. Ja vaikka kello oli about 7 aamulla, niin mähän innostuin samantien, et ”JEE, MÄKI HALUUN!”. Vähä siinä selviteltiin, että mitä ja missä ja milloin ja yhtäkkiä olin täyttänyt ilmoittautumiskaavakkeen netin kautta :D Kuinka helppoa! Perjantaipäivän aikana mun jalkani kuitenkin alkoivat kipeytyä ihan perhanasti, koska olin tosiaan silloin torstaina tehnyt Liten toisen jalkatreenin ja ähkinyt sen hackin kanssa ihan urakalla :D Alko jo vähä mietityttää, että mitenhän ihmeessä mä selviäisin noista jumpista niin kipeillä jaloilla. Mutta ei auttanut – en kuitenkaan olisi jättänyt tätä tapahtumaa enää väliin sen jälkeen kun siitä kuulin! En oo niin pitkään aikaan ollut missään Les Mills -tapahtumassa, niin siksi varmaan innostuin niin kovasti. Lähtökohtana oli siis kipeät jalat, mutta sitäkin vahvempi Les Mills- innostus. Nythän mä pääsisin näkee sen uuden combatinkin!syyskuu13 (4)

Saavuttiin hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua Lady Linelle. Tai no, korjataan sen verran, että itsehän nukuin lahjakkaasti pommiin, mutta oltiin siis kuitenkin tapahtumaan nähden ajoissa paikalla… Ensivaikutelma sisäänastuessa oli se, että Lady Line on pieni, siisti ja kotoisan oloinen ja todellakin nimenomaan naisille suunnattu paikka. Kuntosalialue oli pieni, mutta varmasti siellä saa ihan tavalliset treenit tehtyä. Itse en välttämättä motivoituisi niin ahtaasta ja jollain tapaa puhtaasta paikasta :D Tiiättekö – kaikkialla oli puhdasta, siistiä ja kiiltävää ja kaikkia hienoja pintamateraaleja, eikä mistään tule sellaista peruskuntosalin hajua :D haha.. Kai mä oon tottunut vähän kuitenkin semmoseen äijäsalityyppisempään sitten. Jos Lady Linelle menisi silmät sidottuna, niin ääni- ja hajumaailman perusteella ei siis todellakaan tietäisi astuneensa kuntosalille. Kolina, ähinä ja sellainen mun tottumani salitunnelma loisti poissaolollaan. Toki täytyy mainita, että oli aikainen lauantaiaamu, eli treenaajat eivät ehkä olleet vielä saapuneet. En tiedä. Jos näin on, niin Lady linen etuihin saattaisi kuulua se, että siellä saa treenata rauhassa ilman laitejonotusruuhkaa.  Kierrettiin paikka ympäriämpäri läpi, ja bongattiin matkalla mm. iso rentoutumishuone! Tällaisen voisin ottaa meidänkin salille. Oikeastaan tiivistetysti sanottuna todettiin kaverin kanssa, että Lady Linestä tuli hauskalla tavalla välillä mieleen kylpylä :D Pukuhuoneiden koristeet ja hieno infrapunasauna, sekä siistit tilat loivat sellaista tunnelmaa. Siellä varmasti viihtyy ihan muutenkin, kun treenin parissa. Ja miellyttävää tunnelmaa loi myös se, että ihmiset juttelivat toisilleen pukuhuoneessa ja käytävillä! WTF. Pieni, mutta kuitenkin iso asia. Pienen salin etuihin siis mitä ilmeisimmin kuuluu myös tutut naamat ja sellainen ilmapiiri, jossa moikkaillaan tai jopa vaihdetaan enemmänkin sanoja toisen treenareiden kanssa. Meidän salilla – ööö, ei liian usein :D

Kun olimme tutkineet salin joka kolkan, valmistauduimme itse jumppatapahtumaan. Kauhee säätö vaatteiden kanssa – mitkä olis kivoimmat?! :D haha. Kerrankin joku jakoi mun kanssa tän ajatuksen, että treenivaatteiden valintaan voi todellakin käyttää aikaa. Paljon aikaa! Oltiin myös niin ajoissa paikalla, että saatiin valita parhaat treenipaikat. Ja tiätty mä käytin tilaisuuden hyväks ja kävin vähä esittelee taitojani ”Noniii,  tervetuloa tänne Bodystep eikuuuu Bodyjam tunnille. Onkos ekakertalaisiaa? ;)”. hihi. Huomaatteko muuten jotain todella outoa tossa alla olevassa kuvassa? JEP. Siellä jumppasalissa ei ole peilejä!! En tiedä, liittyykö tämä Lady Linen konseptiin, vai onko taustalla joku muu ajatus? Ehkä on? Ja ehkäpä se on tietoinen valinta. Jos joku tietää, niin saa kertoa. Musta tää oli vaan ihan hassua, koska oon todellinen peilitreenaaja. Tarkoitan siis sitä, että mä ihan rakastan katsoa itseäni peilistä treenatessa :D haha. Tykkään kehittyä jamitanssijana kun voin peilin kautta katsoa, miten liikkeet pikkuhiljaa hioutuu paremmiksi. Ja samoin combatissa.. En varmaan koskaan olisi oppinut oikeaoppisia sivu-, taka ja kiertopotkuja ilman peilejä! Koska ne ei todellakaan mee ihan itsestään alusta lähtien oikein, vaan uskon, että kaikki joutuvat niitä harjoittelemaan ja hiomaan. Ja yks tärkeä peilitreenaajan juttu on se, että voi fiilistellä tuntia muiden jumppareiden kanssa! Kun laulan combatin vikassa sykehuipussa tai hihkun Sh’Bamin huikeessa meiningissä tanssimisen iloa, niin voin peilin kautta viestittää tätä myös muille tunnilla olijoille: hymyjä, peukkuja ja ilmeitä! Ja onhan se kivannäköstä katsoa, kun iso porukka tanssii samaan tahtiin jotain Bodyjamin koreota, ja ilman peilejä ei kyllä ainakaan eturivistä nää mitään. Yff. Mun mielestä peilit kyllä kuuluu jumppasaliin ;) Mut saatte toki olla eri mieltä! Ja uskon, että tässäkinon taustalla jokin ajatus. Kukin tyylillään. Mutta maanantaina kun meen oman salin Bodyjamin ni voitte uskoa, että oon onnellinen isoista peiliseinistä ja jättikaiuttimista ;)

syyskuu13 (9)

Tapahtumassa jaettiin erilaista rekvisiittaa, ja heti alkuun saatiin ranteisiin semmoset kierrettävät neontikut! Combatissa tarjottiin osallistujille taistelumaalit kasvoihin ja ohjaajilla oli omat hienot asunsa. Oli selkeesti panostettu ja mietitty outfitiä :D Jokaisen setin jälkeen otettiin yhteiskuva treenaajista, mikä oli musta ihan hauskaa. Tapahtuma järjestettiin samaan aikaan sekä Tampereen että Nokian treenipisteissä, joten sosiaalisen median kautta lähti hyvin fiiliksiä jakoon ;) Saatiin myös jokaisen jumpan jälkeen palkkaria juotavaksi. Ja vastaanotosta sai käydä hakemassa myös hedelmiä välipalaksi. Itse hyödynsin molemmat tehokkaasti, vaikkei kumpikaan varsinaisesti kuulukaan mun Liten ruokavalioon. En usko, että olisi ollut niin hyvä fiilis läpi koko maratonin, ellei olisi välissä tankannut vähän juotavaa ja syötävää :) Kokonaiskulutus viiden tunnin aikana oli lähestulkoon 2000kcal, joten palautuminenkin lähti varmasti paremmin käyntiin, kun tankkailin siinä jumppien välissä banaania ja palkkaria. En tiedä, mutta toivon ja uskon näin.syyskuu13 (6)

No, entäs sitten itse ohjelmat. Bodystep oli tosiaan ensimmäisenä. Mulla meni tää eka setti aika ohi, koska musiikki oli mun mielestä häiritsevän hiljaisella. Pyysin sitä pari kertaa kovemmalle, mutta mun pyyntööni vastattiin, että jos ysikään kieltää pistämästä kovemmalle, niin sitä ei laiteta. Eikä laitettu. Ajattelin ekan tunnin aikana, että en ehkä kestä viittä tuntia, jos musiikki soi lähinnä taustalla, eikä voiman ja tsempin ja fiiliksen antajana. Ajattelin jopa, että voi raukkoja, jos ne aina jumppaa musat näin hiljaisella – mitä niillä onkaan jäänyt kokematta! ;) Mutta onneks mun huoleni olikin melko turha. Bodypumpissa reviteltiin jo hyvällä asenteella! En ehkä kestä, kuinka hyvä olkapääbiisi oli!!<3 Mä rakastan tehdä olkapäitä ja sitten kun biisinä on vielä kesästäkin tuttu Eat, Sleep, Rave, Repeat nii voi morooo!! En kyllä pystyny pysyy paikallaan, vaan pakko oli vähän jammailla siinä samalla ;) Hyvä biisi, paras tästä ohjelmasta! Pumppi oli muutenkin yllättävän kiva. Ainut, että huomaa kyllä, että on käyny tekee vaan voimaa salilla eikä lainkaan koko vuonna kestävyystreeniä. Koska aluksi, kun otti sen pumppitangon käteen, ni se tuntu niin kevyeltä, että sitä oli jopa hankala hallita esim. kulmasouduissa :D Mutta sitten kun pumpattiin menee yli minuutti jotain liikettä, niin voin kertoo, että en kauheen hyvin jaksanut. On menny paremminkin..

syyskuu13 (7)

Kahden tunnin jälkeen tuli sitten se mun eniten odottamani bodycombat! Ohjaajat oli ihan huikeen energisiä, ja koko setti meni ihan kauheeta vauhtia eteenpäin! Ensivaikutelmalta sanoisin, että ohjelmassa ei ollut yhtään huonoa biisiä. Siis jopa se muay thai, jonka biisi on oikeasti mun mielestä huono, niin vedettiin niin kovalla asenteella, että mäki hypin aivan innoissani ja täysiä!  haha. Ihmeitä siis tapahtuu! Vika sykehuippu oli ihastuttava <3 Mä vaaan laulaa hoilotin ja hakkasin. Ihan semmosta combattia niinku kuuluukin olla! Huippua! Onneksi combatin jälkeen oli vuorossa bodybalance, niin sai vähän tasata sykkeitä.. Balancessa huomasin taas, kuinka kankea ihan oikeasti oon. Oon vaan kangistunut salitreenin myötä, ja sitten kun mun jalat oli siitä torstain jalkatreenistä kipeenä, nii olin ihan hätää kärsimässä tuolla tunnilla :D Pelkästään jumppamatolle istuminen oli tuskaa, saati sitten kun niitä asentoja piti koko ajan vaihtaa. Voi jessus. Balancen aikana alkoi jo tulla kurniva nälkä, mutta onneksi loppuun oli jätetty toinen mua innostava laji – Sh’Bam! Ohjaajat veti tän niin hienosti, että semmonenkin, joka ei oo koskaan ennen tanssinut, olis varmasti tuntenut itsensä tanssilattian kuningattareksi! Ihanaa heittäytymistä ja fiilistelyä <3 Sh’Bam toimi siis combatin kanssa yhtä loisteliaasti, ja vitsit mikä fiiis oli lopettaa päivä tähän lajiin!! Palkintona siitä, että vedettiin kaikki viis jumppaa, saatiin pienet tuotekassit mukaamme ;) Olipa kiva yllätys!

syyskuu13 (8)

Kiitos liikuntamaailmalle kivasta tapahtumasta ja mun kamulle huikeen hyvästä treeniseurasta ja tsempistä! Kyllähän nyt kerran viikkoon pitää johonki urheilutapahtumaan osallistua :D Viime viikonloppuna Tough Viking, nyt Les Mills – maraton. Olisko ens viikonlopulle jotain ideoita? ;)

 

Milla

10 vastausta artikkeliin “#supersaturday#salivierailu #ladyline”

 1. Käääääk, mulla tuli nyt niin sellainen fiilis et pakko päästä pumppiin ja combattiin pitkästä aikaa! :D

  • hihiii. Voin suositella! Ja onneks jamissa on kans toi EATSLEAPRAVEREPEAT. Voi jessus, en ehkä kestä <3 käy vähä testaa combattii sit ku oot taas treenikunnossa, ooksä jo? ;)

 2. Hih, katoin noita Liikuntamaailman kuvatäggäyksiä ja mietin, että onpas parissa kuvassa jotenkin tutun näköinen tyyppi :D :D Itse en jumppaillut vaan kävin pelkästään Nokialla salilla.

  • ai sä reenailet siellä! en tiennytkään :) Joo piti pistää pari kuvaa sinne, kun ne puhu, että palkitsevat jonku parhaan kuvan päivän päätteeksi ;) eikä sillä, kyllähän mä muutenki päivitän tota somea aika aktiivisesti.

 3. Hihi, ihana postaus! Kamu kiittää seurasta ;) ja vitsi ku olit saanu just ne jutut mitä määkin ajattelin niin sanoiks! Seuraavaks vedetään si hienhajusella Alballa yhteisreeni ;)

  • hyvä jos tuli ees jotenkuten kuvaava teksti ;) en eilen viel pystyny ees aloittaa kirjoittamista, kun oli pää nii pyörällä kaikesta humpasta :D juu tuun vierailee ku saadaa joku päivä tos parin viikon päästä vaik sovittua!

 4. Oi vitsi, tälläiset spesiaalijutut on kyllä aina niin hauskoja!! :) Järkättäispä meilläkin taas tänä vuonna jotain, en ookaan pitkään aikaan päässyt tekemään mitään extremeä :D

  Ja ainakin Vaasan Ladylla on peilit! :D (Oon myös riippuvainen :D)

  • nää on kyllä ihan huippuja! Tosin viikon sisään kaks tämmöstä isoa rutistusta oli kyl kropalle aika shokkihoitoa :D haha. mut nyt ei ookaan mitään maratoneja tiedossa hetkeen.. Mä mietinkin tätä kirjoittaessani, että ainakin niissä teidän salilta otetuissa kuvissa näkyy ihan normaalit isot peiliseinät, joten tää peilittömyys taitaa olla ihan vaa tän Tampereen leidarin tietoinen valinta.

 5. Kiva postaus noiden eri tuntien fiiliksistä. Mä oon kans peilien kannattaja, sieltä voi tsekata myös tekniikkaa ja asentoa esim. Selkäliikkeissä voi kääntyä kylki päin peiliä niin saa selän asentoa tarkkailtua jos se on vielä vaikea hallita….

  • kiitti :) ja joo mun mielestä peilit on paitsi viihdyttäviä niin tärkeitäkin nimenomaan eri tuntien tekniikkajuttujen kannalta! siks ihmettelinkin, että niitä ei tuolla salissa ollut lainkaan… eikä mu ainakaa huvittais kovin montaa vuotta bodyjammailla, jos en koskaa pääsis näkee, miltä näytän :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta