NFE-tampereen karsinnat – tunnelmia kisakatsomon puolelta

Teinpäs eilen jotain sellasta, mitä en oo vielä ehtinyt aiemmin tässä elämässä tekemään: olin katsomassa  NFE-karsintoja Tampere-talossa! Mulla tuli joku päähänpisto joskus viikko sitten, että mä muuten haluan mennä tota tapahtumaa seuraamaan ihan paikanpäälle. Soittelin silloin pari kaveria läpi, ja kyselin niitä mun seurakseni. Kukaan näistä ei kuitenkaan lähtenyt, koska no, ehkä tällaiset lajit ei oo niiden ykkösprioriteettina kiinnostuslistalla, ja ihan vain hyvästä ystävyydestä 30 euron hintaisen sisäänpääsylipun maksaminen oli jo liikaa vaadittu :D En siis saanut kaveria seurakseni, joten hylkäsin suunnitelman… No, ei mennyt vuorokauttakaan kun yksi kaveri, joka mulla ei käynyt mielessäkään, että olisi kiinnostunut, niin kyseli mua hänen seurakseen tapahtumaan! Olin jo mielessäni ehtinyt skipata suunnitelman, joten lopulta päädyttiin ratkaisuun, ettei kuitenkaan mennä. Aloin itsekin miettiä, että onhan 30e lipusta aika paljon, ja kun siellä menisi sitten koko päivä. Ja mitä vielä.

Loppuviikosta Outi ilmoitteli, että on tulossa katsomaan karsintoja, ja mehän sovittiin tietysti treenibloggaritreffit siinä jossain kohti päivää, kun kisoissa olisi tauko. Pitihän meidän nyt treffata, kun hän oli kerrankin  ihan mun kotikulmilla. Tajusin kuitenkin aika pian, että mikä mahdollisuus mulla nyt oikeasti olisi! Outihan tietää bodylajeista vaikka ja mitä, hänhän on itsekin kisannut useamman kerran. Ääh, mähän ihan innoistuin! Pakko päästä sittenkin seuraamaan paikapäälle! Perjantai-iltana kävin hakee lippupisteestä oman lippuni, ja kertaakaan en kyllä harmitellut asiaa :D Kuten instagramiinkin spämmäsin, nii oli huisii ja hienoa!! Oikeesti!

syyskuu21 (23)

Kerron nyt heti alkuun, jos ette vielä tienneet, että oon ihan maallikko näiden lajien suhteen. Olikin ihan valtavan kiinnostavaa, kun Outi kertoi kaikkia faktoja kisoihin liittyen! Kyselin vieressä kaikkia tyhmiä juttuja, mitä nyt tuli mieleen ja opinkin päivän aikana vaikka mitä uutta! hihi.

”Miks jollain on noin musta naamakin?”

”Miks on huono, jos on liian tumma väri?”

”Miks noi kaikki on eri värisiä?”

”Onks noita rusketusvärei olemassa montaaki erilaista?”

”Miks jotku näyttää noin märiltä, hikoileeks ne?”

”Kuka noi musiikit on valinnu?”

”Miks bikinissä kaikki ei otakaa hiuksia selän edestä pois, vaikka bodyssa ottaa?”

”Miks jotku poseeraa jalat yhessä ja jotku jalat auki?”

”Miks välillä pidetää eliminaatiokierros ja välillä ei?”

”Mitä tarkoittaa posedown?”

”Miks noil miehil on melkein kaikil musta esiintymisasu?”

”Onko yleistä, että tokastakin vertailusta voi päästä vielä kuuden kärkeen?”

”Miks mä hymyilen koko ajan?!”

Hahaa. Siinä nyt muutamia kysymyksiä, joita muistan hämmästelleeni, ja joihin sain päivän aikana vastauksia. Sori nyt Outi, kun olin näin tietämätön! Mut kiitos kärsivällisyydestä. Ja vastauksista. Koska tiiättekö mitä – mä yllätyin itsekin, kuinka ihastuttava päivä oli! Huomasin lähetteleväni päivän aikana whatsapin kautta viestejä ja kuvia mun parhaille kamuille, ja hihkuin innostusta, kun kaikki vaan oli jotenkin niin hämmästyttävän mielenkiintoista ja hienoa! Äh, en tiedä osaanko kuvata sitä tunnelmaa oikein, mutta mä oikeasti ihastelin ihan täysiä koko päivän kaikki sarjat läpi ja opin tosiaan siinä sivussa vaikka mitä kivaa uutta :) Suomeksi sanottuna: innostuin! Tykkäsin!

syyskuu21 (44)

Lähtökohtaisesti mua kiinnosti eniten nähdä, kun IiroJohanna ja Linda ovat lavalla. (klikkaamalla pääset heidän blogeihin) Koska no, Iiro on mun tuttuni, Lindaa oon fanittanut jo useamman vuoden ajan ja Johannan matkaa oon hypännyt seuraamaan tän fitfashionin kautta. Linda ja Johannahan kumpikin bloggaa täällä samaisessa paikassa, minkä varmasti tiesittekin ;)  Myös Maiju Aalto ihastuttaa mua bloginsa kautta, ja siksi hän oli neljäs näistä henkilöistä, joiden kisasuoritusta seurasin erityisen innokkaasti. Pistin nyt sukunimellä, koska hän on näistä mua eniten kiinnostavista henkilöistä ainut, jota en ”tunne tai tiedä” mitään muuta kautta kuin internetin välityksellä :D Oli jotenkin virallisempaa. Ja koska en tosiaankaan siis omista minkäänlaista silmää kilpailijoiden kunnon suhteen, niin voin vain kertoa oman kokemukseni katsomosta käsin. Ja lyhyesi ilmaistuna, kaikki vakuuttivat mut loistaessaan lavalla oman suorituksensa aikana. Ihan huikeita! Ei voi kuin ihailla. Linda ja Maiju olivat mun silmiin jotenkin niin tyrmistyttävän upeita, etten kauheasti ehtinyt tai malttanut tai pystynyt edes keskittyä muihin kilpailijoihin heidän ollessa lavalla :D Sijoituksetkin kertovat, että ilmeisen upeita ja menestyjiä ovat kyllä oikeastikin, ei vain mun maailmassani :D

syyskuu21 (26)

syyskuu21 (42)syyskuu21 (25)Niin, enpä mä tätä tän paremmin osaisi ilmaista. Mä innostuin ihan valtavasti. Ai niinku mistä? Emmä oikein tiedä itsekään. Ihan vain siitä tunnelmasta! Oli kivaa ja erilaista käydä katsomassa tällaista tapahtumaa, jossa yleisökin oli tavallaan hyvin homogeenistä. Paljon bodareita ja punttipirkkoja, jotka äänekkäästi ja tunteella kannustivat omiaan. Niin kuin Outikin ;) hihi. Ja yllätyin muuten siitä, että mun silmiin loppujenlopuksi bodyfitness oli se kaikista vaikuttavin osuus päivästä. Mua jotenkin viehätti siinä eniten kilpailijoiden vartalot ja poset ja kaikki! Jotenkin siis koin bodyfitnessin kaikista hienoimpana! Silloin oli kyllä eniten yleisöäkin paikalla, ja tunnelma katsomossa oli jollain tapaa riehakkain :D Mutta ennen tätä päivää ja kokemusta en olisi kyllä osannut tällaistakään asiaa tietää. Ehkä ennalta oletin, että ihailisin bikinikilpailijoiden vartaloita eniten. Mutta toisinpa kävi ;) Bodyftness oli mun silmään se the juttu ;) Outi tosiaan lähti sitten omien tiimiläisten suoritusten jälkeen kotiaan kohti. Itse käväisin vain kotona syömässä ja palasin vielä illaksi katsomaan bikinisarjoja. Onneksi törmäsin sattumalta Sonjaan, niin hengailin sitten hänen kanssaan tapahtuman loppuajan. Sonjahan valmistautuu itsekin kisoihin, ja oli kyllä niin  ihastuttava tytsy, etten ehkä kestä :D Mä niin toivon  ihan vilpittömästi onnea ja menestystä kaikille näille upeille kilpailijoille, jotka Lahteen lähtevät omaa suoritustaan tekemään :)! Ja mikä jäi viimeisenä käteen tästä tapahtumasta? -No tietysti se, että oon ite ehtiny jo sopia muita juttuja lokakuun tokaan viikonloppuun, enkä oo siis lähtemässä innostumaan lisää Fitness expoon :D haha

Milla

4 vastausta artikkeliin “NFE-tampereen karsinnat – tunnelmia kisakatsomon puolelta”

  1. Hei nöyrääkin nöyrempi kiitos tosi kauniista sanoistasi! Eksyin tänne sun blogiin ihan sattumalta ja olen aivan umpiotettu sun kirjotuksesta! Kiitos! Ja hei muutenkin kiva blogi sulla! Taidanpa jäädä lukijaksi! :)

    • moikka.mä oon kyllä nyt enemmän kuin otettu siitä että just sä oot käyny vierailee mun blogissani!! :D kiitos kun jätit kommenttia :) kaikki kauniit sanat on ihan suoraan mun rehellinen näkemykseni sun esiintymisestä kisoissa. olet upea! menestystä expoon :)♡

  2. Voi Milla, mä pääsin vasta nyt selailemaan kaikkia vakkariblogejani läpi (kun mulla oli somelakko :D), mutta et edes tiedä kuinka kivalta tuntui löytää tämä sun teksti täältä! <3 Tosi ihana kuulla, että olin onnistunut säteileen lavalla! ;) Ja tiekkö, mä muistan kuinka lavalla näin yleisössä sun blondit hiukset ja hetken aikaa siellä mietin, että apua onkohan Milla yleisössä ja siellä sä sit olit!! :)

    • onpas hei kiva kuulla, että kuulun sun lukulistalle! :)

      ja todellakin onnistuit säteilemään! tiesin odottaa lukemani ja kuulemani perusteella, että oot hyvä. Mutta olitki ihan huikea!! en tiedä, mitkä olis oikeat sanat, mutta jollain tapaa kaikki tässä hommassa vaan sopii sulle niin hyvin ja se näkyy :)♡ toivon että kaikki menee hyvin ja menestyt sm-kisoissa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta