motivaatiota Liten yhteistreeneistä

Tänää oltiin vihdostaviimein Liten porukan kanssa tekee yhteistreenit  Wolfilla. Moni oli ajellut kauempaakin ihan vain tätä tapahtumaa varten, mutta mullehan tähän osallistuminen oli aikas  helppoa ja itsestäänselvääkin, kun Wolffi on tossa about kulman takana ;) Päivän ohjelma kulki kutakuinkin siten, että eka kokoonnuttiin, sitten treenattiin, sen jälkeen kokoonnuttiin taas ja oli aikaa jutella / kysellä valmennukseen liittyvistä asioista ja lopuks sitten sai poiketa privaatisti Bodyactionille, jos heräs himoja ostaa jotain treeniromppeita ;)

Mä olin tietysti lähtenyt kotoa jo treenikuteissa, joten olin haukkana paikalla heti ekojen joukossa kiinnostuneena kuulemaan kaikesta mahdollisesta, mitä päivästä voi irti saada. Paikalle saapui silmämääräisesti arvoituna about 30-40 henkeä, ja alkulämmittelyiden jälkeen meidät jaettiin neljään eri treeniryhmään. Kukin sai itse valita neljästä vaihtoehdosta (jalat / selkä / kädet / olkapäät), mitä halusi juuri tänään treenata. Mä olin tehnyt jalat eilen, joten ne ei olleet ees yhtenä vaihtoehtona. Treeniviikosta multa puuttui rinta-olka-ojentaja -treeni, ja siksi kelasin valita jonkun näistä. Itseasiassa olkapäät houkutti mua kaikista eniten, koska ne on yks mun suosikkitreeneistäni, ja haluaisin jotain uusia juttuja siihen jatkoa ajatellen. Ja toki olkapäät on tavallaan myös vaikea teenata prikulleen oikein ja siksi esim. takaolkapäitä olisi ollut siistiä kattoa ihan tekniikkamielessäkin. Mielessäni mietin, että kun kysytään, niin vastaan osallistuvani olkapääryhmän treeniin. Mutta no, lopulta mä päädyin kumminki hauis-ojentaja -treeniin. ÖÖ. Mitä tapahtu? Emmätiiä itekkään. Naisen mieli voi kai muuttua sadasosasekunnissa. Ja sitte mentiinki jo ;)

Saatiin nauttia tunti ohjatusta treenistä, joka periaatteessa tehtiin parin kanssa, eli apujakin oli saatavilla. Treeni oli sisällöltään ja intensiteetiltään semmonen, mitä odotinkin ja oon tottunut silloin pt-treeneissäkin tekemään. Mä tykkään kyllä ihan hirveesti, kun joku on ihan vain mua varten siellä ohjaamassa. Tosin nyt kun ei ollu vain minä, vaan myös koko muu porukka siinä pyörimässä, niin välillä joutui vähän odottelemaan vaihtoja, mutta kattelin sitten muitten touhuja, ja juurikin tuo olkapääryhmän treeni kiinnosti siinä sivussa välillä ;) Eikä sillä, oli oikein hyvä teeni eli kyllä tossa pienistä odotteluista huolimatta hyvän tuntuman sai – eli voi olla alkuviikosta kädet vähä hellänä :D

elokuu29 (6)

 

Treenin jälkeen sitten kokoonnuttiin jumppasaliin. Saatiin kuulla vähä Litejuttuja ja sitten tosiaan esittää niitä kysymyksiä. Mä ite sain ehkä lähinnä vahvistusta sille, että uskon tekeväni paljon oikein ja ajattelevani asioista valmennukseen sopivalla tyylillä. Mulle tuli myös taas pitkästä aikaa semmonen olo, että mä oikeasti kyllä osaan treenata! Ja että tiedänkin asioista jo aika paljon. Sellaisen hassun asian mä heräsinmyöskin tajuamaan tänään. Mulla ei nimittäin oo ollut missään vaiheessa sellaista vahvaa ”me Liteläiset” -fiilistä, vaikka yleensä rakennan vähän siellä sun täällä yhteishenkeä ja avitan ryhmäytymistä. Mutta liten suhteen en. Mietin, mistä tämä voi johtua, mutta jotenkin just tänään hokasin, että vaikka olinkin siellä ryhmässä muiden joukossa, niin tää Lite on niinkun mun oma juttuni. Ei mikään kymmenen viikon erikoisprojekti, jonka jälkeen tapahtuu jotain erilaista. Ei, vaan mä varmasti jatkan tällä tiellä yhä edelleen. Omalta rakentamaltani pohjalta kohti omia tavoitteitani. Kokonaisuudessaan tämä kulunut päivä herätti mussa sellaisia ajatuksia, jotka ei suoranaisesti liity tohon Liteen. Koska Lite on ehkä ollutkin mulle vaan palautus takaisin omaan treenimaailmaani, jossa mun on hyvä olla. Ja nyt tänpäiväisen tapahtuman innoittamana mulla syttyi taas ihan hirveä hinku arvatkaa mitä – no tietysti alkaa treenata taas wolfilla ja palkata ittelleni persona trainer! ääh! :D Mä aloin jo vakavasti harkitsemaan, että säästän kaikki roposet mun palkastani, että joku hetki voisin oikeesti palkata pt:n. Se vaan innostuttaa mua niin kovasti! Aina näitten treenien jälkeen sen fiilikseen muistaa niin vahvasti. Sitä on jotenkin kaivannutkin huomaamatta.. Ja kun mä tiedän, että mun lähtökohta pt:n hankinnalle olisi tavallaan oikeanlainen.  No, lupaan raportoida, kun treenikuviot joskus  muuttuu ;) Onneks on enshätään tota Liteä vielä pari viikkoa jäljellä ;)

lokakuu19' (47)

Muistinko jo kertoa, että aikamoisen motivaatioboostin sai tästä treenipäivästä mukaansa! ;) Kiva kun törmättiin ja hurjasti tsemppiä viimeisille viikoille!

Milla

2 vastausta artikkeliin “motivaatiota Liten yhteistreeneistä”

  1. Milla, hurjasti tsemppiä sullekin loppuun, hienosti on Lite sujunut! :) Kannatan, jos siltä kerran tuntuu, niin valkun ottamista, saat sitten ihan yksilöllistä valmennusta ja kun kerran tuosta valmannuksessa treenauksesta tykkäät selvästikin :)

    • kiittiii! oon ehkä osannut tehdä tästä omannäköiseni, ja siksi kokenut onnistuneeni. Joo mä kyllä taidan tykätä noista valmennusjutuista! Ehkä joku päivä vielä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta