This is how I do BodyJam – eli videopätkää vuoden varrelta

Voi olla, että mulla ei tän jälkeen enää oo montaa kaveria. Tai sitten on. Toivottavasti on. Päätin nimittäin nolousriskistä huolimatta nyt ensimmäistä kertaa blogin historiassa pistää videopätkää tätä kautta. Niin, mistäs muustakaan ku bodyjamista ;) Mä oon ihan hulluna tohon lajiin! Aluksi ei oltu ollenkaan kavereita keskenämme, mutta jamin parhaiden musiikkien vuoksi mä sitkeästi jatkoin tunneilla käymistä, ja nyt en enää voisi olla ilman. Mä en tiedä, miten kuvailisin lajia parhaalla tavalla mutta mun kokemanani se on tanssillista jumppaa, jossa ei ikinä ole huonoja biisejä. Jamitunnilla jokainen voi jammailla omalla tyylillä, eikä mitään tiettyä yhtää ainoata oikeeta tapaa ole edes olemassa. Tunnilla ei oikeesti edes huomaa treenaavansa, kun koko ajan tulee kaikkia huippuja koreoita ja hyviä biisejä! Hymyilyttää vaan koko ajan, eikä ajankulumista edes huomaa. Loppubileiden jälkeen tulee aina väkisin sellainen tunne, että on pakko taputtaa jengissä hyvän meiningin vuoks ja sitten vielä fiilistellää palauttelubiisi ;) Ihanaa!

En muista tarkalleen, mistä ohjelmasta aloitin bodyjammailut, mutta joku vuosi tai maksimissaan kaksi ollaan oltu kavereita. Ite ainakin huomaan, että kehonhallinta ja koordinaatiokyky ovat parantuneet jammailun aikana. Enkä kyllä muista olleeni kovin monesti huonolla bodyjamtunnilla. Koska toi laji on niin fiilistelyhommaa, että ne onnistuu väkisinkin aina. Lähinnä silloin tulee turhautumisia, kun tulee uusi ohjelma, jossa on jotain vaikeita kohtia, eikä niitä heti haltsaa. Niin kuin nykyisen bodyjam 70 -ohjelman housebaunssi. En vaan osaa sitä vieläkään oikein! :D

syyskuu3 (11)

 

Oon käynyt joitakin kertoja kaverini salilla jammailemassa ihan omatoimisesti hupijammailuja. Koska musta on vaan ihan parasta pistää musat päälle, ja muistella kaikkia vanhoja koreoita! Tässä on nyt jotain tän 2014 vuoden aikana kuvattuja pätkiä. Joku on kuvattu vappuna, yks pätkä heinäkuussa ja osa sitten viime viikonloppuna ;) Ihan kaikkia videoita en laittanut, mitä koti koneelta löytyy. Jää sitten vastaisuuden varallekin vähä säästöön. Laatu nyt on mitä on, mutta fiilis ehkä välittyy kumminkin ;) Tota uusinta pätkää en saanu siirrettyä kokonaisuudessaan, niin sen takia sen on kahdessa eri osassa. Ja toi vika bäkkäripätkä on hei vähä paras :D haha. Kattokaa ja nauttikaa. Saa nauraaki. Oon meinaa kuullu, että jossain kodissa nää mun jamivideot herättää hilpeyttä ;) Ymmärrän. Emmä suutu. Koska oon niin rakastunut tähän hommaan, että oon ihan sokea omalle hassuudelleni.

Haha, okei. Mua naurattaaki itteeniki kun kattelen noita. Aikamoist riehumistahan toi mun jammailuni on. En oo todellakaan mikään tanssija, mutta toi fiilis on jotain sellasta, joka koukuttaa. Mut musta toi on vaan yksinkertaisesti ilmaistuna niiiin siistiä! Mut tiiättekö, mikä mua harmittaa ihan hirveesti. Se, että meidän salilla ei oo mahdollista mennä itekseen jammailemaan </3 Sali on kyllä tyhjillään aina sillointällöin, ja sitä voi hyödyntää. Mutta musiikkilaitteisiin ei saa kajota. yyh. En osaa sanoin kuvailla mun harmitusta! Kun olis vaan niin siistiä jonain perjantai-iltanakin salitreenin päälle tehdä joku pieni 30-45 minuutin aerobinen ja käydä vähä fiilistelee vanhoja koreoita. Ja varsinkin kun jamia menee vaan ma-to välillä, eli juurikin vikonloppuisin, jolloin olisi aikaa ja energiaa jammailla, niin sitä ei mene. NIi kyllä nyt olis kohtuullista, että pääsis iteksee jammailee ;) Mut toisaalta, ymmärrän kyllä, miksi asiakkaat ei saa laitteita käyttää. Rikkihän ne varmaan aika pian menis, jos kaikki siellä kävis säätää. Mut kuinka moni loppupeleissä menis jammailee iteksee? Mä haluuuuun. Ajattelinki, et jos vaan saisin jostain kajarit tai mankan, johon saa puhelimen kiinni, nii niillähä mä pääsisin jo pitkälle. Salia saa käyttää, musiikit löytyy spotifysta nii äänentoistolaite vaa puuttuu. Ei kellää ois tiedos, mistä keksis semmosen? ;) Lähtiskö joku messii? ;) Viime lauantaina sainki jo pari harjotusoppilasta. Hitsit kun olikin kivaa. Oon ihan maailman onnellisin, kun pääsen jammailee <3

 

ps. edit. lisäsin jo eilen noi videot ja muutin ne tänää aamulla julkisiksi. näköjää ne muutokset ei tallentunukaa kaikkii videoihin.. puhelimella en saa asetuksia muutettua mut illalla viimeistää toimii sit kaikki videot :)

Milla

15 vastausta artikkeliin “This is how I do BodyJam – eli videopätkää vuoden varrelta”

 1. Kiitos sun mahtavasta blogista, tätä on niin iloa lukea ja tästä välittyy niin aito tekemisen ilo. Tulee lukijakin hyvälle mielelle aina tekstejä lukiessa :) Tässä tekstissä välittyy todella aito riemu ja rakkaus lajiin :) Toivottavasti saat äänentoistolaiteet hommattua ja pääset tuntien ulkopuolellakin jammailemaan !

  Iloista treenisyksyn jatkoa Sinulle.

  • haha, kiitti! Todellakin rakkautta lajiin – bodyjam <3 energiaa sunkin treenisyksyyn!

 2. Voi näyttääpä kivalta :) On niin hauska nähdä kun muutkin blogimaailmassa ovat innostuneita jamista!
  Sä vedät tosi hyvin, vielä vähän lisää terävyyttä liikkeisiin niin sähän olet ihan valmista ohjaajamateriaalia myös ;)!

  Mäkin käyn tosi usein itsekseni jammailemassa meidän jumppasaleissa- varsinkin nyt kun jamia ei meidän salilla edes mene. Se on ihan parasta kun voi ite päättää mitä ohjelmia vetää ja jättää ne ”harjottelukappaleet” sieltä välistä pois, suoraan asiaan vaan! :D

  • kiitos, olishan se hienoo joskus lähtee enemmänki kehittää tota jamitaitoa ;) Jos jonku lajin lesmillsiltä valitsisin ohjaukseen ni varmaanki se olis kyllä nimenomaan jami. Se on vaan niin siistiä, että vaikka taidot on monessa muussa paremmat, niin kyllä sitä kehittyis ku alkais tosissaa kehittää tekniikkaa ;)

   Sun innoittamana oonkin lähtenyt jamia kokeilemaan ja sittemmin myös innostunut oikeen kunnolla. Että kiitti itelles, kun bloggaat ja pistelet niitä ihania videoita <3 yhteisjamit olis kyl coolit, pistetää työnalle.

  • todellakin!! Ja eka kerta tuntuu aina sekavalta, oli kyse sitten elämän ekasta jamista tai pelkästään uudesta ohjelmasta. Mutta 2-3 kertaa kun menee, nii alkaa jo sujua. Lähde ihmeessä kokeilee ja kerro sit mitä tykkäsit! :))

 3. Ei vitsit mie haluun jammailee siun kanssa! :D Olkoon se sitten varsinainen jam tai vaikka baarin tanssilattia ;) Ihan yhtä sulavat miun moovsit ei oo mut hei harjoitus tekee mestarin ;D

  • hahaa, pikkujoulut ja mökkibailut – täältä tullaan ;)) voin opettaa pari sulavaa muuvia. :’D

 4. Ihania videoita! Tästä tuli hyvälle tuulelle :) Todella kiva postaus kaiken fitness-sitä fitness-tätä, dieetit ja lihakset -postausten keskelle.

  • hauska kuulla :) välillä pitää olla vähä dieetti sitä ja lihakset tätä -löpinää. Mut ei treeniviikko ilman jammailua oo mitään ;)

  • Juu, tokihan sitä lihakset -löpinääkin saa olla. Tästä vaan jotenkin huokuu sellainen liikunnan ilo! Siitähän tämän kaiken pitäs lähteäkin! Joillakin se vaan sitten unohtuu johonkin ja se on surullista…

 5. Olis kyllä niin siistiä, käyn ite samalla salilla/jameissa (säkin siis gogolla?) ja usein tuntuu että jamitunteja vois olla vaikka joka illalle! :)Nimim. tän illan jami jäi taas töiden takia väliin…

  • juu samalla salilla käydään siis :) Tampereen laadukkain ;) haha. mulla sama homma tänää: töitten takia jäi jami väliin. Niin kuin huomenna ja keskiviikkonakin. yff. Lähekkö messii, jos hankin kajarit jostain nii omatoimisii viikonloppujameihi parkin alasaliin ;) nään sen jo mielessäni, kuin huisii siit tulis!!

 6. Voi, kun näyttää hauskalta! Harmi, kun mun salilla ei mee jamia, pöh.

  Täytyy vielä sanoa, että oon jo jonkin aikaa lukenut sun blogia ja susta oikein huokuu sellainen tietty myönteisyys ja itsevarmuus. Noi videot sai kyllä itsenkin oikein hyvälle tuulelle, kun niistä oikein näkyi, kuinka paljon sä nautit tosta. :) Ja eipä siinä, olit myös tosi hyvä ja luonteva tanssija – kuten joku jo sanoi, voisit hyvin harkita ohjaamista.

 7. Voi yhteisjanit olis kyllä huippua!! Ja ihanan piristävää tosiaan kattoo noita videoita nyt kun pääsin kotikoneelle, pakko oli laittaa vähän biisejäkin soimaan vielä näin iltasella :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta