kroppakremppaa, farkkukeimailuja ja pieni paljastus ;)

Kivaa perjantaita! Nää viikot menee ihan hirveetä vauhtia eteenpäin, kun jokainen päivä on niin täynnä kaikkia tekemisiä :D Ihan hyvä kyllä. Tulee nopeammin se joulukin ja päästään joskus tästä pimeydestä pois. Naapurin symppis ukkeli jutteli mun kanssa tossa pihassa eilen kun fiksasin mun pyörää, ja se totesi hyvin, että jos koko syksy olis samanlaista säätä, mitä täällä Tampereella keskiviikkona oli, nii kyllä itsemurhatilastot nousis kovasti…. Niinpä. Mutta onneks eilen oli taas nätti aurinkoinen päivä. Mäkin sain ihan uutta virtaa tehä ihan extemporejuttuja ;)  Miten se voikin vaikuttaa niin paljon mielialaan, et minkälainen sää on?!

lokakuu30 (26)

 

No, jokatapauksessa kaiken sateen ja paisteen keskellä, oon  tässä viime aikoina koittanut panostaa vähän enemmän kehonhuoltoon. Ai miksi? Siksi, että en oo tehnyt sitä taas viime uudenvuoden jälkeen mitenkään liiaksi. Attackissa on pompittu nyt pari viikkoa vaihtelun vuoksi, ja esim. siellä huomaan, että jalannostot eikä mitkään suju niin ketterästi kuin ennen, koska mun takareisiä kiristää ihan perhanasti. Ja lonkankoukistajat on ihan jumissa. Ja myös mun vasemman olkapääni vamma on taas alkanut pitkän tauon jälkeen oikuttelemaan. Eli kuvio menee hyvinkin perinteisesti: kehonhuollon merkityksen muistaa vasta sitten, kun kroppa alkaa oireilla huoltamattomuuttaan. Ei tässä nyt onneksi mitään isoa kremppaa ole, mutta päätin tossa kaksi viikkoa sitten, että teen jokaisen treenin päätteeksi lyhyet palauttelevat venyttelyt ja kerran viikossa pitemmät. Mulle pitkä venyttelutuokio on jo 20-30 minuuttia. Että siitä lähdetään. Marissan blogissa oli kivoja ”loppuvuoden lupauksia”, nii tämä voisi olla juurikin sellainen. Jouluun saakka yritetään! Ei varmaan tarvii edes perustella, miksi. Mun omalla kohdallani suurin motivaattori on ehkä se, että kehonhuolto antaa mulle mahdollisuuden kehittyä treeneissä. Koska eihän ne lihakset mitään vastaanota, jos ovat jo lähtökohtaisesti ihan palautumattomat ja jumissa. Ja toisaalta, nyt tällä hetkellä esim. combat ja olkapäätreeni ovat kiellettyjen listalla, koska ne nyt ei vaan onnistu kipeällä olkapäällä. Siitäs sain. Itseasiassa toi olkapää alkoi alunperin oireilla siinä vaiheessa, kun lähin hoidattaa jumisia hartioitani hierojalle. Oon käynyt nyt tehokuurina muutaman kerran lyhyen ajan sisään hierotuttaa hartioita ja niskaa, koska ne ovat ihan epätavallisen jumissa. Ja eka hieronnan jälkeen olkapää alkoi oireilla, ja samassa tilassa ollaan edelleen. Aika kummallista?

Ainiiiin. En oo muuten varmaan kertonutkaan tosta viime viikonlopun reissusta! Olin kaverin salilla taas treenailee, ja tosiaan noi bodyjamvideot on kaikki kuvattu tän vuoden aikana siellä. Oltiin sovittu, että vedetää perinteisesti salitreeni alle, ja sitten mä vähän opetan bodyjam-mooveja ;) Olin koko viikon odottanut tota hetkeä. Koska omalla salillani en pääse ominpäin jammailee, ja esim. tämä kuluvakin viikko on sellainen, etten oo yhteenkään bodyjamiin päässyt! :/ Odotukset oli siis korkealla, ja olin innostellut asiaa kaikille, jotka siitä vain malttoivat kuunnella :D No, lauantaina sitten vihdoin pääsin lähtee kohti Hämeenlinnaa ja päälimäisten kuulumistenvaihdon jälkeen suunnattiinkin jo salille. Autolla salin pihaan, kohti vaatteiden vaihtoa ja sitten treenikengät jalkaan – ja BOOOM. Migreeni. Jep Se iski samalla sekunnilla, kun sain itteni siihen kuntoon, että voitas alottaa lämmittely :D Voi moro! Olihan mulla lääkkeet mukana, mutta ei nyt ihan salikassissa asti. Eli sitten vaa autolla takas kotiin hakemaan lääkitystä ja kaikki varpaat ristiin, että kohtaus menee ohi……………….. Kyllä se onneksi menikin, ja vähän viivästyneellä aikataululla saatiin treenit ja jamit pidettyä ;) Sain harjotusoppilaitakin mun kanssa jamailee, ja vitsit se oli hauskaa!! Mä muuten ilmoittauduin semmoseen fit-lehden kisaan, jossa vois päästä toteuttaan unelmiaan. Niin ilmoittauduin siihen osioon, että hae LesMills-ohjaajaksi ;) Tättärää. Tämmönen pikkupaljastus. Näin niinku sivulauseessa kerrottuna. Yllätyittekö? Siellä on varmasti paljonpaljon hakijoita, mutta ei mitään saa, jos ei vähän yritä.

lokakuu30 (8)

 

Hämeenlinnan reissusta vielä sen verran, että lähettiin illalla sitten vähän extempore käymää kaupungilla. Mullahan ei ollut muita kun arki- ja treenivaatteita mukana, joten pääsin vierailee kaverin vaatekaapilla. Itsehän käytän aina leggareita ja pitkiä paitoja. Ootte ehkä myös lukeneet mun postauksen farkkuihin liittyen ;) Mutta kaverilla olikin ihan eri tyyli.. Farkkuja kaappi täynnä! kääks. Okei, ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin alkaa sovittelee. Kaveri heitteli mulle niitä isoimpia kokoja, mitä kaapista löyty. Vitsit sai kyllä hyvät naurut, kun koitin pistää niitä päälleni! :D ”Ai nääkö on jotai isoja kokoja vai?” :D Osa meni vaa reisiin saakkka, osasta vilkkui vako ja kolmansissa pystyin kävellä, jos en koukistanu polvia ollenkaa :’D haha. Lauantai-illan repeilyt. Mutta kun aikani sovittelin, niin löytyhä sieltä yhdet, jotka sopi jalkaankin. Itseasiassa aika hyvinkin! Ne oli jotku perhanan kalliit Hilfigerit, mutta sain ne illaksi lainaan. Ja vaikka aluks kriiseilin, et hyiiiii, näytän ihan kuulantyöntäjältä, niin hetken aikaa keimailtuani siinä peilin edessä huomasinkin, että on mun kyykkääminen ja kaksi jalkapäivää viikossa tuonut tulostakin. Vaikka mun jalkani ovatkin varmaan ikuisesti lyhyet ja paksut, niin ne näytti jollain tapaa kivan muodokkailta ja vahvoiltakin just niissä housuissa! Ja tää on paljon mun sanomanani. Siitä sitten vaa kohti kaupunkia ja humpalle ;) No, ei me humpattu sentää. Mutta jo se, että lähdin farkuissa viikonloppuiltana ihmisten ilmoille oli tosi iso juttu mulle.

lokakuu30 (1)

lokakuu30 (2)Nyt tarviikin jo kiiruhtaa töihin! Näköjään musta on tullut tämmönen aamukirjoittelija tänä syksynä ;) OIkein ihanaa perjantaita ja sitä myöden viikonloppua! Ihmisen parasta aikaa ;)

Milla

10 vastausta artikkeliin “kroppakremppaa, farkkukeimailuja ja pieni paljastus ;)”

 1. Hih, mä oon odottanut että koska kerrot siitä, et lähet/haluaisit lähteä ohjaajakoulutukseen ;) Jee hyvä Milla!! Kyllä mä uskon, et sä vielä sinne pääset!!! :)

  • Olis kyllä aika hyvä tuuri, jos kaikkien hakijoiden joukosta tulisi valituksi ;) Muttaaa, no, piti yrittää.

 2. hei jeee siiistii ! Susta tulis niiiin hyvä jumppaohjaaja ! Terveisin : Millan rääkkitreeneissä kärsinyt (ja nauttinut)

  • hihii, kiitti ;) nii tosiaan silloin 2005 aloitettu jo nää ohjaustreenit, vai miten se menikää ;)

 3. joo Milkaa kompaten… ;) ihan huippua, miten joku on niin innostunut ja fiiliksissä! eihän se voi kun tarttua, vaikka mä kyllä oon maailman surkein…. :D :D mä tuon noi farkut sulle viikonloppuna, jos ehdin, nii voit keimailla enempikin :P ja sen pullon!

  • :D hyvä sä oot! Uskalsit sentää tulla koekaniiniks. Tuo ne romppeet joo joku hetki, kun meet tästä ohi =)

 4. Moi ! Minunkin pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa venyttelemään enemmän : ) Oletko aikaisemmin julkaissut tai olisiko ehkä mahdollista saada jonkun laista venyttely ”vinkki ” postausta ? :)

  • En oo kyllä varmaan venyttelypostauksia tehnyt – ehkä juurikin sen takia, kun oon maailman kankein ja surkein venyttelijä :’D Vois olla aihetta ryhdistäytyä!

 5. Hehe, mä tunnen ainaista sielunsiskoutta sun kanssa ton leggarit+pitkä paita -jutun vuoksi. :’D <3 Ymmärrän siis äärimmäisen hyvin, että oli iso juttu lähteä farkuilla ihmisten ilmoille. Ja hei, näyttää hyvltä. ;)

  Oi, paljastus – ihan huippu juttu! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta