fiilispohjaisen treenin ja ruokailun viikko

Taisinpa pitää tässä puolihuomaamatta täysin fiilispohjaisen ja suunnittelemattoman viikon treenien osalta. Aloitin maanantaina heti lepopäivällä, koska edellisviikon treenit oli luistanut ihan huikeen hyvin ja kropassa tuntui, että  kovaa on menty! Tiistaina jahkasin viimemetreille asti salitreenin ja bodyjammilun väliltä. Jami alkoi 1615 ja olin vielä neljältä arpomassa, menisinkö tanssimaan vai salille huhkimaan. Halusin hyvään jamiin, mutta miksausviikoilla on aina se pieni riski, että ohjelma ei olekaan niin täydellinen, kuin mitä lähtisin hakemaan. (Kuten kävi kulunutta viikkoa edeltävällä viikolla…) Mutta salille taas kerkiäisin vaikka joka päivä, joten sen puolesta ajattelin, että tiistain voisi käyttää jammailuun. No, päätöksen tehtyäni meninkin sitten viime minuutilla jamiin ja siellä mentiin edelleen sitä 37 -ohjelmaa, joten oli vähän huono valinta :’D Tietty. Mutta tokihan se sujui paremmin, kun osasi jo koreoita entuudestaan, ja sitä myöden oli myös hauskempaa kuin ekalla kerralla :) Ne musiikit ei vaan oo kovin hyvät… Voitte kuvitella esimerkkinä Don’t phunk with my heart ja loppubileissä Welcome to the jungle :’D voi moro. Kunnon reivimusaa sen pitäs olla!

Keskiviikkona kävinkin sitten tekee viikon ensimmäisen salin, elikäs selkätreenin iltasalilla. Seuraavana päivänä suunnittelin tekeväni jalkoja, mutta salille päästyäni huomasin, että niin oli suunnitellut kaikki muutkin. Kikkailin siinä vartin edestakasin, mutta sitten oli pakko vaihtaa lennosta suunnitelmaa. Päädyin lopulta tekee rinta-hauista. Huomasin muuten, että olin huomaamattani valmistautunut henkisesti tekemään jalkatreenin. Tiiättekö, kun jalkapäivä vaan vaatii semmosen tietynlaisen mielentilan, jotta siitä selviää hyvällä energialla :D Niin olipas oikeesti tosi vaikeeta vaihtaa lennosta jalat yläkropan treenaukseen!

marraskuu9 (47)

Ah, sitten saapuikin jo viikonloppu. Perjantaina tuli siinä töitten jälkeen tosi vahvasti semmonen olo, että työviikon päätteeksi paras palkinto oliskin tällä kertaa se, että vois mennä vaan löhöön sohvalle ja ottaa iisisti. Teki siis suomeksi sanottuna ihan hirveästi mieli viettää rauhallista koti-iltaa. Kun pääsin töistäkin niin kamalan myöhään, että oli jo tosi pimeää. Niin näinpä sitten tein. Treenit sai jäädä. Siitäkin huolimatta, että lauantainakin oli reissupäivä eli treenitön päivä. Lähdin heti aamusta mun siskon ja veljen kanssa sukulaisia moikkaa toiseen kaupunkiin. Meillä on lapsuudesta asti ollut sellainen perinne, että kun ei vietetä joulua yhdessä tuon puolen suvun kanssa, niin pidetään aina marraskuussa pikkujoulut. Näissä pirskeissä sitten syödäänki jouluruokaa ja kuunnellaan joululauluja. Lapsena aina jaettiin jotku joulupussit ja pidettii kaikkia esityksiä .Semmosta hyvänmielen jouluhässäkkää. Kyllä siitäki huumoria repi tällekin matkalle, kun mietittii, et mitä tänä vuonna esittäis. hihi. Olisin voinu bodyjammailla. Olis varmasti arvostettu. No, syömään ja kuulumisia vaihtaa sinne mentiin kumminkin. Itehän en tykkää jouluruuista, mutta kauheesee nälkää otin jonkun palan kinkkua. Varsinaisen ruuan sijaan panostin ihan muihin juttuihin, kuten riisipuuroon ja ruisleipään  ;) jepjep. Saatoitte arvata ;) Mä oon miettiny, että taidan olla kyllä tän universumin leipähulluin ihminen. Heti ku kuri karkaa, ni oon vetämäs sitä brunssilla ja pikkujouiluissa ja kavereitten luona. Kutsukaa mut vaan kahville. Ei tarvii hankkii keksjeä tarjolle, kunha on leipää :’D

marraskuu9 (49) toukokuu18 (11)

Nyt liten jälkeen ajattelin suoda itselleni pääntyhjennysvapaan, välttääkseni mitään kieltolistoja mielessäni. Menin siis maanantaina kauppaan, ja ajattelin, että ostan nyt sitten ihan just sitä, mitä mieli tekee. Kiertelin siellä kaupassa ja mietiskelin kaikkia herkkuja tai jotain hyviä ruokia. Muttaaaa. No, lopulta tulin ihan niitten tuttujen ostosten kanssa kaupasta ulos. Koska ei mun oikeesti tehny mieli mitäään erikoista. Ja koska en kuitenkaan Litenkään aikana joutunut kauhean radikaalisti muuttamaan mitään tottumuksiani, niin siirtyminen normaaliin oli aika helppo. Ehkä enemmänkin sellainen päänsisäinen juttu, että nyt voin jos haluan. Mutta emmä sitte halunnu sen erikoisempaa. Ainakaan isoa muutosta. Tykkään mun arkiruuista (tai siis ruuasta, syön nykyään aina jauhelihakastiketta salaatissa uitettuna), enkä jaksais ees alkaa laittaa mitään hienompaa :D Sen sijaan mulle tällaiset juhlat tai toisten luona syömiset on niitä hetkiä, kun voin nauttia niistä jutuista, mitä en omaan kotiini useinkaan osta: leipää, jugurttia, sokeria, voita? Tottakai. EI mulla mitään niitä vastaan ole. Ja ne maistuu niin hyviltä silloin kun on niiden aika ;) Ja jos niistä joutuu kieltäytyy, nii silloin tekee pahaa :D Kotona sen sijaan meen samalla tutulla kaavallla, ja ruuat on siis olleet tällä viikolla ihan samalla tavalla kuin viimeiset kymmenen viikkoa ja mitä ne nyt on olleet pääpiirteittäin viimeiset pari vuotta.

marraskuu16 (12)

Pikkujouluhuuma jatkui tosiaan sitten lauantaina illallakin, kun pääsin osallistumaan Tampereen Gazozin pikkujouluihin! Lähdettiin ihan vaan katsastamaan illan meininkiä, kun kerran kutsu kävi ja lopultahan oltiin siinä tilanteessa että maistettiin pitkästä aikaa jopa lasilliset viiniä ja ilta vei muun pikkujoulukansan mukana baariin ja loppujen lopuks jorattii hulluna tanssilattialla ;) haha! Extemporereissut on kyllä aina niitä parhaimpia :D Ainut miinuspuli oli se, että sain mahani ihan sairaan kipeäksi illan aikana. Itse epäilin oudokseltaan tota viintä (oliko se kesälomalla viimeks?), mutta toki saattoi olla toi riisipuuro ja ruisleipä – yhdistelmäkin.. No, joka tapauksessa mun mahaan koski niin paljon, että olin suht aikasin jo nukkumassa. Ja sunnuntaina meninkin heti salin auettua puoliltapäivin tekee olkapäätreenin :) Sain jotenkin tuolta liten yhteistreeneistä inspistä tohon olkapäiden kunnolliseen kurittamiseen, kun se yks ryhmä veti sielläki about tunnin setin pelkästään olkapäitä! Nii sen innoittamana oon nyt ite tehny joitakin kertoja semmosen 40-45minuutin treenin, nii saa vähä enemmän vielä eri puolilta treenattua verrattuna siihen aiempaan 2-3 liikkeen treeniin! :)

marraskuu16 (9)

Kuten huomaatte, tässä mun treeniviikossani ei oo päätä eikä häntää. Sieltä uupuu kokonaan ojentajat, vatsat ja jalat treenilistalta :D Mutta koska oon vaan tämmönen hupitreenaaja, nii mitäpäs sitten! Ehtiihän sitä ens viikollakin. Kulunut viikko oli kaikinpuolin oikein onnistunut. Mulla oli paljon kaikkia muita menoja, niin treenejä oli vaihteluksi vähemmän: saleja kolme ja jamia yksi. Ja kiireisten aikataulujen vastapainona pidin tosiaan kolme täyslepopäivää. Ja nautin niistä kyllä ihan jokaisesta! Oli myös hauskaa käydä pitkästä aikaa tanssimassa! Siis muuallakin kun jamissa ;)   Treenit ei ollut mitenkään erikoisen hienoja, vaan ihan perussettiä, niin ehkä näillä levoilla ja ladatuilla energioilla kulkee ens viikon treenit taas astetta tehokkaammin ;) Tänää vois vaikka alottaa sillä jalkarääkillä, kun muuten sen taas tietää, kuinka kipeenä ollaan. Jos tulee siis liian pitkä tauko :’D

Jokos te ootte kerinnyeet starttaa pikkujoulukauden? Tää syksyhän on jo oikeesti kunnolla talven puolella (ja sitenhän seuraavana onki jo kevät♡) kun nyt jo mennää pikkujouluista toiseen! jee <3 Toivottavasti anonyymit mielensäpahoittajat ei nyt tuu saivartelemaan siitä että a) treenibloggari viinilasillisella tai b) treenibloggari viinlasillisen jälkeisenä päivän treenaamassa. Mietin meinaan moneen kertaan, kirjoitanko edes siitä. Mutta oli pakko, koska oli niiin kiva ilta! JA muutenkin erilainen viikko kun on ollut koko syksynä :-) No, ehkä tunnette mut jo, ja tiiätte mun suhteestani alkoholiin. Ei tarvii pahottaa mieltä ;)

Milla

4 vastausta artikkeliin “fiilispohjaisen treenin ja ruokailun viikko”

  1. Haha, et tosiaan ole mikään ”ainoa” leipähirmu. Mulla ei myöskään oo mitään rajaa sen kanssa ja nyt en tosiaan edes liioittele, hyvänä esimerkkinä lauantai kun päädyin leipomaan pellillisen itse ja olin aikeissa pakastaa (sain jo kivan kokoiset palasetkin valmiiksi) mutta sitten.. :D Ei ne pakkaseen asti kerennytkään. Lievästi maha turposi juu.
    Ruisleipä taikka toinen lemppari kokojyväsiemenleipä ja oivariini on suurin herkku. Ja hapankorput ja näkkäri.. Aika vaikeeta varsinkin jos ei asu yksin eikä voi kontrolloida yhtään paljonko se parempi puolisko kantelee nuita kaikkia kotiin.

    • uskon, ettet liiottele ees :D oon ite ihan samanlainen,jos tilaisuus tulee! ”otan vaa pari ja loput pakkasee…” joo, niin varmasti :D Ei tuu tapahtuun. Tollai yhteistaloudessa se onki vähä hankalampaa, kun toinen voi kantaa sitä leipää tyrkylle. Mulla on suht hyvin toiminu tää linja, että en kotiin osta, mutta hyvällä mielellä sitten muualla herkuttelen sillä =)

  2. Eihän siinä oo mitään ongelmaa mennä puolilta päivin salille jos muutamat nauttii illasta ja ois ollut jopa pienessä hiprakassa :) varsinkin kun oot ihan aikuinen ihminen ja ilmeisesti iltaan kuulunut syömistä ja tanssimista, mikä vähentää tota alkoholin määrää kehossa!

    • no sähän sen sanoit :) Mutta tosiaan, jos en olisi tota maininnut ite, niin varmasti joku anonyymi olisi siihen tarttunut ja tullut saivartelemaan. Tai jotenki tuntuu, että kauheasti pitää pedata omaa tekemistä, jotta kukaan ei pahoita mieltä :D äh. Toisaalta, pitäs vaa olla sensuroimatta kumminki….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta