repeatilla

Tiiättekö sen ihmistyypin, joka kuuntelee musiikkia repeatilla? Löytyy hyvä biisi, ja sitten sitä luukutetaa spotifysta niin monta kertaa jonossa, että saa vaikka puolentoista tunnin junamatkan kulumaan. Niin, sen yhden biisin soidessa koko ajan taustalla. Kuulostaako hassulta? Vai tutulta? Mä ainakin myönnän olevani repeattyyppinen ihminen. Kun mä löydän hyvän biisin, sillä ei oo väliä, onko se vanha vai uusi. Mä kuuntelen sitä ihan tunteella koko ajan vain uudestaan. Ja joka kerta ne samat kohdat tuntuu yhtä huipuilta ja viheltelen ja tanssin niitä, olin sitte aamuruuhkabussissa tai vaikka työpaikan pihassa. Joo-o, tääkin on nähty, kun veivasin vähä tanssimoovei kuulokkeet korvilla päikyn pihassa nii, että joku jo katto ikkunasta, että mitä toi muija sekoo :’D Ja koska musiikkia löytyy maailmasta niin paljon, nii tavallisesti mulla on kerralla 2-4 biisiä, jotka pistän monta kertaa jonoon toistensa perään. Niin, spotifyssa tietysti. Joka kerta, kun mulla on ne tietyt biisit, joita pistän jonoon, ajattelen, että tän parempia ei tule. Mutta jostain niitä vaan tupsahtelee aina, ja repeatlista vaihtuu tietyin väliajoin. Joskus voi mennä monta kuukautta samoilla biiseillä, ja joskus ne vaihtuu jo parin viikon jälkeen, jos on liian monta hyvää pyrkimässä kilpaa suosikkijonoon.

Mun spotify on mulle ihan tosi tärkeä. Huomasin sen tossa yks päivä, kun menin salille, ja kuuntelin tapani mukaan matkalla repeatilla senhetkiset suosikkini. (Salilla käytän ipodia, jotta puhelimeen ei tulis kosteusvaurioita.) Mutta salilta kotiin mennessä, kun yritin taas pistää suosikkini jonoon, niin tapahtui jotain, mitä en osannu odottaa! Nimittäin mun spotify oli muuttunut Premiumista tavalliseksi. Voi luoja!! Ei pystyny valita itse, mitä kuuntelee, eikä ainakaan pistää biisejä jonoon! yy. Olin ihan hätää kärsimässä :D Ensimmäisenä mahdollisena hetkenä, eli seuraavana päivänä, marssin Soneralle, ja ihmettelin, mitä tapahtui. Mulla nimittäin on pitkään vielä soppari, että on toi premiumi. Ja tulee kyllä olemaan ikuisesti jatkossakin tän tapahtuman jälkeen :D Toi normihan oli ihan hirveen turha?!  No, asia selvisi ja jossakin tiedonsiirroissa oli ollut häikkää. Mutta tiiättekö mitä – premiumin saadakseni mun piti kirjautua tililleni. Mutta en tietenkään tietänyt mun spotifytunnuksia (!?), niin jouduttii tekee mulle kokonaan uusi tili. Ja sehän tarkoitti tätä:

marraskuu19 (6)

 

marraskuu19

Jeppis jee, eli kaikki alusta </3 Onneks tuolta hausta löytyy mun vanhakin tunnus, nii pystyin siirtää noi soittolistat uudelle tunnukselle. Mutta jos ootte siis seuranneet esm. mun rakkaudella koottua lesmills -soittolistaa, niin se ei enää päivity mun vanhalla tunnuksella, vaan tolla nykyisellä uudella..Hassua, miten toi spotify onkin nykyään niin tärkeä. Kuuntelen aina mun lempparirbiisejä aamulla, kun meen bussilla töihin. Isken kuulokkeet myös korville heti kun astun työpaikaovesta ulos. Samoin lyhyetkin salimatkat menee musiikin tahdissa ja kaupungilla asioidessa meen luurit päässä. Samoin blogatessa kuuntelen aina musiikkia. Oikeastaan koko ajan pitkin päivää, aina kun mahdollista. Musiikki on jotenkin niin voimauttavaa. Jos on surkea fiilis, nii jotai hyvä jytää vaa soimaan, ni johan muuttuu paremmaks :) Ootteko kokeilleet! Ja tänää, kun kuuntelin pitkästä aikaa mun kesän repeatbiisei, niin voi luoja tuli ikävä viime kesää <3 En voi ehkä tarpeeks usein toistaa ja kertoa, että kesä 2014 oli ihan mun elämäni parasta aikaa..

Ai haluutte tietty tietää, mitkä mun tän hetkiset repeatbiisit on?

Mä saatan oikeesti kuunnella monta kymmenta kertaa päivässä saman biisin. Niinku kuuntelen noikin kaikki. Joka päivä jonossa. Moneen kertaan. Tai sitten voin kuunnella samaa biisiä joka päivä parikytkertaa jopa puolen vuoden ajan, niinku oon kuunnellu tota Holidaysia :D En tajuu, jotenki ne ei vaan kulu helposti. Ja oon miettinyt, että mä en kyllä varmaa ees treenais, jos ei olis olemassa musiikkia?! Ku jumpalla se nyt on juurikin se juttu, mitä siel fiilistellään ja joka saa pomppimaan sillai, ettei edes huomaa tekevänsä treeniä siinä ohessa! Ja toisaalta salilla jäisi puolet tehoista ainakin mulla ottamatta, jos ei olis musiikkeja korvilla tuomassa sitä fiilistä. Ja tietty peittämässä puhaltelua ;)

marraskuu9 (54)

Mitäs sä hei kuuntelet just nyt? Pistä jakoon, jos on jotain huikeit treenibiisei tai muuten vaa fiilistelybiisei joltain kivalta ajalta nyt tai aiemmin ;)<3 Liittykö niihin jotain ihania tarinoita kenties? Mulla ainakin tulee kesärenkaista ihan mielee kesäkuu, ku ihan fiiliksissä ravasin helsingissä joka viikko :’D Ja Blasterjaxxin Faith on kyllä niin viime kesän biisi, että melkein itku tulee ihan vaan ilosta,kun muistelee kaikkia reissuja. Voi jessus. hihi. On sillä musiikilla vaan iso vaikutus. Mustahan tosiaan piti tulla laulava siivooja. Milla 3v nimittäin kehitteli semmosta urapolkua kun lauleli iloisesti kotivideoilla pölyhuisku kädessä ”työtä, työtä, työtä tehdään, jotta, jotta leipä syödään………..” No, onneks musiikkikasvatus on olennainen osa nykyistäkin työtä ;)

Milla

6 vastausta artikkeliin “repeatilla”

 1. mä oon ihan samanlainen, kun joku biisi kolahtaa niin sitä sitten kuunnellaan vaikka sata kertaa putkeen:D muutenkin musiikki on mulle niin tärkeä asia, en pystyis olla esimerkiksi päivää kuuntelematta. Musiikki on myös treenatessa mulle ainakin ihan ehdoton homma, ei siitä muuten meinaa tulla mitään!
  Tän hetken lempparibiisi on Grimesin Go, sitä on tullu luukutettua tässä jo muutama viikko hehheh..

  • haha, jes – muitaki repeatilla kuuntelevia ;) Ollaan ilmeisen samoilla linjoilla ton musiikin suhteen. Se vaan kuuluu jokaiseen päivään ja nimenomaan treeniä vauhdittamaan!

 2. Hahah! Oon IHAN samanlainen. Viis kertaa aamulla sama biisi putkeen ja vois vielä jatkaa :D Ei mitään ongelmaa. Oon pari kertaa vahingossa tehny jotain että muka on mun luottokortin numero kadonnut sieltä spotifyn tiedoista ja perimium on kadonnut. Se oli kamalaa. Melkein pääs itku. Eli, I so feel you ;)

  Ja hei kiitos uusista biiseistä, en ollu kuullukaan näitä!! :)

  http://blogit.fit.fi/sairaankaunismaailma/

  • viis kertaa putkeen kuulostaa tutulta, ja vielä aamulla ;)<3 parasta fiiliksennnostattajaa kun lähtee kohti uutta päivää! Ja sä siis todellakin tiedät, miltä tuntuu menettää Premium. Hirveetä :D hihi.

   Kiva jos oli jotain biisei, mitä ei löytyny viel sun listalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta