kohti uusia haasteita!

Noniiiin. Maanantai ja uusi viikko käynnistetty! Oon tässä pitkin syksyä sieltä Liten loppusuoralta asti vihjaillut, että mulla saattaa olla jotain suunnitelmia tulevaisuuteen. Nyt ajattelinkin vähän valottaa tätä asiaa, joskin mun instagramia seuraavat ovatkin tässäkin asiassa jo askelen edellä. En nimittäin millään malttanut pitää salaisuutta enää itelläni, vaan oli ihan pakko aamubussissa pistää vähä kuvavihjettä menemään ;)

marraskuu24 (12)

 

YEAA – eli mun treeniviikkoni ja ruokavalioni tulevat pian valmentajan käsikirjoittamana. Aion panostaa jatkossa ihan täysillä tohon salitreeniin ja oikeasti opetella syömään kunnolla. Tai no, oonhan mä sillä tiellä jo tullut pitkän matkan, mutta näin kahden vuoden aktiivisen salipuuhailun jälkeen tuli vain sellainen tunne, että haluan jotain enemmän. Tai vaihtoehtoisesti ilmaistuna, haluan jotain lisää. Tietotaitoa ainakin. Haluan käydä pt-treeneissä. Haluan oppia lisää treenistä ja siitä tukevasta syömisestä. Haluan saada tuloksia. Olla entistä salimillampi. hihi. Oliko hyvä sana. Ehkä saitte pointista kiinni? Itsekseen puuhailu on ihan jees, ja tykkään toki fiilispohjaisesta tekemisestä – ei siinä mitään. Mutta onhan se nyt perhanasti motivoivampaa, kun päättää jotain, asettaa tavoitteen ja lähtee toimimaan kohti sitä! Ja mä nyt haluan panostaa täysillä tohon salitreeniin ja paras tulos tulee tottakai, kun on joku ammattilainen opastamassa ja tukemassa. Sitä tuskin voi kukaan kiistää.

Nyt mä alan oikeasti treenata.

Niin, tää on tosiaan mahdollisuus mulle. Ei liene syytä salailla sitä, valmentajan palkkaaminen on kallista. Ja tää valmennukseen ryhtyminen on mahdollista mulle ainoastaan sen ansiosta, että mun äiti ja iskä on olemassa. Niin. Yksi lokakuinen sunnuntai olin äitin luona käymässä, juhlistettiin mun veljen synttäreitä. Ja tuli siinä tietysti joulu puheeksi, ja sit kautta joululahjat. Viime vuonna äiti oli salaa multa ostanut lahjaksi hierontaan lahjakortin. Toivoin tietysti nyt samaa lahjaa tänäkin vuonna, koska no, ei mun tuu sinne hierontaan muuten mentyä :D Mutta äitipä taas yllätti ja kysyi, että olisinko halunnut valmennuksen fitfarmilta ”ku oot siitä niin monesti puhunut ja haaveillut”. Olin ihan monttu auki ettäääääh?! Oikeesti?? JOOoJOOJOOO. Pointti on siis se, että en oo mistään hyvätuloisesta perheestä, saati, että olisin itse sellainen, niin en oo koskaan realistisesti voinut edes kuvitella, että mulla tai mun läheisillä olisi varmaa mulle kustantaa mitään ylimääräistä hömppää. Mutta nyt tosiaan äiti ehdotti itse tätä lahjaa, ja loppujenlopuksi päädyttiin suunnitelmaan, että äiti ja iskä maksaa joululahjaksi mulle kaksi kolmasosaa valmennuksesta, ja maksan itse viimeisen kolmanneksen. Joulu tuli niin sanotusti jo lokakuussa, kun lyötiin suunnitelma lukkoon!! Voi jessus, että voi ihminen tulla jostain asiasta onnelliseksi <3

marraskuu24 (25)

 

Musta tuntuu, että mun elämäntilanne on nyt sellainen kaikinpuolin, että voin täysiä nauttia tästä  mahdollisuudesta. Mä elän itekseni, voin ajatella vain itseäni ja omia tarpeitani. Mennä omien aikataulujen mukaan ja omistautua tavoitteilleni. Mulla on takana paljon kaikenlaista treenitaustaa, mutta salihommia vasta pari vuotta. Tuun hyötymään ja saamaan niin paljon uutta motivaatiota tästä valmennuksesta, että myöhemmin, kun elämä vie eteenpäin, niin mietin varmasti kiitollisena, että tartuin tähän just nyt. Ja hei, mikä olis parempi hetki aloittaa elämänsä parhaan kunnon metsästäminen, kuin pimeät talvikuukaudet suomessa ;) Niinpä. Täytyy olla jotain, johon voi suhtautua intohimolla. Jotain, joka irrottaa työstä ja antaa voimia arkeen. Ja mulla se on treeni. Jatkossa vieläkin tavoitteellisempi sellainen!

marraskuu24 (46)

 

En tiedä vielä tarkkaa päivää, koska tapaan valmentajani, mutta lupaan informoida asiasta sitten. Yleensä kuulemma menee 4-6 viikkoa yhteydenotosta, ja mun hommani on jo käsittelyssä, että toivottavasti nyt tämän vuoden puolella päästään aloittelemaan :) Tuli muuten mieleen, että jos joku haaveilee samanmoisista asioista, ja suunnittelee ehkä uudenvuoden lupauksena parempaa seuraavaa vuotta, niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska eihän nuo asiat ihan viikossa mene yhteydenotosta siihen pisteeseen, että ollaan treenaamassa ;) Ihan vain  muistutuksena. Ja kun itse olen tällainen malttamaton, niin tuntuu ikuisuudelta tämä odottelu, vaikka Litekin loppui vasta hetki sitten :’D

marraskuu24 (2)

Olin viikonloppuna mun hyvän ystävän polttareissa, ja oltiin hommattu hänelle fitfarmilta pt-treeni, ja vitsit siinä sivussa treenaillessa kattelin niiiiin kateellisena ja innostuneena sitä hommaa!! Vaikka pt-treenit on ihan sairaita jollain tapaa, niin niistä vaan saa niin paljon. Ja tiiättekö – mua ihan kutkuttaa, kun kaikki tää on vielä mulla edessä <3

marraskuu24 (50)

Kiitos maailman parhaasta joululahjasta!

Milla

10 vastausta artikkeliin “kohti uusia haasteita!”

  1. Vau! Tosi upea juttu ja ihan mahtava joululahja! Onnea matkaan, kivaa seurata blogin kautta tollasta intohimoista tekemisen meininkiä :)

  2. Hienoa ja ihanasti ajateltu äidiltäsi, kun kerran olet tuota kovasti halunnut :)
    Tsemppiä valmennukseen :)

  3. HEI =) huippua Milla, ihana kuulla :)
    SE on paras lahja ja ihan huippua sijottaa itseensä. Mulla ei oo todellakaan oikeesti varaa mun valmentajaan, mutta tässä sitä ollaan enkä kadu hetkeekään :D teen monia asioita reenin suhteen nyt, joita en ois uskaltanut tehdä yksin. Lepään ja syön enemmän ja hei, musta on tullu vahvempi :D ja oon jo nyt varma, että tuun jatkaa kyseisen valmentajan kanssa monta vuotta… Kallistahan tää on, mutta kyllä ne rahat häviäis muutenkin… Ennemmin sijoitan itseeni, ja painan täysiä kohti omia tavotteita (as you said, se hetki on NYT kun elää omilla eikä esim. lasten ehdoilla!!!) kun tuhlaan ne rahani esimerkiksi ulos tai turhiin vaatteisiin. Tsemppiä Milla, törmäillää Mansessa <3

    • moikka! Kiva kun jätit kommenttia, oonki miettiny välil et mitä sulle kuuluu =) Mehän duunaillaa sitten vähä samanlaisten projektien parissa ;) Tosin opiskelijana sitä on varmasti vielä vähemmän mahkuja sijotaa itteensä näin suuria summia.. Mutta niinku sanoit – asiat tärkeysjärjestykseen. Elämä on valintoja ;) Hienoo, että oot saanu tuloksia valmennuksen aikana ja että oot edelleen tyytyväinen koko prokkikseen! Mä varmaan jään kans koukkuun kun kerran aloitan :D Ehtii sitä jumittaa himassa ja panostaa muihin juttuihin sit myöhemminkin, nyt on nimenomaan hyvä aika elää ihan vain itselleen ;) Kiitti tsempeistä ja samaa sulle – nähhää!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta