ooksä käyny Megazones?

Oltiin viikonloppuna pitkästäpitkästä aikaa megazonessa Tampereella! Toi on kyllä ihan huippukivaa laji! Ainakin musta. En tajuu, miks sinne on niin vaikea saada kavereita innostumaan?! Viimeks ollaan oltu varmaan porukalla about vuosi sitten, kun väkisin kokosin jonku kaveripiorukan sinne sotimaan :D Ja sitä edellinen kerta tais olla mun omissa valmistujaisissa – kun kerrankin sain päättää, mitä tehdään, nii saatii peliporukka kasaan ;) Jos et oo käyny koskaan, niin megazone on siis semmonen ”futuristinen sisäliikuntapeli”. Megazonen kotisivuilla peliä kuvataan seuraavasti:

”Pelaajille puetaan huipputeknologiaa sisältävät panssarit päälle ja heidät varustetaan vaarattomilla, mutta upeilla scifi-laser-aseilla. Peli on kontaktiton ja väkivallaton, joten se sopii lähes kaikenikäisille!

Pelialueena toimii labyrinttimainen kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Kentällä on pieniä korkeuseroja ja UV-valaistus, jossa valkoinen hohtaa hauskasti. Taustan tunnelmallinen musiikki ja usvaan piirtyvä laser nostavat kokemuksen huippuunsa!”

Pelattin taas perinteen mukaan kaksi kierrosta eli 2 x 22 minuuttia. Meitä oli suht iso porukka pelaamassa, joten oltiin kaikki samassa jengissä, ja pelailtiin sitten jotain tuntemattomia sinisiä ja vihreitä vastaan ;) Menee kyllä oikeesti ihan liikuntasuorituksesta toi kahden erän setti! Korkeuserot, kyykistely, spurttailu ja jännitys yhdessä tekee tosta yllättävän raskasta. Itte ainaki olin IHAN hiestä märkä, kun tultiin puolivälissä kattoon tuloksia, ja kyllä ne muutki pelikaverit vaihto litimärkiä t-paitoja pois päältä siten kun oltiin saatu kummatkin erät pelattua :D haha. Jessus. Semitotista ;)

marraskuu30 (38)

Mulla oli taas mielenkiinnosta sykemittari mukana ja lopputulemaksi se näytti aikaa 50min, kalorikulutus 454, keskisyke 148 ja maksimisyke 173. Kunto ja maksimaalinen suorituskyky parantumassa :’D Ettäää, esimerkiksi jos vertaa mun tavalliseen jumppatuntiin, niin ei paljon eroa. Ja kun tossa ei ees huomaa, että tekis mitään liikunnallista suoritusta, kun toi on lajina niin hauska ja jännittävä!! hihi. En tiiä oonko ihan pöhkö, kuulemma, mutta musta toi vaan on jotenki niin siistiä kun ei voi sattua mitään, mutta silti voi ihan semitosissaa yrittää tuhota niitä tukikohtia ja ampua vastustajia :D Naurattaa nyt kyllä itteeniki, kun kirjottelen tämmöstä. Mutta oon ihan tosissani! Toi megazone on vähä niinku keilaus – se on hauskaa sillon kun kaikki on yhtä amatöörejä :) Ehkä tiiätte, mitä tarkoitan…. Ja lopuks sieltä saa tollasen tuloskortin mukaa, nii voi sitte kattella, kuin hyvä on ollu.

marraskuu30

Mut ei tää nyt tähän jäänyt sit tällä kertaa. Ei tuukkaan taas vuoden taukoa! Yks taistelukaveri nimittäin laittoi jo nyt maanantaiaamuna viestiä, että koska otetaan seuraaava erä ;) JES. En ookkaan enää ainut aikuinen maailmassa, joka hurahtaa tämmösii höpsötyksiin. Kuka muu ois messissä? Mukaan ei tarvii ku hyvää mieltä, hikistymiseen sopivat kuteet ja tasapohjaiset kengät. Ainiin, ja 15.5e rahaa kahteen erään. Voi vissiin maksaa jollain liikuntaseteleilläkin ;) Mitä enemmän oman porukan pelaajia on mukana nii sitä kivempaa koko homma on!

niinniii ps. pakko nyt mainita, että ei oo mitenkään mikää maksettu mainos tai mitään muutakaan yhteistyötä. Ihan vaa halusin muistuttaa, että tämmönenkin huippukiva laji on olemassa jos ei aina jaksa jumpalle lähtee ;)

p

Milla

8 vastausta artikkeliin “ooksä käyny Megazones?”

  1. Minääää!!!

    Minä minä minä minä! Viimeks ollu varmaan yläasteen valinnaisen liikuntaryhmän kaa. Toi on niin huippua :D

    • joo sinäsinä!! mä pistän viestii ku ollaa tekemässä seuraavaa buukkausta :-) jees – mahtavaa ku tartuit tähä! mitä isompi porukka omaa jengiä nii sitä kivempaa!

  2. Toi on varmasti myös sikakivaa! Mä hurahdin Megazonen Tampere-Areenalla järjestämään hohtopaintballiin, joten sitä voin suositella myös lämpimästi kokeilemaan :D

  3. Minä!! Edellisestä kerrasta on aikaa, Olisipa kivaa taas pitkästä aikaa :D

    • jooojooo! huippua, tässähän on jo hyvä jengi kasassa koht ;) mä ilmoittelen kun mennää!

  4. Voi vitsit megazonessa on kyl ihan superhauskaa aina, lähen millä tahansa porukalla sinne! :D t. 20v minä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta