treenimusiikkia!

Kävin eilen kokeilee bodyjam 71 -ohjelmaa, ja siitähän tää innostus taas lähti! Mitä olis treenaaminen ilman hyvää musiikkia? Latailin taas ipodini täyteen kaikkia uusia treenibiisejä, osittan noita jamin uusia biisejä ja osan sitten vaan omalta spotifylistaltani niitä repeatilla toistettavia ;) Nyt kun olis uudet musiikit odottamassa, nii arvatkaa vaan, malttaisinko tänää pitää lepopäivää. Ja huomennahan on se valmentajan tapaaminen, eli torstaille asti saa kärvistellä. Mutta no, onneks musiikki kulkee mukana pitkin päivää muuallakin kun salilla.

IMG_20141126_190051

Tässä nyt jakoon mun uutta repeatlistaa, jos sattuu vaikka, että näitä kaikkia ei ole sun listallas vielä. Ja mun musiikkihan ei ole välttämättä uusinta uutta. Eikä aina sitä kaikista vanhinta. Se on semmosta, joka just nyt kuulostaa hyvältä :D

Huomaatte ehkä, että tykkään pikkusen tosta Hardwellistä. Viime vuonna se ei ollut Summersoundeilla, mutta toivon todellaki, että se tänä vuonna tulee ;) Ja piti vähä Daniel Portmania nostaa ku pääsen sitäki fiilistelee tammikuussa kun se tulee tampereelle! Eipä mulla tän ihmeellisemppää tähän aamuun! Nauttikaa musiikeista ;) Mä pistän nyt kuulokkeet korville ja lähen kohti työmaata. Kivaa tiistaipäivää!

Milla

4 vastausta artikkeliin “treenimusiikkia!”

    • Siis ootko tsekannut?, apua mikä autocorrect :P

    • Juu, bongasin tommosen ja ajattelin joululahjaksi ehkä noita lippuja ;)
      Kyllä sun kannaattaa ehdottomasti tuo tsekata! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta