treeni- ja ruokaohjelmat kotiutettu

WHIII! Nyt ois uudet kuviot pistetty aluilleen. Todella nopeasti järjestyi kaikki, kun miettii, että vasta vähän aikaa sitten lähettelin fitfarmille esitietokaavakkeita, ja nyt oon jo saanut kaikki mulle suunnitellut ohjelmat käsiini! Varsinaisen päätöksen tähän oikeesti tavoitteelliseen treenaamiseen ryhtymisestä tein jo lokakuun lopulla, kun sain kuulla tästä mun joululahjastani. Mutta virallisesti pistin pyörät pyörimään vasta marraskuun lopulla. Ja nyt mä sitten pääsenkin jo täysillä toteuttamaan intohimojani, kun sain eilen kaiken tarvittavan materiaalin itelleni :) Teitä ehkä kiinostaa tää valmentajakuvio, joten voinen jo paljastaa, että mun valmentajanani toimii Kille Kujala! Varmasti tiedättekin kaverin fitfarmin tai sitten vaikka ihan tän fitfashionin kauetta haha. Oon kyllä niin tyytyväinen, että asiat eteni just tällä tavalla. Tuun todellakin ottamaan tästä valmennuksesta kaiken mahdollisen irti!

joulukuu1 (8)

Palasin vasta eilen illalla paksun ohjenivaskan kanssa kotiin, joten mitään kovin syvällistä analyysiä mulla ei tällä hetkellä jaettavaksi ole. Ei varmasti tarvitsekaan olla. Päällimmäiset fiilikset liittyy siihen, että oon ihan perhanan innostunut ja motivoitunut. Ja onnellinen. Kun vihdoin voin vaan tehdä täysiä just sitä, mitä tykkään ja luottaa ohjeisiin ja valmentajan sanaan :) Ei tarvii ite kikkailla mitään. Toisaalta mua myöskin vähän jännittää ja kauhistuttaakin. Koska nyt mä oon oikeesti sitoutunut tähän hommaan. hihi. Vaikka kyllä toi sana siltikin enemmän saa semmosta hyvänmielen hykertelyä aikaan. Sitoutua. Mä oikeesti voin tehä omaa juttuani ja panostaa siihen täysillä! Ei oo niinku mitään estettä. Päinvastoin. Saan nimenomaan siihen tukea. Tuntuu ihan hassulta. Nyt, jos joskus, mä alan treenaa ja toimii muutenkin omien tavoitteiden eteen. Ja saavuttaa niitä. Pitkäjänteisesti työskentelemällä. Sitä en ookkaan aiemmin tehnyt ;)

Ja nimenomaan innostavinta tässä on se, että kyse ei ole vain uudesta treeniohjelmasta. Tai uudesta ruokavaliosta kuuriluonteisesti. Vaan mun arjestani, jossa elän ihan niinkun ennenkin. Mutta pienillä paremmilla valinnoilla. Ihan jokainen päivä sisältää montakin pientä mutta merkityksellistä hetkeä,  jossa teen valintoja. Ja pikkuhiljaa meen eteenpäin omalla tielläni :)

joulukuu1 (17)

Ehkä haluatte jotain tietoa saada mun tulevista treenikuvioista?

Tiivistetysti ilmaistuna aiempaan pomppimiseen nähden  vähemmän treenejä, kovempaa intensiteettiä sillon kun tehdään ja palautumiseen panostamista. Enemmän ruokaa, nimenomaan siis oikeeta ruokaa ja säännöllisesti. Siinä se. Kuulostaa helpolta, mutta pääsette varmasti seuraan blogin kautta, mitä kaikkea tässä ehtiikään eteen tulla :D Ainii, ja bodyjammailut ja kaikki muukin pomppiminen on nyt sit hetken aikaa unholassa. Se ihan pikkusen ottaa sydämestä, mutta aikuisten oikeestihan mä ite halusin näin. Enemmänkin mua jännittää nää uudet kuviot! Kun haluaa jotain uutta, niin ei voi toistaa vanhoja kaavoja. Ja tällä lähetää  nyt käynnistelee mun loppuvuotta ja tulevaa uuttavuottakin ;) En oo koskaan ennen elänyt ajanjaksoa ilman juoksua tai humppaa. Ehkä isoin muutos mulle. Vaikka mikään ei radikaalisti muuttunut ja ohjelmat ovat sen tyylisiä, mitä osasinkin odottaa, niin silti musta tuntuu, että kaikki muuttui! :D

Toivotan itselleni hyvää loppuelämän ensimmäistä päivää ja pidän peukkuja katkeamattoman selkärangan puolesta ;) Valoa torstaihin ystävät ♡

Milla

10 vastausta artikkeliin “treeni- ja ruokaohjelmat kotiutettu”

 1. Hihi, kiva juttu et ohjelma lähtee nyt rullaamaan! Seurailen varmana innolla projektin etenemistä! :) Valmennus on mullakin haaveissa :) Nää sun postaukset on niin ihanan innostavia ja positiivisia, että sun puolesta on helppo olla iloinen!

  • kiva kuulla :) kiitti tsempeistä! toivon todellakin et innostus säilyy alkuhuuman jälkeenkin. haha. no, eiköhän. on tätä sen verran pitkää haaveiltu! pidän peukkui et sunki toive valmennuksesta pääsee viel joskus toteen :)

 2. Voi vitsit mikä innostus taas huokuu siusta ja tästä postauksestasi! Ns. pidä toi! ;) Mahtavia treenejä muskelimimmille <3

  • hyvähyvä jos tunnelma välittyy ;) kiittii ♡ ja samoin tietty! mitäpä muutakaa sitä toivois pimeinä talvikuukausina ku mielihyvää onnistuneista treeneistä ;)

 3. Hyvä Milla, jee! Nousipa omakin treeni-into, kun luki tätä postausta! Ihan varmasti tuun seuraamaan sun ja Killen taivallusta – huippua! :)

  • treeni-iloa pitkään talveen :) kiva jos onnistuin välittää semmosia fiiliksiä. ja kiitos tsempeistä! varmasti tarvitaan matkan varrella ;)

 4. Sun tekstejä on oikeesti niin ihana lukea, kun tulee itsellekin hyvä fiilis ja alkaa hymyilyttään. Niin aidosti oot iloinen ja positiivinen tyyppi, et vain yritä olla sitä :)
  Hyviä treenejä sulle, jään innolla seuraamaan sun kehitystä!!

  • Eikä, kiitos! olipas ihana kommentti :) Tiedän, mitä tarkoitat tolla, kun itsekin lueskelen monia blogeja ja välillä jonkun jostain tekstistä vain välittyy sellainen pieni epäaitous… Jos siis tarkoitit tätä, niin ihan huippua kuulla, että onnistun välittää mun kirjoitusten kautta sinne asti mun aitoja fiiliksiä :) Meinaan niitä ne todellakin on, aina ei vaan tiedä, miten lukija (etenkin jos ei tunne mua tosielämässä) niin kaikki jutut ottaa.. Mut kiitos kivasta kommentista, tulipa hyvä mieli. Ja mukavaa viikonloppua <3

 5. Innostus kyllä huokuu tästäkin postauksesta! Hienoa että sait tuon mahdollisuuden kun niin tykkäät :)

  • kiittikiitti <3 just tänä sanoin salilla yhelle treenikamulle, että miten voiki ihminen innostua aina vana lisää, kun tuntuu että muutenkin on koko ajan motivaatio ollu korkeella treenien kanssa ;) No, en valita kyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta