huipulta pohjalle yhdessä yössä

Ekaks mä olin maailman vahvin. Olin just tehny uuden ennätyksen vuoden viimeisessä jalkatreenissä – 100kg lantionnostoissa about kympin sarjaa! Oon aloittanut lantionnostot jostain kuudestakymmenestä kilosta joskus vuosi takaperin. Ja nyt oon päättäväisesti nostanut sarjapainoja progressiivisesti koko ajan ylöspäin. Uusi vuosi otettiinkin vastaan sadalla kilolla. COOL! Tiesin, että pystyn siihen. Olin edelliskerroilla kumminkin vetänyt vielä ysikympillä. Nyt uskalsin kokeilla. Ja onnistuin. Halusin saada uudet lukemat treenivuoden 2015 pohjalle. Satasesta lähdetään. Oli aika vahva olo! Hyvä minä!

joulukuu31 (4)

 

Mut sitten hetken päästä mä en ollutkaan enää maailman vahvin. Tulin salilta kotiin. Ja piti alkaa valmistautuu uudenvuoden viettoon. Vähä kavereitten kaa humppaamista. Mitä näitä villityksiä nyt on ;) Kävi suihkussa ja vaihdoin jo humppavetimet päälle. Ja sit oli pakko nostaa jalat kattoo ja pistää kaverille viestiä, että vedänki eka vähä henkee. Ei pykee nyt heti lähtee. Vähä outo olo.

joulukuu29 (9)

 

Ja syy tähän selvisi mitä lähemmäs tultiin puoltayötä. Päikkytätien lempparitauti. Omalla kohdallani jo kolmas saman vuoden sisällä. Jep. Jäi raketit tänä vuonna näkemättä.

Uusi vuosi 2015 alkoi siis aika inhottavissa merkeissä. Ja kuinka paradoksaalista, että oon vetänyt joulukuun alusta saakka grammantarkkuudella kaikki päivän ateriat. Koska halusin aloittaa valmennuksen heti syksyllä, enkä esim. tammikuussa, jolloin niin moni muukin tekee ruokavalioon tai treeniin liittyviä päätöksiä. En olisi kestänyt itseltäni sitä, että kirjoitan tänne blogiin uudenvuoden innostuksissa lupauksia paremmasta minästä. Koska mun tää juttuni on paljon syvempää, kuin joku uudenvuoden inspiraatio. Ja kuinkas sitten käykään –  sinä päivänä, kun koko muu Suomi skarppaa ja aloittaa paremman elämän. Sinä päivänä, kun heikkomielisimmätkin pysyvät edes yhden päivän ruodussa. Tammikuun ensimmäinen. Niin sinä päivänä mä syön ohjeeseen nähden ihan päin honkia. No, tässä tilassa tärkeintä on kai syödä ja juoda edes jotain. Vaikka sitten mehukeittoa ja päärynää. Silti tässä oli jotain hassua. Että just tänään.

joulukuu31 (6)

 

 

Sanoisin, että todella huono tuuri. Juuri nyt, kun mulla olisi alkanut kuuden päivän mittainen miniloma, niin oonkin kipeenä. Tää kun on mun ainut lomani kesälomien välissä. Olis tehny hyvää tehdä muutakin, kuin maata kotona. Yff. Taidan olla tunnollinen työntekijä. Eikös ne sairasta aina lomilla. Mut toisaalta, tämmöset menee varmasti ohi nopeammin, kuin jotkut viikkoja kestävät lenssut, että jotain hyvääkin ;)

Uudenvuoden aatto ei tosiaan tällä kertaa mennyt ihan niinkuin olin suunnitellut, mutta eipä se elämä muutenkaan mene käsikirjotuksen mukaan. Oli hyvä muistutus näin vuoden ensimmäisenä päivänä. hihi. Ja ainakaan tästä ei oo suunta muualle ku ylöspäin! ;) Ja niistä lantionostoista. Tästä lähtien ei oo satasen alle menemistä enää ;)

Onks sulla ollu parempi tammikuun ykköspäivä? Toivottavasti!

Milla

10 vastausta artikkeliin “huipulta pohjalle yhdessä yössä”

  • kiitos!oon tehny sekä smithissä että lattialla.. vähä vaihdellen siis. vaikkakin nyt valmennuksen aikana pelkästään lattialla ku niin on ohjeistettu :-)

 1. Eihän sun lomaasi tartte käyttää sairasteluun, jos olet siis työntekijänä jollakulla. Saikkulappua sisään ja loma on sitten saikun jälkeen.

  • mul on itseasiassa lastentarhanopettajan ves-päivät pe ja ma, ja luulen että niissä ei taida olla ihan samat säännöt kun vuosilomien kanssa. harmi :s

 2. Kurjaa että sairastuit :/
  Upeat enkat kyllä! Muuten just ennen sairastumista käy mulle usein noin, takana pirun hyvä treeni ja samana tai seuraavana päivänä kipeänä…. Näin siis jos tuun kipeeks, mut onneks en aina huipputreenien perään saa jotain pöpöä kuitenkaan :D

  • joo kiitti! Komppaan kyllä ihan täysillä tota, et ennen sairastumista voi vielä treeni kulkee tosi hyvinkin.. Muistan viime keväänä ku olin kans tekee ihan huikeeta jalkatreeniä ja sama oksutauti yllättiki sit illalla.. Se huono puoli noissa on, et ei lähe yhtää palautuminen käyntiin ja sit on kahta kipeempi ku on tauti päällä ja jalat ihan rikki :D

  • Jep ja jos joku kunnon flunssa iskee kuumeinen niin sekin jo aiheuttaa lihassärkyjä ainakin mulla, ja sit jos on pohjalla muutenkin kipeet ja lihakset ja palautuminen jää kesken, niin tuskainen olo on moninkertainen… :(
   Mutta onko olo jo helpannut?

  • just tätä meinasin :D Tiiät selkeesti mistä puhuin. Joo torstai ja perjantain meni lepäillessä mut viikonloppuna jo parempi! :-)

 3. Paranemisia sinne! :) hei, mitä kynsilakkaa (merkki ja sävy jos muistat) sulla on tossa toisessa kuvassa? Näyttää kivalta :) Vau, mitkä painot oot saanu lantionnostoissa, tsemppiä tuleviin treeneihin! Ja tietenkin hyvää uutta vuotta! :D

  • kiitos! Toi on jotan Dermosilin kynsilakkaa, sain joululahjaksi mun työkaverilta :-) Hyviä treenejä sullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta