onnenhetkiä vuodelta 2014

Kun joku kysyi multa, minkälainen vuosi 2014 on ollut mulle, vastasin, että elämäni tähän mennessä paras. Mikä siitä sitten teki niin erityisen hyvän? Monikin pieni asia. Haluaisinkin nyt vähän jakaa näitä onnenhetkiä kuluneelta vuodelta. Aloitetaanko siitä, mikä mulle tulee aina ensimmäisenä mieleen. Vuoden parhain ajanjakso. Se aika vuodesta, jolloin maailma on täynnä mahdollisuuksia.

Kesä.

Kesä on aina ihanaa aikaa. Mutta viime kesä oli kaikista eletyistä selkeästi huikein. Mä vaan rakastan kaikkea kesää liityvää yli kaiken! Valo, lämpö, loma ja arjesta irtaantuminen. Ne tekee kesästä erityisen. Silloin musta tuntuu, että oon eniten elossa. Iloinen ja onnellinen. Elän myös eniten hetkessä. Ja nautin erilaisista asioista. Kesänlapsi. Niin mä kai oon. Kun oon syntynytkin heinäkuussa. Viime kesänä mulla oli pitkä loma. Parhaat muistot liittyvät siihen aikaan. Ehkä pari ihanaa kesäkuvaa kertomaan lisää? ;)

Kävin turkissa aurinkolomalla hyvän ystävän kanssa. Muistan ennen kaikkea aurinkoiset ja kuumat päivät altaalla – vaikka voisin muistaa kyllä sen kamalan sairaalareissunkin kotiinpalatessa. Mutta onneksi aika kultaa muistot. Aurinkoloma. Kaksi ihanaa sanaa yhdistettynä, joten mikä voisi mennä pieleen.

”Muistatko sen hassunhauskan apinajutun Turkissa? Mä en muista, miten se meni. Mutta mua naurattaa edelleen sen hepulikohtauksen muistelu <3”

alanya (65)

alanya (14)

 

Kesällä mä tein hirveästi kaikkia kivoja retkiä ystävien kanssa. Extemporereissuja sekä suunniteltuja juttuja. Oli niin helppoa vaan heittäytyä kaikkeen mukaan. Reissut tuntui enemmänkin innostavilta ja mahdollisuuksilta! Täysin päinvastaista, kun vertaa esim. talveen, jolloin pelkkä matkustamisen ajatteleminenkin vie voimia :D

”Ricardon rintalihakset. Kuinka hervoton juttu siitä lopulta syntyikään. Vieläkin hihityttää, kun ajattelee”

elokuu3 (34)


Tampere – Helsinki – Tampere – Helsinki – Tampere. Taisin vähän suhata tota väliä. Deittailemassa helsinkiläismiehiä ja välillä ihan vaan hulluttelemassa ystävien kanssa ;) Kesällä sadekaan ei pilannut fiiliksiä.

kesakuu15 (1)

 Ja kävin tietysti summersoundeilla. Niin kuin joka vuosi. Jos ihminen voi jossain olla onnellinen niin tuolla <3 Summersoundit taitaa olla mun jokavuotinen kohokohtani. Oon hommanut kolmen päivän lipun tänäkin vuonna. Ainoastaan seura puuttuu – vielä ;) Että varokaas vaan ystävät, pian alkaa se uhkailukiristelylahjontamielistelykompromissien teko, jotta saan teitä mukaan.

”Sä tanssit ku eläin!”

”Samoilla silmillä aamupalalle!” Vaikka sitten yksin, jos kaikki seuralaiset on hävinneet yön aikana :’D

summersound (7)

summersound (16)

summersound (12)

 

Ja koska Suomessa ei ole ikuista kesää, on munkin täytynyt kehitellä muitakin onnenaiheita, kuin kesä ja loma ja aurinko. Se on varmasti sitten tämä treeni-, kroppa-, minäitse -osuus.

Keväällä treenasin pt-projektin mukaisesti. Innostun aina suunnitelluista treeni- ja ruokaohjelmista. Niin tällöinkin. Ja projektin mukanaan tuoma eräs päänsisäinen edistysaskel oli se, että mä tulin puolittain jo sinuksi kroppani kanssa siinä mielessä, että pystyin käyttää shortseja! Oon aina kriiseillyt mun pulleita jalkojani ja isoa pyllyäni, mutta viime keväänä huomasin, että kyykkääminen on alkanut tuottaa tulosta, ja jopa mun jalat saattoivat näyttää siedettäviltä shortseissa. Lopulta juttu menikin sitten niin, että käytin shortseja  koko ajan – treenatessa, bailatessa sekä ihan vaan hengaillessa ympäriinsä. En  itseasiassa olis luopunut niistä ollenkaan kesän loputtua! :D

”Mille ruipelokoiville näitä oikein tehdään?!” Ku reidet mahtuu sisää, nii vyötärö on viistoistassenttii liian iso :’D

toukokuu21 (4)

heinakuu11 (23)

 

Kesä ei  tosiaan kaikista toiveistani huolimatta ollut ikuinen, ja jossain vaiheessa syksyä munkin oli annettava periksi ja myönnettävä, että kesä ja shortsikausi olivat oikeasti ohi. Töihinpalaaminen olikin onneksi ihan mukavaa taas pitkän loman jälkeen ja arkirutiineihin kiinni päästäkseni aloitinkin sitten kroppaprojektin liittymällä syyskuun alussa Fitfarmin Liteen.

”Ensimmäinen työpäivä”elokuu29 (6)

”Tänä syksynä musta tulee iso ja lihaksikas!”syyskuu13 (12)

 

Ja itseasiassa sillä tiellä ollaan tavallaan edelleenkin. Lite sujui niin mainiosti kesän vapaan syönnin ja juonnin ja päämäärättömän treenin jälkeen, että siitä motivoituneena päätin tavoitella talvea kohti vieläkin korkeammalle, ja palkkasin itselleni valmentajan. Olen ollut valintaani todella tyytyväinen.

joulukuu29 (8)

 

Arkistoista löytyy valtavasti kuvia, ja tässä olis nyt vielä muutamia sellaisia, joiden ottamishetket muistan ihanan onnellisina. On niin kovin erilaisia asioita, joista innostua ja olla kiitollinen.

Juoksuinnostus. Tulee joka kevät ja lähtee syksyyn mennessä pois.

heinakuu5 (8)

Bloggareiden kesäjuhlat. Tutustutaanhan lisää taas ensi vuonna? :)

elokuu31 (27)

Kesäloman ensimmäinen päivä. Miten ansaitulta ja hyvältä se tuntuikaan.

heinakuu11 (6)

 

 

Syntymäpäiväni. Muistan hauskan piknikin ja aamuyön korkkarit kädessä kävelyn. Se olikin jo hetkellisesti unohtunut, että piknikin järjestettiin, koska mulla ei ollut toimivaa jääkaappia :D

heinakuu12 (12)Koskaan ei kannata sanoa, että ei koskaan. Pitkälle on tultu, jos MillaMarjut pistää farkkuja jalkaan. Kerran vuodessakin on enemmän kuin ei ollenkaan ;)

lokakuu30 (1)

Motivaatio ja innostus. Intohimo. Ja harrastus.

joulukuu1 (17)

Tough Enough – Together. Kiitos, kun aina ylipuhut mut tämmösiin hullutuksiin mukaan!

start (2)

Military run. Juoksutapahtuma, kuten kuvasta näkyy ;)

military1Photoshoot – elämäni ensimmäinen.

marraskuu11

 

Jokaisesta päivästä kannattaa innostua. Arki kulkee mukavasti, kun on mielekkäitä asioita joita tehdä. Tavoitteellinen treeni. Tällä hetkellä se taitaa olla mun intohimoni. Mielekäs työ. Sitä saan tehdä mulle itselleni täydellisesti sopivilla työajoilla. Ystävät. Ihan huippuja tyyppejä jokainen. Kiitos, että olette. Kuten ehkä huomasitte, mun vuoteni taitaa koostua vähän erilaisista palasista. Pimeät talvikuukaudet selviydyn mielekkään treeniarjen voimalla, pikkusia juhlia kuitenkaan unohtamatta. Oon toisinaan aika kotihiiri ja rutiineista nauttivaa tyyppiä. Talvella. Yhtälailla, kun kesällä loman koittaessa oikein odotan, että voin heittää kalenterin kaapin perälle ja kutsua itseäni taas vähän vastuuttomammaksi rappio-Millaksi. Jos muistatte käsitteen ;)

Onnellista uuttavuotta! Toivon, että saan elää tulevanakin vuonna ilman suuria kolhuja, yhtä rakastettuna ja onnellisena kuin vuonna 2014.

Milla

4 vastausta artikkeliin “onnenhetkiä vuodelta 2014”

  1. Hih, olipa hymyilyttävä postaus :)
    Yhtä energistä tätävuotta! <3

    • Iteki tuli kyllä hihiteltyä kuvia selaillessa. Oli hyvä vuosi 2014. Toivotaan onnea ja energiaa tällekin vuodelle, kiitos! :)

  2. Oon lukenu sun blogias jo melko kauan, mutta en oo ikinä kommentoinu. Nyt on pakko vihdoin sanoa, että oot niin ihanan positiivisen oloinen ihminen, että tulee aina hymy huulille ku sun postauksia lukee. Mahtavaa vuotta 2015, jatka samaan malliin! :)

    • Kiva kun jätit nyt kommenttia. Kiitos myös kauniista sanoista ;) Ja onnellista uuttavuotta sullekin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta