ensimmäinen välitavoite saavutettu

Moikka! Näin tammikuun ensimmäisen kokonaisen viikon ja maanantainkin kunniaksi täytyy kertoa, että valmennusprojektin ensimmäinen välitavoite on nyt saavutettu! Oon itse määritellyt siis itselleni tämän tavoitteen valmennuksen alkaessa. Ja vaikka silloin reilu neljä viikkoa takaperin tahto ja motivaatio tekemiseen oli kova, epäröin silti hiukan – onnistunko kuitenkaan?

Arvaatteko mikä mun tavoitteeni oli?

Treenata  keskittyneesti ja täysillä jokainen treeni. Antaa kaikkeni jokaisessa sarjassa ja viimeisissäkin toistoissa. Ja mennä salille ainoastaan hyvinä treenipäivinä. Suunnitella treeniviikot, jotta homma toimii. Tehdä vain fiksuja treenejä ja keskittyä niihin. Panostaa tekemiseen silloin kun teen. Ja mihin tämä kaikki johtaa, niin nimenomaan siihen, että ensimmäinen välitavoite on viidennellä viikolla saavutettu. Ansaittu ja tarpeellinen lepoviikko salilta.

IMG_20150105_142247

 

Mulla on nyt siis menossa maanantaista sunnuntaihin kestävä kevyt viikko treenien osalta. Salille en mene ollenkaan, vaan palauttelen kroppaa kevyellä liikunnalla, kehonhuollolla ja syömällä hyvin ;) Tietysti. Uskokaa tai älkää, mutta en oo koskaan ennen viettänyt kevyttä viikkoa treeneistä :D Toki on ollut viikkoja, jolloin ei oo jaksanu lähtee treenailee niin paljon. Tai oon ollu kipeenä tai matkoilla, niin on tullu taukoa.  Mutta tämmöstä suunniteltua lepoviikkoa mulla ei ole koskaan ollut! Ja siksi halusinkin projektin alussa asettaa itselleni tavoitteen, että treenaan niin kovaa noi neljä kierrosta, että oon todellakin lepoviikkoni ansainnut ;) Koska sehän olisi tullut joka tapauksessa. Nyt kun mennään ohjeen mukaan. Halusin, että kevyt viikko tuntuisi tarpeelliselta. Ja ansaitulta. Ja hyvältä Ja nyt kyllä tuntuu siltä. En oo niinkään jumissa (paitsi mitä nyt viikonlopun selkätreenistä koko selkä ihan jökissä :D), mutta ajatus kevyestä viikosta tuntuu oikeasti houkuttelevalta! Ja vastavuoroisesti ajatus taas siitä, että pitäis nyt lähtee jalkoja vääntää salille, tuntuu vähän raskaalta. EI varmaan kulkis kuin väkisin vääntämällä.

Hassua, miten tää valmennus voi saada munkin kaltaisen ikiliikkujan innostumaan kevyestä viikosta?! Kai se on vaan tämä kokonaisuus, kun kaikki perustellaan mulle. Miksi tehdään eri viikkoina eri asioita. Mikä tarkoitus kaikella on. Niin nyt maanantain koittaessa olisin suorastaan motivoitunut ja superinnokas toteuttamaan kevyttä liikuntaa – jee kävelylle!! :D haha. Ja sinnehän lähdettiin.

IMG_20150105_142511

 

Oli niin kaunis päivä, että tämmösen kesäihmisenkin piti oikeasti pysähtyä välillä vaan kuvaamaan talvista maisemaa. Ja omaa naamaa vähä tiätty kans ;) Pyynikki ei ehkä oo parasta maastoa tasasykkeiseen treeniin, mutta oli pakko suunnistaa sinne, koska tiesin, että siellä odottaa niin kauniit näköalat. Ei vois kyllä paljoakaan helpommalla tulla hyvä mieli :) Kevyt viikko siis aloitettu hyvillä fiiliksillä. Varmaan koko muu Suomi on nyt salilla, kun on tammikuun eka kokonainen viikkokin, että sikäli hyvin ajoitettu tämä mun projektini ;) Ja vitsit, mua motivoi tähän keventelyyn myös muistutus siitä, missä oon viikon päästä. Nimittäin ens viikon maanantaina, juurikin näihin aikoihin, vetelen treeniä Killen ohjauksessa Woflilla ;) Että antakaa mä lepäilen ja keräilen itteeni nyt! Voimia tarvitaan taaas viikon päästä! kääks :D

Mikä sun suhde kevyisiin viikkoihin on ? Tuleeko niitä pidettyä suunnitelmallisesti tietyin väliajoin vai tunnstaako joku olevansa samanlainen tättähääräilijä kun mä, että kevennystä ei pidetä ihan hirveen helpolla ja usein? :D

Milla

2 vastausta artikkeliin “ensimmäinen välitavoite saavutettu”

  1. Heips! Mie oon treenannu jo pidemmän aikaa 3vkoa treeniä ja 4 vko aina kevyempi. Olin myös mukana samassa lite in shapessa ja hyvinhän sitä jaksoi sen 10vkoa täysillä vetää. Nyt hieman pohdin jatkaisko samalla jaksotuksella kuin ennenkin vai oisko joka 5. vko kevyt. Katellaan, mut musta tuo jaksotus on kyllä ollu hyvä ja toimiva systeemi mulla.

    • jooo toi kymmenen viikkoa meni kyllä, mutta pidemmän päälle on varmasti fiksuinta pitää säännöllisesti kevyitäkin viikkoja :) Mulla on tällä hetkellä juurikin tuo mainitsemasi joka viides viikko kevyttä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta