kevyen viikon fiilikset

Noniin! Elämäni ensimmäinen ennalta suunniteltu kevyt viikko takana. Ai miltä nyt tuntuu vai? Oikeastaan ihan normaalilta. Kevyt viikko tarkoittaa nyt tässä tilanteessa siis nimenomaan lepoviikkoa salilta. Toki sitä voisi ottaa kevyesti monen muunkin asian suhteen, mutta kaikki muu mun arjessani on siis ollut ihan yhtä kevyttä tai raskasta kuin aina ennenkin. Jätin ainoastaan viikon salitreenit tekemättä. Suunnitellusti. Ja sen tilalla tein kevyttä aerobista liikuntaa. Tarkoitus oli antaa keholle aikaa palautua kuluneiden viikkojen rääkeistä. Jotta se jaksaisi painaa taas entistä vahvempana seuraavien viikkojen ajan :)

Viikon liikuntapäiväkirja näyttää tältä:

Maanantai: lenkkeily 1h

Tiistai: Kävely 1h10min

Keskiviikko: lepo

Torstai: Crossailu 1h, venyttely 45min

Perjantai: Pyöräily 30min, venyttely 30min.

lauantai: lepo

sunnuntai: lepo

Aika kevyttä meininkiä siis ;) Mutta toivottavasti iisisti ottaminen on tehnyt tehtävänsä, ja ensi viikolla päästään taas ihan uusille leveleille treenien kanssa! Alkuviikosta fiilis oli tosi hyvä ja energinen. Tuli ulkoiltua paljon, eikä kova pakkanenkaan haitannut, kun sain lenkkikaveria mukaan :) Mutta yks pikkujuttu on nyt varjostanut tätä loppuviikkoa. Sain nimittäin taas vaihteeksi flunssan itelleni. Just, kun viikko sitten vatsataudin jälkeen julistin, että vaikka se olikin kaikista kamalin tauti, nii se ei sentään kestänyt kauaa, niinku jotku flunssat aina kestää! Ja sittenpä viikon sisää saanki jo seuraavan taudin riesakseni. Olis pitänyt koputtaa vissii puuta. En tajunnut. Ja tässä ollaan: kurkku kipeänä ja ihan tukossa. Jouduin nyt siis perua huomiselle varatun pt-treenin Killen kanssa, ja voitte uskoa, että ottaa ihan pikkusen aivoon!! :/ Mielestäni suoriuduin kevyestä viikosta niin mallikkaasti, että olisin ansainnut palkinnoksi aloittaa tehokkaasti ja energisesti uusilla voimilla heti maanantai-iltana! Mutta ei. Harmi. Lepo jatkuu, kunnes olotila on normaali.

IMG_20150106_180711Mutta jos tässä viikonlopussa on ollut jotain mukavaa, niin täytyyhän se jakaa täälläkin ;) Ehkä instagramista huomasittekin jo, että sain osallistua hyvän ystäväni häihin!<3 Ei noita hääjuhliakaan ihan joka viikko tuu vastaan, niin oli jotenkin ihan erityisen kiva juttu tähän tammikuuhun! Vuodatin ehkä pikkusen onnenkyyneleitä kaikissa mahdollisissa väleissä, hihi Mutta minkäs sille mahtaa, kun on tämmönen herkkis. Musta se on vaan jotenkin niin liikuttava hetki ja ajatus, että nimenomaan isän kuuluu saattaa tytär alttarille. Ja sitten kun joku laulaa jonkun henkilökohtaisesti tärkeän laulun. Ja häävalssi. Ja puheet. Ja katseet ja tunnelma ja kaikki! Ihanaa. Ens kesänä pääsen osallistumaan vieläkin lähempää, sillä oon saanu kunniatehtävän toimia kaasona <3 iiks! Täytyy vissii ennen sitä harjotella vähä tota, etten herkistyis ja vollottais joka välissä. Ainaki jos tarttis pystyä toimimaankin siellä.

No, mutta. Eipä toi aihe nyt niin avoimesti tänne treeniblogiin kuulu, joten sivutaanpa sitten erästä kivaa juttua vielä, mikä liittyi tähän juhlapäivään -nimittäin vapaasyönti! Voin kertoa, että kannatti todellakin syödä jouluna parsaa ja kanaa ja sitä kautta säästää vapaasyönti tonne häihin :) Vedin siis koko tämän kevyen viikon ajan ruokaa ihan samalla tavalla kuin treeniviikollakin: 5-6 ateriaa päivässä 3-4 tunnin välein. Ja lauantaina, kun oli juhlapäivä, niin söin normaalisti aamupalan, lounaan ja välipalan ja sitten illalla ihan vaan nautin häätarjoiluista ;)

tammikuu11 (6)

Tiiättekö, kun toi mun valmentaja kommentoi tätä mun pähkäilyä tästä vapaasyönnistä niin osuvasti, että on ihan pakko jakaa se teillekin:

”Ite kannatan sitä, että pystytään elämään myös muitten ihmisten elämää vaikka ollaanki bodareita”.

Haha. Niin mäki! Ja häät on vain kerran elämässä, joten otin tän rentoilupäivän mielestäni just oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ja teki hyvää kyllä olla ajattelematta mitään. Ihan vaan nauttia päivästä ja ihmisistä ja ruuista ja juomista :) Ai mikä oli mun suosikkini?

tammikuu11 (40)

 

No, samat mitkä aina :D Leipä ja suklaa! Niiden huumassa mentiin lauantai…………..

tammikuu11 (2)

 

Mutta sunnuntaina aamupalalle meninkin sitten jo ruokavaakani kanssa. Tosin jouduin kokemaan sellaisen pettymyksen, että Cumuluksessa ei ollut tarjolla ollenkaan marjoja?! Jäi marjat sitten saamatta, mutta muuten on palattu ohjelman pariin taas. Hitsit, pitäkää ny peukkuja mulle, että saan tän flunssan selätettyä pian! Ihan hirvee hinku olis jo palata takas punttien pariin ja oikeasti huomata olossa se muutos, minkä lepoviikko on ehkä tehnyt? Haluun tietää, toimiiko tää ;D Mielellään mahdollisimman pian!

Milla

8 vastausta artikkeliin “kevyen viikon fiilikset”

 1. Voih flunssa sentään, toivottavasti pian selätät sen pirulaisen ;)
  Oot ollut niin nättinä <3
  Ja hei, sullakin sama ruokavaaka kun mulla, tosin eri värisenä :D

  • nojep! kiitos <3 Kaikkeni teen, että viimeistää loppuviikosta olis taas treenikunnossa ;)

 2. En oikein ymmärrä tota aamupalalle oman vaa’an ottamista.. Eikö yhen aamun osaa arvioida sen puuron ja raejuuston määrän? Varsinkin kun ei oo kisadietillä. Jos nyt muutamia grammoja heittää niin ei kai sillä oo mitään merkitystä :D ehkä en oo vaa tarpeeks bodari ymmärtääkseni näitä juttuja..

  • Asiat voi tehdä kahdella tapaa – joko hyvin tai huonosti. Ei oo pakko ymmärtää ;)

 3. Mut hei se itkeminen ja toki karkkibuffet … ne vaan kuulu niin täydellisesti siihen ihanan täydelliseen rakkautta pursuavaan onnenpäivään ;) <3

  • haha, no sä sentää vollotit mun kanssa :’)<3 oli kyllä ihanat häät!

   ps. kiva kun jätit kommenttia ;)

 4. Voih, toivotaan et paranet pian ja treenit jatkuu! (: Ite oon myös tällä hetkellä flunssassa ja ei oo kivaa ei!
  ps. X-mallia tavoitellaan täälläkin ja sun kehitys on kyllä ollut inspiroivaa! Ehkä mäkin ne olkapäät vielä saan ;D

  • feel you :/ mut eipä täs voi muuta ku levätä ja napsia vitamiineja ja toivoa parasta ;) Ressaamalla ei ainakaa parane. Kiitos kivoista sanoista :) Toivottavasti päästää kumpikin pian taas treenien pariin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta