maltti palkittiin – timmikuun eka treeni takana! + treenimusiikkia

Tänään! Vihdoikin! Pääsin takaisin treeniohjelman pariin. Ja kunnolla pääsinkin. Kertarysäyksellä. Olin nimittäin varannut sen maanantaina perumani pt-treenin tilalle samanmoisen setin tälle perjantaille. Heti työpäivän jälkeen! Kääks!

Tammikuun ensimmäinen puolikas ei oo ihan ollut mun parasta aikaani ainakaan noinniinkuin salitreenien suhteen. Ensin oksutauti ja sen jälkeen kevyt viikko salilta. Pidin kevyen viikon hyvällä fiiliksellä, koska ajattelin, että lepoon panostaminen palkitaan, ja pääsen aloittamaan tämän viikon uusilla voimilla. Vaan enpäs päässytkään. Flunssaperhana. Vähän jotenkin hassua, että aina ennen mun lepoviikot on tulleet sen myötä, kun oon tullut kipeäksi. Ja nyt sitten kun pidän suunnitelmallisesti lepoviikon, siis koko viikon mittaisen levon, niin tuun sen loppusuoralla kipeäksi :D Nyt oon sitten keskittynyt koko kuluneen viikon optimaaliseen parantumiseen, jotta pääsisin taas rutiineihini pian kiinni. Oon syönyt kaikki ruuat ohjeen mukaan, vetänyt vähän ekstravitamiineja ja levännyt. Nukkunut pitkiä yöunia ja ottanut työpäivien jälkeen iisisti. Varasin viikko takaperin tuon tän päiväisen pt-treenin ja osittain myös sen toivossa jaksoina ja maltoin parannella itseäni kunnolla.

Ja sitten mun malttini vihdoin palkittiin! hihii. Pääsin treenaa Killen kaa!

Halusin, että vedellään tuo oikeasti alkuviikkoon suunniteltu selkä-pakara -setti. Koska oon alkanut epäröidä räkkimaven kanssa mun tekniikkaani. En oo aiemmin tehnyt tätä liikettä mun treeniohjelmissa ja vaikka valmennuksen alkuopastuksen jälkeen oon tehnyt sitä kyllä joka kerta, halusin vielä varmistusta siihen. Koska siihen saa pistää jo jonkin verran noita painoja, ja oon vähän alkanut pelätä, että jos teenkin jotain tietämättäni väärin, niin selkä sanoo pian poks. Halusin siihen siis tekniikan katsomista. Ihan vain varmuuden vuoksi ;) Ja juttuhan meni sit kumminkin siten, että tekniikka oli ilmeisen kunnossa ja painoja vaa lissäää! Ihan turvallisin mielin. Cool! Oon tehnyt tota räkkimavea yhteensä 70kg painolla, ja tänää vahingossa nostin jo neljä toistoa kasikympilläki. Mut huijattii nostaaa ;) haha. Että suunta olkoot ylöspäin tästäkin!tammikuu5 (1)

Hitsit, mikä fiilis noista ohjatuista treeneistä tulee joka kerta. Muistin taas satakertaa vahvemmin, miks oon tähän hommaan alun alkaen ryhtynyt, ja miks voisin tehdä tätä vaikka kuinka pitkään <3 Vaikka olis millä tasolla noissa salihommissa, nii ammattilaisen ohjauksessa tulee semmonen fiilis, kun olis hyväki treenaaja :D Koska oonhan mä – omalla tasollani paras mahdollinen! Ja se, jos jokin, on palkitsevaa. Mulla jäi treeneistä jotenkin semmonen olo, että oon tehnyt hyvää työtä. Kun oon tietoisesti pyrkinyt nostamaan sarjapainoja oikeasti niin suuriksi, ettei jää mitään löysää. Ja tällä kertaa treenissä jäi ekaa kertaa semmonen fiilis, että en oo kyllä jättänyt itelleni omatoimisissa treeneissä löysää. Painot on  löytynyt hyviksi, ja sain neuvon, miten niiden kanssa edetää nextille levelille jatkossakin ;) Oonko inoissani! JOO! Oon ajatellut olevani motivoitunut, mutta nyt oon kyllä sitä taas vähän aiempaa enemmän ;)

Ja koska tammikuun treenit on nyt vihdoin startattu, on salimusiikkiakin vähän päivitetty. Lisäsin vähän suosikkejani repeat-listalta myös ipodiin ;) Muistatte ehkä mun Repeatilla -kirjoitukseni? Kerroin siinä, että kuuntelen musiikkia aamusta iltaan jokaisessa välissä, aina kun mahdollista. Kerroin myös, että mun soittolistallani on aina ne pari hyvää biisiä, joita kuuntelen puhki asti repeatilla. Ja joskus joku biisi ei mee puhki ollenkaan, vaikka kuuntelisin sitä jo kuukaudesta toiseen. Joka päivä ainakin kakstoista kertaa. No, entisen repeatlistani biisit on nyt kuunneltu, ja sairastellessa oli aikaa siirtää näitä tän hetkisiä suosikkeja tonne salimusiikkeihinkin.

Semmosta tänää! On kyllä ollu niin hyvä päivä. Perjantai. Lyhyt työpäivä. Pt-treenit. Ja nyt illalla Daniel Portmania jammailee! Oon niin iloinen, kun kerrankin Tampepereella on jotain tämmöstä musiikkitapahtumaa, josta mä oikeesti tykkään! Ja viel semmosessa paikassa, että kehtaa mennäki ;) Mä lähen nyt laittautuu ja kavereita moikkailee – kivaa viikonloppua!

Milla

2 vastausta artikkeliin “maltti palkittiin – timmikuun eka treeni takana! + treenimusiikkia”

  1. hei mä bongasin sut wolfilla :) hyvältä näytti jumppa! ittellä oli kevyt viikko menossa ni tuli ihan hölmö olo siinä satujumppaillessa ku te killen kaa veditte nii lujaa vieressä :D olin siinä taljassa siinä ku teit sitä taljassa jalkojen välistä. mutta joo tossa jossain aikasemmassa tesktissä kun kirjottelit ettei wolfilla kukaan moikkaa ni voi kyllä moikkaa! kunhan tulee vähän naamat tutuks niin kyllä siellä höpöttelyseuraa löytyy:) mä voin olla sun eka moikkaustuttu jos osutaan samaan aikaan viel:) treenaatko sä johonkin kisoihin nyt vai mitäs?

    • ai bongasit? kiva :D! Noi pt-treenit on aina niin intensiivisiä, että ite en yhtää nähny vissii treenin ulkopuolelle :’D Mä treenaan ihan omaan hupiin vaan. Ei oo mitään kisahommia mielessä :) Kiva, kun jätit kommenttia. Moikkaillaan ku törmätään taas – jos mullaki ois sit silmät auki ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta