hippaviikonloppu!

Ai mitäkö muuta mä tykkään tehdä, kun treenata? – No hipata hyvissä bailuissa ;) Kulunut viikonloppu oli oikein kunnon hippaviikonloppu, kun perjantaina oltiin kattoo Tampereen Ilveksessä Danien Portmania ja lauantaina sitten meijän salin jäsenpartyissa. Liput Daniel Portmaniin oli hankittu hyvissä ajoin jo viime vuonna. Hitsi vie, kun olinkin iloinen, että Tampereella järkättii tämmöset bileet! Future Bass järkkää kyllä aktiivisesti kemuja, joissa on mun tyylistä musiikkia, mutta nyt kun paikkana oli ihan perus yökerho, oli kavereitaki helpompi saada mukaan ;)

Kuten vähän kertoilinkin täällä, perjantai oli mulla aika pitkä päivä. Heräsin töihin 0430 ja olin Portmanista kotona nukkumassa puoli viideltä lauantaiaamuyöstä ;) Mutta hassuahan tässä oli se, että kun on oikeessa paikassa oikeeseen aikaan, nii ei yhtään haitannut, että tuli univelkojen paikkaamisen sijaan kerrytettyä niitä reippaasti lisää. Musiikki, siis hyvä musiikki, on vaan semmonen juttu, joka tekee onnelliseksi. Jos mennään kavereitten kaa tavalliseen baariin, niin vaikka tykkäänkin tanssia, nii oon tosi valikoiva musiikin suhteen. Tavallisesti baarissa saatan tanssia yhen hyvän biisin, jos sellainen tulee, mutta kuuntelen aina tosi tarkkaan mitä siellä soitetaan, ja päätän vasta sitten, jäänkö vielä jammailee :D Onks teil kellää tämmöstä syndroomaa? Ei vaa pysty jotain ylinoloja vanhoja saati tylsiä radiohittejä jammailee. Mutta sittenpä kun mennään näihin mun tyylisiin EDM-bileisiin, nii mua ei kyllä herkästi saa pois tanssilattialta! Vitsit sentää ! Hoin perjantainaki varmaa ensimmäisen tunnin ajan koko ajan vaa sekasortoisesti et ”wää, mitä musiikkia”<3” ”Ihanaa olla täällä!” ” Miksei tämmöstä olis aina tavallisissaki baareissa” jne. Hymyilytti vaan koko ajan.

IMG_20150117_120453

Näihin bileisiin liittyen on aina voimassa yks semmonen perinne.  Kai sitä voi jo näin julkisestikin perinteeksi kutsua.  Lähen niihin nimittäin aina ilman lippua :D Ostan kyllä siis liput tyyliin jo puoli vuotta aikaisemmin. Mutta unohdan ne joka kerta kotiin. Kesällä 2012 summersoundit oli ehkä legendaarisimmat, kun olin jo junassa Toijalan kohdalla menossa kohti Helsinkiä, kunnes tajusin, että kolmen päivän lippu on mun jääkaapin ovessa ;) haha. Eiku junasta ulos ja hakemaan. Niinnniin. Sanotaanko näin, että tänä viikonloppuna oli taas liput jossain ihan muualla ku bilelaukussa mukana. Mutta täytyyhä sitä perinteitä pitää yllä.

Perjantaina mentii sen verran ajoissa paikanpäälle, että kerittiin jorailla Mefisto sekä Jekaterina ennen pääesiintyjä Portmania. Vitsit. Niin ihanaa <3 Ja portman vähintäänkin  kyllä täytti kaikki odotukset!! En oo ennen sitä nähny livenä, mutta eturivistä fiilisteltynä bassotärinässä täytyy sanoa, että oli huikee! Ja sain kuulla kaikkia lemppareita kuten esimerkiksi You Are Not Alone, Salsa, Mantenido & Rock The Funk.Ihan iski innostus taas kaikkia seuraavia hippaloita kohtaan. Kevät ja valo ja kohti kesälomaa <3 Tuli ihan semmonen mielentila, mikä lomalla on aina. Jotenki noi hyvät bailut vaan irrottaa arjesta niin hyvin. Eli suomeks sanottuna nyt on hotellitkin buukattuna Summersoundeille. Oon siis sen kolmen päivän lipun kyllä ostanut jo heti silloin kun early birdit tuli myyntiin ;) Enää seura puuttuu. Se on aina vähän semmonen kynnyskysymys, kun mulla on ihan vaan muutama kaveri, jotka voi ees hyvästä ystävyydestä lähtee reivailee mun kanssa. Mut aina nääkin asiat järjestyy ;) Ja tosiaan ennen kevättähän on vielä helmikuussa kaapelitehtaalla järjestettävä Winter Wonderland, että hippahippaa tiedossa!!:)

IMG_20150118_131319

Ja miten tää kaikki liittyy mun treeniblogiini? No, sanotaanko vaikka näin, että flunssa ei tykänny hippaviikonlopusta ihan niin kovasti, kun mitä ite tykkäsin. Perjantain pitkä päivä ja lauantain jäsenpartyt sai aikaan sen, että kurkku oli taas sunnuntaiaamusta kipeenä ja olo tukkoinen. Elikkä viikonloppu vedelty nyt sitten lepoa treenien osalta. Ainakin salitreenien osalta siis ;) Toi reivaaminenhan on ihan oma aerobinen suorituksensa. hihi. Nojoo. Mutta kaikkea ei voi saada. Tällä viikolla treenit ollu olemattomia, mutta muuten viikonlopusta jäi kyllä univelkojen lisäksi monta hyvää elämystä ja fiilistä talteen taas. Ihan laiffia <3

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta