kamalan kivat huvit

Päivän arvoitus kuuluu seuraavasti: mikä juttu on sellainen, joka jännittää, innostuttaa ja kauhistuttaa. Se saa myös itkemään, kokemaan kipua ja voimaan pahoin. Se luultavasti vie jalat alta. Ja vaikeuttaa elämää seuraavan 48 tunnin ajan. Mutta kumminkin koukuttaa  ja palkitsee niin, että sitä haluaa aina vain uudestaan. Niin, ja mä vielä maksan siitä.

Kyllä. Jalkatreenit pt:n kanssa.

Mua ainakin aina jännittää etukäteen noi pt-treenit. Jotenkin kun tietää, että ne on niin kovaa settiä, nii kauhistuttaa jo etukäteen se rääkki, mihin on taas menossa :D Ja omalla kohdallani noi ohjatut treenit vaatii myös tietynlaista henkistä valmistautumista. Täytyy tietää mahdollisimman paljon etukäteen, minkä treenin on menossa pt:n kanssa tekemään, jotta tietää asennoitua oikein. Ja juuri ennen h-hetkeä kuuntelen monesti pari jotain lempparibiisiäni samalla kun lämmittelen. Tällä hetkellä Fedde Le Grandin Twisted soi aika repeatilla.

IMG_20150205_070401

Sitten se alkaa. Tahtotila on kova. Aika pian muistaa, miten kamalan kivaa se onkaan. Noi jalkatreenit on vielä kamalan kivoimpia kaikista! Yff. Olin itseasiassa ennen tämän viikon tiistaita valinnut joka kerralla jotain muuta treenattavaa, mutta nyt oli pakko ottaa noi kintutkin vihdoin käsittelyyn. Ja kävin kyllä läpi kaikki noi edelläkuvaamani vaiheet tässä treenissä. Jännitys, innostus, jalat alta, sattuu, oksettaa ja kuitenkin lopulta palkitsee. Vaikka oon jalkoja tehnyt pt:n kanssa monesti aiemminkin, niin tää tän viikon treeni tais nyt mennä ihan mun listalle sinne pahimpien kärkeen. Oli aika kamalan rankkaa.  Mut sit just kun luulin, että delaan, nii kaikki oliki ohi. Ja hyvä palaute ja tsemppi siinä loppusuoran endorfiiniryöpyissä sai aikaan ihan onnenkyyneleet silmiin. ”Vitsit miten siistiä!” Seuraavana päivänä rappusia ei päässy kipuamaan ylöspäin. Iltaa kohti niitä ei päässy enää alaspäinkään. Ja tästä kaksi päivää treenin jälkeen -olotilasta en uskalla edes puhua :D Tai no, kerrotaan nyt sen verran, että myöhästyin aamubussista koska en ollut huomioinut sitä tosiasiaa, että normaalisti juoksen koti-bussipysäkki välisen matkan. Tänään en.

 tammikuu31 (4)

Oli onnistunut treeni siis. Ja siitähän mä maksan. Otin itseasiassa jo viikko takaperin Fitfarmin infoon yhteyttä kyselläkseni vähän jatkopaketeista. Koska kyllähän mä ny haluan tätä jatkaa vielä! Koin pienen harmitusahdistuksen, kun kattelin noita hintoja, ja tajusin realiteetit, että lastentarhanopettajan palkalla ei kyllä tälläsiä valmennuksia oikeesti vaan maksella. pöh. Oonki tässä pähkiny ja puhkinu, että mistä taikoisin itelleni jatkoaikaa. Tarvii hankkii lisäduuni tai vaihtoehtoisesti kehitellä myöhemmin jotain muuta. Eli koska en todellakaan halua lopettaa valmennusta tähän hetkeen, niin kyllä mä ainaki kesään asti otan jonku paketin. Vaikkakin oikeesti mua houkuttais ottaa suoraan vaa tommonen vuosivalmennus. Mutta todennäköisesti nyt alkuun jatkan vielä kolme kuukautta. Ja mietin sitten taas uudelleen. Tosin heti kun teen jonkun päätöksen asian suhteen, niin palaan taas miettimään muitakin vaihtoehtoja :D Jos kuitenki saisin sen vuosivalmennuksen kikkailtua?! haha. Ai mitenniin oon huono tekemään päätöksiä.

Kiitos muuten kaikille teille, jotka osallistuitte adidas-arvontaan! Voittajat on nyt valittu ja arpakoneen toimi tosiaan tuo random.org. Syötin sinne kommenttien lukumäärän ja voittajaksi valikoituivat osallistujat nro. 10 & 48 eli nimimerkit Li &  Sinii. Onnea voittajille, laitan teille tämän päivän aikana asiasta sähköpostia :-)

Milla

2 vastausta artikkeliin “kamalan kivat huvit”

  1. Minkä hintainen tuo sinun valmennus on? Ei tarvitse tarkkoja summia kertoa, jos et halua. Mielenkiinnosta kyselen,kun olen itsekin harkinnut :)

    • Fitfarmin nettisivuilta löytyy kaikkien eri valmennuspakettien hinnat :) Mutta esim. toi vuosivalmennus, minkä ite haluisin ottaa nii oon about 1500e vuodessa. Toki sen pystyy maksaa erissä, mutta silti on kyllä niin iso siiivu mun palkastani kun täytyy tietysti huomioida muutkin menot kun treenihommat :D. plääh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta