kun tuntuu, että elämällä on tavanomaista enemmän tarjottavaa

En tiedä, onko orastava kevätaurinko saanu mut ihan hulluks taas vai mikä mua vaivaa, mutta tää viikko on ollut kaikinpuolin ihan vuoristoratameininkiä :D Olo on välillä superväsynyt ja toisena hetkenä tuntuu, että kevät on täällä ja maailma täynnä mahdollisuuksia! No, ehkä nämä edellisessä postausessa kertomani muutokset ja päätökset ovat olleet suurimmat innostusta ja jännitystä aiheuttavat jutut. Tän viikon oivallus taisi olla se, että pähkiminen ja pohtiminen kuluttaa aivan turhaa energiaa. Ajan ja voimavarat voi käyttää niin paljon fiksumminkin. Ja kun tein ne pari isoa päätöstä tossa viime viikonloppuna, nii mun olotila on helpottunut ihan potenssiin sata sen jälkeen! Nyt mä tiedän, mitä aion tehdä, vaikka toisaalta en kuitenkaan tiedä, mitä tästä seuraa. Yhdistelmään liittyy tietynlainen yllätyksellisyys ja nämä uudet asiat kutkuttaa mukavasti mieltä ;) Oon innoissani, ihastuksissani, motivoitunut, jännittynyt ja myöskin helpottunut. Asiat on jotenkin niin paljon selkeämpi tällä hetkellä. Tiivistetysti ilmaistuna mun fiilis on sellainen, että ihan kuin elämällä olis just nyt mulle tavanomaista enemmän tarjottavaa.

helmikuu13 (3)

En oo tullut aiemmin tällä viikolla bloggailemaan ihan vain siitä syystä, että en tiennyt, mitä olisin kirjoittanut :D No, ei tästäkää nyt mikään vuosisadan postaus punaisene lankoineen tule, mutta muutaman oivalluksen tän viikon varrelta voisin kuitenkin jakaa ;) Ensinnäkin täytyy mainita, että oon niin helpottunut ja tyytyväinen, kun sain ton valmennusasian nyt eteenpäin. Sitouduin nyt siis vuodeksi Fitfarmin tiimiin ihan vaan punttimuikkeileen, ja päätöksen tehtyäni oon ollut ihmeissäni, että edes mietin muita vaihtoehtoja!? Tajusin, että kaikki jahkailu ja pähkäily johtui siitä, että mua todellakin vain pelotti päästää irti tutusta ja turvallisesta, eli jumpasta ja kotisalistani. Salihommat kuitenkin houkuttaa ja koukuttaa mua nyt niin paljon, että vaikka maksankin itseni kipeäksi valmennuksen otettuani, niin kyllä mua enemmän harmittais, jos en olisi uskaltanut tähän juttuun hypätä.

Toinen juttu, minkä oon myös oivaltanut taas tällä viikolla, on se, että sain kyllä mulle niin sopivan valmentajan ettei oo tosikaan :D Ollut niin vuoristorataa tämä kulunut viikko, että viimeisimmissä pt-treeneissä taisin vuodattaa kyyneleitä enemmän kuin hikeä. Jep. Uskoka pois vaan. Olen aika herkkä ihminen ja kaikki viime aikoina tapahtuneet asiat ympättynä kovaan treeniin sai mut vaan jotenkin hajoomaan. Ja mua tietenkin pelotti, että tämmönen reaktio ihan väärässä paikassa olis saanu aikaan kommetin tyyliin että ”No kerää nyt ittes siitä” tai et ”Okei, et oo selkeesti treenikunnossa. Läheppä kuule kotii keräilee ittees ja palataa asiaa vaik ens viikolla”. Mutta ei. Sain henkistä tukea niin paljon, että saatii treenitki oikein näpsäkästi tehtyä loppuun. Ja oikeestaan juurikin ton nimenomaisen treenin jälkeen taas tajusin, kuinka hyvän valinnan oon tehnyt. Musta tuntuu, että musta välitetään ihan kokonaisuutena. Ei pelkkiä treeniohjeita tai koneelta printattua ruokavaliota. Vaan mua valmennetaan ihan inhimillisenä kokonaisuutena, niinku ihmisenä.

Niin. Ja oon ihmetellyt, kun oon tässä valvonut enemmän tai vähemmän kaikki yöt tällä viikolla. Nukun tavallisesti pitkiä yöunia. Ja vaikka heräilenkin useasti joka yö, niin se ei silti haittaa mun unenlaatuani. Eli koen olevani virkeä päivisin ja nukun pääsääntöisesti riittävän hyvin. Mutta tällä viikolla en oo saanu unta ja sitten kun oon nukahtanut vihdoin, niin herään parin-kolmen tunnin päästä enkä saa enää uudestaan nukuttua. Ja oonkin ollut sitten päivisin aika järki seis tämän takia. Niin hoksasin tossa viime yönä sitten sellaisen asian, että mun latausjuomahan on vaihtunut tosiaan viime viikon loppupuolella. Ja erona siihen latariin, mitä tavallisesti käytän, niin tässä uudessa on kofeiinia! Tättärää. Oishan se pitänyt heti tajuta, mutta kun ei niin ei. Piti viikko valvoa ennen kuin löytyi syy :D Höhlä minä. Teen treenini arkisin kuitenkin vasta 17-20 välillä, ja kun menen arkisin 21-22 aikoihin nukkumaan, niin ei ihme, jos ei kofeiiniannostuksen jälkeen oikein uni kulje :D Latausjuoma vaihtoon siis niin toivottavasti on problem solved sitä kautta. Ei kukaa tarttis lataria kirpparihintaan? ;)

helmikuu1 (11)

Ja jotta kaikki olis mahdollisimman ärsyttävän ällöttävän hienoa, niin kerronko vielä senkin, että tästä viikonlopustakin on tulossa ihan huikee!!<3 Kääks. Pääsin viikonlopun viettoon jo puoliltapäivin töistä. Sitten sain  ihan tosi ilahduttavan sähköpostin. Ja sitten tajusin, että vaikka mun päälle on oksennettu konkreettisesti tässä viikon aikana, niin muun vastustuskyky on niin hyvä, etten saanu ees oksutautia. Wiihii! Terveenä kun on huomattavasti helpompi nauttia elämästä. Ja on seki jotain, että muistaa elää silloin, kun on terve ;) Ja tänää kirmaillaaki Pendulumin keikalle tamppaa aamuun saakka ja huomenna ihania  ja vähän salaisiakin ystävänpäiväjuttuja. hihi. Hitsi vie. Olo on sellainen, että oon tehnyt oikeita ratkaisuja. Maailman tuntuu avoimelta ja kaikki nämä jutut, joita  oon saanu päiviini, antaa mulle niin paljon positiivista voimaa, että voisin koko ajan soitella sellasia puheluita mun kavereille, joita ne on tässä päivittäin saanu: ”Hitsi vie, musta tutuu, että mulle tapahtuu nyt koko ajan vaan kaikkia hyviä asioita!<3” Mulla on vahva tunne, että oon menossa oikeaan suuntaan.

Huikeeta viikonloppua just sulle!

Milla

5 vastausta artikkeliin “kun tuntuu, että elämällä on tavanomaista enemmän tarjottavaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta