Ai mitä tein eilen, ihan tavallisena keskiviikkona?

Oli aivan tavallinen keskiviikko mun elämässäni. Parasta juuri  tässä meneillään olevassa ajanjaksossa on se, että mä innostun päivän aikana niin monesta asiasta. Aamusta iltaan mun arkeeni kuuluu juttuja, jotka pitää mut iloisena ja kiinnostuneena. Aamulla on kiva herätä ja päivän kaikkien tapahtumien jälkeen on kiva mennä nukkumaankin. Jotta jaksaa taas elää seuraavankin päivän, aivan tavallisen torstain, mahdollisimman avoimena ja täysillä. Arjesta nauttiminen taitaaa olla tärkeä taito. Koska sitähän elämä pääsääntöisesti on. Onneksi olen saanut rakennettua itselleni mielekkäitä päiviä. Ai mistä ne koostuu vai? No, tämmöisistä tavallisista, mutta kovasti hyvää mieltä tuottavista asioista. Luvassa päivä mun matkassani. Siis se ihan tavallisista tavallisin keskiviikkopäivä.

Keskiviikkona nukuin pitkään. Tai sanotaanko, että pitempään, kuin suunnittelin. Heräsin nimittäin vasta kellonsoittoon 0640. Yleensä laitan herätyskellon soimaan ihan vain varmuuden vuoksi, sillä harvemmin tarvitsen sitä. Tänään kuitenkin tarvitsin. Aamupalan söin tietysti kotona ja päivän mittaan tarvitsemani eväät pakkasin mukaan. Olen tämän viikon töissä muualla kuin omassa työpisteessäni, koska on hiihtolomaviikko. Vähän nauratti, kun joku kysyi multa ensimmäisenä päivänä ”onks sulla eväitä?, tääl olis jääkaappi”. haha. Joo, on mul tos pari purkkia. Vois erehtyä luulemaan, että teen kakstoistatuntista työpäivää. Mut emmä tee, onneks. Koska sitten mun eväät ei ehkä mahtuisi enää jääkaappiin. Tai vaihtoehtoisesti muitten eväät ei mahtuisi.

helmikuu25 (2)

Koska heräsin poikkeuksellisesti vasta kellonsoittoon, tuli hitusen kiire aamuhommissa. En oo ihan varma, että paljon oikeasti edes tarvitsisi aikaa aamuisin, mutta näköjään 45 minuuttia ei riittänyt :’D Töissä sentään olin ajallani.

helmikuu25 (4)

Ja hitsi vie, kun mua ilostutti, kun mun hyvä ystäväni, toiselta nimeltään myös työkaverini, palasi lomalta mun kanssa töitä tekemään <3 Onnea on mahtavat työkaverit. Ite oon ainakin sellasta ihmistyyppiä, että verkostoidun aina työpaikoillani, ja oon saanut monta hyvää ystävää eri toimipisteistä, joissa oon elämäni aikana ollut töissä. Käykö sullekin aina niin :)? Instagramissa taisin hehkuttaa työni sitä hyvää puolta, että saa viettää päivät höntsyissä. Musta ei kyllä ikinä olisi sellaiseen työhön, jossa pitäisi pukeutua hienoihin vaatteisiin ja olla tukka ja naama laitettuna kauniiksi. Saati, että pitäisi olla jotku korkkarit jalassa. Onneks nääkin on sellasia valintakysymyksiä ;)

helmikuu25 (3)

Työpäivän jälkeen bussilla kotia kohti! Välipalaa bussipysäkillä, koska kotona ei enää ehtisi. Tai no, ehtisi kyllä, mutta menisi liian myöhäiseksi treeneihin nähden, joten ulkoruokintaa tänä keskiviikkona. Repeatilla tän hetkiset lempparit soimaan. Niin hyviä!


helmikuu25 (8)

helmikuu25 (12) helmikuu25 (11) helmikuu25 (10)
helmikuu25 (9)

Kotona pikku pullero nukkui niin sikeästi päiväunia, ettei se edes herännyt, kun avasin ulko-oven.  Joskus pari kesää sitten, kun mun kämpässä tehtiin ikkunaremontti, niin ne remonttireiskat kertoili, että Elmo ei ollu heränny aina siihenkään, kun ne ramppas mun asunnossa päivän aikana :D Hankkikaa siis mopsi, jos haluatte hyvän vahtikoiran. Tai lenkkikaverin ;)


helmikuu25 (13)

Ja syy siihen, miksi välipalakin piti syödä ulkoruokinnassa, oli se, että mulla oli varattuna treenit Killen kanssa! Salikamat päälle ja kohti Wolfia. Käytiin läpi muutama kysymysmerkkiliike, joita oli uudessa ohjelmassa ja reenattiin sitten rintaa ja hauista. Ja siinä sivussa sain pari kivaa kommenttia, jotka painoin kyllä syvälle sydämeeni :D haha. On kuulemma olkapäät vähä kasvanu! Ja jalatki! Ja oon mä ihan vahvakin. Ainakin  vahvempi, kuin viime syksynä. Koska treenipainotkin sen kertoo. Hyvä minä!

tammikuu24 (4)

Treenien jälkeinen ilta kului hengaillessa hyvässä seurassa, ja iltapalaa söin klo 23. Aika myöhään. Oon tainnut vähän muuttua valvojaksi. Onkohan se tää kevät vai mikä ;)

tammikuu6 (11)

No, eniveis, torstaiaamun herätykseen oli aikaa kahdeksan tuntia. Illalla whatsappailtiin vielä parin kaverin kanssa kuulumisia, ja kyllä mä ainakin omalta osaltani viestitin aika hitsin hyviä semmosia. Kaikki, mitä mä just nyt teen, tuottaa mulle niin paljon iloa, että en kyllä muuttaisi mitään. Arki on innostuttavaa ja kivaa! Viikonlopuista nyt puhumattakaan. Kuten huomaatte, mitään kovin maatamullistavaa mun päivässäni ei tapahtunut. Mutta tyytyväisyys ja innostus elämään taitaa tulla siitä, että mä oon itse tietoisesti rakentanut päivistäni mielekkäitä työn, treenin, tavoitteiden ja ihmissuhteiden kautta. Voi vitsit, kun tällainen fiilis säilyis aina vaan.  Mut kai se elämä menee niin, et välil on nousua ja välillä laskua. Nautitaan siis näistä fiiliksistä nyt, kun mahdollisuus on ;)

Tällainen oli mun tavallisista tavallisin keskiviikko. Saas nähdä, mitä torstai tuo tullessaan ;) Lähtökohtaisesti ainakin aamubloggailut, työpäivän, jalkatreenin ja illalla voiki jo fiiilistellä, kun viikonloppu kolkuttelee ovella ;) Kivaa torstaita  sulleki!

Milla

6 vastausta artikkeliin “Ai mitä tein eilen, ihan tavallisena keskiviikkona?”

 1. Mukava postaus! :) Vaikka onkin ihan tavallinen… niin silti tuli kiva olo kun tätä luki… en tiiä, jotenkin vaan tuli.. :) Itse työskentelen myös lasten kanssa ja olen sata kertaa miettinyt, että pitäis ostaa lisää tuollaisia helppoja ja löysiä vaatteita.. kun näillä farkuilla meinaa vähän kiristää ja ahistaa…. äähh! x/ Leggarit ja joku pitkä paita on kaikista rennoin ja paras vaihtoehto!! ;) Kiva kuulla, että siulla treenitki sujuu hyvin ja, että voimaakin on tullut lissee…. wau!

  Mukavaa torstaita siulle! :) <3

  • kiitos, kiva kuulla :-) joo löysät ja rennot vaatteet on parhaat työvaatteet. en vois kuvitellakaa et oisin jossai farkuissa. hyi! :’D

 2. Miten teillä töissä järjestyy sun ruokailu, et varmaan syö pk:n ruokaa :)? Syöt varmaan ”esimerkillisesti” omat eväät? Onko se töissä kaikille ok?.. Ite mietin tuota kun palaan 3 vuoden hoitovapaan jälkeen kesällä töihin päiväkotiin ja tällä välin oon tehny elämäntapamuutoksen eikä huvittaisi alkaa syömään niitä pk:n ruokia enää..
  Ihana positiivinen blogi sulla :)!

  • joo en syö päikyn ruokia. kerran oon maistanu ja sillonki sain sattumalta just yrjötaudin :’D haha.
   mut tosiaa oon pienillä töissä nii ei siinä pystyis mitää valvontaa muutenkaa syömää ni käyn ruokkiksella normaalisti kun lapset nukkuu. ja välipalat syön ihan vaa joko kahvitauon yhteydessä tai jos ei ole taukoa esim. iltapäivisin nii syön aina pihalla samalla kun valvon lapsia :) mun tiimi on yhtä tarkka ruokailuittensa kaa nii ollaa kyl tosi joustavia et päästellää toisiamme syömää tai hakemaan eväitä sillai et kenenkää ruoka-ajat ei veny tms ;) ja tosiaa proteiinijuoma, hedelmät ja pähkinäthän säilyy huoneenlämmössä niin on helppo pitää niitä varastoissa! oikee team fitness työssään ;)♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta