Muutokseni Fitfarmin matkassa

Kaivoin tuolta arkistoista vanhoja kuvia tutkiskeluun. Oon tietystikin ottanut ’kehityskuvia’ matkan varrella ties kuinka ja paljon. Mutta koen, että erityisesti Fitfarmin kyytiin hyppäämisen jälkeen mun salihommani ovat lähteneet ihan uudella tavalla lentoon! Salihommia mulla on takana jotakuinkin kolmisen vuotta. Vasta. Ei siis juuri mitään ihmiselämässä mitattuna ;) Mutta jostainhan kaikki lähtevät, ja mun juttuni kulkee nyt tässä kohti. Aiemmin olin siis käynyt aloittelemassa salilla, mutta syksyllä 2013 sain ensikosketukseni Fitfarmiin ollessani projektiurheilijana eräällä personal trainerkiksi opiskelevalla tutullani. Ja samaa hommaa jatkettiin keväällä 2014. Tuntui, että pääsin oikeasti kiinni salirutiiniin, vaikkakin aina projektien välissä palasin jumppailemaan..

 Syksyllä 2014 liityin Fitfarmin nettivalmennukseen, Lite In Shapeen. Nettivalmennus toimi omalla kohdallani hyvänä kesäpöhön karistajana ja arkeen palauttajana. Koska ehkä muistatte, että viime kesänä todellakin päästin irti kaikesta arkisesta, ja tein kaikkea muuta ;) Ja vaikka treenasinkin fiilispohjalta koko kesän läpi, kaipasin syksyllä jo jonkinlaista suuunnitelmallisuutta ja rotia hommaan. Lite toimi siinä loistavasti. Ja Liten loputtua otinkin heti perään kolmen kuukauden tehovalmennuksen. Tuo kyseinen valmennusjakso päättyi tavallaan nyt maaliskuun alkuun, mutta ennen päättymistä ehdin jo sopia vuosivalmennuksesta ;)

Innostuinko siis – kyllä vain.

 Ja nyt Fitfarmin tiimissä mennään ainakin maaliskuuhun 2016 saakka! huikeeta. Koska musta tuntuu, että mahdollisuuksien maailma on todellakin avoinna mulle ;)

Bodaaminen ei oo mitään maailman nopeinta puuhaa, mutta on tässä jotain saatu parinkin vuoden aikana rakennettua ;)

esimerkkinä selkä 2013 vs selkä 2015

IMG_20130818_061234helmikuu1 (5)

Toi selkäkuva kertoo siiis jotain ylipäänsä mun matkastani salihommien parissa viime vuosien aikana. Jotain on tehty oikein. Vaikka välissä onkin jumpattu ja humpattu ja skumpattu välillä ;) Suunta on koko ajan ollut oikea.

Ja tää alempi  on sitten niinku puolen vuoden muutoskuva. Muutokseni Fitfarmin ohjeissa puolen vuoden ajalta.

Toi oikealla puolella oleva on nimenomaan otettu silloin kesän jälkeen, kun elopaino oli saman verran kuin tälläkin hetkellä, mutta olotila kaikkea muuta kuin freessi ja vahva ja hyvä :’D Kauhee kesäpöhö, kun oli syöty ja juotu mitä sattuu. Ja joku vielä kehtas väittää, ettei muka näy yhtää :’D juu ei. Ja vaikka ei näkyiskään, niin ehkä uskotte, että oma olo ei ollut kaikista mahtavin. Ja se, jos jokin, on hyvä syy tehdä parempi valintoja. Vasemmanpuoleinen kuva on siis otettu juurikin puoli vuotta takaperin, ennen Liten aloitusta, ja tuo oikeanpuoleinen nyt kun Lite ja 3kk tehovalmennus ovat takanapäin :) En oo mitään sellaista ihmistyyppiä, joka näkee vain itsensä ja hehkuttaa kaikille, kuinka upea olenkaan. En. Mutta välillä on oikeasti hyvä huomata, että tehty työ tuottaa tulosta. Motivoi itseäkin huonompina päivinä, kun näkee, että jokaisen päivän valinnoilla on merkitystä isommassa kokonaisuudessa! Ja kyllä välillä saa olla ylpeä siitä, että pystyy rakentaa bodya. Koska kyllähän kaikki olis hyvässä kunnossa, jos se tapahtuisi superhelpolla ja aivan itsestään ;) Että on tässä hommiakin tehty. Ja parempia valintoja. Hyvä minä!

maaliskuu1 (17)

Ja se jutun pointti. No, kehityskuvat nyt kiinnostaa aina ihmisiä. Mutta voin myös suositella personal trainerin hankkimista  kenelle tahansa, jolla on treeni- ja kroppatavoitteita! Varmasti mikä tahansa pulju käy. Itelleni Fitfarm on ollut se juttu. Oon itseasiassa oikein ylpeä siitä, että kuuluun tiimiin. Kun hitsi vie, kyllä ne asiansa osaa. En nimittäin väitä, ettenkö itekin olisin välillä käynyt Killen juttusilla kriiseilemässä sitä, kun syön vaan koko ajan ja aerobistakaan ei oo yhtään ohjelmassa. Pelkotiloja siitä, tuleekohan musta vuodessa pullukka?! :D Niinjoo. Tuleekohan. Tuskin :’D Jos yhtää tähän suuntaan ollaan menossa. Maltanko itekkää odottaa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan?! haha. Ei vaa, nautitaan matkasta, koska sehän tässä on se arkisin kivoin juttu ;)

Milla

14 vastausta artikkeliin “Muutokseni Fitfarmin matkassa”

    • Siis toi selkäkuva on vanhempi. Varmaan parin vuoden takaa. Mutta toi kroppakuva on joo syksyltä, juurikin puoli vuotta sitten otettu :) Kannattaa näköjää syödä paljon ja treenata salilla ;)

    • Kiitos, Anna :) Sä jos joku tiiät, että bodyn rakentaminen ei tapahdu yhdessä yössä – niin henkisesti kuin fyysisestikään ;) Tuntuu helpolta läväyttää tämmösiä kuvia vaan esiin, mutta oikeestihan tässä tehdään valintoja ja duunia joka päivä :)

  1. Mahtava muutos! Oon itsekin miettinyt monta kertaa että pitäisi alkaa ottamaan kehityskuvia. Puntarihan on aika hyödytön kun muokataan kroppaa, paino ei kerro siinä mielessä yhtään mitään. Ja kun itse kuitenkin näkee itsensä peilistä monta kertaa päivässä niin sokeutuu kropassa tapahtuville muutoksille.

    • Todellakin kannattaa ottaa kuvia. Paino ei kyllä kerro enää normaalipainoisena mitään (tai itsehän olen siis jo ylipainoinen Bmi:n mukaan..). Ja mittanauhankin saattaa laittaa vääriin paikkoihin, jolloin tuntuu, ettei mitään tapahdu. Ite meinaa huomaan, että jalat on kaventunu semmosista kohdista, mitä en oo tietenkää ees tajunnu mitata :D Että kuvat on kyllä paras keino huomata tuloksia oman olotilan lisäksi. Tsemppistä sunkin treeneihin ja kiva kun jätit taas kommenttia :)

  2. eikää näytät niin huikeen upeelta!! *sydänsilmäemojix1927363839*

    • voi hitsit, kiitos!! en tienny, et säki käyt kurkkimassa mun blogia ;) Olipas kiva ylläri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta