Helmikuun parhaat

Vuoden lyhin kuukausi meni tosta noin vaan ohi, ja kevätkuukausista ensimmäinen on saapunut. Mahtavaa! Ajattelin koota vähän kulunutta kuukautta yhteen sen parhaimpien juttujen koonnilla :) Siispä tässä helmikuun kohokohtia eri kategorioiden alta:

TREENI

Helmikuussa vietin elämäni toisen suunnitellun kevyen viikon. Kevyen viikon jälkeen pistettiinkin rattaat taas uuteen vauhtiin, kun aloin ajaa sisään mun uutta treeniohjelmaani! Ennen tein neljä salitreeniä viikossa ja paljon supersettejä. Nyt koko kuvio muuttui, ja treeniviikkoni rakentuvat parin viikon sykleistä voima- ja volyymitreeniä. Saas nähdä, kummasta treenitavasta tykkään enemmän, vai syntyykö molempiin tietynlainen innostus! Helmikuussa sain myös nauttia jopa neljästä pt-treenistä!! Käytännössä siis lähestulkoon joka viikko :D huhhei. Ei ihme, että noi kevyet viikot tuntuu aina ihan ansaituilta palautuksilta välissä.

 maaliskuu1 (2)

RUOKA

Helmikuun uusin juttu oli tieto siitä, että voin jatkossa pitää kerran viikossa hieman vapaamman aterian, eli tarkoittaen käytännössä sitä, että ruoka-aineita ei tarvitse kuljettaa lautaselle puntarin kautta. Mitään karkki-, herkku tai mättölinjaa ei edelleenkään ole kuviossa, vaan ihan normiruualla mennään. Mutta tämä mahdollistaa mulle sen, että voin käydä ravintoloissa helpommin syömässä tai vaihtoehtoisesti käydä äitillä tai jollain kaverilla ruokapöytävieraana ilman, että isäntä tai emäntä saa ressin asiasta. Voin siis suomeksi sanottuna syödä tarpeen vaatiessa muutakin kuin omia ruokiani, enkä tarvitse eväitä ihan joka paikkaan mukaan :) Oonkin hyödyntänyt tätä pariin otteeseen käymällä ulkona syömässä ;) Ja toteutin myös erään pitkäaikaisen mielitekoni. Oli ihan pakko saada ruuan päälle jälkkäriks Lidlin sportyfeel mansikkavalkosuklaa! En kestä kun se on jääkaappikylmänä ihan kun jotain karkkia <3

maaliskuu1 (6)

ARJESSA

Uskomatonta mutta täysin totta – mä olin terveenä koko helmikuun! Hitsi vie. Arki on rullannut todella hyvin, koska ei oo ollut mitään isoja eikä pieniä flunssia eikä kolotuksia sekoittamassa pakkaa. Oon vaa käyny töissä, treenannu kovaa ja bloggaillut aina kun oon kerinnyt :) Miellyttävää arkea, sanoisin.

helmikuu25 (5)

VIIKONLOPPUINA

Viime syksynä mun viikonloppuni olivat jo syyskuun lopulla niin täyteen buukattuja jouluun saakka, että loppuvaiheessa alkoi jopa olla pieni ressi siitä, kun koskaan ei ehtinyt vain olla kotona. Koska mulle sekin on tärkeää, että ehtii vain relata ja olla tekemättä mitään. Otinkin tän vuoden tavoitteeksi sen, että mun kalenteri ei olisi aina niin täynnä kaikkia menoja. Vaan kuinkas on tavoite toteutunut? Yhtenä helmikuun viikonloppuna mulla oli kaveri yötä, toisena viikonloppuna olin Pendulumin keikalla, kolmantena Helsingissä Winter Wonderlandissa ja neljäntenä vietettii tyttöjen iltaa mun ystäväni luona. Kuulostaa tavallaan paljolta, mutta itseasiassa tää on ollut just sopiva määrä. Tai ainakin ihan sillä ylärajoilla. Arkisin tuntuu, että mun elämä on ihan minuuttiaikataulua, ja vaikka viikonloppuisinkin on ollut aina jotain puuhaa, oon ainakin välillä ehtinyt joko perjantain tai lauantain rentoilemaan ja olemaan itsekseenkin. Ettei ole tarvinnut perjantaista sunnuntaihin olla koko ajan menossa :) Ehkä mä pikkuhiljaa opin myös tän ”Ei:n” sanomisen, ja osaan ottaa aikaa myös itelleni ihan vaan treeni- ja työviikoista palautumiseen. Parempi suoritus kuin syksyllä, mutta ehkä olis vähän parannettavaa vielä. Ei sillä, etteikö noi menot olis aina kivoja :Dhelmikuu16 (5)

helmikuu24 (11)

helmikuu9 (18)Mun helmikuuni oli siis melko täynnä puuhaa. Muutamia yllättäviäkin juttujakin ehti tapahtua. Fiilis on hyvä kevättä kohti, ja tuntuu, että oon oikeasti vaan tehnyt niin hyviä valintoja. Arki on jees ja viikonloppuisin joutuu lähinnä kikkailla sen kanssa, mihin kaikkeen voi lähteä mukaan – ei oo ainakaan tylsää tai yksinäistä koskaan :D Mites sun helmikuu? Kai te ootte samoilla linjoilla, että maaliskuu on kevätkuukausi ja nyt voi virallisesti ja odottaa sitä ku lumet sulaa, linnut laulaa ja räystäät tippuu :’D Vai miten se meni.

Milla

2 vastausta artikkeliin “Helmikuun parhaat”

    • niiin on <3 niin päikyssä kun omassa mielessä ;) olkootki ulkona mitä säätä tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta